88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gordis2k
    JAA akkor el se kezd:P:PP:P

Ami az adenát és a cucokat illeti nem fogod elhinni de már a MOBOK is dobják döbbenet:P
  • Bluher
    Egyenlore maradok a kezzel valo jateknal :) ha megunom akkor meg abbahagyom, de ki tudja mit hoz a jovo.
  • Endaer
    euro szervereket javaslok, ha kezzel akarsz jatszani, mert ott van elegendo ember a partizasra.
    sieghardt-kain-lionna-devianne-gustin ha botozni akarsz. Mivel mar van szerver transzfer, az is lehet fontos szempont hogy nyugodtan tudj botozni , radbizzuk a dontest. :)
  • Bluher
    Tanacsot szeretnek kerni, melyik serveren erdemes elkezdeni lvlezni? Melyiken van nagyobb kisebb szintu kozosseg? Eredetileg Gustin-n jatszottam, most befizettem ujra, de scak most dobbentem ra hogy semmi item/adena sincs nala es igy nem igazan elvezetes :)
  • Lehuzlak
    WTS adena@franz 80ft/m pm itt!
  • Gumbo
    Tévedsz. A botozás is mókás tud lenni, főleg ha haverokkal együtt botozol. Mindig ott az izgalom, lebuktak, nem buktak le? Este berakod, reggel mikor felkelsz figyeled van e valami meglepetés az inventoryban. Annak is megvannak az örömei :)
  • Endaer
    user primitive error, vagy valami meg annal is rosszabb
  • kakadara
    Hali az mer van h bottal inditom az l2 ot es hiaba nyomom a home t semmi nem jon be es a mob hp-at se latom
  • FickDeineStory
    szerintem teljesen igazad van minden téren. Aki csal annak úgy is gyorsan unalmas lesz a játék csináljon akár milyen tipusú csalást. Szerintem nem tudjátok ti milyen jó érzés mikor már 2 hónapot vársz arra, hogy összejöjjön a pénz a fegyódra és egyszer meg tudod venni. Lehet hogy nem +20-as Dynasty fegyó top ls 80-al meg sa-val csak 1 sima A-s esetleg S-es cucc, de az örömöd ugyan olyan mintha olya fullos cuccod lenne. Na meg tényleg ami naon fontos a jó társaság. Én több hónapig voltam 1 klánba olyan emberekkel akiket ugyan személyesen nem ismertem, de írtó jó haverok lettünk közép nagyságú klán volt nem volt igazán erős pláne a kezdetekbe, de olyan sok jó haver volt ott, hogy nem is hiányzott a nagy ally v klán, de sajnos több játékos köztük a sub és klán leader valós életi problémái miatt tönkre ment a klán ezután páran befejezték páran befejezték, páran maradtak vannak akik most jöttek vissza, de mióta ez a klán feloszlott ennek kb 3 hónapja azóta én nem igazán találom a nekem megfelelő klánt v ally-t. Szerintem az ilyen dolgokat 1 csaló egyeltalán nem tudja felfogni neki csak mindenből a top kell minél hamarabb ha meg van 1 hónap múlva megunja és abbahagyja.
  • FickDeineStory
    hát elég szomrú dolgok történnek itten. Ez azért már tényleg maximális pofátlanság amit itt csinál vki, felmegy másnak a nevével azért, hogy ártson neki erre már csak tényleg csúnya szavakat találna az ember.

Mydgard szerintem ezzel kapcsolatba olyan embereknek kellene a körmére nézned akivel vmi balhéd volt mostanába esetleg, illetve lehet ez az emberke azok közül a magyarok közül akik a teon-on botoznak. Utóbbi emberek 1 részéről van tudomásol esetleg ha nevek kellenek tudok adni, illetve olyan screenshot is vannak róluk ha bebizonyosodik, hogy ők voltak akkor ezzel végük (persze ha elküldöd). Ha tudok ezzel kapcsolatba segíteni akkor szólj szivesen segítek.
  • Gordis2k
    Szerintem ha beszélsz az NPC vel a barlang bejáratánál akkor megadja a questet. Utána Runeban tudod beváltani az itemeket EWSre.
  • TruBy
    Túl sok a rózsaszín, és a sz@rkavarás
  • KisEmir
    +1 pvp point
  • aalat
    Mivel unatkozom a melohelyen ezert hozzafuzok egy dolgot ahhoz, amit irtal. ( Egyszer megfogadtam, hogy nem fogok beleugatni a bot vs nem bot vitákba. )

Szóval amit mondani szertenek az az, hogy nem mindenkinek unalmas az l2. Ugyertem eleg regota jaccom ezzel a jatekkal, ebbol tobb mint masfel eve officialon, de sosem azert jaccottam, hogy milyen jo lesz majd ha 80 leszek.. stb. En elsosorban a tarsasag miatt jaccom, es nem erdekel, ha a teonon vagyok masfel eve es csak egy 76/64 es karim van es nem 80/80/80... es nem ulok a gep elott napi 20 orát, mert nem erdekel, ha 2 ev mulva leszek 80as. Ismerek olyan embert, aki elobb kezdte a teonon, mint en es most lett lvl70 es orul neki. Es?? Ennyi ideje van jaccani, de eszebe nem jutott volna egyszer sem, hogy botozzon.. mert minek?

