Progressive House
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
egy viszonylag friss graham mix
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
Kicsit OFF!
Nem tudjátok hogy a Delerium - Silence az mikori zene és melyik DJ cd-jén volt elöször rajta?
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelõs, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
most épp erre élvezek: santiago nino - believe (max graham mix)
akkor esetleg össze is futhatnánk. jegyed van már?
ilyeneket nem hagyok ki! pedig annyira nem szeretem Grahamot de a Max Graham vs Coldplay - Talk az jol sikerült!

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelõs, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
superlongevity 2 (perlon-23)
disc 1
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Space Safari - Machine Music (Chris Micali Mix) & (Original Mix)
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Greg Benz - Aurium Live At Proton Radio 07-08-2004
Ha esetleg nincs meg senkinek se ez a mix, akkor kivágom azt a részt belõle és feldobom. De az lenne a legjobb, ha egy tracklistet hozzám vágna valaki, mert én sehol se találom.
Köszi a segítséget elõre is!
Fast Crew - I Got (Electrofunk Lovers Club Remix)
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Nem is hallottam még róla eddig, nem rossz szám.
Depeche Mode - Behind The Wheel (Audiorobbers Mix)
Ismét egy Depeche Mode szám, ez is bejövõs.
(bocs az offér-t :S)
Hétfo: 00:00-19:00 ->Szerver Mix (azaz vegyes számok)
19:00-22:00 ->Techno live! resident: Dj Stan
22:00-24:00 ->Techno válogatás
Kedd: 00:00-19:00 ->Szerver Mix (azaz vegyes számok)
19:00-22:00 ->Trance live! resident: Dj InfectedMann
22:00-24:00 ->Trance válogatás
Szerda: 00:00-19:00 ->Szerver Mix (azaz vegyes számok)
19:00-22:00 ->Dance & House evening resident: Dj Kau & Dj Cian
22:00-24:00 ->House Válogatás
Csütörtök: 00:00-19:00 ->Szerver Mix (azaz vegyes számok)
19:00-22:00 ->Októbertõl: House Night resident: Dj Botos
00:00-19:00 ->Szerver Mix (azaz vegyes számok)
Péntek: 00:00-19:00 ->Szerver Mix (azaz vegyes számok)
19:00-22:00 ->Októbertol: Friday Dance Night Resident: Dj Muckiboy
22:00-24:00 ->Októbertol: Friday Techno Night Resident: Dj Muckiboy
Vasárnap: 00:00-19:00 ->Szerver Mix (azaz vegyes számok)
19.00-22:00 ->Jön jön jön: Sunday Dance Night Resident: Dj Balage
00:00-19:00 ->Szerver Mix (azaz vegyes számok)
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Ez a riliz neve:
VA-Steve_Lawler_Lights_Out_3-(Promo)-2CD-2005-RNS
En meg nem hallottam, delutan a justmusic-on csak kb 30 percet kaptam el belole, engem az lenyugozott, nagyon jo muzsikak ismet! (En nagyon szerettem az elso ket reszt is, nagyon egyedi, jo mixek)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
De ide írom azt ami minden más pl azt hogy nagyon kéne egy szám mert iszonyat nagy cííííííme pedig:
Sam perez & dariush - Across the ocean
Axwell, Richard Dinsdale, Mark Knight, Muzzaik, Rene Amesz..... www.myspace.com/djpetesmall
Én egy új arc vok itt az Sg-n és indítottam egy spanyol house és prog fórumot akit érdekel írjon kösszenytû!!! Várom tracklistákat is! <#crazya>#crazya>
Axwell, Richard Dinsdale, Mark Knight, Muzzaik, Rene Amesz..... www.myspace.com/djpetesmall
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Mindenesetre akarhogyan is, februar ota, amikor volt az elso Terra lemezbemutato a Home-ban, azota varom ezt a lemezt, es termeszetesen ra is szantam a pizemet, a lemez hallgatasa utan meg abszolut nem erzem, hogy megkarosodtam volna :)
Kinezetre ugyanaz az igenyesseg, mint a sorozat tobbi tagjanal, itt van egy bonusz 2. cd is, egy 4 szamos EP.