88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Az előbbi hsz.-t reggel írtam, csak azóta nem volt netem úgyhogy most postoltam. A menetközben született reakciókra még most reagálnék gyorsba, aztán kissebb dolgom is nagyobb az SG fórumozásnál, haladok tovább.
KisEmir: természetesen nem.
Sanci: igazából már leszarom az itteni reakciókat, de azt hiszem ok nélkül lettünk, lettem áldozat. Mindegy ballagunk tovább az élet csillagporos ösvényén.
Sorbon: végre valakitől valami pozitív vélemény az átkozott magyar klánról. Nem érdekel ki botozik, nem támogatom a scammelést. Ha a mi klántagunk scammelése a téma az egész Franz szerveren, elnézést. Majd elmúlik.
Na most már tényleg lécelek, további jó fórumozást. -
Ez már kezd jobb lenni mint magyarország helyzete ezzel a .... jó kormányzásal! (Ott is van lopás, csalás, hazudás + pár balfaszság), de itt még meg is van kicsit spékelve!
-
Valóban már egy kicsit meg vagyok kattanva. Aki ismer innen és a játékból és én is ismerem, tudja miről beszélek. Arról hogy az itt fórumozók, az official szervereken játszók egy jó részétől a megalakulásunk pillanatától csak kurvaanyázást, baszogtatást, sértegetést, scammalést, a nevemmel való visszaélést kapunk, BÁRMIFÉLE OK NÉLKÜL! Mi ez valami mátrix vagy itt élik ki az emberek morbid mentális vágyaikat?
Aki ismer tudja, én soha nem botoztam, nem csaltam, nem loptam meg senkit! Mindig azon ügyködtem, hogyan tudok a másiknak segíteni és nem ártani! Osztályrészem mégis kurvaanyád lett és scammelés. Másoknak ez mégis örömet jelentett.
Soha nem helyeseltem a lopást, csalást. Az egyik klántársunk most célkeresztbe került emiatt. Valóban nem helyes lejáratni a logót és a klánt, ezt meg is mondtuk neki. Csak arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy mégis ki kiállt itt "Feszítsd meg!"-et? Ki, aki már korábban is leqrvanyázta, meglopta a honfitársát, bármiféle indok nélkül? Aztán ment az össznépi örömködés, hogy hú de fasza leszopatta a másikat sikeresen, de kira... (aki esetleg nem tudná, az egyik klántársunakat megscammelték innen, magyarok)
Akinek nem inge ne vegye magára, nagyon sokan így gondolják, de ez a fórum tele van frusztrált, recskázós kis köcsögökkel! Itt a téma nem a Lineageről, a beszélgetésről, az összefogásról, a segítségről szól, hanem a kúrvaanyázásról, okoskodásról, arcoskodásról, ha valaki kérdez valamit kap egy noobozást, ha klánt alapít, minek a 20. klán, amikor egy sincs... Ha mindenki magába néz, annélkül hogy más fórumozókat minősítene érzelmi alapon, bizony beláthatja, ez a fórumközösség beteg! Mikor lehet már itt végre pozitív tartalomról olvasni, az új dolgokról, a közösségekről, hírekről? Én ezek miatt regisztráltam ide, nem azért ami történt az elmúlt fél évben. Ezért nem sok értelme volt.
-
z0l3e #72359 barátom te 1 FASZ vagy, nem kicsit de nagyon, 70% a forumnak botozik, de hogy valaki azért sírjon mert levágják a kibaszott csordáját emberek akik bot nélkül próbálnak JÁTSZANI, na ehhez már pofa kell bazd meg, már az anyagi helyzetedről történő ömlengésed is felnyomta a pumpát, de ez a faszság már tényleg kibaszta a biztosítékot nálam.... -
320milla adenat vennek franzon PM itt -
Leszolni a masik botpartijat nem biztos hogy szep dolog, ha arra gondolok, a botozas is csalas, a donateles is csalas… es donatere tüskés kollegina is költött már magyar forintot, tehat nem vagyok meggyozodve rola hogy jogosan kommentalt az iment…
Kecske kolléga kedvében szeretnék járni ezzel a képpel:
Tanulság: más faszát ne verd ha nem kéri...
