legyek VIP pénzért?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-választható megkülönböztetett üzenet fejléc szín
-választható 150x25 pixel nagyságú logo
-16 Kbyte maximum logo méret
-Saját üzenet törlésének lehetõsége bármely témában a hozzászólástól 8 percig"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
AKi lusta bejelentkezni napjában EGYSZER az fizessen.... :-D
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Aztán aki meg nem esik bele ebbe a körbe az fizessen érte. De hogy mindenkibõl lehet vip?
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
bocs négy szemem van még se látok.
De akkor se leszek igy vip tag......
Régen azt mondták hogy az a valaki ha van mobilja most meg azt hogy ha nincs.....lehet hogy itt is az lesz?

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
és akkor mi van ha valakinek nincs mobilja?????Mert én kifejezetten utálom a maradék szabadidõmet is elvenné ha lenne.
Imyke:
te nem régebb óta vagy tag?Nekem ugy rémlik vagy csak szalad az idõ....
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
No persze én is közéjük fogok tartozni, már gondolkodom a logón 😊
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
én is a kb. a 4. nickemet nyomom 😊)
Amúgy meg egy kibaszás hogy pénzt kérnek ilyen baromságért... sok újgazdag burzsuj megint plussz jogokat kap a pénzéért ahelyett hogy menne dolgozni követtörni, vagy tûnne egy gulágba!!!!
Hajrá Dózsa György!
Szerintem is ugy kene csinalni hogy a regiek kapjanak ilyen jogokat. De persze hogy kell ugye a penz es hat ez is egy jo dolog nekik.
Amielott pedig engem szidna valaki csak szolok hogy a haver regizett poenbol a delutan es en nem is tudtam rola mert az en gepmrol csinalta. Szal ne anyazatok. Viszacsinalni meg nem is tudom hogy lehet.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Persze, ha rákattint a júzerinfóra, akkor a mostanit kapja.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
shit happens
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
"The trees move. Do you not see it?"
-aki mar 2 eve ide jar az vipes. aki nem nem. ennyi, igy meg lehetne oldani
<< Az üzenet visszavonható 22:52-i
Loool 😊)))
de ha van SMS képes telódon 5 000 000 000 Ft akkor megy tündér nélkül is ;]
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
bár ez a nagy logo kurva szokatlan, és egyeseknek meg s töri a angyság a jóságot, pl RelakS logoja, már nem olyan szép,, mint kicsiben😊
uh most nézem, hát ez kurva zavaró ez a szélesebb fejléc, fõleg, hogy itt 3 fejléc mret is van, így össze vissza ccserélõdik áh😄
๏̯͡๏﴿
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
speciel annyiban örülök neki, hogy legalább nem mindenkinek lesz 16 kbyteos logoja