legyek VIP pénzért?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Tavaly engem meg ollós kezû barátunkal igaz az rosszindulatú volt de túléltem és fogom is....
Akkor neked még egyszer boldog karácsonyt most különösen emlékezetes lesz ez.Gondolom én..
A processzorok füsttel mûködnek. Ha kiszáll belõlük a füst, nem mûködnek tovább!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
szerencsére jóindulatú volt...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Boldog karácsonyt neked is.
A processzorok füsttel mûködnek. Ha kiszáll belõlük a füst, nem mûködnek tovább!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
és ha nem írok nektek, nem is raktok vissza.
igaz, hogy beszóltam egyes sztem nem ideillõ fõoldalas cikkek miatt, de elég szar passzban voltam, a melóhelyen is, mûtöttek is komoly mûtétem volt, ennek is köszönhetõ...
Ritkán raktam puncis képet, de az legalább jó kis punci volt!!!!
"Cormoran meghalt Frankie él!!!!!!!!!"
Ha legalább 1 éve regisztráltál, akkor 1 csillagod van, és így tovább.
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Na akkor VIP-es ötleteket ide írjátok pl <#lama>#lama> ikon és hasonlók (én birodalmi SG logo-t kérek <#idiota>#idiota>)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
:-O http://www.ashes.hu O-:
:-O http://www.ashes.hu O-:
amugy tudnek mondani par embert akivel naponta beszeleket MSN en.. oket kene megkerdezni, hogy mit gondoltak rolam mig csak forumoztunk es miota jobban ismernek...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Én jó gyerek vagyok, pólót is rendeltem, meg fizetem a vip-t is, meg kezdõoldal, meg minden.
Csak mondjuk ha mások úgy kezelnék, mint õ másokat, vajon bírná-e?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
TsoTso-t magam is megkedveltem az idõk folyamán, pedig elsõre igen negatív véleményt lehetett csak róla kialakítani. Aztán idõvel én is beincludeoltam az adaptív fordítóprogramot hozzá és azóta háváj ! :DDD Õ jó gyerek, nem bannolni pls. !
Én is kapok majd figyelmeztetést egyszer valamiért?
De a kérdésem eredetileg inkább a lelki folyamatokra vonatkozott. Az oké, hogy bannolod õket, de csak más elbírálás alá esik egy véntag ?!! Nem ??? Akit már rég ismersz és voltak pozitív (meg néha negatív) húzásai is, azt nem jó érzés taccsra tenni !