legyek VIP pénzért?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
amint vip-ek lesznek, hiszen az elsõ évüket megkezdik amint regisztrálnak.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Amse
Azt értem, csak ezt nem vágtam ,hogy egy 7-tel elõre adta.És az elsõt mikor kapják az emberek?

Dzsini
elméletileg Efreetnek sem kellene megkapnia, de ezekszerint az adatbázis 1 hétre már "megelõlegezi" - te március elején vagy valami ilyesmi környéken fogod megkapni az ötödiket - a megkezdett teljes éveket számolja

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Punker
majd márciusban :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Amse
Én nem vágom ezeket a csillagokat.Mikor kapod az elsõt és a többit?Azt vágom, hogy azt jelzik hányadik évedet töltöd regisztráltan, de akkor sem értem mikor kapom pl én meg az 5-et.Mert ma jan 3. van és már vannak 5 csillagosok szóval aki 2001-ben regisztrált az elvileg idén megkapja, de nem akkor amikor pont 4 éve regisztrált.

Dzsini
2001 január 6 óta lehet regisztrálni, úgyhogy a maximum az 5 csillag :D

Breki33
hát kicsit le lennétek maradva ha végre megkapnám a Breki-s reg csillagait P
Efreet

<#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor>

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Punker
azt láttam a többire vagyok kiváncsi :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

VinylToy
ménem mész hazaipályára :D

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Punker
na lássuk az 5 csillagosokat :)

Csalánba nem csap menkû......
Tavaly engem meg ollós kezû barátunkal igaz az rosszindulatú volt de túléltem és fogom is....
Akkor neked még egyszer boldog karácsonyt most különösen emlékezetes lesz ez.Gondolom én..

A processzorok füsttel mûködnek. Ha kiszáll belõlük a füst, nem mûködnek tovább!

sz4bolcs
uhbaz Boldog karácsonyt! Jobbulást!

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Frank99
egy bazi nagy ciszta a mellkasomban, a szivem fölött, a két tüdõ között.
szerencsére jóindulatú volt...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

#790 : mi bajod volt Frank?
Boldog karácsonyt neked is.

A processzorok füsttel mûködnek. Ha kiszáll belõlük a füst, nem mûködnek tovább!

sz4bolcs
Köszi ;-)

Aquir
kikapcsolhatod a csillagot, vagy csináltass logóat a Logómûhelyben :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

sz4bolcs
Miért van ilyen messze a VIP csillagom? Talán azt kell ma követnem? <#mf3><#gunyos1>

Frank99
a ban-ban csak az zavart, hogy hetekig tartott.
és ha nem írok nektek, nem is raktok vissza.

igaz, hogy beszóltam egyes sztem nem ideillõ fõoldalas cikkek miatt, de elég szar passzban voltam, a melóhelyen is, mûtöttek is komoly mûtétem volt, ennek is köszönhetõ...

Frank99
na háj!

Ritkán raktam puncis képet, de az legalább jó kis punci volt!!!!

"Cormoran meghalt Frankie él!!!!!!!!!"

A személyes beállításaidnál tudod beixelni, hogy akarod e õket, vagy sem.
Ha legalább 1 éve regisztráltál, akkor 1 csillagod van, és így tovább.
alph4
Csillagokat hogy tudok berakni a VIP fejlécbe??

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

nemcsakfeel
a vip tagságot beteszem a fa alá, ok? <#mf1><#mf1><#mf1>

*hihi ** *

ja, de a privát üzeneteid között is van egy levél errõl :)

hen-tes
igen

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

balintka
Kaptam karácsony alkalmából egy hónap VIP jogot ilyet mindenki kapott?

Punkerwork
UP!

