88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
francért nem csináltál sose videót baszki, a magyarok videóira mindig külön figyelmet fordítunk... gyúrjál rá és kezdj hozzá anyagot gyűjteni minél hamarabb! :)
btw, tegnap raktam fel frapsot... meglepett, hogy a 2.9.4-es alapból aviban rögzített, nem gigányi filemérettel, viszont kicsit fakók a színek :( attól mindenesetre ne tartson senki, hogy majd videókat postolgatok mostantól orrba-szájba, mert amit én művelek, azt jobb nem megörökíteni szerintem (max sws subon, _talán_) :D -
Persze itt figyel a gépemen a Fraps:) -
ErrOrHUN #72847 ez most olyan, minthogy én 19 percig nyomtam orkorral, aztán meghaltam egy lag miatt, pedig már mindketten buff nélkül rohangáltunk naripotit nyomkodva :D -
aalat #72846 Mar hogyne erdekelne, orulnek neki :) -
Gordi, emlékszel még Isoo-ra, a Redemption SK-jára? Ő volt az, aki 20 percig tartotta magát Johkai (Saggitarius), Grusome (Hellknight) és a velük levő EE ellen HSben (Saggitarius 2x vagy 3x halt LOL), a végén már persze buffok és cp, hp potik nélkül (csak addigra jött plusz ember hogy kisegítsék). Ha azt meg lehet csinálni SKval... akkor az a kaszt szerintem vérbeli tank (Paladinnak pl. elég nagy segítség a gyógyító skilljei), nem szar, függetlenül attól, hogy nyilván a játékoson múlik mennyire játszik jól a kaszttal.
Aalat, HA megtalálom azt a videót, feltöltöm Neked, hátha érdekel. Linket majd privátban küldök. -
Ha bejön az SK, szerintem a fórum közönsége örül neki a legjobban (persze utánad), de a paladin, a DA, vagy a TK tankok, az SK nem annyira :) -
aalat #72843 Najó.
Asszem kar volt irnom erre a forumra.. maradok az olvasasnal inkabb.
Nincs kedvem belefolyni az ilyen szurkalodo beszolasokba. sry de ebbol asszem mar kinottem.
Az sk-hoz meg annyit, hogy mindenki azt a fajta sk-t jacca, ami neki teccik.. van par lehetoseg; nuker, pala, "dd", es ezek kozott levo megoldasok.
Es en erre irtam, hogy ki kell tapasztalni, hogy melyik a te stilusodnak megfelelo sk.
Tovabbi jo egymas piszkalasat!
-
WTS Lineage2 lessons 10000HUF / day
szamlaszamot pmben -
lil frag ez te követted el ? :P kb 5-6. hozzászólás :P 

frag ? :P -
üdv mindenki
akkor várok 78-ig :D
aalat az konkretan mit jelent, hogy meg kell tanulni vele jatszani?
meg tudsz tanítani?
néhány fontos instrukciót privátba ha kérhetnék :D
van fogalmam róla mit is kéne csinálni, de nem vagyok pro az tény
pvp-ben fos vagyok de a tankolás egész jól megy állítólag
amikor bejöttem vele és toi 10 felett woa-ban al-ben és egyéb helyeken tankoltam vele akkor azt mondták a party tagok hogy egész jó volt amit csináltam
nagyon bejönnek a lovagok akarok persze pvp karikat is, mert egy lovag nem nagyon kap partyt
általában szarba sem veszik
de amikor akad party akkor ezt élvezem a legjobban
szerintem állat feeling
a nyamvadt tőrösömmel lvl 82 aw (persze pts-en :D ) megfeküdtem előbb utóbb mindenhol
míg chromatic highlandon meg toi 10+ -on vagy szinte bárhol vígan szólóztam a shilien templarral :D
az valahogy jobban fekszik :D
ha megbecsült kari lenne és mindig kéne egy tank a partykba akkor tuti ez lenne a főkarim
de kössz még 1x -
76on felesleges, 78tól van értelme. -
KisEmir #72838 Mit kerdeztel ?
UI.: protekciod aztan lehet azon a szerveren! -
aalat #72837 Hat koszi!
Ezt most jol elrontottad...
Eddig abban a tudatban eltem, hogy augusztustol milyen fasza lesz majd, hogy kevesebbet fogyasztanak a dolgaim.. erre egy mondattal ezt mind szetfoszlattad. :)
Amugy nemtom miert emlekeztem ugy, hogy csokkenni fog..
No mind1.. attol meg sk FTW!
Es igen, az sk jo kari, nagyon jo kari, de meg kell tanulni vele jaccani, nem az a bottal felhuzom es jaccok vele fajta. -
johat a te karid nem ES hanem vmi sps-es hibrid.. -
Kamael az milyen pvpben? nem lattam meg. -
És ha már unod mindet ES:D -
SK kibasz erős kaszt olimpián ha tud valaki bánni vele és hát a botbót felhúzni nem egyenlő a kariban rejlő potencia kijáccásával :D -
Kekszakall #72832 Hi!
