MSN Messenger (.. 7.5)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyik windows indításnál teljesen magától belépett a win messenger a nevemmel. Ez nem is lenne akkora baj, de miután kiléptem belõle és bejelentkeztem az MSN Messengerbe, a partnereimnek nem a nevét írja ki, hanem az e-mail címüket, amire reigsztráltak. Már újratelepítettem 3-szor is, de nem javul. Tudna adni valaki egy tippet vagy tanácsot, hogy mit csináljak? :| Nagyon zavaró...
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"
Most már jó.
http://spaces.msn.com/members/akyyy/)
Ami bejött oldal neked, ott be kell írni az msnes email címedet, és jelszavadat. és ha kijelölöd hogy automatikusan beléépjen ezentúl, akkor már megfogod tudni nézegetni a spaces tárhelyüket!!!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Néhány partneremnek a névjegykártyáján láttam vmi fotógaléria féleséget. Namost én ezeket a képeket nem tudom megnézni, de másnál láttam, h. behoz valamilyen oldalt, ahol meg lehet nézelõdni. Engem viszont mindig a passport bejelentkezésre, vagy mire dob. Tudnátok segíteni nekem abban, h. miért nem tudom megnézni a képeket?
Köszi!
csak az állapotellenõrzés másik cimen van:D
de most már mind1! majd késõbb, ha kel bele tenni egykét dolgot elég lesz módosítani!
vagy esetleg tûzfal, vírusirtó blokkol valamit, amit nem kéne!
de a partnereimnek nem vagyok elérhetõ ugy látnak.. de irni tudok nekik és õk is vissza? mi lehet a gond ? esetleg MSN plus szarozik ? meg sürün ledobál. legujabb MSN fut
help me pls
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
rának megnyitásakol, a flash nem jelenik meg, illetve megjelenik az a pillangó, de nem mozog mint régebben... namost axtiveX -nek nemtom van e köze hozzá, nembaj, ujra tettem... flashplayert is ujratettem, és még mindig egy helyben áll a lepkém(vagymiaz)... nemtom értitek-e, mind1, ha van valakinek valami ötlete hogy hogy nézzem meg akkor légszi irja meg ide! Elõre is köszönöm!
Hali!
Tudna vki infot adni mi lehet a baj az msn-emmel?
Online voltam msn-en aztán magátol disconnectelt... most meg nem tudok belépni a saját accountommal... "tesóm és haverom accountjával simán belép"
mikor én próbálom a sajátt accountal ezt írja ki: "A bejelntkezés sikertelen, mert a szolgáltatás átmenetileg nem érhetõ el.késõbb próbálja meg újból"
de mint mondtam tesóm/haverom accountjával be tudok lépni...
elõre is köszi!
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Szerintem érdemesebb magadnak kivágni vagy felvenni (pl mp3ról vagy videóról)...
Bár .. fene tudja.. mondjuk nakam javarészt filmidézetek vannak (magyarul) meg némi zene... na meg a klasszikusok..(szalacsi,"polgárjenõ","mamaarrébbmegy",stb)...
Persze ezzel semmi mondandóm nem volt most.:)
..amúgy kössz a linket...
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
... got nothin to share with you...
Tudna vki infot adni mi lehet a baj az msn-emmel?
Online voltam msn-en aztán magátol disconnectelt... most meg nem tudok belépni a saját accountommal... "tesóm és haverom accountjával simán belép"
mikor én próbálom a sajátt accountal ezt írja ki: "A bejelntkezés sikertelen, mert a szolgáltatás átmenetileg nem érhetõ el.késõbb próbálja meg újból"
de mint mondtam tesóm/haverom accountjával be tudok lépni...
elõre is köszi!
mivel lehet ezeket a filékat átkonvertálni "evilági" kiterjesztésre?? (mp3, ogg, waw)
rosszul van belinkelve a bannerban 2 cucc
fel van cserélve az MSN Állapot ellenõrzés, és a Java Messenger
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.