Ez nem wow, hogy csak akkor talalsz oromot a jatekban, ha elerted a max szintet..
    Es nem kell most azzal jonni, hogy pl egy 70es kari nem er semmit egy siegen.. mar hogyne szamitana, hogy ottvan. +1 ember az +1 ember..

Kb ennyit szerettem volna asszem.
  • darkmenx
    tipp volt
  • KisEmir
    Honan veszed hogy nem tartom viccesnek?:D
  • molnarpe80
    hali nemtom ki hogy van vele

lehet én vagyok lelki nyomorék, de nem tudok röhögni más baján, kárán

szerintem itt nagyjából már 1x tuti mindenki beszívta a scammelést l2 pályafutása során

kb a 3. játéknapomon én is vettem 600 soul ore-t a d cry helyett
    buktam vagy 300k-t
    ez lvl 19-en kurva idegesítő volt mivel az össz vagyonom volt akkor

sebaj tanultam a hibámból most már mindig 5X átnézem mielőtt confirmot nyomok valamire

de akkor sem tudok röhögni más baján
    biztos bennem van a hiba :)

Endaer: Tüskésre nézve amit írtál az nagyon lol
    valójában semmi bajom vele, de csaj létére nagyon idegesítő a kötekedő stílusa

az a baj még nem nevelték meg
    bazze ha a csajom lenne tudná a helyét
    még kérdezni is csak jelentkezés után merne :)
  • anarga
    botot nem megvetok vs botot es hasznaloit gyulolo. nice match

ugyanannyira verheted arra h felbotoztad a karakteredet mint hogy nem tetted es kezzel (mazoista modon) felhuztad. semmi kulombseg. nem ettol leszel pro h te nem vagy eppen h te felbotoztad a karaktert. de ahogy gordiek, ugyanugy ti is rafogtok jonni x ido mulva h semmi kulombseg. csak az eletedet konnyited meg vele h rengeteg idod marad masra es a jatek ugymond legtobbszor szar reszet atugrod (levelezest gyengebbek kedveert). tovabba megsugom h 1 partyt felbotozni 10x tobb melo mint 2 karival arulni 1el levelezni kezzel, vagy eppen forditva, meg akkoris ha afk botozol.
  • aalat
    Ezesetben elnézést kérek.. Én elfogadom, ha valaki botozik - mindenki úgy jáccik, ahogy akar.. bár én a botozást nem nevezném játékkal eltöltött időnek - viszont az felidegesít, amikor arra kell pazarolnom a játékra szánt időmet, hogy a botokat ne engedjem be abba a terembe, ahol éppen partyzok... és ennek sajna általában pk a vége.. mert hiába viszed rájuk a fél catat, hiába döglik meg mind.. 10 perc és jön egy rezzer és kezdődik az egész előről, én meg nem jutok xp-hez. Nem szoktam írni erre a fórumra - máshova sem - csak olvasom (és amúgy köszi mindenkinek mindig a naprakész infókért) de mivel most egy magyar névvel találkoztam az említett botpartyban - és már találkoztam ezzel a névvel itt a fórumon - úgy gondoltam megér egy próbát a gyerekes fenyegetőzés.

Szóval vedd tárgytalannak a dolgot...
  • darkmenx
    te es transceps
  • KisEmir
    Engem az érdekel hogy ki a maradék 10%?
  • darkmenx
    a forumra postolok 90%-a ha nem is mondja ki nyiltan biztos, hogy rohogott rajta ugyan ugy ahogy mi, hogy hogy lehetett akkora ostoba, hogy egy ilyennek bedolt.
  • transceps
    Ezen azért jó lenne ha túllépnél. Kicsit berágott, hogy nem figyelt oda, erre jön valaki aki még cukkolja, kárörvend 2-3 poston keresztül.
    Ne mondd nekem, hogy fordított esetben te nem raktad volna magad a "gyanúsak" közé.
  • darkmenx
    linux talalkozon nemtudom, amugy barmikor osszefuthatunk, bar gondolom az lesz belole, mint gokubol, hogy most ide ezert nem oda azert nem. pedig ha ennyire tudja mindenki, hogy "pattanasos kepu vesztes" vajon, miert nem jon el soha? :(

