8023
-
láma kérdést teszek fel:
honnan tok olyan plugint szerezni amiben be tudom állítani a chatonly nevet és a listában másik nevet? -
letölteni:CCC -
már rákattintottam 1000x arra a kis ablakra,be is léptem ott, de fogalmam sincs h utána mit kell csinálni... -
jó kérdés, engem is érdekel! -
halie
múltkor egy emberke kontaklistáját láttam képen, és az egyik formának a neve Times New Romannal volt írva, szóval a kérdésem:
hogy lehet betűtípust változtatni a kontaklistában látható névben ? -
Na es meg van egy gaz, bepipaltam a messenger beallitasainal, hogy "a legutobbi beszelgetes megtartasa az uj beszelgetesi ablakokban.
Termeszetesen nem jelenik meg semmi regi szoveg az ablakokban. -
Az a gaz, hogy ugy sem mukodik a registry-s doilog, ha a http://files.msgplus.net/data/MsgPlusTweak.exe programot hasznalom, pedig az ugyanazt irja be, mint amit en irtasm a registrybe. -
Kosz kihagynam az nem jo.
Egy alapbol szetkurja a MSN-t, 2 nem ir ki csak orat es percet. -
stuff plugin? -
mikor bejelentkezel, feljön egy kis ablakocska, ahol kiírja hogy ki jelentkezett be, és oda kell kattintani.. -
Mukodik valakinek a chat ablakban a timestamp ?
Elmeletileg a "ChatLogTimeStampFmt" string bejegyzest kene megejteni a registryben HKCU\Software\Patchou\MsgPlus2\[email protected]\Preferences -nel,
majd beirni a formatumot pl : "HH':'mm':'ss" ha fel van telepitve a plus!.
Persze nekem nem mukodik.
Tud valaki valamilyen mas megoldast esetleg, a timestamp kiiratasara a Chat ablakban ? -
mivel lehet megszüntetni az "e-mail címe nem megerősített" szöveget,és helyette saját nevet írni? -
de a bannerba is van letöltés gomb -
http://www.stuffplug.com/ És MSN Discovery a program neve (Ha erre Gondolsz) -
Jinx4169 #5238 és vki tudna dobni egy linket a StuffPlug-NG legujjabb változatáról?thx -
Jinx4169 #5237 sziasztok azt hallottam h van vmi progi amivel meg lehet változtatni mások személyes üzenetét igaz ez,ha igen vki mondjam eg a progi nevét pls!thx -
Thx! 
Ez megoldott mindent! -
a párbeszédablakban az eszközök, hangulatjelek megjelenítése ki van pipálva?
lehet gépelés közbe, megnyomtál egy bill. kombinációt, amivel azt lehet változtatni. -
Gyerekek! Elolvastam a FAQt nehogy olyat kérdezzek amire ott a válasz.
Szóval az egyik pillanatban beszélgetem beírom a :D bill. kombinációt, normálisan meg is jeleníti. Aztán 5 perccel később már bármilyen smiley kombinációt írok nálam nem jeleníti meg, ellenben a partnerem látja normálisan.
Újratelepítettem a MSNt. Nem segített! Ötletek, esetleg volt már valakinek ilyen?
-
amint megjelenik -
Sziasztok!
Nem tudna valaki nekem gyógyírt arra, hogy a(z) MSN MOOD-ok miért fagynak ki nekem? Mármint elkezdi betenni majd utána kifagy az MSN! :( Help please! Köszi! -
twargrey #5231 és magyar mikór várható? -
angol -
twargrey #5229 és magyar? -
nekem már az van. és pont ma frissítette saját magát :P -
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^... -
twargrey #5226 mikor jelenik meg az msn 8? -
baca01 #5225 de már egy hete tart:( -
frissül az, csak el tart eg yideig:) -
baca01 #5223 sziasztok!
az a gondom hogy van space oldalam és amit állítok rajta pl. témát vagy rakok fel képeket az nem frissül az msn-es névjegykártyámon. fennvan msn plus is lehet hogy az kavar be vmit?
plz help! -
tudna nekem vki seggíteni mert egy nem tudok felvenni eny embert se msn-re ém má nem először van ez
-
Nekem nem tudna valaki segíteni? -
msn plussal meg lehet csinálni. freemailel is, de azzal az a gond, hogy pl beálítod, hogy minden 10 percbe jelezzen ha jön uj, fog is, mert az elolvasott leveleket is újként kezeli ( a freemailbe persze)
citromailba lehet h müxik.
ja és ha több felhasználó van agépbe, mindig kiírja afiókod alá hogy van 300 uj leveled:D -
Nem kapcsolódik szorosan az MSN-hez, de nem igazán tudom hol is tehetném fel a kérdésemet. Nem tudtok olyan programot, amit, ha feltelepítek, és e-mail-em jön pl.: freemail, vagy citromail címre, akkor egy felugró ablakban figyelmeztessen?
Légyszi ne kövezzetek meg, ha hülyeség amit írok, de szeretném, ha egyből tudnám, ha levelem jön... -
Hellosztok, lenne egy kis problémám a 7.5el.
Tegnap elhelyeztünk egy routert a lakásban, azóta csak minden gép ujraindításnál enged fellépni az MSNre. Restart után még betudok jelentkezni, de utána ha kikapcsolom a MSN messengert és megpróbálok bejelentkezni akkor már nem tud. Ha viszont kijelentkezzek belőle (a programot nem kapcsolom ki) utána még visszatudok jelentkezni.
MIkor nem tudok bejelentkezni a 80048848 hibát írja ki, ha futatom a troubleshootot akkor az jön ki hogy vagy rossz az IP címem vagy a gateway offline.
Az options, connection menübe ekkor meg azt írja ki hogy nincs a .NET messenger servicehez kapcsolva...
Eközben persze netezni meg emailt nézni, letölteni tudok korlátlanul, sőt a windows messengerrel be is tudok jelentkezni csak ezzel nem. Nincs semmi tűzfal, zonealarm, windows, router tűzfal mind lelőve. Hol lehet a gond? -
Hát újra tenni biztosan NEM fogom! :) -
win hiba, láttam már ilyet, nem tudtam evle mit scinláni, csak akkor mikor ujratették a wint:S -
Bocsi, összekevertem! Szóval azok a kis animációk azok mennek, de amikor a megjelenítendő név helyére rakna be ilyen mozgó MOD-ot, akkor kifagy! :( -
Sziasztok!
Nem tudna valaki nekem gyógyírt arra, hogy a(z) MSN Winks-ek (MOD-ok) miért fagynak ki nekem? Mármint elkezdi betenni majd utána kifagy az MSN! :( Help please! Köszi! -
nekem freemail.hu-ra végződik és simán mekerősítettem