8023
  • Szuperkaraj
    khm...vhogy úgy, nem beszólásnak szántam, de így jobban rögzül a dolog
  • geri15
    én érdekes módon fél perc alatt megtaláltam a guglin
    tehát mégiscsak amatőr vagy

(ez egy beszólás, igen)
  • totya24
    Ha a windows messengerre gondolsz (asszem az a 4.x-es), akkor :
    google.com -> messengerdisable.exe .. a többi már megy magától is... de esetleg nem ártana berakni a FAQ-ba is, persze csak javaslat.:)
  • Clava
    kösz azért amatörnek ne nézzél asszed ha találtam volna valami értelmeset akokr ide jöttem volna?
    Beszólásokból nem kérek.
  • Szuperkaraj
    1. Gugli a barátod, találd fel magad
    2. Ne akarj más nevében írni, nem szép dolog :)
  • Clava
    Nah mégvalami most sikerült már leszednem egy 1.1-es változatott de hiába írom be hogy !imitate akkor se tok a másik nevébe írni a 2.1-es változatnál meg nem jelentkezik be a massangerbe pplíííz help mííí.
  • Clava
    Hali lehet kicsit le vagyok maradva de fontos lenne ugyebár van azt az Msn Discovery azt honnan lehet leszedni oylat ami jó mert azok a címek amiket találtam már igen meghaltak mert nem volt jó leszedtem 1et annak vlamai generátor kellett rámentem és egy halott oldal jött e leszedtem még egyet az felment simán de azzla meg nem tudtam bejelntkezni a msn-be tehát ahogy itt olvastam vissza az ratyi.
    úgyhogy pls valaki 1 működövel dobjon már meg.
  • Elvie
    hogy tudom legyalulni a gépről a 4.7-es verziót? enyhén idegesítő,hogy néha gondol egyet és magától bejelentkezik,pedig beállítottam már nem egyszer,hogy ne jelentkezzen be automatikusan...(igen,megnyomtam az "alkalmaz" gombot is:D)amúgy sem kell,jó nekem a 7.0-ás...
  • Szuperkaraj
    valószínű egy animált képet láttál, nem pedig egy tetszőleges képet berakva, ami animált maradt...
  • Szuperkaraj
    énse szeretem végülis...de azé néha elfér sztem :D
  • akyyy
    abba a csomagva KACSINTÁSOK és ANIMÁLT KÉPEK vannak, úristen, akkora egy vagy hogy nekem fáj:(:(:(
  • geri15
    :DDDdDd.dD

áki nemszereti ha rongáljuk a topikot, ejnye :|w
  • bertino
    örök hála
  • Tmac
    Pedig valahogy lehet mert 1 embernél már láttam csak tőle már nem tudom megkérdezni hogy hogyan kell.
  • totya24
    A megjelenítendő képhez biztos, hogy nem lehet animáltat berakni..hacsaknem swf-ként.. de amennyire én tudom, azrt sem mindegyiket engedi... szal ez van.. majd talán egy későbbi verzióban.:)
  • Tmac
    De nekem nem smiley kell hanem ha van egy animált gifem akkor azt szertném megjelemítendő képhez betenni de úgy hogy animált maradjon.
  • totya24
    erre nem is gondoltam:)
  • Elvie
    mi volt a 31-es?
  • Szuperkaraj
    ügyesvoltam, szóltam mindenkinek :D
  • Szuperkaraj
    húúúúúúúúúúújujj, errőleddig nemis tudtam, júúúúúúúúúúj, szólok az összes partneremnek vigyázzanak júúúúúúúúúúúúúj!! :O
  • geri15
    lol D:DDDddADDdaSD
  • akyyy
    pl. valakinek az a cime hogy [email protected] , beírod dcbe hogy 'g.atil'
    és kidob pár találatot. valamelyik pedig egy, ezzel a személyel folytatott beszélgetés naplózása, és le lehet tölteni
  • totya24
    a ezt most nem vágom..:)
    én olyan programot láttam, amit elindítassz és LAN-on kutat, hogy valaki msn-ezik-e... de lehet, hogy kellenek hozzá jogok, nem vágom...
    dehogy hogy jön ide a DC...?... na mindegy.:)
  • akyyy
    dc-n beírod egy havwerod msncímének elejét, és ha szerencséd van, lel is:D
  • totya24
    Én csak olyanról hallottam, hogy elvileg lanon meg lehet nézni az egyes emberek msn-beszélgetéseit, de ennyi...
  • akyyy
    szvsz ilyen nem létezik
  • akyyy
    azért nem hiába írtam afaqról utánnad...
    Hol lehet több animációt/mozgó képeket letölteni?

Winks and Moods-ra van szükséged letölthető itt
  • busman001
    hali!
    nem tudtok olyan pluginról amivel lehet látni h egy partnerünk milyen más emberekkel msn-el?
  • Tmac
    Valahogy biztos lehet mert már láttam egy embernél msnen csak tőle már nem tudom megkérdezni, hogy hogyan is kell.
  • EvilDevil
    sehogy...
  • akyyy
    új helyen a FAQ, hogy mindenkinek bejöljön
    http://msnfaq.uw.hu/ FAQ
  • Tmac
    Hogyan lehet animált msn képet betenni, mert ha animált gif-vel próbálkozok akkor csak az 1. képkockát teszi be és nem lesz animált?
  • Zs0lt1
    állat, kösz!
  • lalicsiga
    7.5 van már régen
  • zsomborm
    hanyas msned van? rakd fel a 7.0-t. próbáld ki azzal müködik-e!
  • Sheva
    kurva jók
  • lalicsiga
    most kezdek átállni a Skype-ra. csak nem tudom a partnerlistámat hogy felvegyem őket a skypeba is
  • lalicsiga
    hy
    nekem nem jelentkezik be az msn messenger és azt írja hogy az IP címem érvénytelen.Van egy tűzfalam amiben van olyan proxy szerver izzé meg ip cím "módosítás"! ez lehet a baj?de eddig is ment így csak mosr pár napja baszakodik
    valaki help me!
  • totya24
    Nah....megint összesedtem pár hangot...
    Üvegtigris 2
    Remélem valaki csak hasznát veszi..:)
  • TeggLAsh
    :) köszi.