88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Ferro_TwL
    Hu lehet, hogy aprilisi trefa az egesz, szoval most mar en se tudom mi van.
  • Kaleb222
    már nem azért de ez egy April's Fool Joke, azaz egy
    kibaszott vicc! Mi az hogy mind az ötöt megnyerte?
    Ne hülyéskedjetek már, tök más kategória, lol!

• HUNrricane
    Szerintem nem hihetetlen.. Ö spontán egy balfasz.
  • Yv@n
    Egy falat lag nem volt, minden gördülékenyen ment nálam
  • Yv@n
    Attól még lehet tréfa :)

De haver pont most mondja, hogy beszélgetett Priston Tale-ben méág gyerekkel aki mondta hogy úgy kell gyorsan szintezni, hogy fogod barátot, testvért, meg magadat, és felváltva játszotok folyamatosan..amíg egyik alszik, valaki más tolja...folyamatosan megállás nélkül lehet haladni így előre...
  • Kaleb222
    na most viszont már Űberlag(tm) van, már nem is érdemes
    próbálkozni, lol!
    Serverdown csak jót tehet.

• SZEG007
    Egesz nap egy szornyet vadaszottto, ami dobott neki tobszor is 0,5-1 millas fegyvereket, es ugy talan sikerulhet
  • Yv@n
    Nem lefagyott...volt announce most kivételesen hgoy going down, figyeld a kékkel írt üzenetet, az admin message.
  • Ferro_TwL
    Nem az l2 forumrol copyztam be, ott van a tetejen.
  • Ottto
    Banyek. Lefagyott a szerver :((
    Indultam sötét elfel, de nem tetszik :-/ Sztem a sima elf jobb.
  • SZEG007
    4 ora alvas.......ez egy fasz:D
  • Nexushun
    Tudhat valamit a gyerek amit mi nem, mert ez szinte hihetetlen.
  • Yv@n
    Mellesleg nem szar hogy a csávó ennyit tudott játszani, hát szinte nem is mentek ennyit a szerverek :)
  • Lynx_TWL
    "Having absolutely no life"
    inkább legyen életem:D

nem április tréfa egyébként?
  • Ferro_TwL
    Ez a jatek nagyon errol szol, sokszor monoton is. Lev 30 utan mar jobb helyekre lehet menni, de allitolag a jatek igazi "feelingje" level 40, 50 utan jon el, a klanhaboouk, varostromok, sarkany nevelese stb.
  • Yv@n
    Nocsak ezt bejegzem a naptárba, és előterjesztem hogy a mai napot jegyezzék ezentúl pirosbetűs ünnepként...kiírták, hogy server down lesz
  • Ferro_TwL
    No comment:D

In a shocking development, player L33tPk0wNzJ00 single-handedly won all 5 Lineage II competitions sponsored by NCsoft in the first week of Open Beta! The promotions had originally been scheduled to run during the entire Open Beta period.
    Amazingly, L33tPk0wNzJ00 reached Level 40 in a record time of 4 days, 17 hours, 33 minutes! After checking the server logs, NCsoft representatives refused to comment on this unexpected occurrence.

L33tPk0wNzJ00, who played a female Dark Elf Phantom Ranger, was rumored to have achieved this surprising feat on less than four hours of sleep.
    "This is the proudest moment of my entire life," said L33tPk0wNzJ00. When asked what he was going to do with all of the prizes, he said, "I plan to sell everything on eBay except for the Alienware system, which I plan to name after my female character!"
    Congratulations to L33tPk0wNzJ00 for proving a valuable lesson for the entire community: Having absolutely no life whatsoever really can pay off!
  • dzsonesz
    hat siralmas ez az egesz masfel oraja kileptem mert jatszhatatlan lagg volt azota nem sikerul visszamennem
    ugy szar az egesz ahogy van, azt kivanom az osszess szerverfelelosnek h 2 honapig ne tudjanak szarni es utanna szakadjon ki a beluk rohadt allatok........
    open beta ja csak kar h szart se er meg 1 honapig szarlesz a szerver utanna meg majd mondjak h na mostantol kell csengetni akkor jobb lesz...
    rohadjon meg az egesz hozzanemerto banda es inkabb menjenek el cseresznyetszedni talan ahoz jobban ertenek bar azt is ketlem
  • Ottto
    Na szép. Lezártam, erre nem enged visssza :((((((((((
  • Ottto
    felengedett :D
    2es szerveren vagyok. Oda gyertek már plz
  • krob
    en is epp konyekig turkaltam egy barbad bat-ban:)
    ha megvartad a hibauzit, akkor valoszinuleg nem lesz gond. (azert en is fosok:))
  • Lynx_TWL
    íjat haszálsz? akkor érdemes elmneni szigetről, mert kontinensen lehet jó nyilazni a lassú szörnyeket
  • Ottto
    na nézzük hogy megy e
  • Lynx_TWL
    mert:D
  • Yv@n
    Hasonló érzések kóvályognak bennem is...

