88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Symbiont #72040 Hány forint most 100 milla adena Franzon? -
Engem érdekel majd irok az ügyben msn. -
miért pénzért nem adod oda ? :) -
BaalKain #72037 Ha valaki adenáért akar timecardot akkor 15 naposakat tudok adni 20 franzos milláért. -
www.gmbar.com
Ezt szoktam használni, de ahogy nézem felemelték az árakat Európában, gondolom a szar dollár árfolyam miatt... -
ugynézki meg jaja 1 órája még ment de OUT OF STOCK minden L2-es card :S -
aalat #72034 Hali!
gamecards.eu meghalt?
Nem érem el az oldalt... -
OFF:
Apuka leülteti a 7 éves kisfiát:
- Gyere, beszéljük meg, hogyan születnek a gyerekek!
Mire a gyerek örjöngeni kezd:
- Nem akarom hallani! Nem akarom hallani!
- Na de miért nem, kisfiam? - kérdezi Apuka
- Mert 4 éves koromban leültettél, és elmondtad, hogy a Télapó nem létezik,
5 éves koromban megtudtam, hogy angyalok sem léteznek. És ha most bejelented, hogy a dugás sem létezik, nem
marad semmi, amiért érdemes élni!
ON -
oké meoh :)
na ez a válasz teljesen rendben volt
oksa értem a dörgést
majd próbálok tanulni
köszke
és mindenki örömére ma már nem is postolok többet
csak kurva sok időm volt meló közben :D
sry
üdv -
kello mennyisegu penzosszegert szivesen megtanitalak botozni :| -
Roviden valaszolak az 5 postodra:)Botozashoz 2, max 3acc kell es rohogve 78+ vagy par honapon belul. Csak ugye eloszor el kellene donteni, hogy mit is szeretnel, kicsit ismerd meg a kasztokat, pl vmi free szerveren vagy ptsen. Es pvpezni nem lv80 karival kel megtanulni, mert alt.ban lv78+ karik ellen mesz, es azok ugy leszednek, hogy csak nezegetsz a boss ekszerkben a 10k matckoddal... Igen, sokan felbotoltak karikat es most csak pvpeznek, de ok evekota L2nek, ismerik a karit, amit te nem mondhatsz el magadrol. Ezert irtam ,hogy ne hidd azt hogy ha lv80 mindened meg van, akkor te leszel az uj dvp.
PS: Nekem 77/76 karim van, 0 boss ekszerrel, 0 es +2 enchantal, es Flash es Truby klan tarsa vagyok, bar az elmult 1,5 honapban eleg inaktiv formaban. Es tobb posttal nem farasztok senkit a temaban.
Strucc ujoncnak: most fog indulni 1 teljesen uj, EU szerver, kezdetnek esetleg az sem rossz. Bar anyagi segitseget nem fogsz kapni senkitol, de partyt, klan konnyen talalsz. Ha pedig nem jon be, Gordi oskovulet Sieghardton, par honap mulva is ott lesz. Bar azt azert tudnod kell, hogy az NA szerver, nagyobb ping es ejjel/hajnalban van elet. -
nem, ne vedd magadra :) csak azért raktam be a képet, hogy aki búslakodik, lássa, van kiút! :D -
lol ez állat
vegyem magamra ? :D
ezek után csak megfontoltan írok (gyors újraszerkesztés opció ftw) -
na jó, azért ne búslakodj, gondolom csak lelkes vagy és azért írtál ennyit :)
OT: kár hogy itt nincs lehetőség ilyen aláírás bebiggyesztésére...:
ezt meg napok óta linkelni akartam... nagyon tetszik Fantasy Island :)
-
oké rendben sry -
nem lehetne szó róla hogy úgy írogass a fórumra, hogy a nevedről ne a flood fogalma jusson mindenki eszébe? Pl. megfontoltan írni amit akarsz, összeszedett gondolatokkal? Vagy legyél vip hogy tudd javítani a hozzászólásod... de ez nagyon szarul néz ki, semmi kedvem pl. elolvasni akár csak egy mondatodat is a lenti 4 postból. -
tényleg semmi bajom veled hidd el
azért nem haragszom ha valaki megmondja a frankót és az történetesen igaz is
de ha ti akkora májer pvp istenek vagytok vigyetek már el magatokkal néha egy egy zúzásra
igazából én sem láttam még itt senkit sem pvpzni
nem firtatom hogy tudtok tápolás nélkül is
(80-as karikkal boss ékszerekkel meg szétenchantolt fegyókkal rendelkeztek ti is ennek ellenére)
hadd tanuljak :D
az egy dolog hogy flashxp meg truby rendesen gyak mert pvp klanban vannak
de ti tudtommal nem lvl8-as war klan vagytok
akkor hol a kurva sok pvp?
