MSN Messenger (.. 7.5)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki meg tudja csinálni hogy rendesen látszódjon (torzítás, és képhiba nélkül) ezt a két szmájlit MSN-be (<#gonosz1>#gonosz1> ; <#idiota>#idiota>) az kap tõlem 12 db szaloncukrot 😄DDDdAADDAd
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
valahogy biztos lehet, de érteni kell hozzá a Flash animációkhoz, meg még elég sok dologhoz, és ugy talán lehet....
lehetséges GIF mozgóképet berakni avatarnak(mondjuk konvertálással)?
én eddig akárhány Plust telepítettem mindnél ott volt a pipa, hogy a szponzort ne rakja fel 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Persze a szponzort muszáj volt bepipálnom, másképp nem akart telepíteni😞
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Próbálom a lehetõ legkultúráltabban elmondani.
MI A TÖKÖMÉRT NEM AKAR SOHA BELÉPNI AZ MSN MESSENGER 7.5?!?!
Semmit nem ír ki, csak próbál bejelentkezni aztán nem.
Kétszer újratelepítettem és semmi.
A Windows messenger meg simán belép.
NET Messenger Service hiccup
.NET Messenger Service hiccup
dwergs says:
The .NET Messenger Service was unavailable for a just short moment today, which resulted in automatic disconnects all over the world. All systems seem to be go at the time of writing.
Totally unrelated but possibly in your benefit, we found an alternative way to score a £5 gift voucher for Firebox. Last week, we already told you about this secret link, but you can also get a free gift voucher by signing up at the bottom of the MSN Perfect Christmas Countdown Calendar page. For other cool Christmas gifts (or ideas what to spend your cash on), take a look at the Messer's Wishlist.
erre fele még nem nagyon irogattam de lenne 1 kis problémám 😊
nem tudok bejelentkezni az MSN8beta-val mert azt mondja hogy nincs rá jogom. pedig elvileg minden okés. megerõsített az emailcímem meg minden...
mi lehet a gond?
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)