A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Bammeg :(( mondtam már sokxor hogy utálom a lagos servereket, de most betelt a pohár .
Mennék Ölni lvl 11 90%-tól Stone Soldiert. azért nem lvl 12, mert a DE Dungeonból kifele rámugrott 12 Pók + 20 Skeleton (nem az alap kivitel)
Mikor megtámadtam a Stone Soldiert a lag 4-5 mp volt, mondom ez elég arra, hogy reagáljak.
3-mat le is írtottam mionden gond nélkül, mire a 4.-nél belaggolt egy 25-30 mp-et, mely azt eredményezte, hogy a Golem jött és ütött vagy 6x én meg áltam egyhelyben és meghaltam (gyk. Egyik pillanatban még FULL HP + 10 m az ellen következő kép meg az hogy fekszem és kiírja hogy Golem adott nekem 6x50 damaget) Ekkor üvöltöttem világgá, hogy menjenek a kurva lagos szerverükkel a ........... helyre.
Nemigaz, hogy Se reggel se délben se délután, se este nem lehet játszani vele, meg hogy 4 NAP alatt nem tudták megcsinálni ezt a szart :((
Megvárom azért az 1 hónap végét, de ha addig nem oldják meg a következőket :
1. +7 db Server pl. 4 Amcsi + 3 EU + 3 Távol Keleti
2. Ebből adódóan a Karakter Transzfer egyik serverről a másikra
3. A KIBASZOTT LAGGOLÁS PROBLÉMÁJÁT !!!!!
Ja és ideges vagyok egy kicsit!!!