8023
  • ngcsnet
    láma kérdést teszek fel:
    honnan tok olyan plugint szerezni amiben be tudom állítani a chatonly nevet és a listában másik nevet?
  • akyyy
    letölteni:CCC
  • Guilty01
    már rákattintottam 1000x arra a kis ablakra,be is léptem ott, de fogalmam sincs h utána mit kell csinálni...
  • akyyy
    jó kérdés, engem is érdekel!
  • geri15
    halie
    múltkor egy emberke kontaklistáját láttam képen, és az egyik formának a neve Times New Romannal volt írva, szóval a kérdésem:
    hogy lehet betűtípust változtatni a kontaklistában látható névben ?
  • [Jakuza]
    Na es meg van egy gaz, bepipaltam a messenger beallitasainal, hogy "a legutobbi beszelgetes megtartasa az uj beszelgetesi ablakokban.
    Termeszetesen nem jelenik meg semmi regi szoveg az ablakokban.
  • [Jakuza]
    Az a gaz, hogy ugy sem mukodik a registry-s doilog, ha a http://files.msgplus.net/data/MsgPlusTweak.exe programot hasznalom, pedig az ugyanazt irja be, mint amit en irtasm a registrybe.
  • [Jakuza]
    Kosz kihagynam az nem jo.
    Egy alapbol szetkurja a MSN-t, 2 nem ir ki csak orat es percet.
  • akyyy
    stuff plugin?
  • akyyy
    mikor bejelentkezel, feljön egy kis ablakocska, ahol kiírja hogy ki jelentkezett be, és oda kell kattintani..
  • [Jakuza]
    Mukodik valakinek a chat ablakban a timestamp ?

Elmeletileg a "ChatLogTimeStampFmt" string bejegyzest kene megejteni a registryben HKCU\Software\Patchou\MsgPlus2\[email protected]\Preferences -nel,
    majd beirni a formatumot pl : "HH':'mm':'ss" ha fel van telepitve a plus!.

Persze nekem nem mukodik.
    Tud valaki valamilyen mas megoldast esetleg, a timestamp kiiratasara a Chat ablakban ?
  • Guilty01
    mivel lehet megszüntetni az "e-mail címe nem megerősített" szöveget,és helyette saját nevet írni?
  • akyyy
    de a bannerba is van letöltés gomb
  • zico87
    http://www.stuffplug.com/ És MSN Discovery a program neve (Ha erre Gondolsz)
  • Jinx4169
    és vki tudna dobni egy linket a StuffPlug-NG legujjabb változatáról?thx
  • Jinx4169
    sziasztok azt hallottam h van vmi progi amivel meg lehet változtatni mások személyes üzenetét igaz ez,ha igen vki mondjam eg a progi nevét pls!thx
  • Kaplan
    Thx!
    Ez megoldott mindent!
  • akyyy
    a párbeszédablakban az eszközök, hangulatjelek megjelenítése ki van pipálva?
    lehet gépelés közbe, megnyomtál egy bill. kombinációt, amivel azt lehet változtatni.
  • Kaplan
    Gyerekek! Elolvastam a FAQt nehogy olyat kérdezzek amire ott a válasz.
    Szóval az egyik pillanatban beszélgetem beírom a :D bill. kombinációt, normálisan meg is jeleníti. Aztán 5 perccel később már bármilyen smiley kombinációt írok nálam nem jeleníti meg, ellenben a partnerem látja normálisan.

Újratelepítettem a MSNt. Nem segített! Ötletek, esetleg volt már valakinek ilyen?
  • akyyy
    amint megjelenik
  • KeKKSZike
    Sziasztok!

Nem tudna valaki nekem gyógyírt arra, hogy a(z) MSN MOOD-ok miért fagynak ki nekem? Mármint elkezdi betenni majd utána kifagy az MSN! :( Help please! Köszi!
  • twargrey
    és magyar mikór várható?
  • Sland
    angol
  • twargrey
    és magyar?
  • Sland
    nekem már az van. és pont ma frissítette saját magát :P
  • bertino
    ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^...
  • twargrey
    mikor jelenik meg az msn 8?
  • baca01
    de már egy hete tart:(
  • akyyy
    frissül az, csak el tart eg yideig:)
  • baca01
    sziasztok!
    az a gondom hogy van space oldalam és amit állítok rajta pl. témát vagy rakok fel képeket az nem frissül az msn-es névjegykártyámon. fennvan msn plus is lehet hogy az kavar be vmit?
    plz help!
  • CheAteR88 #5222
    tudna nekem vki seggíteni mert egy nem tudok felvenni eny embert se msn-re ém má nem először van ez
  • KeKKSZike
    Nekem nem tudna valaki segíteni?
  • akyyy
    msn plussal meg lehet csinálni. freemailel is, de azzal az a gond, hogy pl beálítod, hogy minden 10 percbe jelezzen ha jön uj, fog is, mert az elolvasott leveleket is újként kezeli ( a freemailbe persze)
    citromailba lehet h müxik.
    ja és ha több felhasználó van agépbe, mindig kiírja afiókod alá hogy van 300 uj leveled:D
  • SgtChris
    Nem kapcsolódik szorosan az MSN-hez, de nem igazán tudom hol is tehetném fel a kérdésemet. Nem tudtok olyan programot, amit, ha feltelepítek, és e-mail-em jön pl.: freemail, vagy citromail címre, akkor egy felugró ablakban figyelmeztessen?
    Légyszi ne kövezzetek meg, ha hülyeség amit írok, de szeretném, ha egyből tudnám, ha levelem jön...
  • Iori
    Hellosztok, lenne egy kis problémám a 7.5el.
    Tegnap elhelyeztünk egy routert a lakásban, azóta csak minden gép ujraindításnál enged fellépni az MSNre. Restart után még betudok jelentkezni, de utána ha kikapcsolom a MSN messengert és megpróbálok bejelentkezni akkor már nem tud. Ha viszont kijelentkezzek belőle (a programot nem kapcsolom ki) utána még visszatudok jelentkezni.
    MIkor nem tudok bejelentkezni a 80048848 hibát írja ki, ha futatom a troubleshootot akkor az jön ki hogy vagy rossz az IP címem vagy a gateway offline.
    Az options, connection menübe ekkor meg azt írja ki hogy nincs a .NET messenger servicehez kapcsolva...

Eközben persze netezni meg emailt nézni, letölteni tudok korlátlanul, sőt a windows messengerrel be is tudok jelentkezni csak ezzel nem. Nincs semmi tűzfal, zonealarm, windows, router tűzfal mind lelőve. Hol lehet a gond?
  • KeKKSZike
    Hát újra tenni biztosan NEM fogom! :)
  • akyyy
    win hiba, láttam már ilyet, nem tudtam evle mit scinláni, csak akkor mikor ujratették a wint:S
  • KeKKSZike
    Bocsi, összekevertem! Szóval azok a kis animációk azok mennek, de amikor a megjelenítendő név helyére rakna be ilyen mozgó MOD-ot, akkor kifagy! :(
  • KeKKSZike
    Sziasztok!

Nem tudna valaki nekem gyógyírt arra, hogy a(z) MSN Winks-ek (MOD-ok) miért fagynak ki nekem? Mármint elkezdi betenni majd utána kifagy az MSN! :( Help please! Köszi!
  • ngcsnet
    nekem freemail.hu-ra végződik és simán mekerősítettem