a spotokért a farmerekkel vagy hol a francban?
nem nagyon látom a fórumozók karijait soha sehol
csak azt hallom állandóan a magas lóról leszólogatva, hogy nyomi vagy
mutassátok meg az "igaz utat" pls :D -
az tény hogy én itt kezdtem és abban szenvedek amit néhány posttal lejjebb is írtak, hogy nem tudom melyik kari mit tud igazán, mert előtte no tapasztalat és még most keresem azt a karit ami illik hozzám illetve kedvelem
viszont szinttel és pénzzel hihetsz nekem nem lesz gond
és miután megvan amit csipázok akkor lesz nemulass
onnantól leszarom a pénzt a világ összes qhp qcp bsoe bres -e nálam lesz és csak pvp csak pvp csak pvp
pár százszor levernek aztan majd megtanulom
szerintem te sem úgy kezdted hogy egymagad kifektettel egy full partyt
röviden ennyi -
bármilyen hihetetlen számodra a nyamvadt tőrösömmel amivel tényleg kurvára nem tudok játszani ez tény öltem már meg s grade-es rm-es csókát még régebben a cimbik tanácsaival
ts-en nyomták hogy mit csináljak és sikerült is
csak hát igen fikázni 1xűbb mint segíteni az embernek
láma vagyok az biztos messze nem egy dvp szintű pvp-s
de azért már haltak meg az én kezem által is playerek
meg fognak is kurva sűrűn erre elharaphatod a ciánkapszulát nyugodtan -
nem bántasz meg ez így van ahogy mondod skill az nincs
de majd lesz :D
-fingod nincs arrol hogy kell normalisan botolni,
ezügyben várnék akkor tanácsot pmben vagy itt ahogy gondolod
jelenleg a botozás része jobban tetszik mint maga a game
szívesen fejlesztenem e téren a skillem :D
majd lvl80 felett ráérek kitanulni a pvp részt
bár nem igazán értek egyet veled azért láttam már egyet s mást a játék során
egy stormscreamer full buffban laza 10000 matk-al nem igazán kíván hihetetlen skill-t az embertől mint mondjuk egy tőrös
1 lövés max 2 azt csókolom -
Nem akarlak megbantani, de
-donetelsz millardokat, hogy vegyel bosselszert meg uberitemeket
-felbotolod lv80+
,mert akkor azt hiszed hogy Te leszel az uberpwnage.
Csak az baj, hogy ez mind hiaba, mert
-fingod nincs arrol hogy kell normalisan botolni,
-fingod nincs a kasztokrol, es hogy kell veluk pvpezni,
es hiaba van vilagito fegyveres 80+ karid, ott allsz majd pvpben es kb meghalsz, mert a pvphez SKILL is kell nem csak cucc, ami neked nincs... -
most tuti nem tudom megvenni
még nincs annyi adenám
de kb mennyi az a nagyon sok számszerűsítve?
5 milliárd? -
még csak új karit sem kell kezdened
némi pénz ellenében bármelyik karidat átviheted egyik szerverről a másikra -
bárki segítségét szivesen veszem, és köszönöm -
Mindkét parti vagyok, nem jellemző rám az agressziv játék stílus, de ha választanom kell akkor inkább PvE-nél maradok. Azzal bőven elleszek. a PvP-hez kell némi nemű tapastalat, hogy némi sikerélmény is érjen ... ebből kindúlva, inkább megtanulom az alapokat, és a többit. utána gondolom szabadon átjárható az account másik szerverre 1 accountal, de perzse uj kari stb. -
FickDeineStory #72015 annyival kiegészíteném még Gordi-t, hogy ha szereted a pvp-t (esetleg elsősorba ez érdekel) akkor a teon a legjobb választás szerintem meg persze ha szereted, hogy rengeteg ember szaladgál körülötted. De ha első sorba xp-zni szeretsz és haladni is vele akkor a legjobb választás ha a Siegehardt szervert választod és elfogadod Gordi segítségét! -
Nekem van most elado valakasom de méregdrágán fogom adni mert kiveték ugya a questet és nem tudok valakasal ügyködni már:( -
köszi, de már játszottam high-low level-es szervereken. így nagyából azért képben vagyok, de azért köszönöm. -
Inkább menj először mid-high rates free szerverekre, ismerd ki a különböző kasztok előnyeit-hátrányait, és utána ha eldöntötted mit szeretnél, akkor kezdj officialon. Különben időpocsékolás az egész. -
huh elég durca változások!
