8023
-
mindenki sajátmfelelőségre, én nemtom kipróbálni-.- -
nah mess.be szerint
letöltöd a legujabb 7.0át
#7648 link itt
ha kész, akkor C:\Program Files és jobb klikkel a msnmsgr.exe. re és kompatibilitást állítsuk át win 2000-re!
ezután tegyétek fel a 7.5öt, és nézzétek meg müködik e.
ha nem lehet elég az ha a 7.5 kompatibilitását állítjátok át win2000-re, de passz.
másik megoldás:
ezt a progit letölt
valamelyik msnfájt megnyitni vele (asszem azt ami a skint tartalmazza)
és az össszes olyan bejegyzést, ami a 7.5-re mutat, átirni 8ra!
(igy: (eg. "7.5.0324" becomes "8.5.0324"))
harmadik
erről ir valamit de nemtom miez:D -
Hali!
Tényleg nincs semmi megoldás hogy be lehessen lépni 7.5-össel? 7.0 az mennyivel másabb?
Igazából azért nemváltottam a 8-asra mert mikor felveszek egy partnert és nincs MSN címe (az e-mail címén) akkor is beteszi a partnerek közé ha nincs. Viszont a 7.5-ös küld egy figyelmeztetést, hogy hoppá ezen az e-mailen nincs msn passport. Másnak is hasonló vvan? Mert akkor fel nem teszem az újabbat. -
Dexantreal #7659 Látom egyébként, hogy más se tud belépni, míg le nem szedi.
Hm, 7.0-t nem akarom feltenni, 7.5. volt rulz eddig, de amúgy ez az új msn is tökéletes, csak mondom, a #7658-ban leírtak nem teccenek :S.
7.5.-nél nem művelte ezt :S. -
Dexantreal #7658 

Váááá és váááá!!!!
Achtung! Pls help vki! Feltettem a Live-t és a pluszt, mert 7.5-t ne mengedte be már bejelentkezni enélkül és az se volt megoldás, hogy letörlöm a Live-t és fel a 7.5, mert ugyanúgy felakarta tenni a Live-t.
Minden jó a cuccon, de, mikorelkezdek géjmelni - bár milyen géjmről legyen is szó, mindegy... Fifa 07, WWE RAW (pankráció) -, akkor rohadtul, de beszaggat kis időközönként és élvezhetetleeeen!!!!
Fifa 07-ben kipróbáltam egy félidőt bejlentkezve az msn-nnel, szar volt, kiléptem.... tök jó... na, de nekem kell az msn, hogy betudjak jelentkezve lenni, mert közben csevegek a barátaimmal, ismijeimmel, meg rpg-zek, satöbbi-satöbbi....
...először a NOD32-re gyankodtam a Fifa 07 esetén, mert, mikor frissít, akkor picit beszaggat 1-2 mpre, de utána jó minden... bezártam és így is csinálja és nem hiszem, hogy vírus lenne :S.
Pls help és nagyon thanks!

-
igen?
akkor este majd lecserélem
legalább van vmi reménysugár :) -
7.0 tuti müködik. -
Cat 02 #7655 pont ugyanez :( -
Apocalipto #7654 Hihi -
ezmár köcsögség, világéletemben 7,5öt használtam soha semmi probléma nemvolt vele, erre most kötelezővé teszik hogy frissítsek. Egyszer volt fent 8as MSN dehát az úgy xar volt ahogy van, 1 kalap ... nemért az egész :(
-
Cat 02 #7652 lol, csak akkor tudok bejelentkezni ha leszedem az új msn-t :S -
Hm azthittem a gépemmel volt valami amikor báttyám be akart lépni msnbe.Azt mindegy alapon frisitettem neki.
Én msn-t csak beszélgetnésekre használom nem kell nekem semmi + extra mellé.
Amikor báttyám be volt jelentkezve 7.5-be én a ős 4.7-est használtam. -
Na most mivan RIP 7.5? :S -
ez van meg kell szokni 8.1 :\
amugy tényleg szar az msn :) -
itt nézzetek szét
mást nem nagyon tudok mivel nekem legujabb van, xpre és vistára eyarán -.- -
úristen most milesz.. :ä nehasznájjatok msnt bah :| senkise erőszakolja rátok.. mint tuggyátok van amsn vagy irces msn is, meg stb..
sőt.. az msn amugyis szar.. ne használjátok.. ennyi. nem kell it a sírás rívás. htx. -
már én is letöltöttem hát érdekes... de akkor lehet zárni a topicot ezekszerint ? :S -
hát egyből ledob és lefagy az lesz :S -
én most feltettem a szeptember 11es msn messenger 7.0-át
ez 7.0 tehát a képek nincsenek.. egyenlőre le is fagyott nem tudom mi lesz... -
nem merek updatelni
-
basszus és most meg megjeleníti az összes törölt partneremet is :S -
énis épp ugyanezt élem át :|||||||||||||www -
basszus nem lehet kijátszani valahogy hogy felengedjen 7.5-el ?:S
a live annyira undorító -
jelent meg új 7.0 ugy láttam mess.be-n lehet azt kell leszedni. -
Senkinek se engedi.... a mocskok most kötelezővé teszik, hogy letöltsd a legújabbat, amibe ki tudja miket raktak bele.... következő lépés majd a fizetős msn lesz.... -
yozsee #7637 Más se tud belépni a 7.5-ös msn-el? nekem most kb negyed 1-től kezdve nem engedi, kiírja megjelent újabb verzió és a folytatáshoz telepíteni kell. aztán ott meg a live-ot akarja letölteni, az meg nem teccik:) -
nemár. egy rohatt zip. amig nem csomagolod ki megn em futtatod le addig nem lesz károd.. de nkm kell. :D -
hmm..
(17:40) X ExT@sY: hey i'm going to add this picture of us to my weblog
nemtudom miez, de filet nem küldött és linket se -
vazze.. nem fogadtam el.. és soha a büdös életbe nem is fogom :D -
azok csak arra jó hogy ellopják a jelszavadat
vagy mikor még régi msn volt abba volt egy hiba vagy 2002be -
küldát valahogy.htx. -
benkoszabi #7631 hi everybody:) - neten találtam oylan progit, amely kijelzi, hogy ki tiltott le, asszem a neve who's blocking me? - le is töltöttem, el is inditottam ,a baj csak az hogy nem tudom hogyan kell ahsználni. vki segitene? -
ujabb msn virus, IMG-0012.zip -
köszi :) meglesem -
kollektor #7628 szeva Kontra!
szerintem EZ ! jó lesz -
sziasztok! win live mass-em van és megahkarom változtatni a nevem de mindig azt irja ki h sikertelne és h probéáljam meg késöbb :S
vkinek vmi jó 5lete?
előre is köszönöm :) -
de, megy -
Nektem sem akar bejelentkezni az msn live? -
újabbak nem jelzik -
kalapos #7623 Most márt csak akkort nincs saját hang ha én bejeltkezem.Ha partnerem jelentkezik be akkort mimnden jól működik csak akkort nem ha én jelentkezem be.De akkort a jobb alsó sarokban sem jelenik meg a felgró ablak hogy xy bejelentkezett.Ennek lennie kellne?