88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
vazze ez nem gyenge :)
"A lovásznak azért jo, mert nem csak télen tud vacsorára csibét enni, hanem bármikor fut 100méteren 14pi hoszuságu körön belül egy fával."
baszod :)
ezt te is valami stroke-os szájáról olvastad? :D
pihent :D -
Te teljesen hülye vagy. Tudom, hogy nem ért váratlanul a mondat. Csak azt nem fogom föl miért irsz ekkora szavakal már már le nem irható idiótaságokat ha egyszer foggalmand nincs semmiről? Kitől kapod az infokat valami földöntuli hang sugja? Vagy egy strokkal fekvő agyvérzéses beteg szájáról olvasod le egy elmegyógyintézedbe, miközben nem tudsz szájrololvasni és ő nem elég, hogy elmebeteg de az agyvérzés miat kiseb az iqja mint egy virágnak?
Szégyelem magam, mert még mindig kitörnek belőlem ezek... ne haragudj, de egyszerüen képtelenség figyelmen kivül hagyni mennyire nem ezen a világon jársz:(
Probálom egy egyszerü példával bemutatni amiket beszélsz:
A lovásznak azért jo, mert nem csak télen tud vacsorára csibét enni, hanem bármikor fut 100méteren 14pi hoszuságu körön belül egy fával.
Ha nem érted akor sikerült és megérteted, hogy amit írsz l2röl az mit is jelent. Sajna nem birom ki, hogy ne reagáljak rá. -
Summoner ftw. -
uszas es spam heal. -
I need kiss of eva. Do you see that ocean over there?What happens if i go in and cant breath anymore:D:D:D SPAM HEAL SPAM HEAL!!!:D:D:D:D -
Kedves fórumozók, azért írok mert egyik barátom , nem akarom néven nevezni Ödönt nemtudja elhozni fantasy islandrol egy másik barátom nem akarom néven nevezni nasat.. karakterét. soe nemjo, nincs npc . Ilyenkor mivan a szopáson kívul?:D -
voloume #71754 th?
geci aza video :D:D -
az mentális védelem es támadási sebesség, eljen a magyar nyelv :D -
FickDeineStory #71752 én a treasure hunter-nek biztos destro/gladiator/tyrant sub-okat választok mivel mind a három class ad plusz cp-t, mentális resist-et és attack speed-et. -
jaj
-
ez jó ez egyszerű :D
okés
az életben nem mindig a legbonyolultabbb dolog a legjobb :D
néha a legegyszerűbb dolgok a leghatékonyabbak
ahogy a kung fu is tanítja két pont között a legrövidebb út az egyenes :D -
nincs nagy valasztek, gladisetup: +hp +cp +str(+patk) -
Lehuzlak #71748 WTS Doom Robe SET @ Franz 23kk
cipő sityak kesztyü +3
érdeklődni pm ben ! -
jah akkor majdnem jól láttam :)
gladi ijász destro sps :)
a gladira mi lenne amúgy a legjobb? -
Minden subbnál választható pasziv igy kb mindegy de minden harcos klassznek kötelező egy ijász vagy törös sub! mert a chance crit nagyon haxor. Valamint nem árt egy nuker sub mert ütésre(mindegy, hoyg nuke/skill/range/malee) 17 manát sziv az elenfélből ami igen hasznos minden klasznak. Aki szeretné megirom neki a legjobb kombinációt a klaszára. -
danke mindenkinek
aki építő jellegű kritikáival hozzájárult önérzetem és harci szellemem egyetemes növeléséhez :)
és jó tippeket adott egy megfelelő pvp class indítására
lehet 1x még leszek én pvp király :D
azon múlik bannolnak e mielőtt elérem a 85duelist/80saggitarius/80titan/80mysticmuse szinet :D
tényleg és mit érdemes összeválogtani subba, hogy a leghasznosabb cuccokat kapja az ember a main classahoz
én úgy gondolnam hogy hasonlókat, tehát harcos-t hogy további pdef patkot stb-t kapjak illetve egy mage sem rossz az mdef miatt -
ok az előző post szemétbe :)
jaja lvl 80+-ot mondtam előtte úgysem csinálok vele semmit
lvl 1-től indul és partyn kívűl kíséri egy 76 se ee pp :)
a video az állat :)
kb én is így csinálom :D
full cucc aztan hadd menjen :D -
Olyan karakter nincs, minden az adott helyzettol fugg -.- -
akkora nyomorékokra mint én :)
köszi :)
jah te gladival tolod nem?
