8023
-
az arca viszont tipikus magyar :) -
ez a gyula is rég járhatott Mo-n 
mert hogy helyen nem ír az biztos
-
LOOOOL... most elkezdtem beszelgetni a legmajmabb csakoval
CSOCSO says:
amugy ahoy.. mizujs?
GYULA says:
merg vok köce
GYULA says:
anastsia
GYULA says:
nem mota a talit
GYULA says:
h szervezek
GYULA says:
suopratalit
CSOCSO says:
nem
GYULA says:
nah msot én modm
GYULA says:
bexéltem pár svájci és austirai haveral
GYULA says:
és szervezni kéne egy supratalit
GYULA says:
nah mit modax koam
GYULA says:
koma
GYULA says:
én leszervezem
GYULA says:
kb 20 külfödi suprat tok
GYULA says:
akik azt moták ok
GYULA says:
cska szoljak
PPFff... es ezt ugy kepzeljetek el hogyha be van engedelyezve van a szmajli akkor minden fucken szavaban van minimum 1 szmajli! -
Békés Boldog Új Évet Mindenkinek!!!!!!!!!! -
Lál, hogy erre eddig nem jöttem rá! :D
Köszi :D -
ruhellem azokat a szovegeket amik tele vannak sajat szmajlikkal es tele van mindenfele mozgo csilivili szarsaggal a szoveg..epp ezert kapcsoltam ki a beallitasokban a sajat szmajlikat.. igy latom rendesen hogy ki mit ir:D
viszont ket hete ahogy megnyitom az MSN-t vagy csak siman rakattintok a systrayben elojon egy explorer hibauzenet hogy baj van az egyik sorban es folytatom-e a muveletet... es non stop!! 1nemtom mi a szar van..nektek nincs ilyen?
-
Szuperkaraj #4399 hehe, B.U.É.K. emberek :D -
MSN beszélgetésekben gazdag ujévet kívánok +!!!!!!!!!"!+:) -
laliking #4397 amikor letöltötte ne az msn-ből nyisd meg hanem intézőben. így nem írja ki. -
Szuperkaraj #4396 ezek a szmájlik engem is meg tudnak őrjíteni, én mindíg olyan parancsokra teszem őket amit tuti nem/ritkán használok, így nincs gond...de amikor ismerősöm ilyenekkel teli üzenetet ír, ráadásul nem is tud írni szegényke, akkor gázos...
kb így ír : szoa! mijusgá? hoyg avyg? ( szia, miújság? hogy vagy...nem tok pontosan idézni, sry :D ) -
Szuperkaraj #4395 ákombákom :D:D -
a kedvencem amikor a sok barom berakja az egyszerűbb szavak, betűk, és írásjelek helyére ezeket a baszottnagy színes villogó zenélő kis izéket :S:SSSSs
2 soros szöveget 2 percig kell bazmeg hámozni mire rájövök mi a retkes lóf*szt akart az illető =.=
más: ákombákom nem kell frissíteni a FAQ-ot? Vagy dizájnváltás? Esetleg a topikot is ki lehetne díszíteni picit css-el :) -
érdekes jelenség, nálam 311-es msne-l, és a legujabb plusaal plus stuf puginnal nincs ilyen gond! -
Tsityu #4392 MP3-at is blokkolja msn, meg egy pár kiterjesztést is, mint pl. .exe. Én becsomagolom, vagy nem adok neki fájlkiterjesztést. Úgy átmegy. -
Az miért van, hogy ha valaki küld nekem egy mp3-t, akkor letölti, de mikor meg akarnám nyitni, az msn kiírja, hogy nem biztonságos a file és törli? Ki lehet ezt valahogy kapcsolni? -
én meg reflexből inkább letiltom... nem érti meg, akkor nem is fogja, hogy nem érdekel :| -
iylenkor szoktam azokat a fos villogó szarokat lehúzni oda, ahova írni kell, és így megtudom a jelentésüket -
Igy van, de azt imadom amikor azert b*sznak le, mert nem valaszolok ,mert nemtudom kikovetkeztetni, hogy egy nagy golyo 2 kicsi feketevel egy DJ-t takar, es az lett volna, hogy "legyszi adj", meg hasonlok :D -
bár nem nekem mondtad... de mégis mi ? hát nőből van bazze... megmagyarázza az egészet -
én nekem nem villogo szarok vannak...nekem mint a smileycentral ..olyanok....nem onnan tölttöttem le nyugi.. -
laliking #4385 az a csoda hogy nem lány vagy :)
1 egyszerű kérdés.
Mi értelme vannak ezeknek a szmájliknak?
mint például a táncoló vagy véres kérdőjel vagy villogó "nem"...
Szvsz sokkal átláthatóbbak az üzik ezek nélkül. -
ha valaki akar smileyt(mert nekem van egy jópár...200-300 között van) akkor írja meg pü-be az msn cimét......a többit msn-be -
Alacsony intelligencia rulz, amúgy minél több, annál gyengébb az illető mentális téren :D -
hibajavításokat:) -
miért fontos ez? amugy 1-et:D -
laliking #4380 megjelent az msn !plus! új verziója! letölöttem. vki elmondaná milyen új használható dolgok vannak benne? mert eddig még nem jöttem rá :) -
laliking #4379 én oszt. társaimnak van.
Kb 5-10kérőjelet rak szegényke.
no comment... -
köszönöm a segítséget -
Hány kérdőjelet rak a kérdések után általában? -
osztálytársam is tele van szmájlival:D -
Csak az alacsony intelligenciahányadossal rendelkező libáknak van..
meg a kislányoknak -
ja... legtöbb chat.hu feelinges libának (juhé van MSNem, spammeljünk szét mindenkit értelmetlen hülyeségekkel, meg a sok hülye smiley-jától nem lehet elolvasni mit ír) biztosan van! -
Szuperkaraj #4373 http://www.smileyarena.com/ -
Valami használható ötlet? -
Szuperkaraj #4371 hehe, lol :D -
ez így van!:D -
szedj fel egy csajt, kérd el az msnjét, tuti van neki egy csomó:D -
rejtett fájlokat kapcsold be -
Honnan lehet ilyen nagyobb méretű animalt smilet letölteni?
Már leszedtem egy csomó packot, de mindbe csak olyanok voltak, mint itt a fórumon. -
Szuperkaraj #4366 feltettem a Trilliant a gépre....egész jó kis progi, persze 1-2 dologgal még nemvok tisztában, de ha benne lenne 1-2 dolog ami az MSN-ben benne van, akkor komolyan "áttérnék" Trillianra :D