8023
-
nem mindegyikkel lehet -
mortal #4604 Van egy kis problémám! Szeretnék webkamerázni a fényképezőgéppel, de semmi pénzért nem jön össze. Összegyűjtöttem egy csomó fényképezőt, és nem akarja felismerni az msn, mint webkamera. Valamit még be kell állítani? Vagy nem mindegyik fényképezővel lehet webkamerázni. Ha lehet, akkor msn-en, vagy e-mailben válaszoljatok ([email protected]). -
Srácok!
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de csak most esett le, hogy a plusban lehet exportálni is hangokat..:)
Szal arra gondoltam, idővel össze lehetne hozni egy oldalt, ahova mindenki töltögethetne fel ... tudom, van már ilyen a http://www.mpsounds.net alatt, de ez mégiscsak magyar lenne.:)
kipróbáltam , kajak jó... szal itt egy: ilyenfej.plp
aztán hátha más is kedvet kap.:) -
KaBuTo666 #4602 és az én kérdésemre valaki tudja a választ?:D
-
Ctrl + C aztan Ctrl + v :-)
komolyra forditva a neved az accountodhoz van "irva" nem fog elveszni, akarhol jelentkezel be. Kepek, hangulatjelek, hangok szerintem elvesznek, bar ebbe nem vagyok jaratos, mas talan tud segiteni :S -
TRob1 #4600 Köszi, azóta megtaláltam.
Walahogy át lehet ezeket tenni az új installba? -
c:\Documents and Settings\[név]\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\ -
TRob1 #4598 Hi!
A beállításokat hol tárolja a progi?
(newek, képek, hangulatjelek, hangok)
Köszi -
KaBuTo666 #4597 jah és ha hibaelháritást lefutatom,semmi hibát nm talál,minden zöld pipálva van...vagy lehet hogy a nod szivat vagy a tűzfal? -
KaBuTo666 #4596 ikonja ugyan az a ronda maradt...de ha feljön egy msn partner akkor az igazi ikonjára megy...hát nemtudom hogyan tovább...lehet hogy anod32 szaraszik vele?...kitudja... -
KaBuTo666 #4595 nah ujab tények:
sokan javasolták,hogy szedjem le a msn discoveryt.leszedtem a x2 fajátájt,és jééé,nem lassu az msn,és megy...aztán az egész msn dolgot ujratettem,mostmár lenyomtam a plusot is,és csak a discoveryt tettem fel...és nemegy
hibaelháritás kb 2szer és ment,pfüü beléptem végre..kis idö mulva megváltoztataom a hátteret és puff,leáll az msn...feltetem a discoveryhez az msn plusot,és jééh megy,akkor háteret is tudtam álitani...nagyon fura.... -
sziaszotk! emberek.. iolyan bajom van. fent van MSN plusz.. és néhány partnerm nem elérhető már 2 napja.. de ha ők irnak rám akkor tudoik velük beszélni , csak kiirja hogy nem elérhető mégis beszélek vele...akkor meg néha kiirja hogy nem sikerült kézbesiteni minden cimzettenek az üzenetet.. mi lehet a hiba?? pls help !! mert nem csak nálam van ez, hanem jo pár ismerősőmnél is !!! -
ent #4593 az msn honlapján megváltoztatod az emailed, valszeg, és kész! -
Az MSN a hangokat is az Aplication data-ban tárólja ? Mert le akarom menteni azokat is !! -
lexyana #4591 Helló!
új msn címet szeretnék csinálni, csak a mostani msn spacemen van minden dolog, amit meg akarok tartani. azt lehet, hogy megcsinálom a címet és azt a space-t meg ráirányítom valahogy?
sztem több mint valószinű, hogy ilyet nem lehet, de.. :)
-
KaBuTo666 #4590 de feltettem egy olyan progit,ami szinte majdnem ugy néz ki mint az msn assezm KK a jele,de az sem ment...gaim,miranda ezek mennek... -
KaBuTo666 #4589 lehet registriböl minden msn dolgot kikellene törölni...de nem merem,deha valami olyan mns dolgot töröljek ki ami szétkur valamit...van resgitry mechanic progi véggifuttamtam,de nem javitotta ki az msn-t,szoval akkor a registry progi is kilőve... -
KaBuTo666 #4588 hm?! -
ent #4587 sp2? -
ent #4586 A teljesség kedvéért: (színezésen kívül)
1. lehet formázni a nikked (aláhúzás, félkövér, dölt, stb.)
2. lehet hátteret színezni a színes betű mögött
Leírás -
KaBuTo666 #4585 azokat is lefuttattam,sőt ujra is tettem a gépet... -
ent #4584 Vírus, spy, adware.... -
KaBuTo666 #4583 Kb 10-szer ujratettem,söt megprobáltam az msn 7.0-t is de annál is ez a hiba...lehet elkurta valami... -
thx -
pbes #4581 A Messenger Plushoz nem kell semmi, hogy színes legyen a neved, magától tudja.
Írd be egy beszélgetőablakba, hogy
/nick neved
és mielőtt elküldenéd változtasd meg a betűszínt.
Ezzel csak az a gond, hogy egyszínű nickeket lehet csinálni, de van megoldás:
Az üzenet ablak mellett balra van egy Plus ikon (a színes, felkiáltójeles, a hangszóró fölött), erre kattints és a szövegszín jelző beszúrására kattintva kiválaszthatod a következő betű színét. Ha ezt megcsináltad minden betűre, akkor mint az első esetben csak küldd el. A /nick-et ne felejtsd el a sor elejéről. -
tedd újra -
akkor,hogy lesz szines? -
de nem kell feltenni a colornicket ahoz hogy szines legyen a neved, de ha azt akarod h lasabb legyen csak rajta:) -
köx -
skristof #4576 color nick -
KaBuTo666 #4575 Lenne egy kérdésem...:
Feltettem az msn 7.5 magyart. Az ikonja eléggé furcsa lett...(Mikor először felttem semmi baja nemvolt,de most van baja). Aztán mikor rákattintok az ikonjára akkor az msn bezárodik,magátol kilép teljesen.Ha 3-nál több msn partnerrel beszélek,akkor az msn valami %1 hibát ir ki,majd ok-ra mék és kilép,akkor olyat is csinál néha,hogy hibaelháritást ir ki,és rámék,kijavitom,és megy az msn,de mindig ezt kell tennem,hogy tudjak msn-ni...Jah és elötte valami g msn tettem fel,lehet az kavart be...de nem hiszem... mert letöröltem már...
Adok képet az ikonjárol:
MSN Ikonom
Aztán itt a 1% hiba:
MSN Hiba -
a plushoz van valami kiegészítő amivel a aját nevem lehet szinesen kiírni
nem tudjátok,hogy ennek mi a neve?
thx -
Tőlem nem kérdezte!
Nem is találom sehol, pedig a menüjén ki tudom jelölni, hogy az legyen a képem, de hát én nagyban zseretném megnézni.
Valaki ötlet?? -
Kis Ember #4572 EZ mi vagy melyik?
-
skristof #4571 lol
kurvajó :DD -
tényleg szép
de minek raktad be ? :D -
-
Szuperkaraj #4568 innen -
google, msn smiliek, ad egy csomó oldalt, sok helyen le lehet szedni amúgy:) -
már kaptál választ