8023
-
Dreaming #7782 szia akyyy igen ezzel müködik nagy nehezen kirpobáltam laptopon ,remélem a rendes gépemen is fog:-) köszi szépen -
(16:43) Dr. House(tu): my crazy sister wants u to see these pics for some reason... take a look
(16:43) Dr. House(tu): Fájl küldése
(16:45) Nem sikerült fogadni a fájlt („image02.zip”) Dr. House(tu) nevű partnerétől.
(16:45) Dr. House(tu) kijelentkezett
lol.... -
próbáld ki ezzel, néztem a hivatalos stuff pluginhonlapot, de lehet levették a régi verziókat mivel bütykölés nélkül ugye már csak 8.0 müködik. -
stuffpluginnal a poligámiát berakod és kész :) -
de van ilyen, stuff plugin poligami funkciója. -
ték. :D -
ja... hát ott szerintem nincs ilyen, a 8-asokba sokat javítottak,ezzel került bele (pontosabban a plusba) -
Dreaming #7775 de nekem nem kell msn 8 as mivel xar a hang és ezért szeretnék vissza térni 7.0 ra mert csak ott jó,beszélnek hozzám mikrofonon keresztül akad hang az összes többinél ,kivétel a 7.0 -
min 8.0 kell hozzá, ott pedig az msn pluson belül tudod állítani -
Dreaming #7773 Helló
Én a 7.0 át szerentém használni, ami megy is,de egyszerre több msnt szerenték egy időbe futatni 2 felhazsnáló néven minimum:-)
Ebben valaki nem tud segiteni? vagy nem tud olyan 7.0 MSN ami csak exe fájl? és nem kell telepiteni.
Fontos lenne köszi előre is. -
ilyen problémám nekem is volt. magától megoldódik később. figyelj arra h ritkán indítsd újra a gépet és mindíg rendesen kapcsold ki. -
Messenger Plus!-ban(3.54), hogy lehet levenni a jelszót a naplófájlokról? Mert nekem csak megváltoztatni engedi de az istennek se venné le :D -
Tom Tom #7770 helo.lehet hogy már volt ez a probléma de nekem nem indul el néha egyszerűen az msn liveom.rámegyek az exejére fél másodpercig komokóra utána meg semmi.Nem indul.Gyakorta 10-20 perccel utána meg csak úgy bejön pedig szart se csináltam...Ha valaki egy értlemes választ tud írni a gond megoldására azt nagyon megköszönném. -
winny #7769 a hotmailba be took lépni, de sajna angolul viszont nem tudok :( -
énis csak azt mondom hogy töltsétek le a liveot nem értem mi bajotok vele. -
olvasgass
betucc jelentkezni a hotmailbe?
reinstall program megvolt? (fájlokat törölted?)
ba bla.. ottvan aforumba pár ötlet. -
winny #7766 sajna mégazóta se. Xpm van, msnbe 7.5, hibakód:81000378 -
még azótase megy?
ésamugy midvan? oprendszer? msn verzio? hibakód netán ha akadna? -
winny #7764 de az én problémámra nincs valami ötlet ? -
ebben egyetértünk.. de nyilván nem csak szarfos dolgokat adtak hozzá hanem fixeltek pár bugot..
ez ojan mint pl a windoz meg a havi javítások.. hanem rakod fel fos a géped. -
ami a 7.5-ben benne van az pont elég, másra nincs is szükség, csak a fejlesztők nem tudtak már mit kitalálni a Live-ba. Egyszer volt Live-os MSN-em 3perc után le is töröltem, egy csomó olyan funkció van benne amit majd egyszerse használnak az emberek és ráadásul tök feleslegesek.
/pill nem tudok neked mondani mert fejből nem vágom.. -
mégis milyen hülyeségek? -
semmi pozitívum nem szól a live mellett, nem érdemes lecserélni a 7.5öt arra a hülyeségekkel túlbutított xarra... -
szedjétek már le azt a rohadt liveot.... -
winny #7758 nem még mindig nem de már ezt csinálja napok óta (3 napja) -
mostmáyó? -
winny #7756 Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Amikor elindítom az msnemet akkor azt írja ki hogy a partnerlistám nem elérhető. Kérném hogy adjon valaki 1 ötletet mert nagyon fontos lenne.Előre is köszönöm. -
vagy eltűnsz :DDd -
ja beírsz ilyen kombókat hogy bush bomb meg kill vagy terrorist akkor feltűnsz :D -
hát volt szó róla tavaly vagy valamikor hogy igy hallgattak le valakit. :D meg hogy szűrik a különböző szavakat..
szóval nem az összes bezsélgetést figyelik meg hanem szavakat.. -
inkább max utólag visszakereshetik, vagy olyanoét figyelhetik, akiknek muszáj...
szóval pistikéjét nem fogják mindig olvasni hiába szidja minden egyes beszélgetésben:D
max akkor néznék meg, ha kiderül, hogy ő lőtt rá bushra, vagy valami ilyesmi.. vagy ha szemtanuja volt egy terrorista táryalásnak, ezért védelmet biztositanak neki -
biztos megvannak a módszereik erre, sztem tuti figyelik... mégis csak az egyik legelterjedtebb csevegő program -
JasonXXX #7750 Szerintetek van aki figyeli az msn beszélgetéseket? Tud valaki erről valamit? FBI, CIA, Interpool? -
nem. csak többen tesztelgettük az utvonalakat, meg pingelgettünk.. és hát eléggé szarfele mennek a csomagok.. -
rendszergazda vagy a BIXnél ? -
rakjátok fel a liveot. :DD
amugy bixnél vannak hibák.. ezért nem megy sokmindenkinek..
a routing fos. -
Nekem is ez van sajna. Valakinek ötlete? -
"Jelenleg nem használhatja az MSN Messenger programot, mert partnerlistája nem érhető el. Később próbálja meg újból."
csak én kaptam ilyen üzit? az előbb még semmi baja nem volt :s -
én meg semmi olyat amibe angol szöveg van.... -
Cat 02 #7743 én ilyen hi have you ever seen my holidaypictures öset el se fogadok