8023
-
nekem routerral van/volt ilyen problémám, de raktam fel ZoneAlarmot azzon kiengedtem a portot és megy -
Na szóval. Segítségre lenne szükségem. MSN 8.0-ám van, plussal együtt. Egy ideje azt csinálja, hogy bekapcsolom a gépet és elvileg rögtön el kéne indulnia az msnnek, de nem teszi. fél óra/háromnegyed óra múlva megnyitja. Hiába kattintok ikonra, előbb nem hozza be. Mit lehet ez ellen tenni?
-
96x96 pixel. -
linux stuff.. egyértelmű . :D -
jAJA -
Cat 02 #7697 ezt vki próbálta már? -
vágd kockára -
Hali lenne 1 kérdésem, az msnbe mekkora képet kell berakni hogy jól látszódjon? Mert van egy képem és nemtudom belerakni úgy hogy látszódjon minden rajta. -
Dexantreal #7694 Én az ilyeneket figyelmen kívül hagyom, meg néha szólok nekik, hogy van vírusuk elvilleg.
Tedd te is ezt.
Amúgy én fent hagytam a Livet, végül is jó az is, csak géjmelés közben kell lelépnem róla. -
nem, nem faq, hanem hogy "tovább használd a 7.5öst... :PÉ -
zord01 #7692 Hmmm!
Ha a FAQ-ra gondolsz, megnéztem, de a problémámra nem találtam benne a megoldást. Persze lehet hogy vak vagyok, mindenesetre az itteni népek segítőkészek, és ezért RESPECT.
Szal bocsi, ha hüllllle vok, és még egyszer KÖSZI mindenkinek. -
zord01 #7691 Egy óriási, hatalmas KÖSZÖNÖM.
További kellemes napot mindenkinek! -
aham, kössz :)
megmondom majd mi a dolog nyitja :D -
Ja nekem sikerült!!!! Spyware.Doctor.v5.0.5.259 ezel + kitöröltem My_Pictures2007.zip ezt meg a tartalmát. Keresőbe beirtam és a rejtet fájlokat is megkerestem szóval ennyi -
direkt kiirtam fentre:P -
ezt a hozászólást olvasd el -
zord01 #7686 Üdv mindenki!
Barátnőmnek a 8.1-es totál fagy. Tudja valaki HOGYAN LEHET ELKERÜLNI, HOGY A 7.5ÖS FRISSÍTSE MAGÁT? (Ha a frissítés kérdésre nemet nyomok akkor nem lép be az msn)
1000 millió hála a válaszér.
Üdv! -
aham, közbe olvasgattam másik fórumon mit írkálnak, csak az a baj, hogy a zip neven em egyezik meg, mert neki pics.zip van egy 50kb-os file
az "IMG0024.zip" trójai kiírtására a megoldás:
- úgy ahogy "zvaragabor" írta: (Pl.: NOD 32-vel)
"csak először a NOD 32 beállításokban a profiloknál állíts be a mélyreható vizsgálatot!" és ha gondolod a C:\WINDOWS mappában ha megkeresed a fenti "IMG0024.zip" -et azt nyugodtan kitörölhetd, majd a gépet újraindítod a leírtak szerint:
Csökkentett üzemmód: gép bekapcsolásakor/újraindításakor kezd el nyomogatni folyamatosan az F8-at, majd válaszd a csökkentett üzemmódot. Itt rámégy a "csökkentett mód hálózat nélkül" feliratra majd "enter" Utána amikor bejött a csökkentett módban a Windows
Kikapcsolt rendszervisszaállítás: Sajátgép tulajdonságok > A rendszer visszaállítása fül > rendszer visszaállítás kikapcsolását pipáld be. akkor elindítod a NOD32-t vírusirtással, teljes renszervizsgálat!
Miután végeztél az írtással, és újraindítottad a gépet normál módba, a rendszer visszaállítást kapcsold be (ugyan ott vedd ki a pipát). A vizsgálatot futtasd le az összes HDD-n tehát full ellenőrzést csinálj. Kicsit hoszú lesz úgy-hogy nyugodtan mehetsz aludni!
Üdv! -
én nod32-vel próbálkoznék, illetve még azzal ami fent van épp a gépen. -
7.5 nekem megy, azzal az átírós progival -
Cat 02 #7682 7.0 se jó :)
na mos melyik verzió műxik ? -
ezt a pics.zip-es MSN vírust nemlehet kiölni valahogy? Egyik ismim bekapta önhíbáján kívül...(egyik barátja volt a gépnél és elfogadta a fájlt) és az MSN automatikusan küldi időközönként más angol szöveggel...
szóval kilehet valahogy írtani? mert kicsit zavaró :) -
én átraktam a 7.5öst windows 2000es futtatásra
más lett a tálcán az ikon de ennyi -
vírusírtó?
-
Hali mindenki!!! Ezt a SZ..... vírust (My_Pictures2007.zip) beszoptam hogy tudom kinyírni??? Előre is köszi mindenki -
eddig 1 hátrányt tapasztaltam, ha kilépek és újra beakarok lépni akkor mindíg ajavítást indítja az msn, hiába a megyek az ikonra vagy .exe-re -
Nem véletlenül tiltották be a 8-asnál régebbi verziókat! Ha használjátok őket csak az egész hálózat biztonságát veszéllyeztetitek! 

-
persze névjegy meg egyéb kép nem kell rá:D -
valaki küldhetne egy ilyesmi képet a partnerlistájáról, akár pm-be is jöhet... bannerhoz kéne...
7.0x vagy 7.5 nekem meg 8.5 van:S:D -
letöltöd a legujabb 7.0át
#7648 link itt
ha kész, akkor C:\Program Files és jobb klikkel a msnmsgr.exe. re és kompatibilitást állítsuk át win 2000-re!
Ez műxik, tessék használni! -
átírtam, megy, király :Dd -
közben nekem is sikerült az xvi32-vel beizzítani a 7.5-ös msn-emet :D
Meg kell vele nyitni az exe-t és rákeresni 7.5.0324 -ezekre a bejegyzésekre, valamikor elég csak annyi hogy 7.5. Több ilyen is van, ezeket mind írjuk felül 8.5-re és kész, utána indul a prg. cool. -
Melyikkel sikerült működésre bírni a leírtak szernt? -
Dexantreal #7669 Nos igen.
Haverom is mondta msn-n, hogy ez a Live zabálja a memóriát püff.
7.5-t addig nem teszem vissza, míg nem elsz több pozitív visszajelzés, értem? :P -
Hali mindenki!!! Ezt a SZ..... vírust (My_Pictures2007.zip) beszoptam hogy tudom kinyírni??? Előre is köszi mindenki
-
tedd vissza a 7.5öt. de lehet gyenge a géped...
értem? -
Dexantreal #7666 #7658-ra vki pls!
-
melyik változat műköik? -
működik -
nekem az a gáz hogy a 8.1 kegyetlenül belaggol állandóan