WTS on Franz:
+3 Shyeed's Bow 350 mill
Spiritual Eye 45 mill
SpellBreaker/Acu 39 mill
+6 BOP/CS 110 mill
es
Top 58 LS 25 mill
PM itt!
Koszi!
-
nuker: sps,sh /inkább sps/
dd: HE !!
tank : DA vagy ha vakmerő vagy Paladin
meeleeből destro,habár gladi is eleg ütős ha jol hasznaljak
meg ugy az összes tőrös is imba. -
Aham kössz mindenkinek
Akkor most hivatalosan elkenődtem :(
Gordi mi a jó kari akkor?
Azért húztam, mert mondtad hogy az sk az jó :D
A Gladit is húzom ahogy mondtad.
Az jó lesz? :D
Kajakra unom már a botozást, most már jó lenne végre manualozni :(
Ha a gladi végre eléri a 76-ot belendülök :D -
ÉS hol olvastad melyik forumon????:)
MP Consumption of the following skills have increased: <-- Angotl szo jelentése növekszik!
Silent Move, Guard stanace, Soul Guard, Shield Fortress, Parry stance, Riposte Stance, War Frenzy, Strike Back,
Accuracy, Vicious Stance, Fortitude, Hard March
Kecske te meg hagyad már abba..... Szarabnál szarabb karikat huzol:( azt soha nem lesz egy rohadt karaktered sem:(
Igen imba lenne ha lehetne ezéert nem lehet ezért nincs 15oárs ue és ezért nincs 2 napos futó UD... A skiéek felszorozák egymás ezért ég mint a szar és a skil nem csak tikeként fogyaszt de activálási idönként is kb 20x annyit. -
aalat #72828 Ja es megvalami.. a shield fortress nem neked ad p defet, hanem amikor a pajzsod ved, akkor ad a pajzshoz + pdefet, illetve igy adodik a total p defhez. De ugye ezt nem lathato p def, ahogy mondtad az alt-t ablakban. -
aalat #72827 Szia!
Valahogy az az erzesem, hogy nemsokat jaccottal azzal az sk-val manualban... Kicsit erdekes lenne, hogy 2 toogle skill mellett meg novekedne az mp. Ez olyan, mintha a torosok folyamatosan nyomhatnak a vicious stance es az accuracy skilljuket.. az egy dolog, hogy van focus mind, szamit is, de ennyit azert nem. Viszont ahogy olvashattad itt a forumon is, a kov kronikatol csokken a toogle skillek mp felhasznalasa, szoval van remeny.
A total p def ugy jon ki, hogy amikor a pajzsod ved akkor a pajzs pdef-je es a te p defed osszeadodik, ebbol lesz total p def. Mellesleg a folyamatos guard stance hasznalata mellett es egy lvl 4 es bless shield buffal akarmilyen S, A, B heavy setben 100% a shield def rated. Ez sokkal fontosabb dolog, mint a magas p def. Egy tank nem a p deftol lesz tank, hanem a pajzstol.
A kerdesedre azt tudom valaszolni, hogy rajtam elg sokszor szokott lenni eleg sokfele buff, end game buffok, es meg egyszer sem tapasztaltam olyat, hogy nott volna a manam toogle skill hasznalata kozben.
Az pedig, hogy a mana felhasznalast csokkentik-e a clarity es tarsai, en ugy erzem, hogy igen.. de ez nem biztos, lehet csak azert tunik igy, mert alapbol kevesebb manat hasznalsz a tobbi skillre.
Igazabol a toogle skilleket inkabb pvp-ben hasznalom, akkor meg nem a manamra figyelek :) -
Tisztelt Nagyérdemű!
Ismét lenne egy kisregénynek is beillő kérdésem. Remélem ez most "szakmailag" megállja a helyét előttetek :D
Szóval adott nemsoká egy shilien templar :D
Amikor bekapcsolom a guard stance 4 és shield fortress 6 skilleket akkor a mana csúnyán mélyrepülésbe kezd. Skill enchant nélkül az mp/tick igénye 1,5 a guard stancenak és 0,4 a shield fortressnek. Azaz 1,9 mp/tick a két skill bekapcsolt állapotában. Van egy Focus Mind 6 nevű passzívom. Az pedig az mp regen/tick-et 3,1-el növeli. Namármost józan paraszti ész szerint ez 1,2 plussz. Magyarul a manámnak lassan még töltődnie is kellene, nemhogy kb 50-100-al esnie másodpercenként.
Szal ez egy kicsit fura. Először is pontosan mennyi az egy tick? 1 másodperc? Bár itt mindegynek kéne lennie szerintem, mert a mana regent és a mana fogyasztást is tickben adja meg. Azaz bármilyen adott időközönként is ,de akkor is nőnie kéne a manámnak illetve stabilan állnia egy szinten.
Akinek van Clan Clarity klán skillje mi vele a tapasztalat nagyban növeli az mp regent? Mert fix értéket nem írtak rá, így viszonyítási alapom sincs maximum a személyes tapasztalat segíthet.
