A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
maximum respect master gordi
de talán máshogy értetted azt hogy a gladinak van ud-ja, mert kurvára nincs hiába is keresem (vagy akkor nagyon benézted :) )
gondolom úgy értetted, hogy ahhoz hasonló skillje van nem?
mondjuk pl a sonic barrier vagy micsoda?
van ez a braveheart lvl78-on ami 1000 cp-t tölt vissza az viszonylag gyors reuse time-al rendelkezik?
mert akkor kellően gyors f1-ezéssel ami a qcp meg ezzel egész jól fenntartható a cp
nézegettem az instrukcióid alapján a duelistet
hát tényleg nem rossz majdnem mint egy destro a baromnak 13000hp ja meg vagy 6000 cp-je van és akkor még nem néztem a battle orart meg társait
elég beteg
ezzel nem kell pánikolni :)
nekimész szemből és ütsz meg lősz amíg el nem fogy az ellenfél csávó :)
l2 calc sajna csak a fizikai támodások sebzését mutatja
ott kb 2000 dmg/sec-re jön ki
ha skillt használ mennyivel lesz nagyobb?
5000-6000 dmg?
erősen gondolkodom hogy még ma elindítsam-e a gladit :D
ha még valamilyen hasznos infót tudnál mondani róla, hogy hogy is kell kezelni mit várjak tőle a jövőben köszönettel venném
mert ugye a statisztika nem minden, bár a tekintetben sem áll rosszul
sőt :D
első látásra úgy tűnik nekem, hogy egy fél tank kapacitásával rendlekezik, nem az az egy crites csapásba belehalok gyerek :)
és nem kell itt trükközni oda kell menni szemtől szembe és simán 3-4 skillel agyonverni az ellent vagy rosszul látom?
sőt egy 2/3 fél destró kapacitása is megvan benne 2,51 atk/sec illetve 3000 körüli p.atk :D
lol
szal danke a tippért
volt régen valami japán tv reklám abból idézhetnék
"nekem tetszik" :D