MSN Messenger (.. 7.5)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fent kategorizálva van pl: network, system stb..mindig arra a programra katt amit leszeretnél tölteni, ott adják meg a progi honlapját, vagy írják hogy keresd meg te guglival..nem kell ehez az oldalhoz kínaiul tudni😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Csak jót akartam, cracket keresen hozzá ha akar.😛
És még valamit, minden kisebb oday cuccot majdnem ott szerzem be😛
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
2 dolgot tégy, sztem az elsõ lesz a jó.
1, Felugró ablakot itt engedélyzd.
2, várd meg míg hazaérek <#banplz>#banplz>
Erdeklodnek hogy letezik-e msnhez olyan beepulo modul ami megmutatja egy bejelentkezett illeto IP cimet ahonnan a bejelentkezest megtette?Magyarul ha valaki bejelentkezik megtudom e nezni ezt milyen IP cimrol tette.Kerdezem ezt azert mert valaki poenkodik a loginommal es jo lenne tudni Magyarorszagrol unatkozik valaki vagy itt a kornyekemen(new jersey).
A valaszokat elore is koszonom
ELECTRIC WARRIORS --- WWW.ELECTRICBOOGIE.HU
...használjátok egészséggel...
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
2 nem virusos nem kémprogis, be fogsz tudni jelentkezni
1. A szponzort engedélyezzem vagy ne?
2. Vírusos, esetleg kémprogis? Megint nem fog bejelentkezni?
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
más progival nem hallom magam
Újlátom, a hangokkal kapcsolatos ötletemre senki nem reagált..sebaj, azért majd csinálok egy oldalt, ahol összegyûjtöm a dolgokat..😊
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
most állandóan hibaelháritást ir ki...valami kulcsfontosságú portok kellenek...elöbb még ment aztán ujratettem és megint nemegy...
<#falbav>#falbav>
nem az volt a bajom, hogy nem tudok telepíteni, mert azt tudok, csak nekem nem tetszik az msn progi.trilliant viszont nagyon bejön.
sokkal jobb, hogy ha több emberrel beszélek azt is egy ablakban figyelhetem külön fülekkel váltva az emberek közt.
még1x thx!
Miranda IM
Gaim
Gaim hivatalos honlap
Trillian
De ha csak a Java miatt nem jó a Java Messenger, akkor használhatod még a Web Messengert, ez nem javas.
létezik olyan program amivel be tudok jelentkezni msn-re msn messenger nélkül?
mármint nem szeretném feltenni melóban az msn-t, de szeretnék beszélgetni pár emberrel.valami gyszerûbb progi kéne.olyasmi mint a java messanger, de nem webes.
ha van akkor légyszi írjatok.
thx
(oprendszer:win2000)
német fórumon megtaláltam!
Start/Futtatás/regsvr32 MSXML3.dll
80072ee6 hibaüzenetre
++++MÉG MINDIG NAGYON NAGYON ÓRIÁSI PROBLÉMÁM:
msn 7.5 nem jelentkezik be... vhol már belinkeltem egy képet, mindig azt írja ki... 7.0 meg bejelentkezik! pedig egyik napról a másikra kúródott el a 7.5... és nemtom mér!
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
ki lehet próbálni a próbaszolgáltatásokat... még nem néztem meg
örülök, hogy nem vagy a partnerlistámon :/
De akkor nekem miért nem menti le? Nincs semmi olyan ,hogy save as stb. Csak berakja a többi kicsi választható képhez, de nem tudom nagyban megnézni. Miért?
bár a FAQ se dísznek van <#idiota>#idiota> hozzátéve, hogy nekem még mindig nem jön be, de ez ne zavarjon titeket <#nezze>#nezze>