Na akkor VIP-es ötleteket ide írjátok pl <#lama> ikon és hasonlók (én birodalmi SG logo-t kérek <#idiota>)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

szacsi
hehe...tök fasza visszaolvasni a régi baromságaidat <#idiota>

:-O http://www.ashes.hu O-:

CSOCSO
nekem nincs kezdolapom mer nem szeressem
vip vagyok:)
polo nincs sajna nem is lesz
szacsi
hm. nekem is kezdõlap. meg van VIP is. meg reklámozom. pólóm viszont még nincs...majd talán a LOÁLos

:-O http://www.ashes.hu O-:

CSOCSO
ari koszike:)))

amugy tudnek mondani par embert akivel naponta beszeleket MSN en.. oket kene megkerdezni, hogy mit gondoltak rolam mig csak forumoztunk es miota jobban ismernek...
Sir Quno Jedi
Hja, lassan egy korosztály leszünk (bár ahhoz még gyúrnia kell) :DDD !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Lteebee
Én meg most csak melóból netezek.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

Punkerwork
nekem még melóhelyen is kezdõoldal :)))

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

St
hibátlan SG olvasó, klónozni kéne :)
PResident Evil
végigolvastam :)

Lteebee
Azt azért nem.
Én jó gyerek vagyok, pólót is rendeltem, meg fizetem a vip-t is, meg kezdõoldal, meg minden.

Lteebee
Engem is lefaszparasztozott már párszor, de nem gondolja m indig komolyan, meg szvsz el is felejti valszeg.

Csak mondjuk ha mások úgy kezelnék, mint õ másokat, vajon bírná-e?

St
Az sg fórum több mint 5 éve létezik, így a 4-5 éve csatlakozott gyerekekbõl felnõttek lettek. Csocsoval is ez történt, kamaszból felnõtt lett, ezért tudják többen elfogadni.
Sir Quno Jedi
Nekem is meg kellett érte küzdenem, küzdj és bízzál ! :DDD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Igen. Így már okés. Jó tudni, hogy saját nyájatokként gondoltok az itt ficergõkre. És a nyáj pásztorokra szorul ám, akik megbecsülik az öregebb, fifikásabb jószágokat, akikkel már jópár telet átvészeltek ! :DDD

TsoTso-t magam is megkedveltem az idõk folyamán, pedig elsõre igen negatív véleményt lehetett csak róla kialakítani. Aztán idõvel én is beincludeoltam az adaptív fordítóprogramot hozzá és azóta háváj ! :DDD Õ jó gyerek, nem bannolni pls. !

St
Régieket, akik már itt vannak 4-5 éve nyilván nem szívesen raknék ki. Ezért is tûrjük el pl. mike sorozatos pimaszságait, meg még néhány embert említhetnék. De ilyen régi fórumozókkal egyébként sem szokott baj lenni. Látod, csocsóval sem volt baj, csak én voltam figyelmetlen.
Dzsini
max azért, mert túl békés vagy :D

Lteebee
Aki mindig puncis képeket rakott a veszettbe, hogy legyen dolgom?

Én is kapok majd figyelmeztetést egyszer valamiért?

Sir Quno Jedi
Nem ismertem túlzottan.

De a kérdésem eredetileg inkább a lelki folyamatokra vonatkozott. Az oké, hogy bannolod õket, de csak más elbírálás alá esik egy véntag ?!! Nem ??? Akit már rég ismersz és voltak pozitív (meg néha negatív) húzásai is, azt nem jó érzés taccsra tenni !

St
frankie
Sir Quno Jedi
Ki volt az, ha nem titok ?!!

St
tegnap este raktunk banra egy 99 óta itt lévõ tagot, mert már nagyon nem bírt magával.
Sir Quno Jedi
Õõõ, St-tõl én is kaptam figyelmeztetõ privit már... Nagyon helyesnek is tartottam, jó tudni, hogy vannak akik fáradtságot nem kímélve figyelnek és lecsapnak mint a nyúl (a vérnyúl term.) ! :DDD

Sir Quno Jedi
Vagy úgy 60 hozzászólás óta, de nem ez a kérdés !