908
FAQ
mi az a VIP?
Mitől függnek a csillagok -> regisztráltan itt töltött megkezdett évek száma
  • Tarajos Sül
    nem!
    csinálsz egy olyan logót,amin csillag van :))))
  • tomcat1
    Bocsi, csak akkor lessz csillagom, ha vip leszek?
  • Tarajos Sül
    ezt már csináltam,csak azért kérdeztem mert tegnap meghosszabitottam 4 honappal a vip-emet,és ugyanugy csak egy csillag volt,ezért meglepödtem,és kérdeztem,már majdnem a [email protected] is irtam,de végül mégse irtam!
  • Lacc
    Vidd az egeret arra csillagra és rájössz.
  • jointeer
    de
  • HURRICAN
    nem
  • Tarajos Sül
    most akkor a csillagok nem arra vonatkoznak,hogy hány honap van még hátra?
    Ha pl 4 honapra aktiváltam akkor nem 4-nek kéne lennni-e?
  • DEXTER92
    VIP-nél az áfa hány %-os?
  • DEXTER92
    Lehet hogy leszek.
  • _Atti_
    visszarakhatnátok azokat a lehetőségeket hogy 1 vagy két hónapra kevesebb pézért..
    kártyáról nem naon szeretek egyszerre lenyomni 400at hiába 5 honapig nem kell foglalkozni vele utána..
  • homokhat
    ez az igazi lényeg ebben az egész vip kérdésben
  • blackgamer
    éppen nézem, egyre több a VIP fórumozó, persze havi 100 Ft-ért a bolondnak is megéri, már a 20 MB-os galéria miatt is érdemes beruházni
  • Vlala #856
    Off:

Pont ez a gondom, hogy néha egyszerűen nem tudok gondolkodni, nem látok a pipától, "hiabüzenettel kilép" az empátiám, és megyek keresztül mindenen és mindnekin. Utólag, már empátiával visszaolvasva / emlékezve aztán előjön a "jajdebunkóvoltam"...
  • Sonajk @:o)
    Előbb próbáld meg beleképzelni magad a másik helyzetébe és akkor lehet, hogy nem lesz legközelebb. Természetesen már az is egy nagy dolog, hogy legalább utólag, mert sokan még azt sem.
    Miért csak majdnem. Hisz ha jól látom, te olyan vagy :))
  • Rafaelo
  • Nightrun
    Én is vagyok vele...
  • Vlala #851
    sorry, off lesz

Nem fogod elhinni, de megértelek.
    Anita halála engem is megrendített, egyszer találkoztam Vele élőben. A legbosszantóbb, hogy még simán élhetne, ha beköti magát, de utólag könnyű okosnak lenni...
    Én is tapasztaltam már magamon (sőt, itt többen rajtam) hogy képtelen vagyok másokat egyáltalán meghallgatni is, ha valami magánproblémám van. Néha utólag akasztom magamra a "Vigyázat, bunkó!" táblát, közben majd' elsüllyedek szégyenemben, hogy már megint jól kiosztottam mindenkit. De sajnos nem tanulok a hibámból, legközelebb újra megteszem...
  • Nightrun
    Nem vicceltem, tényleg így van. Ezért idegesít, hogy ilyenre költitek a pénzeteket, én meg az albérletre, meg sulira fordítom, és valahogy mindig elfogy. Na mindegy. Nem vagyok ilyen köcsög általában, csak nagyon szerettem a Kulcsár Anitát, tegnap ott voltam a temetésén, és egy kicsit össze vagyok zuhanva. Na viszlát.
  • The Hedgehog
    meg tetszik, hogy én már majdnem olyan vagyok mint egy jó konyak (****) :P
  • The Hedgehog
    és ezzel tökéletesen egyetértek én is!
    Tetszenek a gondolataid. Osztom őket.
  • Vlala #846
    Sajnálom.
  • Dzsini
    nem a hozzászólás szám alapján jár a csillag. látod ezért van ez a topic, hogy többek közt az ilyen félreértések el legyenek oszlatva.
    de - ahogy többen említették - nem kötelező, és senki nem lesz több attól, hogy kipakolássza a csillagait. ez egy fizetős szolgáltatás, amivel ha akarod könnyebbé és esetleg élvezetesebbé teheted a fórumozásodat. aki akarja és úgy érzi szüksége van rá az befizethet rá, aki nem, az nem.
  • Vlala #844
    Nightrun: nem felejtettél el valamit?

(ez inkább a Mit jelent neked az SG? rovatba tartozna)
    Nem azért regeltem, mert efl akarok vágni, és különben is milyen jó dolog VIPnek lenni, mert minden nemvip felnéz rám. Nem.

Egyszerűen azért, mert lassacskán egy éve mindennap idejövök, gondolatokat cserélek hozzám hasonló vagy éppen teljesen ellentétes álláspontot képviselő emberkkékel. Sok problémámat az SG fórumain oldottak meg nekem olyan emberek, akikkel még az életben nem találkoztam, és egyáltalán nem lenne kötelességük meghallgatni sem a nyűgeimet.
    Rengteget tanultam ezen az oldalon, és örülök, hogy én is tudtam segíteni.
    Mindezért szvsz a háromhavonkénti két százas egyáltalán nem sok.
    Tudod, hogy ezt sajnos nem teheti egyikünk sem, pedig minden pénzem odaadtam volna én is.
    Ha valóban így van, őszintén sajnálom. Én 10 éves koromban veszítettem el az édesapám, tehát hidd el tudom, hogy mit jelent ez. Ha vicceltél csak, akkor rossz vicc volt.
    Ha igaz, akkor azért feltételezem, hogy annak idején talán mégis büszke lehetett rád.
  • Nightrun
    Esetleg ha pénzen visszahoznád a szüleimet, egy kicsit boldogabb lennék... :(
  • Crem
    :)
    Befizesselek egyre? :)
  • Nightrun
    Rám azért nem lehet büszke anyám, mert árva vagyok. Már 21 éve.
  • Nightrun
    OK, már itt sem vagyok. Nem zavarok tovább. Esik ez a hülye hó! De nem értem, hogy mit lehet erröl ennyit beszélni. Bizonyos mennyiségü hozzászólás után kapsz csillagot/kat. Ezek különféle elönyökkel járnak, mint a nagyobb tárhely, meg ilyenek. És ennyi! Mit kell ezen még beszélni? ennyire lámák nem lehettek... vagy igen? És azt hiszem, hogy a topic nyitója is arra utalt, hogy teljesen felesleges pénzért kiíratni a csillagaiadt. Igazatok van, innen könnyü dumálni, nekem nincs ilyenre pénzem...
    Ránk biztosan. Rád....????
  • Dzsini
    plusz akár be is kapcsolhatod a beállításaid közt :)
  • Dzsini
    a regelés időpontja és a VIP tagság független egymástól. plusz ha nem érdekel a VIP tagság, akkor ne olvasd a fórumnak ezt a részét, és főleg ne írj bele. hagyd meg azoknak, akik foglalkoznak a dologgal.
  • Vlala #833
    [láma]
    de jó, hogy szólsz, akkor kisebbre veszem a logomat, hogy maradjon hely a csillagoknak :-)
    [/láma]

Nightrun: ?
  • Nightrun
    És az jelent valamit, hogy milye régóta vagy regelve? Nekem nem számít, mert abszolúte nem jelent semmit. Csak annyit, hogy van rá zséd, hogy ilyen hülyeségekre költs. Anyád biztos büszke rád..
  • Nightrun
    ÚJRA: Ha nem értesz az ISZAPSZENTMOTORSI infrastruktúrához, akkor abban a topicban leszarják, hogy neked 4 csillagod van, mert vágják, hogy annyi közöd sincs a témához, mint eszed.
  • Dzsini
    igen, vagyis az az első megkezdett éved -> 1 csillag és idén lesz 2
    2003ban regeltek már 2csillagosak és idén lesz 3
    2002 3->4
    2001 4->5
  • Crem
    nem a csillag a lényeg, hanem ez:

20 MByte tárterület a Galériában
    Saját üzenet törlésének lehetősége bármely témában a hozzászólástól 4 percig
    Saját üzenet szerkesztésének lehetősége bármely témában a hozzászólástól 4 percig
    Választható megkülönböztetett üzenet fejléc szín