MSN Messenger (.. 7.5)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
sn helyett a tcomnak írj, hogy csináljanak egy átiránítást arra a mailra!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
próbálkozz az outlookkal. de elõtte írj egymásik emailról oda, hátha megkapod, így tesztelve hogy müxik....
én barom! pedig ez logikus....köszönöm szépen, ki is próbálom!
a megoldás: nem szabad megnyitni az MSN ablakból, mert akkor törli, szal ott ne kattints rá. A másik megoldás az lehet, ha RAR-ban, vagy ZIP-ben küldik, akkor nem törli az MSN a cuccost
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
valószínünek tartom hogy már volt ilyen probléma...azért szivesen venném a segítséget!A FAQban nem találtam idevonatkozó részt...
Szóval: küldenének nekem egy filet...
-amennyiben ez kisebb(egy kép vagy txt) átjön.
-amennyiben zeneszám az esetek 85-90% nem jön át...illetve beérkezik ,de mikor megnyitnám kiirja hogy "nem biztonságos" meg hogy a "win blokkolta az elérést"
ez fölöttébb boszantó ugyanis elméletoleg az így megkapott fájloknak meg kéne lenniük nekem a "Beérlezett fájlok" mappában...és ha minden igaz ott át tudnám õket minõsíten "nem bolokkolt"-ra...ezzel szemben a zenéimnek nyoma sincs...rákeresek...semmi😞
Szal segítségért esedezem<#guluszem1>#guluszem1>
7.5-höz ingyenes wink-eket hol találok?
Ami volt a faq-ban visszatette a gépemre a 4-est azt hiszem.
Vagy azt a d++-t hol találom?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Néztem a Faqot teláltam is a problémámra leírást, de...
Tûzfal kikapcsolva,virgyikolászó kikapcsolva és ugyan az!Nem jön be.Próbáltam hogy újra feltelepítettem de úgy sem volt jó.Amúgy az a gond hogy a bejelentkezéskor azt irja ki hogy nem lehet belépni mert a szolgáltatás pillanatnyira nem elérhetõ,próbálja késöbb.....többit tudjátok😊
Na és ez idestova másfél hete várom.
Valami ötletet várok ha tudtok!
Köszi.
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
tied is...
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Az MSN egy szolgaltatas (is) es van egy alternativ program amivel mukodesre lehet birni amig az MSN (program) nem mukodik. Ezt hivjak TRILLIAN-nak (mellesleg a legjobb valsztas, ha hasznalsz vele egyidoben YahooMessengert is. Ilyenforman a Trilliannak is van (lehet) keresnivaloja a szentMessenger topikban.
Ha az aranyhalak nemi eletet kezdtem volna taglalni... , na annak nem lett volna itt letjogosultsaga.
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.