88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• TuShEe
    Igen, de sztem xar az egész, csak azoknak lett kitalálva akik elutaznak.
  • pharao
    17-18 órája offline vagyok és 0-ról 2-re felment és még mindíg nem 3-as... Lehet nem hiába 2-es a leghoszabb ideig fent lévő szint...
  • TuShEe
    nekem 9 óra offline 2esre ment kb, de ahogy megutottem egy mobot maris 1esre esett
  • pharao
    nekem 0-ról lvl 2-re ment a vitality-m 6 óra alatt offline módban ...
  • ooorrrsss
    "9 ora lvl 2 12 óra lvl3 24 óra lvl 4 vagy 1 raidboss +2 lvl vagy 1 fortressiege=+2lvl"
  • TuShEe
    "kajak raid boss t"
  • FragStaR
    Ha megölsz valami kajak raid boss t akkor megy fel a vitalytid és nem fogy. Monjduk nem sokat ad bossonként de jobb mint a semmi

• Csenky
    Ja, bocs meszitibi, Flash üzijére akartam választ nyomni...
  • ciento
    bocsi, utolsó ötletként megpróbáltam valamit és sikerült
  • ciento
    sziasztok, valak tudna segíteni? :S

General protection fault!

History: FL2GameData::ObsceneDataLoad <- FL2GameData::Load() <- UGameEngine::Init <- InitEngine
  • meszitibi
    Biztos, nemtudom miről van szó
  • TuShEe
    megoldás: boss és raid 2 különböző dolog, ahogy a charm of luck is írja
  • TuShEe
    Ez akkor mi? :/

"Vitality Points can be acquired when your characters are offline, in a peace zone, or hunting Raid Bosses.

Kamaloka:
    Type - Raid-type hunting ground"
    (www.lineage2.com)
  • Csenky
    Tehát gyakorlatilag nekem volt igazam. :)
  • pharao
    Na emberek az a nagy büdös helyzet, hogy utánna néztem a vitality system-nek és érdekes dolgokat találtam. A vitality rendszer a karaktered által szerzett XP-től függ, tehát amilyen gyorsan ölsz, olyan gyorsan esik le. ez az XP szerzős dolgot NC minden szintre kifejlesztette, ezért van az, hogy 60-as szinten a karakterednek 1KK szerzett XP után csökken a vitality-je 1-el, míg ez 78-on 6KK XP szerzés után következik be. Természetesen a 60-as karinak az 15%, míg a 78-asnak csak 1-1,5. Bizonyított tény, hogy lvl 4-es vitality a legrövidebb, a 3-as hoszabb és a 2-es a leghoszabb, viszont az 1-es majdnem olyan rövid, mint a 4. Ezt NC elismerte hivatalos oldalon, de sajna szokásukhoz híven erről semmi konkrét infót nem adott ki. Nem tudtunk meg többet arról sem, hogy mennyi időbe telik, míg ez a rendszer visszaregenerálódjon. Lassan, de törtődik, ha városban vagytok de leggyorsabban akkor, ha offline módban van a karitok. Ez azt jelenti, hogy lehetsz bent ugyanazon az accon más karival, attól még a mainednek töltődik a vitality-je. (mindegy, hogy hunting zone-ba, vagy városba vagy kiloggolva, ugyanúgy regenerálódik).

U.I.: A kamaloka boss nem igazi raid boss csak egy kis XP-zés gyorsító izé, ezért lehet 2-es party-ban is ölni és ezért nem ad vitality pontot a megölése. itt a bizonyíték:
  • meszitibi
    aha :P
  • daemonervosa
    tehát 300? :D
  • meszitibi
    WTS BASALT BATTLEHAMMER HEALTH 300-350M között odadom... (FRANZ)
  • pharao
    Te vitality system is fully exhausted... :P (lenullázódott, nincs tovább :P)
  • aalat
    Nekem lvl0 volt a vitality, es nem mozdult semerre, pedig tegnapelott tanatos leolese utan kaptam egy szintet.
    Viszont mindenki masnak lvl3 vagy 2 volt és mindenkinek esett kamaolkán.
    Nem emlékszem, hogy mit ir, amikor szintet esik a vitality, de valami ex... akarmi, es sargaval irja a system messega windowban. Es ki is volt irva.
  • Hober Mallow
    Emberek feltettem a kamael klienset,de mikor elinditom hogy frissítsen graciara akkor aztirja nem tud csatlakoznia szerverhez:S ötlet?
  • bust
    Sziasztok.
    A minap tettem fel a Lineage 2őt, frissítetem graciara, check files is megvolt.