ncsofték nagyon dolgoznak -
tényleg gordi ha esetleg a szénné botolt karimat átviszem sh-ra és valamilyen módon kooperálok veletek beállok klánba vagy bármi
van rá esély hogy szerezzek ritkább boss ékszereket
AQ BAIUM ZAKEN mindig van eladó
viszont ANTHARAS meg VALAKAS az igazi kincsnek számít -
Yee végre kap a törpe is valami okoságot és nem is nagy szinten :D -
Köszönöm szépen előre is, a segítséget ,és mentalitást is.A mai napon megveszem a játékot, felrakom a gépre és beregizem. Nem zavar a hónapokon át tartó fejlődés sem, játszott sokmmo-val ami lassú fejlődésű. kikévée wow, mert az nekem nem jött be, nem írom le miért lineage 2 topic, nem ide tartozik.Csalódnia játékba nem hiszem hogy fogok, játszottam a játékkal, a régiekkel, persze csak tört szerveren,de akkor már nagyon tetszett. Gordi ha nem bánnád felvenném veled a kapcsolatot egyébb úton is, persze csak ha van rám időd, és kedved. ( privátban ) -
bocs ekkor még a 2 haviból is egyszerre 10+-ot veszel
én így szoktam
akkor lesz 2200/hó -
regisztrálsz gamecards.eu-n vásárolsz több mint 500 dollár értékben majd veszel 2 havit akkor 2200-ra jön ki egy hónap -
Nicsenek előző részek minden kiag az eredetit alakítja át tartalmazza azt kisseb változtatásokkal. Ha nagyon aktiv (napi több óra és hosszab móka szabadidőkben) akkor én merem javasolni a sieghrdtot min szervert. Ha inkább csak 1-2 óra akkor talán a Franz szervert ott több az alacsony szintű játékos bár szeritnem kisseb az öszetartás. Üdv közöttünk. A játék nagyon lasu fejlődést biztosít bár ez nagyon gyorsan változik. Sok időt emészt fel, de nagyon izgalmas és ha jó a csapat kitünő szorakozás. Tudom okot adok a fujolásra megint, de ha úgy érzed nincs túl sok időd és nem akarsz ilegális szoftverekkel fejlődni én személyszerint nem ajánlom az L2 világát. Csak, hogy tudd az igazságot az a szint ami elégségaes(igen mindössze elégséges) az igazi klasz dolgokhoz 74+ a jelenlegi állás szerint ezen a szinten napi 4 óra játékkal is mindössze pár % ot tudsz fejlődni. a szint elérése hónapokig tart még segitséggel is. Nagyon szivesen látunk és megéri a játék de nem szeretném ha csalódnál. És nem ismerek olyat aki az elmult 3-4 hónapban kezte tisztán játszik és nem hagyta abba.
Én sieghardt szerveren vagyk és biztos vagyok benne, hogy 4x-5x gyorsabban haladhatsz a segitségemmel ha valóban ugy érzed van elég szabadidőd!
Mégegyszer ez csak az én véleményem. -
konkrétan ma szeretném megvenni a játékot, és szeretnék egy magyar klán is keresni, akit tud egy kezdővel ugymond fogalakozni, elmegyarázni dolgokat. stb.
cdgalaxisban akaro megvenni a játékot, de gondolom 1 line age 2 van nem 5 kieg vagy 6 ..., tehát nem kell megvennem a többit ahoz hogy játhassak az elző részekkel. -
köszönöm -
BaalKain #72002 Egy account ami 1 hónap játékidőt tartalmaz kb 3400 ft, utána egy hónap játék 2700-3000 ft, attól függ hol veszed. -
3k HUF/hónap.