MSN Messenger (.. 7.5)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás
Nekem az a gondom, bár a topik címéhez nem híven nekem Live! 8.0-ás verzióm van, de ez manapság biztosan nem egyedi eset, hogy letöltök néhány hangulatjelet, de a nagyobb részét lekicsinyített, homályos verzióban alkalmazza emoticonként az MSN, sõt olyan is van, hogy nagyobban, tehát pixelesen. Viszont van rengeteg olyan smiley, gondolom, hogy nektek is van egy pár, melyek bármekkorák is, oroginal minõségben és méretben jelennek meg a beszélgetésekben.
Kérdésem tehát az, hogy mitõl függ, hogy az MSN "deformálja" e az adott emoticon-t vagy nem? Mit tehetek annak érdekében, hogy úgy nézzenek ki a beszélgetés alatt a smiley-k, amiket beimportálok manuálisan, mint a Windows képnézegetõjében képfájlként?
Köszi, ha segítetek!
Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
napok óta nem tudok belépni MSN-re valami hiba miatt. azt írja ha a hibajavításra megyek hogy az alapértelmezett átjáró nem érthetõ el, hiába megyek a javításra, akkor is fennáll a hiba. a tûzfal és vírusírtó kilövésével is fenntáll a hiba és a program õjratelepítése sem oldja meg ezt.. nem tudom mi a baj, mivel azt írják a hivatalos oldalon, hogy minden MSN-nel kapcsolatos szolgáltalás tökéletesen mûxik és elérhetõ! tipp?
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás
nagyon idegesítõ! egy ideje csinálja igy. van rá vmi beállítás?:s
neked csak egy sima msn plus kell.
és vedd fel magad mint partner. és arra állítsd be egyéni jelzést.
illetve vannak még egykét programok (gyengébb gépen sokszor lefagyott a stuffplugin), de vhol a gépen si rajta vannak asszem de már nemtom hol.
Bérbe vehet? reklámfelület...
küldj neki levelet xD
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Meg lehet nézni, hogy valaki fenn van msn-en, úgy hogy nem jelentkezek be?
régen én is kicserélltem axeleros-ra de nem tudom már hogy
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
nem vettetétek észre hogy belassítja netet??
bár ha nem is töltetek csak böngésztek ugy nem venni észre namind1
Abit AN52 | AMD Athlon 64 X2 4000 | Samsung250GB Maxtor120GB | Club3D HD 3850 512MB DDR3 | 2GB Geil BlackDragon DDR2 800Mhz | Logitech Cordless Desktop EX110
http://9gag.com/gag/5135249
amugy az a baj ezekkel a virusokkal, hogy akik értenek hozzá, eleve el sem fogadják😄
akiknek meg sikerült "megszerezniuk", azt már nem irják le , hogy hogyan...
Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.
szívesen törlöm, d emit kell megtalálni? Mit is törölhetek?
http://loal.atw.hu
Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt
Ezek szerint avasttal kell a nyomába eredni.
Köszi a helpet!
mióta Avast!-om van(kb 1 éve), még semmi gondom nem volt..
se vírust,se férget se semmi mást kártevõt nem kaptam...
Nod-osoknál terjejdt el ez a msn vírus...
fura nekem "fertõzõtt" ember se írt ieneket..
Másodszor: esetleg ha tudná vki h hogyan lehet ettõl megszabadulni az leírhatná, mert beszoptam sajnos.
Elõre is köszi
"akarod látni a mellem", vagy "ezt a képet tuti nem akarná látni az anyád" és egy fájlt akar küldetni... 24kb-os..
megkérdeztem õket nem irtak semmit..szal ez vmi virus?