MSN Messenger (.. 7.5)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg kell vele nyitni az exe-t és rákeresni 7.5.0324 -ezekre a bejegyzésekre, valamikor elég csak annyi hogy 7.5. Több ilyen is van, ezeket mind írjuk felül 8.5-re és kész, utána indul a prg. cool.
Haverom is mondta msn-n, hogy ez a Live zabálja a memóriát püff.
7.5-t addig nem teszem vissza, míg nem elsz több pozitív visszajelzés, értem? :P
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
értem?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
letöltöd a legujabb 7.0át
#7648 link itt
ha kész, akkor C:\Program Files és jobb klikkel a msnmsgr.exe. re és kompatibilitást állítsuk át win 2000-re!
ezután tegyétek fel a 7.5öt, és nézzétek meg müködik e.
ha nem lehet elég az ha a 7.5 kompatibilitását állítjátok át win2000-re, de passz.
másik megoldás:
ezt a progit letölt
valamelyik msnfájt megnyitni vele (asszem azt ami a skint tartalmazza)
és az össszes olyan bejegyzést, ami a 7.5-re mutat, átirni 8ra!
(igy: (eg. "7.5.0324" becomes "8.5.0324"))
harmadik
errõl ir valamit de nemtom miez:D
Tényleg nincs semmi megoldás hogy be lehessen lépni 7.5-össel? 7.0 az mennyivel másabb?
Igazából azért nemváltottam a 8-asra mert mikor felveszek egy partnert és nincs MSN címe (az e-mail címén) akkor is beteszi a partnerek közé ha nincs. Viszont a 7.5-ös küld egy figyelmeztetést, hogy hoppá ezen az e-mailen nincs msn passport. Másnak is hasonló vvan? Mert akkor fel nem teszem az újabbat.
Hm, 7.0-t nem akarom feltenni, 7.5. volt rulz eddig, de amúgy ez az új msn is tökéletes, csak mondom, a #7658-ban leírtak nem teccenek :S.
7.5.-nél nem mûvelte ezt :S.
Váááá és váááá!!!!
Achtung! Pls help vki! Feltettem a Live-t és a pluszt, mert 7.5-t ne mengedte be már bejelentkezni enélkül és az se volt megoldás, hogy letörlöm a Live-t és fel a 7.5, mert ugyanúgy felakarta tenni a Live-t.
Minden jó a cuccon, de, mikorelkezdek géjmelni - bár milyen géjmrõl legyen is szó, mindegy... Fifa 07, WWE RAW (pankráció) -, akkor rohadtul, de beszaggat kis idõközönként és élvezhetetleeeen!!!!
Fifa 07-ben kipróbáltam egy félidõt bejlentkezve az msn-nnel, szar volt, kiléptem.... tök jó... na, de nekem kell az msn, hogy betudjak jelentkezve lenni, mert közben csevegek a barátaimmal, ismijeimmel, meg rpg-zek, satöbbi-satöbbi....
...elõször a NOD32-re gyankodtam a Fifa 07 esetén, mert, mikor frissít, akkor picit beszaggat 1-2 mpre, de utána jó minden... bezártam és így is csinálja és nem hiszem, hogy vírus lenne :S.
Pls help és nagyon thanks!<#wave>#wave>
<#help>#help><#help>#help>
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
#hhwnd
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Én msn-t csak beszélgetnésekre használom nem kell nekem semmi + extra mellé.
Amikor báttyám be volt jelentkezve 7.5-be én a õs 4.7-est használtam.
Next PC upgrade: 2022
amugy tényleg szar az msn :)
mást nem nagyon tudok mivel nekem legujabb van, xpre és vistára eyarán -.-
sõt.. az msn amugyis szar.. ne használjátok.. ennyi. nem kell it a sírás rívás. htx.
http://loal.atw.hu
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
ez 7.0 tehát a képek nincsenek.. egyenlõre le is fagyott nem tudom mi lesz...
a live annyira undorító
http://loal.atw.hu
(17:40) X ExT@sY: hey i'm going to add this picture of us to my weblog
nemtudom miez, de filet nem küldött és linket se
http://9gag.com/gag/5135249
http://9gag.com/gag/5135249
vagy mikor még régi msn volt abba volt egy hiba vagy 2002be
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
vkinek vmi jó 5lete?
elõre is köszönöm :)
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás