MSN Messenger (.. 7.5)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudna nekem valaki segíteni:
7es msnem van. és egyszercsak azt tapasztaltam h egyik haver ír miközben nem írt. aztán valaki helyettem válaszolt neki. majd már másik partner helyett is tudott valaki írni nekem. meg neki helyettem válaszolni. ez mi? vírus vagy valami plugin? hogy lehet blokkolni?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
új parner hozzáadásánál rengeteg új opció van, meg a Settingsnél is, meg alapból lehet asszem skinezni a cuccost... kb 5 percet néztem mer miután visszaolvastam és láttam hogy nem megy a régivel együtt akkor leszedtem
de ha felteszed sem túr bele semmibe, nekem legalábbis miután visszatettem a 7.5-öst maradt minden a régiben
az egész 10 perc, megéri megnézni azért
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
csak hogy ne kelljen felrakonom potyán.😊
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Teljes
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
MSN8 beta
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Akinek van accountja Majomparádéra onnan le is szedheti a 8-as Beta verziót!!
de elkövetkezõ hetekben ha kijön valami uj a 3 legnépszerûbb dologtól (msn, msnplus, stuffplugin) kiteszem a banner alá<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
kijött vmi új verziója az msnnek, megnemmondom hányas..
tud valami lényeges újítást? o_O MSN 8 mikor jön ki? Faintosak a képek belõle
<15:03>15:03> *** Creating connection "[email protected]"
<15:03>15:03> *** Error while connecting (Error Code: 2). Disconnecting.
<15:03>15:03> *** We could not sign you in to MSN Messenger because Internet Explorer is currently set to work offline. Please change this setting on your browser's File menu, and then try signing in again.
[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...
javítsd meg, ha nem lesz jó akkor járj utánna h mi lehet az és mért nem megy4 más ötletem nincs😞
Ha meg elindítom a hibakeresést akkor eddig jut el.
Mi lehet a baj?
csak nálam nem jelenik meg a banner? :\
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
na de a lényeg hogy a FAQ kurvajó lett, grat!! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eplus2>#eplus2><#taps>#taps>
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
fájlmegosztás, dúrva!
pluszba leltem valami Messahe Historyt...oylasmit jelenthet, hogy hagyhatunk üzenetet olyannak aki nincs belépve, és ha belép megkapja... illetve mi is.. igaz iyen van a plusban, de az csa jó ha már alapból benne van az msnbe😊
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"
mit sem sejtve beszélgetett egy partnerével, aztán egyszercsak, mintha hárman lettek volna, elkezdett valaki az õ nevében írogatni, szal ugyanolyan néven, csak össze-vissza.. lehetséges, hogy vannak ilyen progik, amivel ilyen kedvességeket lehet? vagy hogy van ez? tapasztalt már valaki hasonlót?