908
-
#388 Lehet akkor sokan azt csinálnák, hogy "figy, szavazok rád 5-össel, ha te is rám, ok?" bár meg lehetne próbálni -
#387 de az igazi öregapám szerint az volt mikor lyukkártyáról ment az egész... ma is megvan otthon egy hozzászólása. Asszony azzal szokott lisztett szitálni...
:DDD -
#386 Illetve és, mert amúgy jönne a sok spammer. -
#385 jah -
#384 Tény, hogy lehetne magasabb a belépési küszöb. Mondjuk fél év vagy 500 hozzászólás. -
#383 más fórumokon SEM működik. pl HWSW -
#382 Én 2 nappal regeltam azután, hogy lehetett, de már előtte is ettem a kefét elég régen... -
#381 jo dolog ez a vip, aki akarja "befizeti" aki nem, nem, de igy hogy bárkinek lehet nem jelent többet azoknak akiknek valojában járna, mint a változtathato szint, és nagyobb logot, és az üzitörlést...
szerintem -
#380 igen kaphatsz
én úgy gondoltam, hogy aki neked szimpatikus, szerinted értelmes hozzászólásokat ír, esetleg mélyreható vitákat tudtál vele folytatni a kvantumfizikáról (:)), vagy egyszerűen csak jófej, annak adsz mondjuk egy 5-öst. Aki meg ellenszenves, topicromboló, spammer stb. annak egy 1-est. A fórumon pedig a szavazatok átlaga látszana.
Más fórumokon működik.
de ez csak egy példa...
-
[Walaki]D`Lair #379 LOÁÁÁÁÁÁÁL -
#378 Nekem az a vélemányem hogy ez úgy jó ahogy van :) -
#377 emlékszem, akkor még az egész sg elfért egy 60 perces basf kazin :DDDDDDD -
[Walaki]D`Lair #376 És 2001. Februárban regeltem...majd jó másfél évig egy sort nem írtam...:DDDD aztán 2002. őszén kezdődött a nagyüzemi fórumozásom...:D -
#375 nem baj, nekem teccik:D -
#374 az látszik :) -
#373 naja, de a VIP státusz nem is az olvasóknak járna :) -
#372 én már 1980-ban is itt voltam... -
[Walaki]D`Lair #371 Én már 2000-ben is itt voltam....:PPPP 2000 februárjától vagyok asszem...:)) -
#370 Én pl. már 2001-ben olvasgattam itt, 2002-ben regisztráltam magam, de többnyire olvasgatni járok ide, nem hajtok, hogy sok legyen a hozzászólásom -
#369 14 éves szarosbödönök
LOLOLOLOL
-
#368 ez baromság!
minek értékelni? ez nem munka amit értékelni kell.
Ha nincs hangulatom 2 hétig nemjövök ide ha van akkor elfórumozgatok. most erre kaphatok 5 öst? :D -
Xboxman #367 mármint károkozás -
Xboxman #366 jah de inkább magában -
#365 szerintem lenne rá esély, hogy működjön ennek ellenére is. -
Xboxman #364 :DD
Ez az egyetlen dolog amire harapok -
#363 hát tisztelet a kivételnek, csak épp én is voltam annyi, és tudom, hogy abban a korban az ember több kárt okoz, mint hasznot... -
#362 akkor is ez van, itt egyetlen objektív vélemény nem születne, vagy bratyizás vagy "alázás" lenne belőle
-
#361 Ez egyre cigubb lesz ez a VIP dolog most még csak csillagok holnap má Népbiztosok Tanácsának főtitkára, amúgy mennyit kő fizetni ötágú vörös csillagokért??? -
[Walaki]D`Lair #360 "14 éves szarosbödönök"
Ez kész...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Nap szövege...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#359 Vigyázz, exbáksz érzékeny a korára :-DDDDDDDDDDDDDDD -
Xboxman #358 nemloál -
[Walaki]D`Lair #357 LOÁL -
#356 ez ITT soha nem működne
te sem gondolod komolyan, hogy ismeretlen 14 éves szarosbödönök jófej stílusban véleményezzenek téged számtech órán... -
#355 és nem 15k, hanem 34797 -
#354 van egy ötletem:
mi lenne, ha a nickek szavazhatnának a másikra, a szerint, hogy hogyan értékelik a másik munkásságát a fórumon? (minőségileg)
Természetesen időkorláttal. pl. valaki valakire, csak egy héten egyszer szavazhatna. Vagy valami ilyesmi.
Szvsz sokkal igazságosabb lenne, mint a hozzászólás vagy reg dátuma alapján történő csillagozás.
vélemény? -
#353 pontosan, és ezáltal az SG többet keresne a több megjelenített reklám után (gondolom)
de még mindig értelmesebb, mint olyanoknak VIP státuszt adni, akik itt vannak 1 hónapja, vagy 4 év alatt benyomtak 1500 kommentet....
több komment=nagyobb aktivitás=több reklám=több píz --- ki másnak járna VIP státusz? -
disgust #352 ON: legyé' -
#351 nemigazán értem mire jó ha láccik hogy neked 15 ezer hozzászólásod van. Igaza van icramnak akkor tényleg az lenne, hogy "1 bizonyos fórumozó társaság" csak arra hajtana, hogy neki legyen a legtöbb hozzászólása.
és ugye minősség meg mennyiség... meg tisztelet a kivételnek :) -
#350 Menj már! Akkor a sok spemmes lenne a legjobb, akik a Saját topikokban már már chatelnek. -
#349 tényleg kommentek száma alapján kéne csillagozni, és lehetne egy 5k minimum határ (vagy 10, ha már VIP...)
de ha így marad, az jól mutatna, ha a csillagok mellett kapásból ott figyelne a kommentszám