8023
  • reaper4
    az arca viszont tipikus magyar :)
  • geri15
    ez a gyula is rég járhatott Mo-n
    mert hogy helyen nem ír az biztos
  • CSOCSO
    LOOOOL... most elkezdtem beszelgetni a legmajmabb csakoval

CSOCSO says:
    amugy ahoy.. mizujs?
    GYULA says:
    merg vok köce
    GYULA says:
    anastsia
    GYULA says:
    nem mota a talit
    GYULA says:
    h szervezek
    GYULA says:
    suopratalit
    CSOCSO says:
    nem
    GYULA says:
    nah msot én modm
    GYULA says:
    bexéltem pár svájci és austirai haveral
    GYULA says:
    és szervezni kéne egy supratalit
    GYULA says:
    nah mit modax koam
    GYULA says:
    koma
    GYULA says:
    én leszervezem
    GYULA says:
    kb 20 külfödi suprat tok
    GYULA says:
    akik azt moták ok
    GYULA says:
    cska szoljak

PPFff... es ezt ugy kepzeljetek el hogyha be van engedelyezve van a szmajli akkor minden fucken szavaban van minimum 1 szmajli!
  • desigo
    Békés Boldog Új Évet Mindenkinek!!!!!!!!!!
  • Dying Soul
    Lál, hogy erre eddig nem jöttem rá! :D
    Köszi :D
  • CSOCSO
    ruhellem azokat a szovegeket amik tele vannak sajat szmajlikkal es tele van mindenfele mozgo csilivili szarsaggal a szoveg..epp ezert kapcsoltam ki a beallitasokban a sajat szmajlikat.. igy latom rendesen hogy ki mit ir:D

viszont ket hete ahogy megnyitom az MSN-t vagy csak siman rakattintok a systrayben elojon egy explorer hibauzenet hogy baj van az egyik sorban es folytatom-e a muveletet... es non stop!! 1nemtom mi a szar van..nektek nincs ilyen?
  • Szuperkaraj
    hehe, B.U.É.K. emberek :D
  • prezi
    MSN beszélgetésekben gazdag ujévet kívánok +!!!!!!!!!"!+:)
  • laliking
    amikor letöltötte ne az msn-ből nyisd meg hanem intézőben. így nem írja ki.
  • Szuperkaraj
    ezek a szmájlik engem is meg tudnak őrjíteni, én mindíg olyan parancsokra teszem őket amit tuti nem/ritkán használok, így nincs gond...de amikor ismerősöm ilyenekkel teli üzenetet ír, ráadásul nem is tud írni szegényke, akkor gázos...

kb így ír : szoa! mijusgá? hoyg avyg? ( szia, miújság? hogy vagy...nem tok pontosan idézni, sry :D )
  • Szuperkaraj
    ákombákom :D:D
  • geri15
    a kedvencem amikor a sok barom berakja az egyszerűbb szavak, betűk, és írásjelek helyére ezeket a baszottnagy színes villogó zenélő kis izéket :S:SSSSs

2 soros szöveget 2 percig kell bazmeg hámozni mire rájövök mi a retkes lóf*szt akart az illető =.=

más: ákombákom nem kell frissíteni a FAQ-ot? Vagy dizájnváltás? Esetleg a topikot is ki lehetne díszíteni picit css-el :)
  • akyyy
    érdekes jelenség, nálam 311-es msne-l, és a legujabb plusaal plus stuf puginnal nincs ilyen gond!
  • Tsityu
    MP3-at is blokkolja msn, meg egy pár kiterjesztést is, mint pl. .exe. Én becsomagolom, vagy nem adok neki fájlkiterjesztést. Úgy átmegy.
  • Pharaoh
    Az miért van, hogy ha valaki küld nekem egy mp3-t, akkor letölti, de mikor meg akarnám nyitni, az msn kiírja, hogy nem biztonságos a file és törli? Ki lehet ezt valahogy kapcsolni?
  • bertino
    én meg reflexből inkább letiltom... nem érti meg, akkor nem is fogja, hogy nem érdekel :|
  • nyami
    iylenkor szoktam azokat a fos villogó szarokat lehúzni oda, ahova írni kell, és így megtudom a jelentésüket
  • Extraboy
    Igy van, de azt imadom amikor azert b*sznak le, mert nem valaszolok ,mert nemtudom kikovetkeztetni, hogy egy nagy golyo 2 kicsi feketevel egy DJ-t takar, es az lett volna, hogy "legyszi adj", meg hasonlok :D
  • bertino
    bár nem nekem mondtad... de mégis mi ? hát nőből van bazze... megmagyarázza az egészet
  • thomasthomas
    én nekem nem villogo szarok vannak...nekem mint a smileycentral ..olyanok....nem onnan tölttöttem le nyugi..
  • laliking
    az a csoda hogy nem lány vagy :)
    1 egyszerű kérdés.
    Mi értelme vannak ezeknek a szmájliknak?
    mint például a táncoló vagy véres kérdőjel vagy villogó "nem"...
    Szvsz sokkal átláthatóbbak az üzik ezek nélkül.
  • thomasthomas
    ha valaki akar smileyt(mert nekem van egy jópár...200-300 között van) akkor írja meg pü-be az msn cimét......a többit msn-be
  • Dying Soul
    Alacsony intelligencia rulz, amúgy minél több, annál gyengébb az illető mentális téren :D
  • akyyy
    hibajavításokat:)
  • akyyy
    miért fontos ez? amugy 1-et:D
  • laliking
    megjelent az msn !plus! új verziója! letölöttem. vki elmondaná milyen új használható dolgok vannak benne? mert eddig még nem jöttem rá :)
  • laliking
    én oszt. társaimnak van.
    Kb 5-10kérőjelet rak szegényke.
    no comment...
  • thomasthomas
    köszönöm a segítséget
  • Dying Soul
    Hány kérdőjelet rak a kérdések után általában?
  • akyyy
    osztálytársam is tele van szmájlival:D
  • Dying Soul
    Csak az alacsony intelligenciahányadossal rendelkező libáknak van..
    meg a kislányoknak
  • bertino
    ja... legtöbb chat.hu feelinges libának (juhé van MSNem, spammeljünk szét mindenkit értelmetlen hülyeségekkel, meg a sok hülye smiley-jától nem lehet elolvasni mit ír) biztosan van!
  • Szuperkaraj
    http://www.smileyarena.com/
  • Pharaoh
    Valami használható ötlet?
  • Szuperkaraj
    hehe, lol :D
  • csum666
    ez így van!:D
  • akyyy
    szedj fel egy csajt, kérd el az msnjét, tuti van neki egy csomó:D
  • akyyy
    rejtett fájlokat kapcsold be
  • Pharaoh
    Honnan lehet ilyen nagyobb méretű animalt smilet letölteni?

Már leszedtem egy csomó packot, de mindbe csak olyanok voltak, mint itt a fórumon.
  • Szuperkaraj
    feltettem a Trilliant a gépre....egész jó kis progi, persze 1-2 dologgal még nemvok tisztában, de ha benne lenne 1-2 dolog ami az MSN-ben benne van, akkor komolyan "áttérnék" Trillianra :D