A problémám ez:

2008.8.15 14:56:27
    CPU : GenuineIntel Pentium 4 Processor @ 2672 MHz with 1279MB RAM
    Video : RADEON 9250 (6614)
    PosCode : LS1:0:0:0 1/0

CreatePixelShader failed(D3DERR_INVALIDCALL).

History: CreateShader <- FD3DPixelShader::FD3DPixelShader <- UD3DRenderDevice::GetPixelShader <- UGlowEffect::BrightPassFilter2Render <- UGlowEffect::BrightPassFilterRender <- UGlowEffect::PostRender <- FPlayerSceneNode::Render <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

Próbáltam a videó kártya driver frissítést de a helyzet változatlan.

• Csenky
    Trixi

Amúgy kezdem úgy látni, hogy vagy mindenki tök hülye, vagy mindenkinél másképp működik a vita, mert két egyforma véleményt/tapasztalatot még nem nagyon hallottam/olvastam.
  • Gordis2k
    Szerintem tévedsz felfelé megy kamaolkán.
  • Trixtan
    szép kerek gondolat
  • Csenky
    Gondolom azért volt, mert kamaluka vagy mi nem számít raidnek, így aztán érvényesül rá a vita szorzója, és mivel sok xp-t adott, 'fogyasztott' a vitából. Ez persze csak tipp, tesztelni kéne...
  • aalat
    Tegnap voltunk az uj dungeonban es mindenki vesztett egy vitality pontot a boss halalakor. Miert van ez? Nem lattam errol semmi infot, hogy ennek igy kene tortennie. Amugy 1db ewa es 49db phonix fules keymat esett.
    Konnyu volt leolni, a party: GK/FS/BD/DC/BP
    Nekem zold volt az RB, a szintjet nemtom.
  • pharao
    Csak TOP A grade-re lehet rakni pl.: ruhánál maja/nightmare, fegyóknál meg a TOP-osok, mint a shyed bow... Fegyóra csak akkor tudsz rakni, ha van már rajta SA, egyébként nem lehet.
  • TruBy
    Nah valaki magyarázza már el nekem a pvp armor fegyós dolgokat. Nem azt hogy mik lehetnek, mert gordi már leírta, hanem hogy pl miért nem látom a DC light settet, vagy épp az Angel slayersem. Azt irja, hogy A-s és S-es cumokra lehet pakolni...de mégesm :S
  • TuShEe
    nem, az az augment l2wh szerint, na nem tiszta ez
  • TuShEe
    az van irva rá, hogy cannot be refined, az a cryba tores, nem?
  • Gordis2k
    esetleg olvasd el: btw no enchant no sa no aug viszont cryba törik persze iszonyat kevés cryt ad(az árának megfelelőt)
  • daemonervosa
    akkor meg egy jó oráig en nem aggodnek :)
  • Predtom0O
    Azt már nagyon nyomom úgy másfél órája:)
  • daemonervosa
    utod mint egy idiota, nincs jobb modszer
  • Predtom0O
    Azt akarom megérdeklődni hogy a Baiumos küldit csinálom és a rongyot véreztetném,de az istenért nem akar vérződni vmi tipp ,hogyan vérződik a legkönyebben (pl ha ütöm vagy lövöm)?
    előre is köszi
  • csokicsiga #75207
    mik azok a common itemek,d-c lehet venni a boltban?Az miben különbözik?
  • Gordis2k
    Cov nélkül is über, de persze ehez kell a full 15 element a boss set meg cov.
  • daemonervosa
    azert covba mas mint egy 78 alatti wc :)
  • Gumbo
    azért ezzel is ütöd a 2.5-3k-s criticalok, de HD-vel 5ksat is fogsz simán sztem