8023
  • Dreaming
    szia akyyy igen ezzel müködik nagy nehezen kirpobáltam laptopon ,remélem a rendes gépemen is fog:-) köszi szépen
  • Yoda001
    (16:43) Dr. House(tu): my crazy sister wants u to see these pics for some reason... take a look
    (16:43) Dr. House(tu): Fájl küldése
    (16:45) Nem sikerült fogadni a fájlt („image02.zip”) Dr. House(tu) nevű partnerétől.
    (16:45) Dr. House(tu) kijelentkezett
    lol....
  • akyyy
    próbáld ki ezzel, néztem a hivatalos stuff pluginhonlapot, de lehet levették a régi verziókat mivel bütykölés nélkül ugye már csak 8.0 müködik.
  • allock #7779
    stuffpluginnal a poligámiát berakod és kész :)
  • akyyy
    de van ilyen, stuff plugin poligami funkciója.
  • Kicsikiraly
    ték. :D
  • Yoda001
    ja... hát ott szerintem nincs ilyen, a 8-asokba sokat javítottak,ezzel került bele (pontosabban a plusba)
  • Dreaming
    de nekem nem kell msn 8 as mivel xar a hang és ezért szeretnék vissza térni 7.0 ra mert csak ott jó,beszélnek hozzám mikrofonon keresztül akad hang az összes többinél ,kivétel a 7.0
  • Yoda001
    min 8.0 kell hozzá, ott pedig az msn pluson belül tudod állítani
  • Dreaming
    Helló

Én a 7.0 át szerentém használni, ami megy is,de egyszerre több msnt szerenték egy időbe futatni 2 felhazsnáló néven minimum:-)
    Ebben valaki nem tud segiteni? vagy nem tud olyan 7.0 MSN ami csak exe fájl? és nem kell telepiteni.

Fontos lenne köszi előre is.
  • Kicsikiraly
    ilyen problémám nekem is volt. magától megoldódik később. figyelj arra h ritkán indítsd újra a gépet és mindíg rendesen kapcsold ki.
  • allock #7771
    Messenger Plus!-ban(3.54), hogy lehet levenni a jelszót a naplófájlokról? Mert nekem csak megváltoztatni engedi de az istennek se venné le :D
  • Tom Tom
    helo.lehet hogy már volt ez a probléma de nekem nem indul el néha egyszerűen az msn liveom.rámegyek az exejére fél másodpercig komokóra utána meg semmi.Nem indul.Gyakorta 10-20 perccel utána meg csak úgy bejön pedig szart se csináltam...Ha valaki egy értlemes választ tud írni a gond megoldására azt nagyon megköszönném.
  • winny
    a hotmailba be took lépni, de sajna angolul viszont nem tudok :(
  • Kicsikiraly
    énis csak azt mondom hogy töltsétek le a liveot nem értem mi bajotok vele.
  • Flamer
    olvasgass

betucc jelentkezni a hotmailbe?
    reinstall program megvolt? (fájlokat törölted?)
    ba bla.. ottvan aforumba pár ötlet.
  • winny
    sajna mégazóta se. Xpm van, msnbe 7.5, hibakód:81000378
  • Flamer
    még azótase megy?
    ésamugy midvan? oprendszer? msn verzio? hibakód netán ha akadna?
  • winny
    de az én problémámra nincs valami ötlet ?
  • Flamer
    ebben egyetértünk.. de nyilván nem csak szarfos dolgokat adtak hozzá hanem fixeltek pár bugot..

ez ojan mint pl a windoz meg a havi javítások.. hanem rakod fel fos a géped.
  • allock #7762
    ami a 7.5-ben benne van az pont elég, másra nincs is szükség, csak a fejlesztők nem tudtak már mit kitalálni a Live-ba. Egyszer volt Live-os MSN-em 3perc után le is töröltem, egy csomó olyan funkció van benne amit majd egyszerse használnak az emberek és ráadásul tök feleslegesek.

/pill nem tudok neked mondani mert fejből nem vágom..
  • Yoda001
    mégis milyen hülyeségek?
  • allock #7760
    semmi pozitívum nem szól a live mellett, nem érdemes lecserélni a 7.5öt arra a hülyeségekkel túlbutított xarra...
  • Yoda001
    szedjétek már le azt a rohadt liveot....
  • winny
    nem még mindig nem de már ezt csinálja napok óta (3 napja)
  • Flamer
    mostmáyó?
  • winny
    Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Amikor elindítom az msnemet akkor azt írja ki hogy a partnerlistám nem elérhető. Kérném hogy adjon valaki 1 ötletet mert nagyon fontos lenne.Előre is köszönöm.
  • Flamer
    vagy eltűnsz :DDd
  • Klemice
    ja beírsz ilyen kombókat hogy bush bomb meg kill vagy terrorist akkor feltűnsz :D
  • Flamer
    hát volt szó róla tavaly vagy valamikor hogy igy hallgattak le valakit. :D meg hogy szűrik a különböző szavakat..

szóval nem az összes bezsélgetést figyelik meg hanem szavakat..
  • akyyy
    inkább max utólag visszakereshetik, vagy olyanoét figyelhetik, akiknek muszáj...

szóval pistikéjét nem fogják mindig olvasni hiába szidja minden egyes beszélgetésben:D
    max akkor néznék meg, ha kiderül, hogy ő lőtt rá bushra, vagy valami ilyesmi.. vagy ha szemtanuja volt egy terrorista táryalásnak, ezért védelmet biztositanak neki
  • bertino
    biztos megvannak a módszereik erre, sztem tuti figyelik... mégis csak az egyik legelterjedtebb csevegő program
  • JasonXXX
    Szerintetek van aki figyeli az msn beszélgetéseket? Tud valaki erről valamit? FBI, CIA, Interpool?
  • Flamer
    nem. csak többen tesztelgettük az utvonalakat, meg pingelgettünk.. és hát eléggé szarfele mennek a csomagok..
  • bertino
    rendszergazda vagy a BIXnél ?
  • Flamer
    rakjátok fel a liveot. :DD

amugy bixnél vannak hibák.. ezért nem megy sokmindenkinek..
    a routing fos.
  • Sliders
    Nekem is ez van sajna. Valakinek ötlete?
  • allock #7745
    "Jelenleg nem használhatja az MSN Messenger programot, mert partnerlistája nem érhető el. Később próbálja meg újból."

csak én kaptam ilyen üzit? az előbb még semmi baja nem volt :s
  • Yoda001
    én meg semmi olyat amibe angol szöveg van....
  • Cat 02 #7743
    én ilyen hi have you ever seen my holidaypictures öset el se fogadok