Nézegettem mivel lehetne növelni még az mp regent.
Első sorban a +6 heavy armor set +2.0-val növeli ezt. Matematikailag azt mondanám korrekt, de mivel látszik a leírásomból, hogy valahogy a tiszta matematikai logika ezesetben nem állja meg teljesen a helyét itt is érdekelne, hogy akinek van ilyenje az a gyakorlatban mit tapasztalt? Számottevően fog nőni a mana?
Másodsorban néhány buff ami mana reget növel.
Blessing of Seraphim 3+ +35% mp regen
Prophecy of Water +20% mp regen (bár ez egy tanknál felejtős)
Song of Meditation +20% mp regen és -10% mp cost
Ezek összeadódnak? Illetve mire épülnek? Pl.: Focus Mind miatti 3,1 X 1,35 + 2.0 az armor miatt vagy 3,1 focus + 2.0 armor X 1,35 és a többi. Mert nem mindegy ez esetben :D Ha összeadódik az másfélszeres növekedés lenne :D Kérdéses az elég lenne-e :D
Itt még érdekelne az is ha egy mp cost csökkentő buffot teszek fel az hat az ilyen toggle jellegű skillekre is vagy csak az egyszeri fix mp-s skilleknél van hatása?
Mert ha folyamatos mp fogyasztású skillekre is hat akkor itt is van még pár lehetőség:
Clarity 3 -10% mp cost
Hot Springs Malaria 4+ -4% mp cost (Malaria 10-nél -16% mp cost)
Song of Champion -20% mp cost
Song of Renewal -5% mp cost
illetve a fentebb említett Song of Meditation -10% mp cost hatása.
Kérdés itt szintúgy az lenne, hogy összeadódnak-e illetve mire épülnek?
Ha ezt a 2 skillt (guard stance-ot és shield fortress-t) folyamatosan tudnám tartani kikapcsolás nélkül az naaaaaagyooon duuuuurvaaa lenne :D
Az alap p.def-ben nem jelentkezik akkora különbség de van valami másik számolt p.def érték és állítólag az a mérvadó. Az nem tudom, hogy működik a háttérben (az m.def-et is majdnem a p.def-el megegyező értékre emeli, hogy a shield véd a magic alapú támadások ellen is vagy valami ilyesmi)
szóval egy példa 2624 a p.def amit látsz az alt+t ablakban ezzel a 2 skillel 2880-ra nő ami nem lenne akkora durranás
viszont ez a másik p.def amit a combat calculations rész mutat az l2calcon az meg azt írja hogy a total pdef 3332-ről (2624 látható p.def esetén) 4149-re nőtt (2880 látható mellett) az már majdnem egy 1000-es
Ez a számolt total p.def hogy működik? Tényleg az a mérvadó? Mert akkor ud és vengeance nélkül ÁLLANDÓAN 4000 pdef-el rohangálni + deflect arrow + stb über király lenne :D
És végül összegezve a kérdésem lényegét ez a fajta brutális defense mode összehozható gyakorlatilag is? Valaki már megcsinálta vagy látott olyat aki valahol hallotta az meg ..... :D
Kössz és bocs a hosszúságért csak igyekeztem egyértelmű lenni és nem félszavakkal dobálózni.
Üdv: Kecske -
FickDeineStory #72825 a válasz engem se érdekel ki vagy. Kérdeztek valamit próbáltam segíteni ennyi, én is kérdeztem valamit én se kaptam még rá választ. -
2/2 ! :D -
ErrOrHUN #72823 namivan, eddig 0/2 ? :D:D:D -
normálisnak lenni szar. Foleg, mióta mások mondják meg, mi a normális... :) -
anarga #72821 mindenki beteg. csak te vagy normalis ! -
HAI MENGZ!!444fourfour -
micsoda név! és hova kéred azt a botot?
na jó, inkább nem akarom tudni
-
Bototakarok #72818 Hi -
De te is az vagy
-
anarga #72816 erre nemtud valaszolni, o se tudja a valaszt. skizofren szegeny. mikor eppen kicsoda, mindig mas, attol fugg melyik szemelyisege kerul eloterbe. beteg. -
Kekszakall #72815 Hi!
WTS Top lvl 58 LS Franzon. PM itt.
thx
-
Ő nem érteni, csak beszélni magyar. -
Gumbo #72813 A kérdésre még mindig nem válaszoltál hogy ki a fészkes franc vagy te! -
FickDeineStory #72812 Dragon Hunters klánból ajánlotta az akkori Hawk Eye hero. dvp dye type-ját meg 1 screenshot-on láttam.
amúgy EPB nem az RS vadászott rám ők adnak rez-t ha gond van. pár semleges klán volt akik ezt csinálták, de azoktól nem is lehetett többet várni:D -
új, abban az értelemben, hogy:
1., nekem új
2., itt a fórumon se láttam még sosem, hogy bárki is említette volna az elmúlt 2 évben. -
uj? 2 eve is ment es ugyanugy arultak timecardot