es most nyugodtan visszabujhatsz a sarokba
  • Kanqukac
    hmmm...
    mert te bocsanatot kertel valaha is a kurva anyazasert? en nem emlexem ra... te is csak a monitor mogott vagy nagy legeny :] ami persze nem baj egy ilyen kis pattanasos kepu vesztesnel...(egeszsegesebb a monitor mogul ugatni)
    Jut eszembe mikor ugrunk ossze egy linux talalkozon???
  • KisEmir
    A piramisokat meg a földön kívüliek építették. Nem támadni szeretnék, csak annyit hogy gondolkodj egy ici-picit!Grat a klánhoz!
  • darkmenx
    a kis nyomorek haverod viszont azota nem tolta ide a pofajat bocsanatot kerni, hogy megvadolt ALAPTALANUL.
  • Endaer
    mondja ezt egy olyan burokban felnőtt lányka, aki szintén nem szent, max álszent... én legalább nem titkolom, hogy mennyire szar szemet szar alak vagyok - vagy épp mennyire nem. (Az egész csak attól függ milyen a másik fél. Remélem sok nemes lovag megvédi majd, pedig nem kis élősködő és szarkavaró-uszító kígyó a kishölgy, idővel majd mind rájönnek, amint "kibújik a szög a zsákból". :) )
  • Mydgard
    Hamisan? A scammelő account meglett (a Symbiont nevű karakteré), olvass vissza. Azért nem lehetett a konkrét személyt megállapítani, mert azt az accountot több papagáj is használta.

Amúgy más Franzos játékostól is hallottam, hogy őt is átbaszta(ták), csak kérte hogy kezeljem diszkréten a dolgot. Ha majd ő akar hozzászól.
  • Mydgard
    Ez ennyire nem egyszerű, mert nem gyakori karakternévről van szó. Mindenesetre ha nem is bannolásra, de szarkavarásra kiválóan alkalmas ez az akció, mint láthatod itt a fórumon. Hidd el jobban örülnék, ha nem lennék alanya ennek az egésznek.
  • Tüskés
    Az én szememben társaiddal együtt lejárattad magad, mikor hamisan vádoltátok egy ismerősömet scammeléssel, főleg, hogy RL fenyegettétek.
  • Mydgard
    Azt az örömteli hírt viszont szeretném közölni minden Franz szerveren játszó magyar játékosnak, hogy pár napja meglett clan lvl 6! Most úgy néz ki nagyon gyorsan össze fogjuk hozni az első Royalt (utána minél előbb próbáljuk a másodikat), úgyhogy már 60 (majd 80) ember fog elférni nálunk! Célunk továbbra is az - ami a megalakulásunk pillanatától - hogy egy nagy és erős magyar klán létrehozása a Franzon! Tehát mi továbbra is várunk mindenkit, aki szeretne csatlakozni hozzánk! ;-)
  • KisEmir
    OMG! Ember ha Teonról bannolnák a CsardasKiraly nevezetű egyént, attól te Franzról nem fogsz bann-t kapni!!!Amugy az össze esküvés elméleteitekkel ne ide írjatok plox!
  • Mydgard
    Itt CsardasKiraly Franzról!

aalat ezt nem nekem üzened, hanem egy ismeretlen buzeránsnak, aki folyamatosan visszaél a nevemmel! Valóban a Teonon nem tudtam a saját nevemmel karit csinálni most, valaki már megelőzött. Hogy esetleg erről videót is akar és felnyomni (mivel a képről, videoról az nem látszik melyik szerveren van), nem tudom, de az biztos hogy nem jó szándék vezérli. A bannolásommal megvalósulna több jószándékú ember vágya innen, megszünne a magyar klánunk a Franzon. 50 ember közösségét sikerülne szétvernie.

Tüskés: miért is?
  • Kanqukac
    Miert is?
    Kerlek fejtsd ki bovebben. Mellesleg Azon KEVESEK egyike aki onerobol huzta fel a karijat!
  • ErrOrHUN
    proBD
  • ooorrrsss
    wow milyen szep kis magyar sereg jott ossze
  • Tüskés
    Csendben is halkan megjegyezném, hogy Csárdáskirály sem ma született bárány.
  • aalat
    Csak feltűnt volna, hogy több mint másfél éve a Franz-ra kattintok a bejelentkezésnél :)
  • darkmenx
    lehet, hogy franzon jatszol csak nem tudsz rola :D