MSN Messenger (.. 7.5)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
old versiont meg nem igen akarja felrakni gépre :DD
na mindegy
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Hol lehet megnézni azt,hogy kitiltott le?
régebben volt egy oldal tudja valaki a címét?
Volt régen eg yolyan kiegészitõm ami jelzett ha a beszlgetõ partner becsukta az ablakot.
Nem tudjátok hol tlaálom meg vagy milyen néven keressem?
köszi
Vagy tudtok olyan módszert, amivel saját email címet tudok msn címre csinálni ?
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
http://9gag.com/gag/5135249
Tudnátok nekem segíteni ? Megszoktam a régebbi MSN nél , hogy a kis zöld emberkék helyet a partner képe jelenjen meg. Én bogarásztam meg nézegettem a 8.1 -est de nem tudom hogy kell beálítani. Elõre is köszi a sziveségeteket.
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
#hhwnd
DFTBA ಠ_ಠ
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Tedd te is ezt.
Amúgy én fent hagytam a Livet, végül is jó az is, csak géjmelés közben kell lelépnem róla.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Ha a FAQ-ra gondolsz, megnéztem, de a problémámra nem találtam benne a megoldást. Persze lehet hogy vak vagyok, mindenesetre az itteni népek segítõkészek, és ezért RESPECT.
Szal bocsi, ha hüllllle vok, és még egyszer KÖSZI mindenkinek.
További kellemes napot mindenkinek!
Barátnõmnek a 8.1-es totál fagy. Tudja valaki HOGYAN LEHET ELKERÜLNI, HOGY A 7.5ÖS FRISSÍTSE MAGÁT? (Ha a frissítés kérdésre nemet nyomok akkor nem lép be az msn)
1000 millió hála a válaszér.
Üdv!
az "IMG0024.zip" trójai kiírtására a megoldás:
- úgy ahogy "zvaragabor" írta: (Pl.: NOD 32-vel)
"csak elõször a NOD 32 beállításokban a profiloknál állíts be a mélyreható vizsgálatot!" és ha gondolod a C:\WINDOWS mappában ha megkeresed a fenti "IMG0024.zip" -et azt nyugodtan kitörölhetd, majd a gépet újraindítod a leírtak szerint:
Csökkentett üzemmód: gép bekapcsolásakor/újraindításakor kezd el nyomogatni folyamatosan az F8-at, majd válaszd a csökkentett üzemmódot. Itt rámégy a "csökkentett mód hálózat nélkül" feliratra majd "enter" Utána amikor bejött a csökkentett módban a Windows
Kikapcsolt rendszervisszaállítás: Sajátgép tulajdonságok > A rendszer visszaállítása fül > rendszer visszaállítás kikapcsolását pipáld be. akkor elindítod a NOD32-t vírusirtással, teljes renszervizsgálat!
Miután végeztél az írtással, és újraindítottad a gépet normál módba, a rendszer visszaállítást kapcsold be (ugyan ott vedd ki a pipát). A vizsgálatot futtasd le az összes HDD-n tehát full ellenõrzést csinálj. Kicsit hoszú lesz úgy-hogy nyugodtan mehetsz aludni!
Üdv!
#hhwnd
na mos melyik verzió mûxik ?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
szóval kilehet valahogy írtani? mert kicsit zavaró :)
#hhwnd
más lett a tálcán az ikon de ennyi
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
#hhwnd
7.0x vagy 7.5 nekem meg 8.5 van:S:D
#7648 link itt
ha kész, akkor C:\Program Files és jobb klikkel a msnmsgr.exe. re és kompatibilitást állítsuk át win 2000-re!
Ez mûxik, tessék használni!