8023
  • akyyy
    jah értem.
    már egyszer leírtam de bemásolom formázás nélkül ( #4996; #5003 )

még nem sikerütl megszólaltatni sajnos:(

&powertoy=musicvideo

pontosan ezt kell bemásolni a böngésző címsorába, az ott lévő után.
    pl most így nézne ki

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1075637734&powertoy=musicvideo
    a példa kedvéért:)

ezután, mikor betötlötte a nagy SEMMIT, rá kel menni a Customize gombra és Modulok...ot megjelenik egy új menüpont, arra kell klikelni, utána már a főoldalon találva magunkat elég könyűnke tünik:)

vagy

&powertoy=sandbox

ezekkel variálézam... html kódor beszúr, és mennie kell. de lehet vami speckó kód kell,
    azokat innét szedtem http://spaces.msn.com/d3vmax/
  • Tip DRiLL
    Eskü...nekem káprázik talán a szemem?:O
  • Tip DRiLL
    http://spaces.msn.com/akyyy/
    http://mygen.co.uk/index.php?page=tutorials§ion=flashplayer1
    Kukkantsd meg.
  • geri15
    nem rólad volt szó, dont worry :)
  • akyyy
    nekem van flashes mp3lejátszóm az msnspcaes-n?:O hol?
  • Tip DRiLL
    Angolul sajna még nem értek,de megköszönném ha elmagyaráznád:$
  • Tip DRiLL
    Cső!
    Aky hogy lehet csinálni olyan flash mp3 lejátszot a szpészre?
  • Szuperkaraj
    nem-nem, nem értettük se rád, se senkire, csak általánosságban beszéltük meg a dolgot :)
  • geri15
    ;-D
  • sgery
    ha az újreges stilus rám értendő, szólnék hogy más sg fórumokon már régebbóta fentvagyok..
    de az adott alfórumbeli társaság ugyebár különbözik, igy a viselkedés is eltér
    ha bármi rosszat mondtam volna akkor sorry
  • Clava
    yeahh siker fel tudtam rakni a 2.0 és zsírul megy.
  • Szuperkaraj
    ja így más...köcce, már ezt is tom :D
  • geri15
    az hogy újreg nem arra vonatkozik hogy mikor regelt, hanem a viselkedésre -.- olyan "újreges" ha érted :-)
  • akyyy
    nekem is:P
  • Szuperkaraj
    már nekem is megy, az új verziót meg ma magától ajánlotta fel az MSN, hogy telepítsem
  • akyyy
    Új MSN verzió, magyarul: 7.5.0324
  • bertino
    megy -.-
  • Szuperkaraj
    nektek megy most az msn mesneged? mertz nekem nemmegy
  • Szuperkaraj
    hátöö...hamarabb regelt mint én :D
  • sgery
    2.: mivel akárhányszor rámegyek a haverra mindig észreveszi és ir (és ez fölöttéb idegesit már..), úgyhogy asszem ennyit arról hogy hazudna.
    1-3: az "olykor magától is megy, anélkül hogy télleg rámennék" igaz rá,úgyhogy szerintem egyről beszélünk, ezért:
    ELNÉZÉST kérek, hogy badarságokat mondtam, meghogy lusta voltam visszaolvasni
  • akyyy
    1, Nincs olyan progi! Nem hiába van benne a faq-ba. Kismilliószor lett utánnanézve és kitárgyalva.

2, Haverod mondta... Innentől fölösleges is továbbolvasni. Ávert a haverod, és kész, innen jönnek elő azok az eszmék is, hogy "megszünik az msn ha nem küldöd tovább 20 embernek..."

3, Leírásod alapján ez a stuff plugin (vagy discovery), ami jelez ha megnyitnak. Olykor magától is, és ha le vagy az illetőnél titlva, látod hogy megnyit, rákattintasz, és tudsz neki írni. Csak legtöbbször nem küldi el.