-
OFF/
http://www.youtube.com/watch?v=pc-N1aDQm2A&feature=related
ON/ -
uccsajnállak a botpartid halálai miatt. -
ugyanmár gordi :)
mikor láttál te tőlem mellkas döngetést?
nem verem én erre :)
csak az is eléggé idegesítő amikor órákon át beállítod a partyt és elmész aludni rá fél órára jön valami pöcs és elkezdi leverni a healert
illetve napok óta futsz egy helyen és jönnek kis fütyik 10 szinttel alacsonyabb manual partyval (akiket amúgy látsz máshol csordában futni :)) majd közli veled a lelkem hogy megy a foto a gm-nek meg húzzunk mert levágnak meg stb
egy karit viszel mit kezdesz velük ? a csorda csak áll és néznek bambán amíg az sk-val felveszed az egész party íjásszal a harcot
mindig a békés megoldás híve voltam soha nem vágtam le más botját
elferünk max kevesebb lesz az xp alapon soha nem pkztam spotért
de ezek a kis buzernyákok nagyon dühítenek
azért mondtam hogy meglepődne amikor írogat hogy pfffujjj bot huzz innen belédüt egyet aztan hopp az egesz party megfeküdt :D
és kb nézne maga elé hogy mi van??????? :D
amúgy szerintem izgibb lenne ha lenne ilyen funkció alapban is a walkerben akkor már gondolkodhatnál rajta, hogy miképpen is szerezz spotot
hajrá vágjuk le ezt a partyt :D és agyalnál rajta hogy miképpen is
party vs party :D
na mind1 csak ömlengtem megint 1et
üdv -
radar = l2 radar (nem walker map), ha enemy megy a kozeledbe nyivakol ha beallitod megtamadja ha akarod bsoezik stb.
ja es amugy a csodalatos magyar klanba nem csak 1 ember akart eddig meggazdagodni a scammelesbol. (ugye kedves "kakadara" ?) -
A walker nem PVPzik és a supermen sem. Nem véletlenül nem lehet a hp kiírást sem tiltani...ne arra verd, hogy bottal negyfiű vagy mert spammolja a potikat tapsa. A radar mege a MAP és az info fül.
A WC szart sem ér 1 főre és mindig partyban lesz ergó a mainen még kb mindegy de szubnál?
És végül két BRUTÁL IMBA lvl85ös Transform SKILL:
Transform lvl 85 DIE BIATCH Form. -
ehhhhh
megint láma vagyok
de ezt a radart hogy kell érteni benn vagyok ig vel és nézelődöm vagy használom a map és information funkciót, hogy milyen range-n belül van a player és nekem kell lezúzni, ha megtámad
vagy ez egy kiegészítő progi, modul bármi?
oly szívesen beállítanám, hogy az egész group rácuppanjon arra aki megüt :D
lenne meglepi asszem :D -
ig l2walker + radar ftw -
Tabi #72349 Főleg fun...de nemis főként fun, hanem inkább hatékonyság. Szeretem ha olajozottan működnek a dolgok.
Egyébként mindenkinek köszönöm a válaszokat/tanácsokat. Tegnapi free-s tesztelésem során hatékonyabbnak találtam a HE+PP párost, úgyhogy az lesz. -
ahhahaha
ácsi sorbon :)
miről beszélsz
a bot party visszatámad?
kanqkac anno említette nekem, hogy ha nem walkerel hanem supermannel nyomulok akkor a botok vissza tudnak ütni
de azt nem mondta hogyan
ez tényleg megy?
