MSN Messenger (.. 7.5)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csum666
Ok értem de hát én nem hiszek már ebbe se emrt sztem emgszûnt a mél és esetleg t onlineos mélt tudtok adni?

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

akyyy
outlookkal próbálkozz! oda be leher írni bármit kiszolgálóhoz... persze lehet hogy nem fogsz kapni mailt...
sn helyett a tcomnak írj, hogy csináljanak egy átiránítást arra a mailra!

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

NuCLEARScoRp
Talán ha letöltötted volna ezt akkor be is jelentkezne MSN8:

MSNP13Downgrader

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

csum666
De nem létezik a mél érted tehát msn címknét megy de levelet nem tok fogadni meg semmi mer törölték....😞 és hát ha 1 olyan mélt tudnál e adni ahol tudok vkine kirni hogy erõsitse meg vmi hivatlaos microfostos embernek az nagyon jó lenne!!

akyyy
hát.....
próbálkozz az outlookkal. de elõtte írj egymásik emailról oda, hátha megkapod, így tesztelve hogy müxik....

csum666
régen ment de hát matavnetes volt és már nincs ilyen mélem.... de megerõsiteni megkellene....mer elbasztma vmit és ujra meg kell erõsíteni so vmi 5let?

akyyy
hol volt az az email cim?

csum666
HELP!!!!

The FlashBack
már visszatettem😞😄

van...használj MSN Messenger 7.5 - öt

bertino
töröld le a frászba...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

The FlashBack
és van megoldás?

akyyy
nem vagy beta teszter, nem mûködhetteted a progit, sztem valami ilyesmit!

The FlashBack
háát valaki segítsen már please!
kösz azzaz thx

The FlashBack
na senki nem tud segíteni?

The FlashBack
nekem az msn:messenger 8 belépésekor ezt írja ki:

help

csum666
Nos az lenne a problémám hogy a mélcímem megkéne erõsíteni... de a régi mélcímemet már nem tom elérni ilyenkor mi a teendõ???

Hát ja ja valószínû gebasz van, de nem tok rájönni mi a genya.Már minen francot próbáltam.:-((
Csiaki
????

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

akyyy
nemtom nálam ilyet nem csinál:S😄

Bakutyin
"nem szabad megnyitni az MSN ablakból, mert akkor törli, szal ott ne kattints rá."

én barom! pedig ez logikus....köszönöm szépen, ki is próbálom!

Forrest Gump
Be kell csomagolni, zipbe át kell hogy menjen!
geri15
sajnos nagyobb fájlokat simán nem lehet küldeni, vagy ha mégis akkor sok esetben valóban törli.
a megoldás: nem szabad megnyitni az MSN ablakból, mert akkor törli, szal ott ne kattints rá. A másik megoldás az lehet, ha RAR-ban, vagy ZIP-ben küldik, akkor nem törli az MSN a cuccost

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Bakutyin
Tiszteletem!

valószínünek tartom hogy már volt ilyen probléma...azért szivesen venném a segítséget!A FAQban nem találtam idevonatkozó részt...

Szóval: küldenének nekem egy filet...
-amennyiben ez kisebb(egy kép vagy txt) átjön.
-amennyiben zeneszám az esetek 85-90% nem jön át...illetve beérkezik ,de mikor megnyitnám kiirja hogy "nem biztonságos" meg hogy a "win blokkolta az elérést"

ez fölöttébb boszantó ugyanis elméletoleg az így megkapott fájloknak meg kéne lenniük nekem a "Beérlezett fájlok" mappában...és ha minden igaz ott át tudnám õket minõsíten "nem bolokkolt"-ra...ezzel szemben a zenéimnek nyoma sincs...rákeresek...semmi😞

Szal segítségért esedezem<#guluszem1>

Sziasztok!
7.5-höz ingyenes wink-eket hol találok?
Ami volt a faq-ban visszatette a gépemre a 4-est azt hiszem.
Vagy azt a d++-t hol találom?
bertino
nálunk ANNO 4 gépen ment egy routeren keresztül a NET és MSN is 😞

zsomborm
nálunk routerral van a net egosztva, és a másik 2 gépen megy az msn, nálam meg nem:S, win xp telepités után se jó, vagyis aznap jó volt, másnap meg megint nem.

GregSB
Szal szerintem nem a tûzfal vagy a router miatt nem megy, valami més gebasz lesz ott.

GregSB
Én is routeren keresztül kapom a netet, de semmi baj nincs az MSNel. 1x az elején rákérdezett a tûzfal, Permit és onnatól kezdve tökéletesen megy, nem kellett semmi portforward vagy hasonló baromság.

Csiaki
Hali!
Néztem a Faqot teláltam is a problémámra leírást, de...
Tûzfal kikapcsolva,virgyikolászó kikapcsolva és ugyan az!Nem jön be.Próbáltam hogy újra feltelepítettem de úgy sem volt jó.Amúgy az a gond hogy a bejelentkezéskor azt irja ki hogy nem lehet belépni mert a szolgáltatás pillanatnyira nem elérhetõ,próbálja késöbb.....többit tudjátok😊
Na és ez idestova másfél hete várom.
Valami ötletet várok ha tudtok!
Köszi.

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

bertino
router portforward MSNnek ?

Ja szerintem is mással lehet a gond de már nem tom mivel - xp telepítés is volt, ugyan olyan rossz.Tippem sincs már sajna.
aha.....hát nem tudom, van ismerõsöm akinek routerrel van megosztva, de neki megy rendesen, szerintem valami más lehet a baj, nem az ie

routerrel
hát nem....ez új, de sztem ez hülyeség, hogy van megosztva a net?

Hallottatok már olyat hogy akinek net megosztása van nem megy az msn messenger ha fent van az internet explorer?
amúgy meg ha tudni akarod ki mikor mirõl beszélt kérdezd meg tõlük, én mindíg eztcsinálom, vagy megkérem õket hogy másolják be 😄

nem szép dolog mások beszélgetéseit olvasni! 😛

😄D

akyyy
sztem nincs olyan de nem lehetetlen. mi ilyenrõl nem tudunk. illetve suliba meg lehet ezt csinálni. felteszem msnt és dumálgatok vkivel, a tanár meg a tanári gépen tudja látni a "monitoromat".... szemét kis rendszer de hozzá lehet szokni😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Laky
htx xD
tied is...

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

bertino
^^ ne vegye már ezt a smiley-t mindenki komolyan... ez csak egy célzás, miért akarsz te egyáltalán ilyet csinálni ? <#ticking>

gkeeper
mert?

bertino
<#banplz>

gkeeper
VAn olyan program amivel mások beszélgetését lehet úgy olvasni, hogy te ne legyél látható mások számára?

akyyy
off. nagyon szép logó!!!😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Laky
nem szóltam 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

A trilliant en ajanlottam egy par hozzaszolassal egyutt.
Az MSN egy szolgaltatas (is) es van egy alternativ program amivel mukodesre lehet birni amig az MSN (program) nem mukodik. Ezt hivjak TRILLIAN-nak (mellesleg a legjobb valsztas, ha hasznalsz vele egyidoben YahooMessengert is. Ilyenforman a Trilliannak is van (lehet) keresnivaloja a szentMessenger topikban.
Ha az aranyhalak nemi eletet kezdtem volna taglalni... , na annak nem lett volna itt letjogosultsaga.
geri15
úgy látszik manapság az embereknek tényleg minimálisra csökkent az IQ-juk, vagy pedig csak a szürkeállomány fogyatkozott meg némelyeknél :| butul a nép

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Most mindegy ha trillian ha nem tud valaki megoldást a bajomra?