908
-
Borg #307 Minden megkezdett ÉV után jár egy csillag. -
#306 tényleg csak a logója olyan. :) (direkt lementettem) -
#305 vág ? -
#304 az hogy hány éve regisztrált de a hónapokat nem nézi !!! -
#303 nekem is most
téli szünet óta majnem duplája..
de nem flame, hanem egész nap itt döglök..
tunni : hideg .. brr... kinem megyek :))) -
#302 Semmit, most már nem értem mire vannak a csillagok... :-D -
#301 De akkor miért a 2 csillag? 9k komment után több járna nem? :-D -
#300 naon nem értem mitakarsz ?!! -
#299 jó de én 2001 májusban regeltem... most májusban lenne meg a 4. csillagom :) -
#298 Igazatok van, az télleg a logoja :-DDDDDD -
#297 bazzeg :)))
szal 285re ment az ! -
#296 válasz : -
#295 sztem jó lenne
csak még finomítani kéne picit -
#294 Akkor nem 2 csillaga lenne, nem?
Csuwwi-nak 3 csillaga van és 3k kommentje... -
#293 áz -
#292 hát nem tudom, sztem nem kellett volna bevezetni ezt a víájpís dolgot... sztem jó volt ez eddig is, nem kéne elrontani ezzel a fórumot. ez a színes fejléc szétcseszi a topicokat, meg ez a marha nagy logo sem valami szép. meg ez a csillagozás sem jó 5let. na mind1 -
#291 Van 3 sráfja ????
az a logoja
nem ? -
#290 Nekem is 3 csillagom van, és ~3000 hozzászólásom. Bár az utóbbi időben kezdett csak nőni ez szám... -
#289 csak 2 csillagja van! -
#288 nám! a logoja olyan direkt! :D -
#287 Hát úgy, hogy nézd meg a rankingját. Van 3 sráfja és 2 csillaga, és 9k kommentje. Magyarul látszik a rangjelzésen, ha sok kommented van (5k felett is) -
#286 láttam -
#285 ezt hogy érted? -
#284 #263-ban te is találkozhatsz vele! :D -
#283 áz !
gondolkodjatok :))) -
#282 akkor gondolkodjunk! :) -
#281 min 1000 kéne
de már 160 kommentel is vip ???
deszar! -
#280 ez igaz, majd kitalálnak valamit a főnökök csak adjunk nekik ötleteket.... -
#279 Asszem ez most sem így van, mert lásd pl. HunpasteloD rankingját a 9k kommentjével... -
#278 nem a hozzászólásszám számít. Az a nem fer, hogy az 1000 alatti hozzászólású nicknek ugyanannyi csillaga lehet, mint akinek 25000 van. (aki ennyit képes össze spammelni, azt már jutalmazni kell :DD)
a csillagok így nem jelenetenek semmit. -
#277 Párdon! Punker VIP-nek! :D -
#276 de tényleg! de szar! mé van ez? nam ugy volt hogy 200 hozzászólás után? -
#275 Az utsó mondat persze nem Punker-nek szólt. -
#274 Annyira engem sem hatott meg, esetleg a kerek számoknál (ha észrevettem) említettem meg, hogy nahát, már itt tartok.
A Jóarcos/Gumis szpemet nem hsz-növelésre, hanem a saját, és Gumis pajtásaim szórakoztatására követ(t)em el.
Kb. 2x volt összetűzésem a fórumon eltöltött lassan 2 év alatt.
Szóval nekem nem ingem, nem veszem magamra, de ne is akarja senki rámhúzni! -
#273 Mint mondtam: "stb. stb."
-----------------------------------------
Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
#272 általános kaszt ????
gjumi kaszt ? -
#271 Hoppá.
Még a végén kiderül, hogy bárki aki regelt lehet VIP...
FASZA!!!!!!! -
#270 Sőt, a fajok is megvannak:
- Játékos kaszt---> különleges spelljei a különféle taktikák kiötlése, NoCD-crackek beszerzése, warezolt ISO-k le- és feltöltése, sok végig-nem-játszott game beszerzése...
- Hardwares kaszt---> különleges érzékkel nyúl a sok-sok pénzbe kerülő - tök felesleges - számítógép alkatrészekhez, és remek rábeszélőképessége révén másokra is rátukmálja azt, amit ő nagyszerűnek tart azért, mert ő is kidobta rá a qrva sok pénzét... emellett képes mindent 30-40%-al túlhúzni ill. ezt lódítani az ide vonatkozó topikokban...
- Politizáló kaszt---> különleges spellje az agitálás olyan nemzeti értékek mellett, melyekm ár rég nem azok, és olyan politikai elvek mellett, melyek semmire sem vezetnek, emellett frappánsan megfogalmazott hozzászólásaival kibeszéli még a 20 ezrest is a zsebünkből...
stb. stb.
Jó játék lesz, mondom. Talán még a Blizzard is kiadná...
-----------------------------------------
Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
#269 lassan én is 3 éve itt vagyok szinte minden nap és nekem is 8k alatt van a hozzászólásom, de engem a hozzászólás szám soha nem érdekelt...... -
#268 háhá :)
flémerek :PP