Myd bácsi te tudod hogy én bírlak, de a scam az tényleg undorító
mivel egyetlen egyszer 3 nap játék után a teljes vagyonom buktam
azóta én is szívből gyűlölöm a scammereket
10 hónap távlatból is simán emlékszek rá egy elf volt pikanchu néven
soul oret vettem d cry helyett kellett a clan oath light armorhoz
az emberek az ilyet megjegyzik hidd el :D
ha annyira pénz kell neki miért nem kér kölcsön?
szerintem emlékszel rá
hogy az utópia academyben a kisebb tagoknak adtam 7 számjegyű összegeket örökbe csak úgy mert volt pénzem és örültem , hogy segíthettem
ráadásul akkor még forintért vettem tehát vadidegeneknek adtam a saját pénzemből
a virtuális pénzt ebből a szempontból leszarom
több haverom szereltem már fel top a-val páncél fegyó ékszer
nem hiszem el hogy a klántársak nem tudnak körbekalapozni annyi pénzt amennyi kell malliornak
mindenki ad neki egy misit abba senki nem hal bele és megvan neki amire szüksége van
lehet könnyen pofázom mert van 2 teljes 70+-os csorda ami hozza a pénzt, de a cimbiknek segítek is
tehát nem biztos hogy minden botot le kell vágni :) -
Sorbon #72347 És még valami, nagyon jó hogy magyart klánt csináltatok ,meg szépen halad is, nincs is vele semmig gond, csak így tovább. Abban viszont igaza van DMX-nek hogy már például ha Fusionon belül szóba kerül FolkofNimrod rögötn az a beírás hogy :" ja az a scammer magyar klán". És ez megy Blahon is. Mindez egyetlen idétlen klántag miatt. Szóval kicsit gondolkodni kell, és csak utána támadni, de ez csak az én egyéni véleményem és nyugodtan lesz@rhatjátok. -
Sorbon #72346 Kicsit hátrább az agarakkal, "cheater,csaló,scammer", te kiről beszélsz?? Csak hogy tisztán láss a scammelés az egyetlen olyan dolog amit egyetlen épeszű l2 játékos sem tud honorálni semmilyen szinten. Egy normálisabb klánban ilyenért rögtön kivágják az embert. A botolással meg mi a problémád? Melyik magyar "botter,csaló,tolvaj" xpzik a te spot helyeden? Mindenki öli a botot ha az az útjában van, na és? Erre nem kell a melledet verni, meg title-ben irogatni. De egyébként sztem egy közepes normálisan beállított bot party kinyírna téged amint kezet emelsz rá. Ja és majd akkor regélj a botozásról ha már végigküzdöttél legiten egy 75+-os karit (itteni botosok nagy része minimum ennyit már megtett), és minimum 3 chronica óta játszól. Addig pls válogasd meg a szavaidat, kktnxbb. -
fun vagy minél gyorsabb highlvl? -
ErrOrHUN #72344 HE+PP, a covhoz baszakodni kell, hogy partyban legyen+lényegesen többe kerül egy cov -
Nyilván sokan fognak belépni a nagy és erős magyar brigádba mikor ilyen foggyosok vannak benne...
ÉRdekes amikor ti estetek áldozatul jött volna a vasvillás paraszt felkelés, most jaj ez az egyetlen hibája blablabla.
PS: A csalók és a cheaterek amugy ugyan az, mondjuk nemtudom hogy a boton ki mit tud csalni még, amiről mondjuk te is tudsz. -
KisEmir #72342 *EDITED: volna ki -
KisEmir #72341 Akkor is megvédenéd ha Ava robe set-et csalt ki volna? -
HE+WC: nagy szint esetén ott a chant of victory, ijasznak az a legjobb... -
FinalNaSa #72339 Lol te meg vagy kattanva. Azzal értek egyet, hogy a kibaszott scammelés egy rohadt köcsög dolog, és kurvára rossz hírnevet kelt a magyarokról mert ugyebár 'mi' ilyen gecik vagyunk, hogy megcsináljuk! -
imo en ugattam be eloszor ra es arra jottek a reakciok de csak, hogy tiszta legyen soha nem csaltam retailon soha nem loptam/scammeltem csak botoztam es igen nekem van a legnagyobb pofam. QQ more.
ja es ha daemonra ra akar menni valaki irl szoljatok meg most, mert akkor en is megyek. (tudom, hogy a mohamednek ment csak, hogy tiszta legyen a kep.) -
most, hogy mondod, nem is figyeltem, mit irtam...
