88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
+1 -
voloume #71108 nekem mostmar nem ??? csak nekem :OOOO -
Gumbo #71107 olvashatatlan. mintha lehányták volna -
wow, annyira jo :D
maintenance vege...kliens indit. Gep rebootol!
/wtf
/do checkfiles - done
/start client - reboot again. YAY!
so fucking what? :) -
voloume #71105 nick kep proba 1-2 1-2 -
Most ez furan fog hangzani de én tudom ki az a gyerek. A fellowship klan leadere volt, egy brazil csavo es amugy kurvarendes:)@Franz. Miért hagyja abba? -
1. szerintem a haverod nem szamolt azzal, hogy egy magyar mennyit fog ezert adni.
2. semmi garancia nincs ra, hogy nem recallolja foleg ilyen kulfoldi fereg.
bb gl -
még infó
vannak még matik +
and theres a sh 65 on acc too -
a cimborám kért meg ennek a közlésére
ws 75 | sps 57
a armour and weapon +3, +4, homu +8, avadon set, maj jewels +3, like 15m on inventory, many mats, stones, c items, and nice recipe book ( i can send txt with registered itens). Reachs sometimes 10M on a craft night.
Ah, and the best thing, NAMED BILBO!
elérhetősége
[email protected] -
Lehuzlak #71100 WTS Adena @ Franz ócsóért!
Game timecard csere is érdekel
mondjuk 28kk / 30 day game time
Akit érdekel priviben elér ! -
Még mindig eladó Franzon lvl75 spoilos torpe subolt 300 milla ertekel rengeteg matival az accon meg van egy 40 s kovacs torpe is. Pm me ha erdekel -
Kekszakall #71098 Latom te is hasonloan "mákos" vagy mint Én.
Bar nekem 3 nappal ezelott sikerult egy SLS-t felhuznom +4-re :P :)
Egyet megtanultam: En tobbet csak kurva olcso fegyokon elvezkedek ha enchantolni akarok. -
Ha kell valakinek gyorsan és tutira adena Franz -on az szóljon van most úgy kb 600 milla eladó. 140 Ft / millia áron (lehetőleg 100 millánál kevesebbet ne akarjatok venni) pm itt (vagy msn) de inkább itt -
az enchantolás mindig is rizikós volt, ha dupla vagy semmit játszol, akkor erre jobban fel kellene készülni lelkileg :) -
FinalNaSa #71095 Az eszem megáll amugy, miota itt vagyok franzon minden fegyóm tört 4-re, amit 4 felett vettem az is mind tört a következő enchantra, emellett minden kraftom tört. Ma: Shyeed bow craft nem sikerült, 3 Dark screamer tört 4re, majd a legjobb: Arcana mace/acu szintén 4re.
Na ugy látom tényleg pihi jön mert Franzon semmim nincs.

-
...de azt is csak max 16 bites keppel... -
Alt+pvel mar eleg jol futna rajta 800x600ban:P -
In the age of Chaos...
only DDR3 can render...
the Carmael...
the Final Victory...
-
anarga #71091 uj ram, alaplap, proci, vga.
imho a kovetkezod vedd:
XFX NVIDIA nForce 780i SLI
eVGA NVIDIA GeForce 8800GTX 768
2x2GB Corsair Dominator DDR2 8500
intel core 2 extreme QX9650
150 gb western digital raptor
olyan $2.5-3000 bol kijosz. alaplapot nemhinnem h tudnal venni itthon, tobbit igen.
-
Gordi Bejöttem a karival, kipróbáltam, és tényleg 16-ot sebeznek bele, és nem kell hozzá ud-sem! Sztem ez egy durva bug! Este még kipróbáljuk, hogy playerek hogy sebzik, mert egy blasin swampos war szituban engem palával 8k hp-val 7 lövésböl ölt egy sps, őt majdnem 20-ból! az sps meg is lepődött :D Akkor betudtuk annak, hogy biztos crit-et lőtt belém, nem néztük meg mert elpörgött. Ezek után viszont végignézzük a varikkal :)
-
Egyebkent..alaplapom a következő: Asus A7N8x-x -
Hy..akor csak memoriat nyomjak bele?:O
vagy vegyek :
alaplaot
procit
vga
?:S -
van 3 walker kodom amit odaadok az elso 3 szerencses pmezonek. 1kod / ember.
"amig a keszlet tart"
a tobbi kod mar 1000ft/db aron lesz atveheto csak :D -
Semmi vagy kamu vagy BUG. Vagy fritenzzaja van de az smnerfel DMG-t ilyen mértékben. Semilyen körülmények közöt nem létezik hogy ilyen keveset szivjon rá még UDban is 30körül lenne. -
Egy aprócska kérdésem lenne, hátha ti tudjátok a választ, mert nagyon irritál:
Adva van egy 73-as BD, és egy 73-as paladin, mindettőn unsealed maja ékszerszet, lvl2-es magice barrierrel. + dark resis buffal.
A bd értékei így 906-os m.def, 23 Dark res atrib. A Paladin értékei: 902-es M.def és 33-as dark res atrib. ezek után forest of the deadban a bone puppeterek a paldinba 163 at sebeznek hp-szívással, a bd-be meg 16-okat!!!! A bd lazán beáll 4 pupetter közé, és semmit nem sérül, nagyobb a hp-regje, ha meg én beállok ugyan azok a mobok közé belém 163-akat sebeznek 16 helyett. ( másba is 170-200 között sebeznek ilyen értékekkel.) MI lehet a bd-vel hogy ilyen resistje van? Megjegyezném még, hgoy más mobok hp-szívásos skilljei rá nagyobbat sebeznek 10 pontal mint a paladinra! De a puppetter csak 16-ot!
