A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• MeoH #72030
    Roviden valaszolak az 5 postodra:)Botozashoz 2, max 3acc kell es rohogve 78+ vagy par honapon belul. Csak ugye eloszor el kellene donteni, hogy mit is szeretnel, kicsit ismerd meg a kasztokat, pl vmi free szerveren vagy ptsen. Es pvpezni nem lv80 karival kel megtanulni, mert alt.ban lv78+ karik ellen mesz, es azok ugy leszednek, hogy csak nezegetsz a boss ekszerkben a 10k matckoddal... Igen, sokan felbotoltak karikat es most csak pvpeznek, de ok evekota L2nek, ismerik a karit, amit te nem mondhatsz el magadrol. Ezert irtam ,hogy ne hidd azt hogy ha lv80 mindened meg van, akkor te leszel az uj dvp.
    PS: Nekem 77/76 karim van, 0 boss ekszerrel, 0 es +2 enchantal, es Flash es Truby klan tarsa vagyok, bar az elmult 1,5 honapban eleg inaktiv formaban. Es tobb posttal nem farasztok senkit a temaban.

Strucc ujoncnak: most fog indulni 1 teljesen uj, EU szerver, kezdetnek esetleg az sem rossz. Bar anyagi segitseget nem fogsz kapni senkitol, de partyt, klan konnyen talalsz. Ha pedig nem jon be, Gordi oskovulet Sieghardton, par honap mulva is ott lesz. Bar azt azert tudnod kell, hogy az NA szerver, nagyobb ping es ejjel/hajnalban van elet.