De már meg sem lepődök azon hogy most is csak simán szó nélkül kivágott a szerver, és testing lett.
  • Gumbo
    nah most van nekem izgi. Pont akkor nyoma rá egy farkasemberre egy vaárzslatot, amikor meghalt a server..... most izgulok, hogy élek e még...
  • phalanx
    és miért éri meg elmenni a szigetről? odaát jobban lehet fejlődni? csak azér kérdezem mer lvl 16 vagyok, jelenleg pokokat meg crashereket ölök (a dungi persze még miníg nehéz). DE borzaszó lassan kuszik felfelé az xp :(
  • najó
    peace,nekem keyem sincs
  • Lynx_TWL
    TESTING HUMERBAZEG
  • Valen
    A DE Dungeonból kifele is a KURVA LAG miatt haltam meg, mert mire vette a server, hogy kasztolom az Escape Scrollt, addigra már halott voltam (szintén egyik pill. még rohanok FULL HP, köv. pill. halva fekszem a tömeg közepén)
  • Valen
    Bammeg :(( mondtam már sokxor hogy utálom a lagos servereket, de most betelt a pohár .

Mennék Ölni lvl 11 90%-tól Stone Soldiert. azért nem lvl 12, mert a DE Dungeonból kifele rámugrott 12 Pók + 20 Skeleton (nem az alap kivitel)

Mikor megtámadtam a Stone Soldiert a lag 4-5 mp volt, mondom ez elég arra, hogy reagáljak.

3-mat le is írtottam mionden gond nélkül, mire a 4.-nél belaggolt egy 25-30 mp-et, mely azt eredményezte, hogy a Golem jött és ütött vagy 6x én meg áltam egyhelyben és meghaltam (gyk. Egyik pillanatban még FULL HP + 10 m az ellen következő kép meg az hogy fekszem és kiírja hogy Golem adott nekem 6x50 damaget) Ekkor üvöltöttem világgá, hogy menjenek a kurva lagos szerverükkel a ........... helyre.

Nemigaz, hogy Se reggel se délben se délután, se este nem lehet játszani vele, meg hogy 4 NAP alatt nem tudták megcsinálni ezt a szart :((

Megvárom azért az 1 hónap végét, de ha addig nem oldják meg a következőket :

1. +7 db Server pl. 4 Amcsi + 3 EU + 3 Távol Keleti
    2. Ebből adódóan a Karakter Transzfer egyik serverről a másikra
    3. A KIBASZOTT LAGGOLÁS PROBLÉMÁJÁT !!!!!

Ja és ideges vagyok egy kicsit!!!
  • Lynx_TWL
    lépd meg 15ös szintet, aztán vedd fel a templomban csajtól ajtóban a küldetését, azátn lépj le a szigetről
  • mazsa
    Basszus, én már kezdem unni. lv 14 Human fighter karival már megcsináltam az elérhető quest-eket, most szinteket lépegetek meg. Na de ez nem is lenne baj, ha ennek nem az lenne az egyetlen módja, hogy kimegyek a mezőre és gyilkolászok. És minden egyes szintlépés egyre hosszabb időt igényel. Érdemes ezen a szinten elhagyni a szigetet vagy még várjak egy kicsit? Már unom az orkok pofáját...
  • PhantomW
    csak visszalépni nem tudsz:D
  • Ottto
    Aha, de nem emailre
  • phalanx
    nha nekem is lagol, olyan csak ki lépek majd vissza és általában elmülik
  • Kaleb222
    Uristen olyan lag van hogy játszhatatlan. Ki is léptem.
  • Cactus
    Hihetetlen! Ma 4 órát játszottam gond nélkül! ÉS ÉLVEZTEM :D Most viszont már olyan laggos, hogy saját magamtól feladtam. Na mind1, majd holnap!
  • semo1
    Ki volt a job-on lvl20 körüli human mage?
    Szeretnék tőle tanácsot kérni.
  • Lynx_TWL
    a lilaságot vágom, én a pirosságról beszélek mikor leszek az, mikor nem