akkor a tippjeid mérvadóak számomra :)
neeeee mááááááár
most akkor a gladi sem jó?
vagy 78 felett az lesz
lvl 80 gladi +4 s es duallal apella set 13600 hp meg 9800 cp vagy valmi hasonló
és az s80-as fegyóval jött ki 2800-ra kb
mennyi idő ez a recharge meg hogy működik?
szeretnék egy tényleg egyszerű ámde barom erős karit :)
akkor további tipp?
ezennel flamet indítanék :D
mi a legkönnyebben használható és egyik legerősebb pvp class?
kifejezetten noob pvp képességekkel rendelkezők számára :D -
LOOOOLLLLLLL mekkora:)
Molnarpe:
A gladiátort egy gyenge pve karinak tartottam. Volt szerencsém egyet felhuzni 75re és bátran álithatom bár az sst eszi nem kicsit nagyon jo DD skillekel ne is probálkozz xpre mert 40secig van manád de nem is kell. Ami fontos valoban, ahogy DMX is irta 78 tól kezdődik az élet. Ez nem véletlen ugyanis a gladiátor minden skillje egy force nevezetű skillen alapul amit fel kell tölteni ahoz, hogy elnyomd a skilljeid 90% át. És 78on kapsz egy olyan skilt amivel nem csak baromi jól sebzel ráadásul rangera, de 5 manáért még a forcod is töltödik. Onnantol a gladiátor egy iszonyat jó pvp klasz. És biza lehet akora hpd, de vaolóban s-s ruha és s-s fegyo+fullbuff. Na persze ki nem abban pvpzik endgaméban! A sonic bariel az ud igen és nagyon jol müködik. És nefeledd a te feltételed volt, hogy 80as jo pvp karit mondjak!! EZ AZ. -
molnarpe80
kotelezo -
ja es ahogy en neztem anno 78 prophet buffba +9 S duallal van kozel 2k patkja ugyhogy nemtudom honnan szulod ezeket a statokat bar gondolom te mar lvl1tol stacked groupba fogsz xpzni : D -
sonic barrier = invincibility
braveheart 5 vagy 10perc nem emlekszem
es soha nem lattam meg 13k hpval futkarozo gladit, battle roar lvl1 el meg a seggedet torolheted mikor 300hpt tolt vissza
78ig meg hasznalhatatlan amugy pvpre ha csak nem toled 10szintel kissebb szarokra mesz vagy akkora nyomorekokra, mint te magad, mert mig visszatoltod a chargeokat agyonlonek -
maximum respect master gordi
de talán máshogy értetted azt hogy a gladinak van ud-ja, mert kurvára nincs hiába is keresem (vagy akkor nagyon benézted :) )
gondolom úgy értetted, hogy ahhoz hasonló skillje van nem?
mondjuk pl a sonic barrier vagy micsoda?
van ez a braveheart lvl78-on ami 1000 cp-t tölt vissza az viszonylag gyors reuse time-al rendelkezik?
mert akkor kellően gyors f1-ezéssel ami a qcp meg ezzel egész jól fenntartható a cp
nézegettem az instrukcióid alapján a duelistet
hát tényleg nem rossz majdnem mint egy destro a baromnak 13000hp ja meg vagy 6000 cp-je van és akkor még nem néztem a battle orart meg társait
elég beteg
ezzel nem kell pánikolni :)
nekimész szemből és ütsz meg lősz amíg el nem fogy az ellenfél csávó :)
l2 calc sajna csak a fizikai támodások sebzését mutatja
ott kb 2000 dmg/sec-re jön ki
ha skillt használ mennyivel lesz nagyobb?
