MSN Messenger (.. 7.5)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
well, ezt nem mindegyik ezsgés tudja produkálni :||
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
"mi a bajod?" - normálisabban is meg lehetne kérdezni...
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
nem érti amit kérdeztél, mellesleg én sem, szal ha választ akarsz akkor kérdezd meg mégegyszer, valahogy egyszerûbben!
És ne így reagálj hogy mi a bajod mert akkor szarba sem fognak nézni, és mindenki szarni fog rád
htx
msn discovery !imitate parancsával a beszélgetõpartnered ír a Te nevedben...
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
msn-eztem a minap, mint minden nap és egyszer csak valaki elkezdett a nevemben irogatni.válaszolt a partnerem kérdéseire, beszólt neki.mondtam a partnernek, hogy nem én írom az meg hülyének nézett :S
találkozott valaki ilyesmivel?
egy haver mondta, hogy nála is volt ilyen, állítólag valamilyen pluginról van szó...
Bocsi, az elõbb elírtam kissé a nevedet :-)
Köszi szépen a segitséget. Akkor marad ez a megoldás. Hagyom a letiltott és törölt listán, s majd remélem megúnja a próbálkozást és Õ is letöröl elõbb-utóbb.
Ok. nem tévesztem össze a partnerlistát a beállításbeli nevekkel! Köszi a figyelmeztetést :-)
:-D
ha te le akarod törölni teljesen Xy-t a listádról, letörlöd, de de nem csak innen, hanem a beállításoknál is le szeretnéd törölni, akkor az csak ugy lehetséges, ha már XY- is letöröld téged a partnerlistájáról. Nála lehet h még fent leszel a beállításainál(!), de õ is csak akkor tud téged törölni ha te kitörölted a partnerlistádból!
de vigyáz, ne téveszt össze a partnerlistádat a beállíátosbeli nevekkel!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Én is töröltem már partnert a listámról, (azért is kérdeztem, hogy miként lehet megoldani) de azt sajnos nem tudom miért sikerült, illetve azt nem tudom, hogy most miért nem sikerül. Ha csak akkor engedi, ha a másik fél is töröl, az érdekes, mert Õ hogy tud törölni.. s nekem miért nem sikerül.
Azért nagyon köszi a segítséget :-D
elméálegileg, de nem biztos, ugy van hogy ha õ is törölt téged, onnét le tudod törölni. és a discovery megy egyéb pluginok ezt figyelve jelzik, ha valaki törölt a listájáról! minjdárt megnézem hogy igy van e!
lehet attol hogy primpostán regisztráltam az e-mail cimemet?
Az msn-ben, a beállitások - adatvédelem - letiltott partnerek listájáról is le lehessen törölni, eltûnjön végre. Van is ilyen opció benne, hogy törlés, de valami miatt nem aktiv, ezért nem is lehet véglegesen eltávolítani.
szal mit értessz végleges törlés alatt?
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
Szeretném megtudni, hogy van-e mód arra, hogy az msn-bõl partnert töröljek. Nem a letiltásra gondoltam, hanem a végleges eltávolításra. A kellemetlenkedõ partnert már letiltottam és töröltem is, a listámon nincs is jelen, de a végleges törlést valamiért nem engedi a program.
A segítséget elõre is köszönöm
Wacak
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
csinálsz jobbat, addig kussolsz köszi -_-
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
egyébként igen
megoldás: Stuff Plugin (link a FAQban)
Létezik olyan MSN Messenger,amivel egyszerre 2 (vagy tõbb) felhasználónévvel is be lehet jelentkezni?
Az MSN a dolgait a c:\Documents and Settings\