Szóval légyszives ne keverjük a dolgokat ennyire.
  • sgery
    bocsánat, ezt nem ide szántam.. :)
  • geri15
    tudom, csak unom már a nagypofájú újregeket :-))
  • sgery
    azért lesz olyan olcsó, mert nettó ár szerintem, bruttóba a giga 80e ft már, és úgy már nem is olyan olcsó..
  • sgery
    nagy örömére mindenkinek: van olyan progi, ami mutatja hogy ki tiltott le, sőt irni is tudsz neki letiltott állapotban, valamint ha rákattint a listán a nevedre jelzi az msn-ed, ha megnézni a képeidet akkor is jelez.
    Haverom gépén fent van, csak neki egy ismije rakta fel, igy nem tudja mi az a prog. Holnap megkérdem másik haveromat ő tudja, ha vkit érdekel rajtam kivül.
  • akyyy
    mit ratál fel?:O az van oda írva, hogy nincs ilyen progi amivel meg lehet ézni ki tiltott le:O
  • sgery
    képzeld rámentem, de ott seholsincs örömödre
    ami progi fent van, azt felraktam, de az nem az amiről beszéltem
  • akyyy
    A faq-t ne hogy olvasd még véletlenül se!
  • stp4trick
    köszi
  • cenzi
    Windows Live Messengeren írhatsz annak, aki letiltott, és látja is az írásod, viszont nem látod, ha letiltanak :)
  • Szuperkaraj
    hátöö...én nemhallottam ilyenről, ettől még lehet hogy van, deeee...szal személy szerint kétlem :D
  • sgery
    szevasztok!
    nem tudjátok mi az a progi, amivel látom ha letiltottak, irni is tok neki, és még azt is mutatja ha rámentek a nevemre a listán?
    4oldalt néztem vissza, ott nem volt ilyenről szó, tovább már lusta vaok nézni:)
    előre is kössz!
  • Szuperkaraj
    huhh, az a mondat....azt akartam írni hogy : de ha esetleg neked nem jönne be a Faq :D
  • Szuperkaraj
    de ha esetleg nem jönne be ne esetleg neked a Faq, akkor tess ;)

A Windowst újra akarom tenni, de sok a szmájlim, és hangjaim.

Az MSN a dolgait a c:\Documents and Settings\[név]\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\ mappában tárolja. Innen átmásolhatod máshova, de sajnos a gép újratelepítésekor ismét be kell tenned a szmájlikat. De legalább megvannak.
  • Szuperkaraj
    Faq :)
  • stp4trick
    A különféle partnerektől lementett mozgó betűket, smileyket és egyéb ökörséget, honnan, hogyan tudom lementeni, hogy esetleseges újrahúzáskor ne kelljen megint előről kezdeni a gyűjtögetést?
  • Szuperkaraj
    régebben, amikor én is próbálgattam ( nem volt olyan rég ), a 2.1-sel nekem sem indult el, az 1.1 meg ment szépen az MSN mellett, de nem ért semmit, mintha nem látta volna az MSN-t, az MSN meg mintha nem látta volna a Discoveryt...szerintem nem érdemes feltenni a gépre
  • akyyy
    mikor hibár ír ki, hanyas hibát írja ki?
  • McGrady
    sziasztok, a napokban elég sok ideig tart mire sikerül belogolnom, mivel többször is bontja a kapcsolatot, van amikor kiír hibát van amikor nem.
    mostse enged be, beszélgettem a többiekkel aztán egyszercsak kibaszott?
    mit csináljak hogy menjen? kezd elszállni az agyam tököm televan hogy szükség esetén se bírok bejelentkezni.
    help plz.
    bocs ha olyat kérdek ami volt már nem szoktam csekkolni a topikot
    köszi
  • Clava
    Nem arrólvan szó hogy ninncs meg hanem arról inkább hogy a 2.1 az nem m,űxik mert nem jelentkezik be az msn- meg az hogy az imitate az nem müxik ahhoz be kell piálni valamit vagy ezt az 1.1 nem tudja?