3509
Progressive House
-
#1359 Szia!
Annie Lennox - Pavement cracks (Scumfrog remix) -
#1358 Ma jelent meg elvileg a 10 eves GU 3CD-s valogatasa. Letezik mar RETAIL valtozat? (Nekem meg csak promo van) -
#1357 Sumo-Do_Me_Like_(MG054-6)-Promo_Vinyl-2006-BF
-
#1356 de mit keres tehcno floor-on james holden ? ez szívfájdalmat okoz :\ -
#1355 mostanában mindenre ráteszik a mancsukat, PvD-t is ők szervezik -
ezt nemértem :\ -
#1353 egyikse az enyém :C -
OPM #1352 Delirium - Silence (Trentemoller 2006 Remix) -
#1351 Vector 13 - Hearus -
#1350 haliho... találtam egy nagyon fincsi zenét és keresem az előadót, track címét...
http://s52.yousendit.com/d.aspx?id=1IHGTCSWXSSL61AIXFWNE0K82N
nagyooonnnn zsííír -
#1349 Sziasztok!
Kérlek segítsetek
A kedvesem nagyon szereti az alábbi zenét, de sajnos nem tudom beszerezni sehol, mert se az előadót, se a szám címét nem tudom. És azt sem honnan lehetne letölteni. Azt hiszem erre indult el a hajó 2003-ban a BALATONON. (BOAT BARTY)
A befutóképen elindul magától a zene, ott a 2song-ot kellene kiválasztani, arról a zenéről lenne szó....
A segítségeteket előre is köszönöm. -
OPM #1348 -
#1347 CHRISS & KÜHL B2B - ILLEGAL PARTY II /LIVE/
Jó kis buli lett volna, csak korán eljöttem :C -
#1346 Renaissance pres. 3D: Faithless
A megjelenés pontos dátuma még titok...
Bizonyára sokakban felmerült már a kérdés, hogy a Renaissance 3D szériájának igen erős kezdése (Satoshi Tomiie zseniális tripla CD-nyi válogatása) után ki az, aki méltóan folytathatja a megkezdett utat. A kiadó nem hagyott sok időt a kétkedésre és a találgatásra: a minap pattant ki a hír, hogy az új sorozat második darabját nem kisebb név fogja összeállítani, mint a Faithless.
Nem vitás, hogy a Faithless hogyan és miért is lett a világ legismertebb és legelismertebb bandája, csakúgy, mint számtalan, hozzá hasonlóan tehetséges zenész esetében. Bárhol is jelenjen meg a földgolyón egy plakát vagy flyer, mely a Faithless fellépését hirdeti, mindenki pontosan tudja, kiről s miről van szó. A rajongók ezrei rendre megtöltik a legnagyobb arénákat és fesztiválhelyszíneket mindenütt, ahol fellép a banda.
A Greatest Hits albumuk tripla platina lett, több mint 1 millió eladott példányszámmal – csak Nagy-Britanniában! Ezek után persze nem csoda, hogy rájuk esett a választás a Renaissance-nál, amikor a 3D széria méltó folytatásának elkészítője után kutattak. A Faithless kétségkívül a lehető legjobb döntés volt, amit csak hozhattak.
Maxi Jazz és Sister Bliss folyton megújuló zenei világa hihetetlenül izgalmas tracklistával kecsegtet. A 3 CD-nyi zenei összeállításban ők is ugyanazt a vezérelvet követik majd, mint az első 3D-s anyagnál Satoshi Tomiie: az első lemezre a klubslágerekként ismert kedvenceik (Club), a másodikra a stúdiómunkák saját legjobb remixeik és szerzeményeik (Studio), és végül a harmadik CD-re a chillesebb hangvételű, hamisítatlan „szobazenék” kerülnek majd fel (Home).
A Renaissance Presents 3D – Faithless tehát újabb bombabiztos sikerdarab, mely kétségtelenül az idei év egyik legnagyobb érdeklődésre számot tartó kiadványa lesz a labelnek. S jóllehet, ezzel megintcsak a biztos profitnövelő megjelenések sora bővül, de azért – lássuk be – közülünk is bárki örömmel megveszi majd ezt a különleges triplát, mert ugye a Faithless az Faithless. Nincs mit tenni…
Murvai Magdi
(justmusic.fm) -
#1345 de durva video :D -
#1344 A busz az nagyon keményen csapatja
Zsír a végén a lada:) -
OPM #1343 juliet - avalon (jacques lu cont's white duke mix) -
#1342 video track
nem jut eszembe a címe,+ még keverem is szerintem valamelyik számmal.
szóval címet plz -
OPM #1341 hátő szerintem ő is fórumokból szedegeti össze... -
#1340 van egy két érdekesség -
#1339 1330:nem onnan!innen -
#1338 itt amúgy a bevételt valami alapítványnak adományozták asszem (mármint a Sashasnál :) ) -
#1337 Jah! Azt hittem kis magán jacht -
OPM #1336 őő asszem 7e volt a natúr és 10 a vip jegy, miért ne lett volna? hívtak engem is de nem volt rá zsém -
#1335 Gondolom volt rá esély feljutni... -
OPM #1334 tavaly is volt mettyú dikéj valami yachton a balcsin -
#1333 part 4 -
#1332 Nálunk mikor lesz ilyen buli? Sasha - Yacht Party 1 -
#1331 ez elvileg amúgy = Zabiela @ Sing Sing -
#1330 nem én szedtem, de szerintem a freee fórumáról linkelte be a srác -
OPM #1329 Ez zene: moonbootica - listen -
OPM #1328 loál :D te honnnan szedted a linket? -
#1327 #1303?! -
OPM #1326 James Zabiela April 2006 Promo
http://www.sendspace.com/file/t0ecia -
#1325 Paul Oakenfold Essential mix -
matthew85 #1324 Hello!
Megtudná valaki mondani, hogy a Tone Depth - Cloud Nine 2 Year Anniversary Show (April 06) mixen a 14:30-tól kezdődő Bumm Pappy számnak ill. a legutolsó számnak mi a címe?!
Előre is köszi!!!
Innen letudod tölteni a mixet:
http://www.megaupload.com/nl/?d=1Q46PH85 -
#1323 nálam is -
#1322 nálam a remy mix visz mindent -
#1321 Phonique - For The Time Being (Funkagenda & Trophy Twins FATT Remix) -
#1320 a remix szvsz nagyon gyenge, a dub viszont ütős nagyon
nálam nagyjából egy szinten van a Sky Was Pink-kel