88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gordis2k
    Dino= full stack party Full top cucok. Skylancer meg kb sosem lesz fent:)

Azt, hogy ki lehet e huzni a szigetre törössel azt meg nem is ertem.
  • Epszilon
    Hy!
    Mi a könnyebb? Leölni Skylancer-t vagy elmenni dinozni? Egyáltalán lehet dino-n cry-t húzni, ha igen kb mekkora party kell hozzá? Még egy utolsó kérdés, egy tőrössel ki lehet húzni a sziget elejére? thx!
  • meszitibi
    GRAT a Fusion -nek, és köszönnyük Barakielt
  • PhoenixKnight
    LoL azt hittem már rég az .. Sleepers volt 1k rep pointra a lvl 8 tol amikor decemberbe abbahagytam ...
  • KurtVampire
    52 AW lf xp pt; Eyfert néven Franzon
  • FickDeineStory
    grat

van már másik tölthető video-d?
  • Sorbon
    GZ! Fusion clan lvl 8-as lett!
  • Gordis2k
    Tegnap este beomlot és azot áll. A szokásos minden évben egyszer feltörik:P
  • Sanca
    Tudja vki mi van a pts-el? Ma probaltam felmenni del korul, meg most, down volt. Vegig allt vagy mi?
  • FinalNaSa
    WTB red soul cry 13 @ franz pm itt ha van valakinek!
  • pharao
    jaja azok a kövek kellenek :P
  • Gordis2k
    Jé mintha valaki ezt megmondta volna nem?:) Legalább a zsetont már megnyerted előte:P:P Bizony nem csak meg kell ölni baylort de addig kell ölni amig a ládából nem lesz meg mind a 2 kő. A zöld Mansonból is jön de a fekete és a fehér csak a dagi megölése után megjelenő ládából.
  • daemonervosa
    akkor leirom : YOUR SHIPMENT OF FAIL HAS BEEN DELIVERED

(egy f5 utan latod)
  • John Cena
  • John Cena
    de akkor is pöcsért szónak be
  • DIDZSEJke
    SanyiX csak óvatosan!
  • John Cena
    az a legvicesebb hogy nem látom:D m1 neked 1 zöltszar-t kellene linkelniXD
  • daemonervosa
  • John Cena
    megvillan a főkockaXD
  • pharao
    ok bebizonyosodott, hogy Baylor-t akkor is meg kell ölni ahhoz, hogy bejuss ha már nyitva van :S Sok sikert hozzá
  • pharao
    Ha ki van nyitva a port, mint nálunk, akkor elég a 78+ és még mellé 4 kisebb instát kell végig tolni (2X2 főset, egy 5 főset és egy 9 főset). A végén fincsi bossokkal amik valami cry-t dobnak... ez volt az egyik elmélet, a másik szerint csak iop közepén lévő repülő építmény alján az npc-től kell felvenni egy Q-t ami teljesítéséhez iop-ban kell ölni ami egy zöld krisót ad és az is elég ... Nemtom melyik lehet a valós, de az utobbit valószínűbnek tartom... (az első 4 boss-t meg kell ölni HB kinyitásához is...)
  • BaalKain
    köszi
    Egy kis msnes konzultációra majd felugorhatnál
  • Gordis2k
    Na neeem azért a papnál mindig ülnek!!:) Jó beálitással amugy bármelyik szerveren van üres rész giranban:) ÉS hol van vally? Hiányzik egy NPC:P
  • Gordis2k
    Mégis, hogy mersz szégyent hozni az SPSekre?:( Nagyon, nagyon, nagyon haragszom!!! És mégis mit csinálsz 55ös szinten a 35ős nukoddal?

Kain:
    Az új 78+os világ ami tartalmaz egy oriás szigetet rajta sok katakombával és tornyokkal. Ahol az új bosséxeres raid is tanyázik majdan. Ahol az s80as fegyok/ruhák minden alapanyagát meg tudod kapni.

DE! Nem lehet belépni a szigetre nincs bejárat nincs kijárat. Kivéve ha:
    78+ vagy és megcsinálsz 5 kisebb 78+ os questet, majd fermolsz néhány sárkánypikelyt, majd végigviszel egy 78+os riftet ami lol nehéz, majd megölöd Bailort amu igen egy raidboss:) és bize egy parti mehet be max hozzá és biza 30% ban dobja az itemet amivel kinyithatod azt a portált ami heinében és wastelandon van és ha minden klafol átmehetsz meghani a szigetre amig a kapu be nem zárodik hip hop. Vagy farmoltok ott meganyian és töltöitek a quest itemeket a portálba "egyél portál, egyél" és akor nyitvamarad. A baj csak az, hogy odabent szar az xp és a mobok erősebbek mint én, pedig én tökre nem vagyok gyenge.....
  • Tüskés
    Jó beállítással készülhetett volna SHn is a kép
  • John Cena
    okéé az van
  • John Cena
    jó az m1:PXD
  • MeoH #71853
    Nagyon zsiiiiiiiiiiiiiiiir vagy. Se. Es mire vagy kivancsi amugy?
    PS: Ajanlom figyelmedbe a FreeServerForum linket...
  • mAilkaEVO3
    lol delete character :PPP
    vagy groceryben vegyél a gradednek megfelelő scrollt
  • DIDZSEJke
    Vki segítsen hogy tudok felmenni PTS-re letöltöttem azt az updatert de a negyedénél megáll és vmi hibát jelez ...!Mit csináljak?
  • John Cena
    a Death Penaly-t hogy lehetne eltünteni?:S mert level 11 death penaly(sokszor meghaltam) hogy lehet azt eltünteni?:S
  • John Cena
    Vélemény???
  • Endaer
    nem hittem volna de tenyleg hangulatos 22 colos monitoron fullscreenben Lineagezni, bar az uj videokartyam csak jovo heten erkezik... azzal remelem meg szebb screenshotokat keszithetek majd :)
  • pite
    Az egész a sajtos quest-tel kezdődik...
  • BaalKain
    Vki meséljen már erről a hellboundról pls.
    Hetek óta mindenki be akar jutni nekem meg fingom nincs miről szól az egész :)
  • Gordis2k
    Akkor az egyik zöld karika mék kicsi körülötte? Akkor sajna Balor ládája kell hozzá.
  • cucmurgány
    Sziasztok hogyan kell a lineage2.com-ról letölteni?
  • FragStaR
    Tegnap óta Bár bemenni nem tudok mert vmi faszom quest kell hozzá
  • Gordis2k
    Ez franz? a fene essen belétek:P Mióta van nyitva?
  • daemonervosa
    végre valaki aki nem 1024*768 ba játszik. :)