(a környéken lévő összes mob átlag magic sebzése 150-300 dmg között mozog) Az augment a fegyóján Critical 12/ dodge 6/ cp-reg 0.2 -
Soha. Gimp, noob, szuper EMO. -
medog #71083 hello, nemnagyon volt meg kamael karim. A kamael faj az erős? marmint pl egy mid-high rate szeron meglehet csinalni hogy pl a legerősebbek között legyen?? -
ventrilo IP? :D -
Hát több száz lehetöség van amit adhat minden féle extrák van ami semmit nem ér van ami hihetetlen durva(pl. sebezhetetlenség). random változik az hogy menyi és milyen kell oda van irva mikor csinálod. -
Ez az augment dolog hogy működik? Van egy 72-es SH-m, meg 55-ös és 64-es kövem és egy Valhallát szeretnék "augmentálni". Mi lesz belőle, miért lesz jobb? Valami gemstone-t is kér de nem tudom hány db kell. -
Feb 29-n rámírt, napközbe hogy adjam már meg az accom mert kéne még pár feedpont Siyeonra, én kérdeztem hogy WTF, mikor már 1 hete megállapodtunk az összes ES-el hogy klántol függetlenül osztjuk fel a heroságot, és ebben a honapban ravenstorm lesz, utána én, majd silque majd liby. Ebbe belement Glyssinder is meg Stellvia is... Ezek után jött ez a pm, kicsit felháborodva elkezdtem vele beszélgetni, hogy miafaszért megint az inaktiv fényesrenyaltseggü botkariját feedelik, hamár fel akarja rugni a megállapodsát, legalább belőlem csináljanak herot mert én aktiv vagyok, pár percnyi magyarázkodás után lezártuk a témát ott, hogy jolvan adjam meg az infom este feedeli a karit, de nem ígérhet semmit.
Fél egy körül felszereltem a karim olyra, megadtam az infokat Stellnek és kiléptem, csodák csodájára ismét siyeon lett a hero, ugy hogy nekem lejátszott meccsem se volt, ahogy magyarázat se stelltől. Amikor meg nyomorék hazugnak neveztem kibanolt trolirol, és letiltott msnről, majd játékba magyarázott, de valamiért a klánbol még nem rakott ki, pedig nagyon probálta fitogtatni az erejét, de a kick gombot már nem nyomogatta olyan bőszen:) -
Igen, Trishinatol volt az info :) akarhogy is, gaz, eddig tartott lerombolni mindazt amit Porth, Fang, a tobbiek es persze ti is kozosen letrehoztatok. Kar erte. :( -
Trisinárol beszélsz! És Stelvia HAZUDIK én és Noto is kategorikusan kijelentetük ha Catalystal allira lépünk távozunk azonnal! Trisnek hazudta Stelvia, hogy beleegyeztem (LOL) mert ő csak igy ment bele mert imád minket magyarokat! Viszont te is látod már, hogy ez egy gyönyörű pucs volt. A szavazás is meg let hamisitva! Stalvia és a catalyst 4 nappal előte megegyeztek! És elkészitették a közös oldalt!
A legdurvább!! A Szavazás előt közölte, hogy amer most mondta neki csak akkor hajlandoak velünk maradni ha First forum lesz a közös és first ventrire költözünk és FirstNovavita alli lesz és nem NovavitaFirst. Megkérdeztem Amert és fel volt háborodva... mindanyian ugy érzik Stelv hátbaszurta őket(igy is van). Ahogy Sancit is átba***ta nem kicsit a szemét.... és nekem is behazudta az éxereket de viszatartota 4!! napig, hogy azzal maradásra birjon. De jol beszopta nekem a barátság sokkal többet ér mint egy rohadt baium meg egy tezza! -
és még én nevezem hitvány régi szarnak a saját gépemet? o.O
Gordi: már csak azért is jó hogy kiléptetek ICAból ti is, mert Stellvia azt mondja, neked mindent előre elmondott, és hogy te tudtál mindenről ami történni fog, ezért Stellvia meglepődött azon hogy a magyarok eltűntek. LOL. Elég hihetetlennek tartottam (és tartom) ezt a sztorit, amikor egyik kedves lány klántárs ventrin ezt mesélte nekem (nem közvetlenül Stell'-től jött ez az infó).
btw, viszlát Sieghardt - kedden este már Bartzon sétálgatok ha nem késlekedik a kedves NCSoft. Ezzel Bartzon kettőre emelkedik a magyarok száma, és Errorral mindketten nagyon reméljük, hogy annyi is marad.
-
Ezek nem a gépigényeid:) ez a géped.
Szinte semit nem kell kicsirélned csak:
Alaplap (mert az új procit nem bírja)
processzor (mert éppen elég de garfikát ne várj)
memora (mert nem kevés hanem nulla)
videokártya (hadjuk)
vinyo (alap 10giga a játék)
Ugyhogy nem gáz :P szinte semmit. -
Kanqukac #71074 Csa!
Szerintem RAM és Video Kari bar az elso lenne a legfontosabb!
BB -
Köszi, megfelelő! :D
Jelentkezőket klánba továbbra is várunk Franzon! -
RAMot, sokat. -
Sziasztok!Szeretném a segítségeteket kérni.Lineage 2 vel szeretnék jáccani,de mikor elindítom a játékot elkezd szaggatni a játek nagyon...
Gépigényeim a következők:
mit kellen bele vennem h eggy eleg szep grafon menjen a jatek?
-
Dino sziget kveszt. Kontaktolj Fragstarral vagy Dettoval, nekik szokott lenni.