Progressive House
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
úccsem megyek :CCCCCCCCCCCCCCCCCCC
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
mán megin lopák a nyitózene 5letem <#wilting>#wilting>
ettõl függetlenül nájszos mixek (y)
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelõs, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
na ez jelenti nekem a minõségi progi zenét:
<#buck>#buck> envotion feat. laura camilla - vessel of poison (original mix)
(mellesleg a héten megjelent DK duplamixalbum nyitózenéje <#kacsint>#kacsint>)
01. Minilogue - Certain Things Around You part 2
02. Minilogue - Certain Things Around You part 1
03. Dj Hell - Je Regrette Everything (Superpitcher remix)
04. Stef Vrolijk & 16 Bit Lolitas - Vera Para Me (Original mix)
05. Pryda - The Gift
06. Bakke & Ljungqvist - Bali
07. Introvert - 5Am Illusions (Original mix)
08. Koala - Optiflex
09. Chris Micali - Sentient Soul
10. Mike Hiratzka & Joe C - Show You The Way (Chris Micali remix)
11. Koala - Fantasy
<#beka3>#beka3>
http://saltwater.try.hu http://livesets.try.hu
Nincsen valakinek szep, jpg formaju boritoja az alabbi lemezekhez?
Lee Burridge & Sander Kleinenberg - Thi is Everybody! on Tour
Yonderboi - Splendid Isolation
Ha valaki tudna segiteni, irjon, aztan privatba kuldok egy mail, vagy ftp cimet. Koszonom elore is!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Wahoo - Make 'em Shake It (Sandy Rivera Remix)
Ballroom - Remember Me And Girl On The Floor <--ki ilyesmiket mond azt istenítem :)
Axwell, Richard Dinsdale, Mark Knight, Muzzaik, Rene Amesz..... www.myspace.com/djpetesmall
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelõs, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
DJEMERIQ vadiúj honlapja elindult!
> 3Gb letöltés, Progressive house and trance rulez!!!
Írjatok a vendégkönyvbe!
Üdv.: EMERIQ
<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
Kb 20x megnéztem a buenos aires-i sasha & digweed buliról készült videót-e szám miatt.
ez eddig miért nem tetszett? <#nemtudom>#nemtudom>
Elkezdtem ma egyebkent a Freee oldalan is tallozni a forumba, es ott is be volt sok finomsag linkelve a MIX LETOLTES topicba. A lenyeg, hogy tobb link mutatott erre a livejournal.com oldalra is, es elkezdtem tallozni, es sok jo cuccot talaltam. Megtalaltam ezt az Everybody albumot is vegul, egy masik linken, ugyhogy lejott, szepen lassan.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Deep Dish - Live @ club queen paris sat - nov. 4, 2005
ooonnnyyáááááádddd mekkora zene! :D
szándékozik vki jönni ide??? :)