... de igy utolag belegondolva, igazam volt. :=(
Inkabb a sajat klanoddal torodj ,hogy ne forduljon ilyen elo megegyszer, ne azzal ,hogy szerinted, ki scammelt, botozott meg hasonlok. kktnxbb -
Daemonervosa ma 17:33 | privát | válasz erre | #72320
"a rohadt klanodat."
?
Ilyen emberekből épüljön fel magyar klán, biztos kudarc! :P
Esetleg botklán, az jól működne.
...
© FinalNaSa ma 17:46 | privát | válasz erre | #72322
Egyetértek! :)
Válasz 'daemonervosa' üzenetére (#72320)
Mivel értessz egyet? Azzal hogy te is rohadt klántársunk vagy, vagy azzal hogy itt nem szívlelik azt, aki botot öl? Van aki leöli a robotot mivel már nincs hely, ahol játszhatna... és?
KisEmir ma 21:18 | privát | válasz erre | #72333
Megtalálunk RL!!!
Szólsz bratyónak és megoldható a személyes tali! In real life! ;-)
...
Mallior egyetlen hibája, hogy nem leplezte amit csinált! Ki vágja itt a fejéhez a scammelést? Botosok, cheaterek, csalók, scammerek? Nevetséges! :-) Le merném fogadni, hogy a legnagyobb tolvaj, csalónak van a legnagyobb pofája! Szarházi banda... pff... :-)
-
YA RLY! -
O'RLY ? :D -
KisEmir #72333 Megtalálunk RL!!! -
Sanca #72332 HE jobb mint az SR, szoval en azt ajanlom. -
Tabi #72331 Tapasztalt emberek tanácsára lenne szükségem ugyanis 2 felállás között örlődöm és nem igazán tudok dönteni:
1. SR + PP (vagy ha muszáj akkor PP helyett SE)- ezt preferálnám, de sokat olvastam off fórumokon és magas szintű SR-ek panaszkodnak, hogy SE recharger nélkül semmit sem érnek, mert a manájuk hipp-hopp elfogy...partyzni csak privát recharge-errel képesek menni (CS sem igazán megoldás, ha nem dobnak herbet a mobok, ráadásul S-nél már inkább focus SA)
2. HE + PP - pain of sagi miatt nem kell SE; buffbox Prophet ez nem kérdés, többet tud cipelni, passive crt chance+power, relatíve lassú
Szóval high-lvl SR-ek és HE-k álláspontját fogadnám szívesen (főleg SR-ekét), mert én inkább SR felé hajlok, de SE buffbox-szal (PP helyett)lényegesen gyíkabb pve-re mint a HE (nem akarok über pvp isten lenni és mindenkit lenyomni...pvp egyelőre nem szempont nekem).
-
pl: red gem-et eladod A gem-ként azaz nem 4k adenába hanem 100k
avagy a 4sep-es itemet eladod S gem-ként 0adena helyett 350k-ba
-
igen nagy tehetség kellett ehhez, grat! N1 -
ezt én se vágom. -
Sutyi29 #72327 OK
akkor igerem nem csinalom tobbet, és bocs hogy ronttam a hirnevunket:)
ne ugassanak nekunk!
udv
Mallior
-
var #72326 mi az hogy scammelni? köszi -
nem mintha barki is duhongott volna de... mikor l2gurun ilyen utolso mocsok roman patkanyok ugatnak a magyarokra az ilyen kis fasza akciok miatt amit megcsinaltok az eleg szanalom
ja es en kivanom leginkabb, hogy kiirtsatok a botokat, mert nincs egy ures spot se highlevelen es nemtud menni az en groupom se normalisan :( (bar gondolom ez level40en igen nehez lesz) -
Sutyi29 #72324 Sziasztok ismét!
Jolvan duhongjetek:), ha ez jo nektek
na udv mindenkinek!
további jo forumozást és játékot
Mallior -