A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Nicsenek előző részek minden kiag az eredetit alakítja át tartalmazza azt kisseb változtatásokkal. Ha nagyon aktiv (napi több óra és hosszab móka szabadidőkben) akkor én merem javasolni a sieghrdtot min szervert. Ha inkább csak 1-2 óra akkor talán a Franz szervert ott több az alacsony szintű játékos bár szeritnem kisseb az öszetartás. Üdv közöttünk. A játék nagyon lasu fejlődést biztosít bár ez nagyon gyorsan változik. Sok időt emészt fel, de nagyon izgalmas és ha jó a csapat kitünő szorakozás. Tudom okot adok a fujolásra megint, de ha úgy érzed nincs túl sok időd és nem akarsz ilegális szoftverekkel fejlődni én személyszerint nem ajánlom az L2 világát. Csak, hogy tudd az igazságot az a szint ami elégségaes(igen mindössze elégséges) az igazi klasz dolgokhoz 74+ a jelenlegi állás szerint ezen a szinten napi 4 óra játékkal is mindössze pár % ot tudsz fejlődni. a szint elérése hónapokig tart még segitséggel is. Nagyon szivesen látunk és megéri a játék de nem szeretném ha csalódnál. És nem ismerek olyat aki az elmult 3-4 hónapban kezte tisztán játszik és nem hagyta abba.
Én sieghardt szerveren vagyk és biztos vagyok benne, hogy 4x-5x gyorsabban haladhatsz a segitségemmel ha valóban ugy érzed van elég szabadidőd!
Mégegyszer ez csak az én véleményem.