8023
-
Kösz a segitséget!
Itt jártam,és kerestem sok helyen,sajnos nagyon kevés van ami jó,és néhány ami eléggé 0,meg lejártak 1-2 éves skinek . -
valóban, mess.be-n tuti vannak, de ha kevés az angol tudásot és nem akarsz keresni(!),. akkor letenebb említettek egy oldalt, ott a letöltéseknél vannak skinek:
http://www.msnclub.hu -
huh, nemtom, táb a scroll Lock gomb csinálta ezt, vag fogalmam sincs, nyomogass végig minden gombot, hátha segít. úgy emlékszem, még nagyon régen nekem is volt ilyen gondom:D -
Szuperkaraj #5169 www.mess.be és/+ keress még a google-n -
Jah és majd el nem felejtetem,hogy msn 7.5-m van,a legfrisseb verzió,arra szeretnénk!
Bocsánatot kérek !
Üdv! -
Sziasztok!
MSN-hez sok-sok SKIN-t szeretnénk kipróbálni,mert ez a sima nem nagyon tetszik,csak nincs ötletem,hogy hol lenne sok skin az msn-hez.
Tudnátok segíteni, lécives?
Előre is köszii!
-
Szuperkaraj #5166 hát te aztán télleg jól megnyomtál vmi gombot, ilyet még nem is láttam :D -
véletlen megnyomtam valami kombot és most a jobb oldalra küldi az üziket, meg oda is írom. help? -
Találtam egy jó oldalt nem tom hogy ismeritek e. http://www.msnclub.hu -
nekem jelzi a többi csoportét is... :S -
Szuperkaraj #5162 elméletileg igen, MSN Plus!-szal, meg ha kikapcsolod a jelzéseket -
Szuperkaraj #5161 lehet olyat is? :D -
Mért nem engedi a messenger nálam hogy név szerint vegyek fel valakit? -
nem -
belehet vhogy állítani hogy csak egy adott csoportnál mutassa a be jelentkezéseket? -
Szuperkaraj #5157 sry, csak MSN-re próbálom meg betenni ezt a két szépséget, smileynak :D -
Szuperkaraj #5156 
-
Szuperkaraj #5155 egy picit konkrétabban plzhtx, mer nemtom pontosan mit mondassz :D ( sztem nemvok vele egyedül :D ) -
de potnosan mire kell menni? -
Hogy online legyen, miközbe letiltott .. -
KaBuTo666 #5152 erre menjél: link és ezen belül keresd meg a mess patchot,és azonbelül ha rezgetni akarsz,akkor a messpatch programban jelöld be a 2 db "Nudge" blablabla mondatot.... -
örülni fog a partnered:) -
TRac #5150 Heil! Légyszi mondjátok meg a rezgetős plugin nevét,ahol lehet folyamatosan rezgetni! Sürgős lenne!
Kösz -
mit kell bekapcsolni a vezérlőpultan? -
Lehet h. ki van kapcsolva neki a vezérlőpultban .. -
ezt már régebben kitárgyaltuk, és akkor sem működött :) -
megnéztem, nem müxik. mindenkit offline-nak mutat, azt is, akit nem kéne (mert pl a másik szobában van) -
Link -
Hmm.. ha tényleg van ilyen, akkor érdekelne... bár... asszem nekem nincsenek ilyen gondjaim, hogy bárki is letiltott volna, akitől nem vártam.:)
de mindenképpen érdekel...:)
jah... elkezdtem megcsinálni, amit mondtam... anno... http://msnsounds.atw.hu
nemsokára készen lesz.. még egy működő feltöltő script kell az atw-hez... ha valaki tud ilyenről, ne habozzon megosztani azt velem... -
Nem haver mondta. Van nekem is. Egy link kell csak hozzá. Le tudja ellenőrizni, hogy ki tiltott. Feltéve ha nem kapcsolta ki ezt. Bár nem hiszem h. sokan tudják. Aztán van olyan modulja is, ami megmutatja, hogy ki törölt le. -
válaszolhatnál plzhtx -
talán fordítva, 6.1.. :DD -
a haverom mondta, hogy egy másik haverjánál látott msn 16-ot ... :DDDDD -
ha valamit tudsz, amit mi nem, szivesen várjuk. ne csak anynit írj hogy van, hanem hogy hol. jah, hogy haver mondta :\ -
Hogyne lenne .. -
hmm pár kérdés ezzel kapcsolatban :)
milyen botról van szó, és hol lehet ezt megnézni stb....? -
hmmm.. alternativ megoldásként mindneképp elmegy! köszi.. akkor majd egy-két "csodabot"-tal beetetek pár arcot.. :)
thx! -
bár tegnap lettem figyelesm egy dologra. ugye vannak az ilyen botok. Ha megkérünk sokmindnekit, hogy vegye fel, akkor csak a neten kell figyelni, hogy milyen szátust mutat. ha elérhetőt, de nálunk nincs fent, valszeg le vagyunk tiltva:) -
jájj.. láma voltam... bocsi.. köszi az eligazítást. :$ :) -
faq: nincs