MSN Messenger (.. 7.5)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de csak most esett le, hogy a plusban lehet exportálni is hangokat..😊
Szal arra gondoltam, idõvel össze lehetne hozni egy oldalt, ahova mindenki töltögethetne fel ... tudom, van már ilyen a http://www.mpsounds.net alatt, de ez mégiscsak magyar lenne.😊
kipróbáltam , kajak jó... szal itt egy: ilyenfej.plp
aztán hátha más is kedvet kap.😊
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
komolyra forditva a neved az accountodhoz van "irva" nem fog elveszni, akarhol jelentkezel be. Kepek, hangulatjelek, hangok szerintem elvesznek, bar ebbe nem vagyok jaratos, mas talan tud segiteni :S
Walahogy át lehet ezeket tenni az új installba?
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
A beállításokat hol tárolja a progi?
(newek, képek, hangulatjelek, hangok)
Köszi
sokan javasolták,hogy szedjem le a msn discoveryt.leszedtem a x2 fajátájt,és jééé,nem lassu az msn,és megy...aztán az egész msn dolgot ujratettem,mostmár lenyomtam a plusot is,és csak a discoveryt tettem fel...és nemegy
hibaelháritás kb 2szer és ment,pfüü beléptem végre..kis idö mulva megváltoztataom a hátteret és puff,leáll az msn...feltetem a discoveryhez az msn plusot,és jééh megy,akkor háteret is tudtam álitani...nagyon fura....
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
új msn címet szeretnék csinálni, csak a mostani msn spacemen van minden dolog, amit meg akarok tartani. azt lehet, hogy megcsinálom a címet és azt a space-t meg ráirányítom valahogy?
sztem több mint valószinû, hogy ilyet nem lehet, de.. 😊
1. lehet formázni a nikked (aláhúzás, félkövér, dölt, stb.)
2. lehet hátteret színezni a színes betû mögött
Leírás
Írd be egy beszélgetõablakba, hogy
/nick neved
és mielõtt elküldenéd változtasd meg a betûszínt.
Ezzel csak az a gond, hogy egyszínû nickeket lehet csinálni, de van megoldás:
Az üzenet ablak mellett balra van egy Plus ikon (a színes, felkiáltójeles, a hangszóró fölött), erre kattints és a szövegszín jelzõ beszúrására kattintva kiválaszthatod a következõ betû színét. Ha ezt megcsináltad minden betûre, akkor mint az elsõ esetben csak küldd el. A /nick-et ne felejtsd el a sor elejérõl.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
football without ultras is nothing
Feltettem az msn 7.5 magyart. Az ikonja eléggé furcsa lett...(Mikor elõször felttem semmi baja nemvolt,de most van baja). Aztán mikor rákattintok az ikonjára akkor az msn bezárodik,magátol kilép teljesen.Ha 3-nál több msn partnerrel beszélek,akkor az msn valami %1 hibát ir ki,majd ok-ra mék és kilép,akkor olyat is csinál néha,hogy hibaelháritást ir ki,és rámék,kijavitom,és megy az msn,de mindig ezt kell tennem,hogy tudjak msn-ni...Jah és elötte valami g msn tettem fel,lehet az kavart be...de nem hiszem... mert letöröltem már...
Adok képet az ikonjárol:
MSN Ikonom
Aztán itt a 1% hiba:
MSN Hiba
nem tudjátok,hogy ennek mi a neve?
thx
Nem is találom sehol, pedig a menüjén ki tudom jelölni, hogy az legyen a képem, de hát én nagyban zseretném megnézni.
Valaki ötlet??
kurvajó 😄D
football without ultras is nothing
de minek raktad be ? 😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Aza a szitu, hogy smile-kat akarok szerezni a www.smilecentral.com-on! De nem tudok, mert a NOD32 folyton bejelez! Lekapcsoltam a vírusírtót és a tûzfalat, de így se megy! Elvileg az ActiveX-nek kellene bejönni!!!? Ha valaki tud kérem segítsen!
Köszönöm!
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Köszönöm.