MSN Messenger (.. 7.5)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
az msn plus hangokat hova menti a gép?😄
bertino
tényleg az... nekem is le van tiltva fater biztonságtechnikai okokból...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Extraboy
Egyebkent nemtudtok, egy modot, aivel elerhetem azt, hogy pld beleirok a nevembe valamit, azt csak az egyik ember / csoport lathassa a listamon, a tobbiek pedig az atlagos nevemet lassaK? tudom, egy ember eseten elonyosebb a visszateresi uzenet, de egy csoportnak nemtudok igy uzenetet hagyni, es ezert ha kirakom a nevembe azt meg nem elonyos, hogy a tobbiek hulyenek neznek 😄
Elore is koszi

Extraboy
😄😄

akyyy
vagy csak látta hogy te vagy és nem vett fel!😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

De akkoris....Az tök idegesitõ ha letilt vki. Csináltam másik cimet és arról néztem meg. Nem tiltott le😄
nemhiszem, általában kimondják 😄

akyyy
😄DDDDD

Lehet h nem merte kimondani h nem jövök be neki...
De lehet h télleg ement
totya24

Blues, Peace and Jimi Hendrix...

hát ha rendes voltál vele biztos nem tiltott le

totya24
A mess.be fórumán érdemes keresgélni, de itt van pár:
http://www.messengermad.com/forums/index.php?dlcategory=15

Blues, Peace and Jimi Hendrix...

yeppy
merre találok fasza skineket 7.5-höz ?

B.I.T.C.H - Beautiful, Intellidgent, Talented, Cute, Humorous!

Extraboy
vedd fel egy masik MNSrol, es akkor latni fogod fentvan-e. Ha azon fennvan de a tieden nem, akkor egyertelmu, h tiltot...

Laky
😄DDDDDD

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

prezi
ez ilyen 😊

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Bassza meg az MSN! Nem tom 1 csayról h letiltott-e vagy tényleg elment. Sok dolog mulik rajt...
Laky
show contacts who deleted you
csak azt jelzi, hogyha valaki kitöröl a partnerlistáról

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

akyyy
nem tudod megnézni hogy letiltott e semelyikkel sem! régebben lehetett!(lásd mess.be)

Laky
nincs olyan progi, ami kiírja, hogy letiltottak

Megvan a StuffPlugin,MSN Discovery X2,és az MSN Plus a gépen,MSN 7.5-re téve. Akarom látni hogy ha letilt vki.
MSN Discovery X2-re jobbklikk>Contacts>Contacts List manager>és ott a filtereknél show contacts who deleted you-t kipipáltam,de nem irja ki aki letiltott,pedig hawerral kipróbáltam h letilt,de nem irta ki semmi. HELP hogyan kell!
áá...elõszõr nézd meg nem-e gátolja vmi program, hameg nemtudod megnézni, vagy megnézted és nem találtál, akkor jöhet reinstall

The FlashBack
igen...
úgy látszik...
reinstall oszt kész...

geri15
nekem perfekt

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Darth Sith
mûködik mindenkinek az MSN rendesen? csak nálam írja ki azt hogy nem tud csatlakozni az MSN Messengerer serverhez?

Nem a lényeg, hanem a fontos!

geri15
de hozzávetõlegesen megadja a méreteket, amit majd korrigálhatsz az ablak méretezésével miután beraktad a képet háttérnek

csum666
Ez nem jó ötlet mer vizszintesen kisebb a kép mint az alt print screen...

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

csum666
ok megprobálom...😊

geri15
akkora felbontású amekkora az msn ablak egyértelmûen. Alt-Printscreen-nel kapj le egy ablakot, mentsd el Paint-ben, és nézd meg hogy mekkora a felbontása a képnek. Értelemszerûen akkora képre lesz szükséged

geri15
azt nemtutta szegény hogyan kell accountot regelni msnbe 😊 csak sajnos sokat lógott magyarról 😄😄A:😄DD

csum666
Azt nem tudjátok az msnes bezsélgetések háttere mekoora felbontású neke ma pontos kéne mer ha túl nagy akkor torz lesz...

keráh 😄 nade mozsmá segíccs neki hate ennyire értetted amit mondott 😄😄

geri15
igazán nincsmit 😄DD😄Dd

jajj hát így már minden világos! 😄😄 kösz hogy segítettél hülye fejemen!! 😄😄

Darth Sith
hali, nem tudja mi lehet a gond az MSN-el? Kiírja hogy nem tud csatlakozni az MSN központhoz, és a hibaüzenet számát: "80048820" . Netezni meg mindent tudok, de ahogy ráklikkelek a bejelnetkzeésre, egybõl kidobja ezt az ablakot.. Mi lehet a probléma?

Nem a lényeg, hanem a fontos!

geri15
Nemérted?!?! HOGY KELL BELE REGISZTRÁLNI!!!+! <#idiota> eszt nemérti szegény

hogy mivan!?

MM2
Hogy kell bele regisztrálni?????

Szerintem így is rájöttél, hogy neked válaszoltam.
Rossz a szemed, hogy ekkora betûkkel írtál??
Biztos, különben azt is láttad volna, hogy a 3620-as hsz-nál, írtam: kipróbáltam a FAQ-ban ajánlott módszert, csak vmiért az nálam nem mûködött.
Azért köszi, hogy ilyen segítõkész és értelmes fórumozó vagy.
Szóval, köszi!
The FlashBack
????
[ha MEG NEKEM /VAGY MÁSNAK/ ÍRSZ HASZNÁLD A VÁLASZ GOMBOT"
KÖSZY

írtam, hogy már voltam ott és feltelepítettem azt a winks and modds-ot, de visszatette a gépre a4-es verziójú msn-t.
The FlashBack
nem kell betenni mappába õket, de látog egy feliratot:
AMELY FELHÍV HOGY HASZNÁLD A FAQ-T, HA MÁR TUDOD MI AZ!

Segítsetek légyszi!
Honnan lehet letölteni 7.5-höz smile-kat és animációkat.
Vagy legalább hogy az msn melyik mapájába kell betenni õket.
Köszi
akyyy
Módosítsa Microsoft Passport Network rendszerbeli jelszavát.

1. Keresse fel a Microsoft Passport Network webhelyet.
2. Ha még nem jelentkezett be a rendszerbe, kattintson a Bejelentkezés gombra, és a bejelentkezéshez kövesse a megjelenõ utasításokat.

Ha nem tud bejelentkezni, vagy megváltoztatták jelszavát, ugorjon a 2. lépésre.
3. Kattintson a Fiókadatok hivatkozásra, majd a jelszó módosítását lehetõvé tevõ hivatkozásra.
4. A folyamat befejezéséhez kövesse a megjelenõ utasításokat.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

aandm
Hy !
Hogy lehet megváltoztatni a Jelszót?
Pls segítsetek<#worship>

Hafuzi Avni

GregSB
Õõõbocs Vistát akartam írni.

Akkor ezekszerint rosszul tudtam.

NuCLEARScoRp
Tévedés... MSN8 már jövõ január/február környékén kijön.. Longhorn ami már Vista viszont csak decemberben...

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

GregSB
Szerintem jövõ tavasszal fog debütálni a Windows Longhornnal.

Pharaoh
Végleges 8 mikor jön ki?

csum666
Nah új mélem lett nos és ugy hogy a régit váltottam át erre! szoval a partnerek megmaradtak... de én nem tom õket felvenni.... henem csak õk ezzen segítsetek... mer hát az összes partner benn van csak nem kapcsolodnakot jelez...