8023
-
vagy mondd meg neki, hogy "jatsz a f*szoddal hulyegyerek" :D:D:D -
zsani12 #4444 :D
Az ugy nem fer:) -
laliking #4443 :D:D -
Kis csalo
ennyi erovel mondd meg neki, hogy vegyen fel egy botot aztan jatszogasson vele, teged meg hagyjon nyugton :D
-
zsani12 #4441 Helló! Nem tudna vki segíteni, hogy honnan, vagy hogy lehetne olyan programot szerezni, ami ha valaki játszani szeretne velem msn-be akkor autómatikusan játsza le vele a gépem??És ne kelljen hozzá nekem is játszanom...
Lehet, hogy hülyeség, de nekem tetszene:D -
laliking #4440 :) -
Taibi #4439 Működik, köszi! -
laliking #4438 rakd be a C:/windows/fonts/ mappába és akkor elvileg igen! -
Taibi #4437 Lehet valahogy új betűtípust beilleszetni, használni benne?
Letöltöttem egy betűkészletfájl, azt valahogy fel tudom használni az msnben? -
Oké értem köszönöm a segítséget -
Tmac #4435 Most akkor nem is ™ kell hanem egy sz betű felső indexben? Szólj ha sikerűlt. 
-
Szuperkaraj #4434 értem, jobbulást :D -
Tmac #4433 Wordben Ctrl+Alt+t ekkor megjelenik a ™ ezt kijelölöd másolás és az msnben ahol a nevedet állítod be Ctrl+v és ekkor a nevednél megjelenik a ™. -
még mindig kurva másnapos vagyok :DD csak azért
Bubu: SZ betűt akarsz kicsi ™-ként? Lehetetlen, hacsak nem alkotsz egy vadiúj betűtípust. Értsd meg hogy ezek előre gyártottak, nem tudom ilyen kicsibe írni a nevemet sem. A másik megoldás pedig az, ha kikeresed a karaktertáblából, és bemásolod ahova akarod (nem kell alt-tal szórakozni). -
Szuperkaraj #4431 te most olyan kis méretben akarsz szöveget vagy egyéb jelet írni mint a ™ ? -
Léci -
Akkor valaki nem tudná nekem meg csinálni, hogy a kis TM helyett [SZ] ez legyen? -
Egyik volt osztálytársam azzal dicsekedet, hogy neki mennyi MSN címe van, na ezt a rekordot próbáltam valahogy megdönteni xD -
aha, és mi értelme volt, és mi vezetett rá erre ? xD -
Most mit csináljak? Haggyam a fenébe? -
Szuperkaraj #4425 lol :D -
Szuperkaraj #4424 hm...numerikus billentyűzet -
Húhh Ennyire még soha nem izzadtam le az MSN-en. Érdekesség képen egy órán keresztül összegyűjtöttem a webről majdnem száz msn címet, amit egy új msn címre azonnal felvettem. Nem igazán figyeltem, hogy melyik fórumból való, milyen célra írták ki az MSN címüket, csak felvettem mindenkit, akit tudtam. Szerintem ne igazán kövessi senki sem a példámat, mert elég égő volt. Többen is megkérdezték, hogy ez a hobbym, stb... Ami legfursább volt az egészben, hogy nem ismertem onnan senkit, mindegyiknek csak azt kellett mondanom, hogy "tudom, hülyeség" :) Na szóval ilyen többé nem lesz :) -
Hiába nyomom az ALT-ot ugrál összevissza nekem hibáa nyomok bármien számot az ALT lenyomásával semmi nem történik! -
A Wordben próbáltam de beilleszettem a nevem mellé és nem volt pici! -
Szuperkaraj #4420 úgylátom nincs jó napod :D -
Karaktertáblázatot nézd meg bazmeg
pl:
™ >> Alt+0153 (alt-ot folyamatosan lenyomva tartod, és bepötyögöd a négy számot. ha megvan a negyedik is, akkor elengeded az Alt-ot, és lám ott a ™)
Ugyanígy meg lehet keresni bármilyen karaktert a karaktertáblában -
Tmac #4418 Wordben megcsinálod és utánna beilleszted. (nekem pl egy ® betű van ott
)
-
Sziaztok.
Lenne egy kérdésem van egy név pl: MSN és a név mellé bekerül egy ilyen MSN™---> ami az MSN után van a fölső sarokban az TM de ,hogy lehet mgecsinánli azt, hogy az MSN olyan pcicibe csináljon bármit a neved után? Még egy szer mutatom: MSN™ és ott a kis TM.
Hogyan lehet olyat csinánli azért kérdem mert én is csak loptam?

Boldog újjévet kívánok mindenkinek! 2006-2007 -
Zséé #4416 Nah mostmeg egyszercsak jólett. Semmit nem csináltam vele...
-
Zséé #4415 Szevasztok!
Olyan problémám lenne, hogy azt akarom hogy kiírja az msn, hogy mit hallgatok winampba. Le is töltöttem a gen_msn-t, felraktam, kipipáltam az enabledet és mégse írja ki. Mit kell még ezek után tenni?
Előre is köszi! -
tedd fel ujra msnt a plussal -
Nekem lenne egy rohattul idegesítő gondom..
A multkor (nem volt fenn msn plus=nem amiatt van) a szmájljaim csak úgy kitörlődtek....az alap szmájlok bennvoltak de amit én szereztem egy sem volt
Aztán mostis már volt egy csomó szmájlom (visszaraktam) és ma is kb 1 órája megvolt mind és most beléptem és már megint egysincs!!!
Most fenn van az msn plus és ha megnyitom a szmájl panelját látszanak az én szmájljaim de ha beakarom rakni csak a szövegkódját rakja be....
Ezt miért scsinája ez a szar?? mert rohattul idegesítő + néha szmájlt sem engedi hogy elmentsem mert aztirja a választott képfájl nem érvényes
amugy BUÉK -
Szuperkaraj #4412 nem néztem...nem emlékszem :D -
lál micsoda msn webcamos reklm figyeltétek már?:D -
Szuperkaraj #4410 B.Ú.É.K.! :D -
Ez tuti bejön attól függetlenül, hogy NINCS a pici menüben:
/name szóköz Ctrl+K (színválasztás) és a nick -
Szuperkaraj #4408 vagy az lehet hogy szóközt nem hagytál a nick és a szín között, vagy meg kell olyankor próbálni a /name paranccsal is, úgy hallottam néhány emberkének azzal megy -
Szuperkaraj #4407 szóközt hagytál? szal /nick [szín]és a neved -
Msn van a Plus ,ugye ezzel elvileg a nick nevemet lehet "szinesíteni".
Az msn 7.0 verzió van meg de megvolt a 7.5 is és persze a plus! De a nevem nem "szineződött be mindig hibát írt ki . Elvileg ezt írtam be :/nick [szövegszínjelző)ésezanickem , de nem ment. szerintetek miért?