8023
  • Szuperkaraj
    tomtom
  • csum666
    van amugy még1 bot...

[email protected]
  • Szuperkaraj
    a rendszergazda fiókjában kell lennie, úgy tudom
  • thomasthomas
    az elsö sorban nem ms) hanem msn
  • thomasthomas
    hi!
    nekem az lenne a gondom hogy(ír a FAQ is erröl de akkor se jo )hogy az ms)hova menti a smileyeket..szinte már mindent megnéztem azon kivül(amit ír erröl a FAQ) de nincs. a FAQ ezt írja:
    c:/documentums and settings/{név}/application Data/Microsoft/messenger
    de amikor oda érek hogy:{név} akkor akármelyikre megyek is elakadok..nincs egyikben se hogy Application Data...ha valaki csinált már ilyet az tud nekem segíteni?..a segítőnek előre is kössz
  • Szuperkaraj
    tom, tesóm most mutatta meg....1 perc és kiakasztott :D
  • akyyy
    ez nem server hanem bot, és a mess-ben is rajta van
  • csum666
    [email protected]

1 okos server beirsz neki vmi válaszol stb...

http://encarta.uw.hu/
  • Szuperkaraj
    nézd át a beállításokat a szoftverben
  • TRac
    Csé! Van egy JVC GR-D93 digitális miniDV kamerám,amit webakmként akarok használni. Minden programnál normálisan bejön a kép,sőt,még az msn videohangoló beállitásainál is,de mikor végértem vele,és megnézem a webkamera beállitásait,vagy webkamozok,akkor olyan mintha belenne zoomolva. Pl a hangolásnál,a kamera kijelzőjén,vagy a windowsban a monitor tetején van a kamera,és úgy rendesen benn vagyok. Mikor meg elinditom a webkamerázást az msnben,akkor nem fér bele a fejem a képbe,úgy bezoomolja (csak msn). És nem a kamera,hanem szoftveresen. Ja és 1394 FireWire porton keresztül csinálom.
    HELP!
    HELP!
  • apu
    Megvan a problémám a Plus oldotta meg, van bent egy link további pluginok letoltéséhez és ott van a keresett dolog. Már műkodik.

Köszönöm a segítséget.
  • akyyy
    lol, miért akarod kitörölni? hisz támogatod a szponzorprogramot (msn plus le és ujratelepítése megoldaj aproblémát de töröld is le)
  • apu
    Azt esetleg nem tudod, hogy lehet a kedvencek kozul kiszórni azokat amit a MSN Messenger Plussz rakott oda ?
  • apu
    Nincs hibaüzenet. Csak egyszeruen amikor beírom a E mail címet és a jelszót rákattintok a tovább ra akkor ugy marad . már több órája.
  • laliking
    írd! hátha tok segíteni lagalább abban.
    Ki ír vmi hibaüzit?
  • laliking
    án úgy csak az msn-Plust használom meg a Stuf plugint...
  • apu
    De ha már itt vagyok a MSN explorer sem akar bejelentkezni, tudom nem ennek a fórumnak a témája , de lejebb láttam már valaki foglalkozott a kérdéssel.
  • apu
    Egyébként bíztos, hogy ez volt, csak másik felulettel. Valami kiegészítés vagy plugin stb volt még hozzá. Mik vannak ilyesmik ?
  • apu
    Most, hogy nem az van fent hiányzik.
  • apu
    Hol lehet pligint letolteni ?
    Valami más felülete volt, de mivel nem nagyon zavart az ugy ezért nem jegyeztem meg hogy honét toltottem le, most meg nem találom.
  • laliking
    szerintem az ugyan az volt csak más designel... (szerintem)
    bocs ha hüyeséget mondok..
  • apu
    Szevasztok.
    Van valaki itt ilyenkor? Talán tudtok segíteni. Újra telepítettem a rendszert xp sp2 a messenger nem a szokásos formába jelent meg, vagy nem jót töltöttem le? A Fenti címről töltöttem és a hagyományos jott le. A régi olyan csicsásabb volt és a megjelenő kép jobbra volt azt hogy lehet letölteni ?

a másik:

Ha tud valaki segíteni.
  • Zséé
    Töltsd fel rapidshare-re.
  • akyyy
    nekem megvan ez az msn hanghűyjtemény vagy mi, csaka gond h 36 mega, és nincs megfelelő tárhelyem: \
  • Atomreaktor
    hát én ezt nem mondanám, sőt...
  • CK1
    aha értem... nah mind1, azért köszönöm a segitséget:)
  • Petka
    Nekem eddig nem volt vele problémám, bár nem is nagyon használom :D
  • akyyy
    olyat nem, max a beszélgetésbe nem kell beírni a szám címét, hanem csak a (!WAT) parancsot.

(bár lehet régebbi msnél van ilyen)
  • akyyy
    gen msn biztosnágosabb meg több mindne is ki lehet vele írni (azért mondom, mert látva azt aszilikonos linket benne:S:D )
  • CK1
    én ugy gondoltam hogy van egy külön parancsa hogy éppan mit hallgatok, mint pl irc-n az NNscript ad ilyen parancsokat h pl !play v valahogy igyvan:) mert akkor meglehetne ugy oldani hogy xyxyxyxxyxyxyxyxyxy :: !play ....
    vagy mittudomén, de akkor ez lehetetlen?:)
  • Petka
  • akyyy
    Először is tod, van a gen-msn, amivel a winampban játszott számokat írja ki az msn.
    itt le is tudod szedni

ha kész és müxik, a winamp beálításaiban tudsz szövegeket írni, a Fortamionnál. akármiylen hosszúságót ( na azért nagoyn hosszút nem:D )

csak vigyáz , hogy a kis nemtom miken ne módosíts ({1} - {0})
  • akyyy
    te miről beszélsz?:D
  • Extraboy
    szerintem ugy nemlehet :S asszem alap atirja arra a szovegre, hogy mit hallgatsz.
  • Petka
    messengeramp pluginnál beírhatsz külön szöveget és rendezheted is, de csak néhány betűt.
  • CK1
    Sziasztok!
    Remélem tud valaki segiteni... olyan kérdésem lenne nekem hogy van az a funkció hogy "mit hallgatok" vagyvalami iylesmi... szoval ha azt bekapcsolom akkor kiirja a nevem mögé hogy mit hallgatok, de ami elötte volt odairva az eltünik... nah én ugy szeretném megcsinálni, hogy legyen odairva valami pl xyxyxyxyxy, és utánna legyen kiirva hogy mit hallgatok pl:ű
    Itt van a nevem msnen - xyxyxyxyxyxyxyxy :: Előadó - Számcim

valahogy meglehet ezt oldani?
  • Tmac
    megvan én vagyok hülye /nick után nem tettem szóközt azért nem fogadta el
  • Tmac
    de ha entert nyomok akkor hibát ír ki...
  • akyyy
    ő eddig is eljutott, csak nem nyomott entert:D
  • Balumann
    /nick "majd szinesen a neved"