5000-6000 dmg?
erősen gondolkodom hogy még ma elindítsam-e a gladit :D
ha még valamilyen hasznos infót tudnál mondani róla, hogy hogy is kell kezelni mit várjak tőle a jövőben köszönettel venném
mert ugye a statisztika nem minden, bár a tekintetben sem áll rosszul
sőt :D
első látásra úgy tűnik nekem, hogy egy fél tank kapacitásával rendlekezik, nem az az egy crites csapásba belehalok gyerek :)
és nem kell itt trükközni oda kell menni szemtől szembe és simán 3-4 skillel agyonverni az ellent vagy rosszul látom?
sőt egy 2/3 fél destró kapacitása is megvan benne 2,51 atk/sec illetve 3000 körüli p.atk :D
lol
szal danke a tippért
volt régen valami japán tv reklám abból idézhetnék
"nekem tetszik" :D -
3000ft instant payment -
nekem van eladó 65ös prophetem... lehet licitálni:) -
Te vagy a Halottvagy ;) -
teljesen igaz:) pár másodperces lagg és halott vagy -
aalat #71732 Még egy dolog a tőrösökhöz.. ami talán van olyan fontos, mint bármelyik tényező a felsoroltak közül.
Ha tőrössel szeretnél játszani, akkor úgy kezd a dolgot, hogy veszel egy erőművet, mert tőrössel elég gáz lagolni, illetve 5-10 fps mellett pvpzni.. -
FinalNaSa #71731 En ebbe a témába vitába tényleg nem akarok belefolyni és nem utálom egyik 'tábort' sem de ez egy kicsit erösnek tünik, hogy ezzel feszülsz, hogy eljutottál NZ-ra és egy 1 éves kecóban laktál meg 1,5 üveg JimBeam után nem voltál részeg...GZ!!!! Abban meg miért vagy olyan biztos, hogy ö sosem jut el oda?!
Na mindegy. -
fr0z3n #71730 egy kis craft 
2/2 Draco Bow, 2/1 SOM

-
mAilka es a ban: ugyanezt a poent tavaly Gordi is elsutotte, ez igy mar nem tul hiheto, sorry :P
FairyPrincess: gratgratgrat! :) most mar megvan a hero, lelephetsz vegre, dobd azt a fos logot, ruhes SAGA lol... :P irany vmi normalisabb szerver :)
Razi: hát LOL! :D de leginkabb grat :D
az a hangyaEVOs (lol) kep tetszett :) -
Mééééég flémet!!! méééég!:)Ez az izgi nem a wts carnage;) -
EE Owned XD Én simán lesolozom DMX-et bármikor és post-olom a képet is róla 
U.I.: Balfasz olvass aláírást mielött ugatsz... -
akkor nemkell :=( -
SkandarGr #71725 Nincs 56-os buffer az accomon, és valószínüleg 10k-nál kicsit többet érnek csak a cuccok amik az accon vannak(full drac set+13-as, full tateossian set ezen is van vmennyi+,Maje Hvy set+13,Nightmare light sett,Bw heavy set,Doom light set,Demon Splinter +2 Focus,Heavens Divider,Sword of Ipos +3 Focus,Dragon Slayer +4 health, Tallum Glaive,Doom Crusher úgy nagyjából..:)) -
voloume #71724 "elkaptuk, megvizsgaltuk" !?!?!?!?!?!??!?!?!??!?!?!?!??!?!?!?!??!?!?!??!

-
Na pont ez az:P giga epix -
anarga #71722 horgaszas kozbe egy pingvin felugrott mellenk a sziklara. elkaptuk, megvizsgaltuk, majd leraktuk, nyivakolt egyet es eluszott. -
Fuj nem, engem a csak ot honos különleges álatvilág érdekelne. Csak igen nehéz lenne egy olyan jelegű Vad túrát leszervezni.