legyek VIP pénzért?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Sajnos, igazad van.

-----------------------------------------
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mukika
kell még 150 hozzászólás! 😊

St:
" ezek a topikok azért jók, mert azok akik fikázzák a vipet max. 1-2 hónap múlva maguk is vipek lesznek"

Látod ezt nem fogom megtenni azon a havi 100-n inkább veszek a gyerekeimnek két csokit mennyivel jobb

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

I2k: te is tudod én is tudom hogy nem attól leszel itt VIP hogy mit tettél le az asztalra.Én tudom hogy mit meg te is tudod hogy én mit.Ilyen világban élünk midenhol emeltdijas tel-sms stb.Vagy teszem azt ez a nickem csak kb 1 hónapos mert meguntam hogy visszaélnek nevemmel holott már egy pár éve forumozok vagy vegyem elõ esetleg a több éves valamelyik nickemet????Tartok tõle lenne egypár csillagom vagy mifene...

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

Sir Quno Jedi
Ez természetes ! Ha látom értelmét és sikerül szépen kicsiszolni, illetve a feltételeket emberire változtatni, akkor én lesze az elsõ aki VIP-regel. De ugye még nem errõl van szó...

Majd ha látom, hogy jó felé halad a dolog, elgodokodom róla (talán). Én jó ideje már csupán mérsékelt lekesedéssel bírok bármi iránt, ezt nézzétek el nekem ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

St
annak egészségére. ezek a topikok azért jók, mert azok akik fikázzák a vipet max. 1-2 hónap múlva maguk is vipek lesznek 😊
hen-tes
na az vagy te 😊)

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

[HUN]PAStheLoD
és akinek nem kell de megveszi ? ;]]

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

St
mától 4 perc
St
szerintem tök meddõ dolog ez: van egy feature amit pénzért adunk, vagy megveszed vagy nem, felesleges tépni a számat és kétszázötvenszer elmondani miért van ez így, holnapután úgyis jön mégvalaki és megkérdi ugyanezt.

szerintem zárjuk le azzal, hogy akinek kell megveszi, akinek nem nem veszi meg, ennyi.
Loál János
Bocs, de szerintem nem kell tomsolo-ra kenni, nem õ vezette be. Ha a fõnökségnek nem tetszett volna az ötlet, és nem hajlott volna felé, akkor csak 1 ötlet maradt volna, de az eredmény mást mutat.
A VIP-tagsággal járó "elõnyök" meg úgyis alakulnak még.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Sir Quno Jedi
Nattyon 1xû, ha valakit nagyon le akarsz baszni, megvárod míg az üzenete elég régi ahhoz, hogy már ne módosíthassa ! Term. moderátorok ellen ez sem véd !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Pontosan. Én 3 éve vagyok Fórumtag, el is vagyok a "Játékmagyarítással tudtok-e?" topikkal, meg még egy párral, de már tegnap is írtam, hogy ez az újítás bizony eléggé kétélû fegyver. tomsolo bizony, ez nagyon nagy baki...!
Lehet, hogy az SG jól jár, de így a színvonal zuhanni fog.
Tegnap is, ma is leírom, hogy bizony ez a 8 perces (késõbb mittomén lesz majd "csak" 2 perces...) törlési lehetõség pedig egyenesen kib...ás velünk, "normális" (és ezáltal meg sem különböztetett) fórumozókkal.
Én konkrétan elvagyok, de az kifejezetten idegesít(ene), ha valakit leszúrok, mert hülye vagy fütyi és a következõ oldalfrissítéssel észreveszem, hogy magamból csinálok hülyét, mert a mondanivalója már semmiben sem hasonlít ahhoz, amiért leszúrtam, így a többiek engem szapulhat(ná)nak, hogy milyen szemét vagyok "szegény" userrel...

áááááááááááááááááááááááááááááááááá

A 2000. évbeli Fórum-motor és design változást üdvözöltem, de ez már sok!

Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

[HUN]PAStheLoD
de .. a logo miatt meg szerintem.. meg a f.sz se tuggya

Tikal
most sem értem....

nehogy már a logo olyan fontos legyen... ez az igazi indok?

a 8perces törlés tényleg él? mert ez meg aztán a legnagyobb faszság.. mondhatni aljaság, mert igy pl egy vitában az illetõ törölheti a hozzáazolását.... ezt nem is részletezem mert egyértelmu mit jelent.... forumban pont az a jo hogy amit leirsz az megmarad, igy legalább meggondolod mit mondasz.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

moderátor figyelmébe, #2435 <-

[HUN]PAStheLoD
nem hiszem hogy a pénz az 1.leges cél

[Walaki]D`Lair
Most jöttem, egész hétvégén nem voltam neten...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

mér van az, hogy itt logtok egész nap, és ugy dumáltok hogy egy kicsit se olvastok vissza a témában

[Walaki]D`Lair
Ezt próbáltam én is elmagyarázni St-nek, de nemtom megértette -e...😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Tikal
😊
nagyon gyenge pénzcsinálási mod ez.... 1 honap után, meg 200 hozzászolás után biztos sokan ismerik és ezáltal õ vip, de persze ez a cim nem kiérdemelt cim, neeeem, venni kell.... 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Voltan
Aztatat, hogy ki hány éve regelt itt.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

[HUN]PAStheLoD
ki hány éve fórumozik...

I.C.ram
Mit szimbolizálnak ezek a csillagok?
[HUN]PAStheLoD
mér nem ?

Ams
A fizetési rendszert a Voxinfo Kft biztosítja.

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

Galy
itt? SG-n??? Tudja??? LOÁL!
[HUN]PAStheLoD
szerintem mindenki tuggya hogy nem attól lesz valaki VALAKI hogy VIP ;]

Galy
és ezáltal fontos ember...
[HUN]PAStheLoD
hát de 1 hó alatt ha csak beköszön mindennap és beszól 1-2 topicba már megvan.. az napi 6 hozz

Sir Quno Jedi
Bangyanús tevékenység ! 😄DD

Galy
aki legalább 1 hónapja regisztrált és minimum 200 hozzászólással rendelkezik az SG Fórumában, az kib@szott fontos ember lehet....

[HUN]PAStheLoD
na azt már lehet .. ;]

RelakS
Ja, bocs, válllapra gondoltam 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

[HUN]PAStheLoD
hát nemtom .. nézd meg a hivatalos közleményt kinnebb :]

GregSB
Mik ezek a tschillagok ?

[HUN]PAStheLoD
hm.. asszem az tiltott hatalmi jelkép de ha nem akkor elõvszem a nagyapáét :]]]

RelakS
😄
Én meg karszalagot (ez adott 5letet 😄)

[HUN]PAStheLoD
ja .. és akkor csinálok csillagos logót és akkor maj mindenki azthiszi nekem 3 van ;]

mukika
én is elõfizetek, már csak a csillagok miatt...

RelakS
Ez engem is érdekelne...

[HUN]PAStheLoD
loál ;]]

gondolom aki vip annak van ;]

de így lebukott az is aki nem növelte a logót meg nem lett szép színes a fejléce

mukika
mik ezek a csillagok vazze?

tomsolo
annak az életben még sok hasonló problémával kell szembenézni (pl. indi vagy pandi) 😄DD

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Voltan
Hát ja...

[HUN]PAStheLoD
akkor sok a marha vagy vádóhírda tévedtünk ;]]

RelakS
Már nem olyan biztos, bár még 8 percet számol

RelakS
Olvasom, hogy "rohatt", erre bemutat a logód 😄😄😄😄😄

Voltan
Ez az egész VIP felhajtás nevetséges. Most ki nem sz*rja le a nagyobb logót, meg a változtatható háttérszint? Rohadtul gyerekes dolog ez, kérem. Marhaság...

[HUN]PAStheLoD
megbizható forrásból tudom hogy majd nem ennyi lesz ;]