8023
-
vedd fel magadat valami olyan cimen amin nem vagy felismerhető:D -
Sziasztok,
Tegnap még tökéletesen ment az msn-em, a jelszavam senki nem tudja, és ma azt írja, hogy nem jó a név vagy a jelszó...Jelszóemlékekeztető mail a másodlagos e-mail címemre nem jön meg, a biztonsági kérdésre a választ meg nem fogadja el...
Ilyenkor mi a teendő? -
Asmo vagyok :) -
ChanOP? Asmodeus?:D mejik vagy?:D -
Az ilyen MSN-es vírus megkapás elkerülésének egyetlen jó módja van:
Bárki bármit küld neked MSN-en, akár a legjobb barátod, akár más, mielőtt elfogadnád kérdezz rá nála, hogy "mi ez, amit küldessz?" - pláne olyan esetekben, amikor angol nevű fájlt küld esetleg angol szöveggel.
Én minden esetben még magyarnál is, akár fájlt küld akár linket, rákérdezek, hogy mi ez. Ha válaszol és elmondja mi az, akkor megnyitom, ha nem válaszol, akkor visszautasítom a fájlt ill. rá nem kattintok a linkre.
-
m a n k a #7737 Már olvastam.
...de gondoltam az én problémámra is lehet megoldás.
-
Hogy tovább használhasd a 7.5ös verziót olvasd el a #7661 hozzászólást -
m a n k a #7735 
Sziasztok!
Tudna nekem segíteni valaki? Hetek óta nem megy a messenger-em. Ugye a régivel nem engedett belépni, letöltöttem az újat, azóta szintén nem tudok belépni, mert jön egy hibakód, miszerint a partnerlistám nem elérhető (81000378). Mit lehet ilyenkor tenni? Eddig sehogy sem sikerült megjavítani :(.
Előre is köszi! -
valaki küldje át. htx. -
Apocalipto #7733 Alap h vírus.. -
elne fogadd -
köszi:) -
aha, vírús -
1-2 hónapja még engem is elárasztottak ezekkel a szarokkal. Az hát... -
"did you take this picture?
lmao look at this
>> img.zip (50 KB) <<"
Ilyen, illetve ehhez hasonló üzeneteket kapok (tömörített fájlokkal mellékelve) néhány partneremtől mostanában, még olyantól is, akiről tudom, hogy életében nem foglalkozott az angol nyelvvel.
Ez valamiféle vírus lenne? -
megnézem, köszi!
ha valaki tud még egyéb megoldást érdekelne! -
tilsd le a portját. de vagy vissza tudja nyitni, vagy bejelentkezik a webes msneken. hacsak nem rendszergazda, mert akkor szépne kilesed miket használ és sorba letiltod. -
hello
hogyan tudnám letiltani az msn-t? tesóm folyton azon lóg és én nem férek hozzá a géphez. esetleg ha valahogy "elromlana" az msn és ezen az újratelepítés sem segítene, a problémám megoldódna
ötlet?
-
mert az nem a live valójában ! :D -
De az mér van hogy liveval bejelentkezek és azonnal levág? :S -
7.5 nem megy már.... -
Bár most sehogyse nincs msnem mert ahogy bejelentkezek levág a francba akár 7.5 akár live... -
Ti tudtok filet fogadni és küldeni msn 7.5el? Engem 1 szemrebbenés alatt levág most ha file küldözgetés jön szóba. -
Hát legujabban maygar nyelv sincs meg az a beélítás sincs :)
old versiont meg nem igen akarja felrakni gépre :DD
na mindegy -
köszi -
állítsd át magyarra, aztán meglátod a párbeszédablakoknál -
fennt van az de beálitásoknál nem látok olyan opciot ahol ki be lehet kapcsolni magátol meg nem csinálja :D -
stuffplugin lesz az -
http://www.blockstatus.com/msn/delete-checker -
Hali
Hol lehet megnézni azt,hogy kitiltott le?
régebben volt egy oldal tudja valaki a címét? -
Üdv.
Volt régen eg yolyan kiegészitőm ami jelzett ha a beszlgető partner becsukta az ablakot.
Nem tudjátok hol tlaálom meg vagy milyen néven keressem?
köszi -
Engem az idegesít, hogy nem tudok új msn accot csinálni saját email címemmel, hanem már csak új hotmail.com -os címmel...
Vagy tudtok olyan módszert, amivel saját email címet tudok msn címre csinálni ? -
nah, sikerült:I pont a plus-ba nem néztem bele :I -
szevasztok! az a vicc h nem tom hol kell beállitani azt h ne induljon el automatán a fájlátvitel -.- tudom , nagyon láma kérés de hol lehet?:D -
http://www.virushirado.hu/hirek_tart.php?id=1201 -
köszi -
ott jobb oldalt ahol van a keresö is (fennt, az a hefér csik)... van mellete egy kis jel (nem a felvevés) és ott betidpd állitani remélem értehtö :D -
Hali!
Tudnátok nekem segíteni ? Megszoktam a régebbi MSN nél , hogy a kis zöld emberkék helyet a partner képe jelenjen meg. Én bogarásztam meg nézegettem a 8.1 -est de nem tudom hogy kell beálítani. Előre is köszi a sziveségeteket. -
még mindig nem... -
ÍNem lehet valahogy kideríteni h. ki tiltott le? :O