legyek VIP pénzért?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-----------------------------------------
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
" ezek a topikok azért jók, mert azok akik fikázzák a vipet max. 1-2 hónap múlva maguk is vipek lesznek"
Látod ezt nem fogom megtenni azon a havi 100-n inkább veszek a gyerekeimnek két csokit mennyivel jobb

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
Majd ha látom, hogy jó felé halad a dolog, elgodokodom róla (talán). Én jó ideje már csupán mérsékelt lekesedéssel bírok bármi iránt, ezt nézzétek el nekem ! 😄DD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
szerintem zárjuk le azzal, hogy akinek kell megveszi, akinek nem nem veszi meg, ennyi.
A VIP-tagsággal járó "elõnyök" meg úgyis alakulnak még.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Lehet, hogy az SG jól jár, de így a színvonal zuhanni fog.
Tegnap is, ma is leírom, hogy bizony ez a 8 perces (késõbb mittomén lesz majd "csak" 2 perces...) törlési lehetõség pedig egyenesen kib...ás velünk, "normális" (és ezáltal meg sem különböztetett) fórumozókkal.
Én konkrétan elvagyok, de az kifejezetten idegesít(ene), ha valakit leszúrok, mert hülye vagy fütyi és a következõ oldalfrissítéssel észreveszem, hogy magamból csinálok hülyét, mert a mondanivalója már semmiben sem hasonlít ahhoz, amiért leszúrtam, így a többiek engem szapulhat(ná)nak, hogy milyen szemét vagyok "szegény" userrel...
áááááááááááááááááááááááááááááááááá
A 2000. évbeli Fórum-motor és design változást üdvözöltem, de ez már sok!
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
nehogy már a logo olyan fontos legyen... ez az igazi indok?
a 8perces törlés tényleg él? mert ez meg aztán a legnagyobb faszság.. mondhatni aljaság, mert igy pl egy vitában az illetõ törölheti a hozzáazolását.... ezt nem is részletezem mert egyértelmu mit jelent.... forumban pont az a jo hogy amit leirsz az megmarad, igy legalább meggondolod mit mondasz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
nagyon gyenge pénzcsinálási mod ez.... 1 honap után, meg 200 hozzászolás után biztos sokan ismerik és ezáltal õ vip, de persze ez a cim nem kiérdemelt cim, neeeem, venni kell.... 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
gondolom aki vip annak van ;]
de így lebukott az is aki nem növelte a logót meg nem lett szép színes a fejléce
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"