MSN Messenger (.. 7.5)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak hát az egésznek semmi értelme, mert ez még egy bugos szar. Lehet hogy valamennyivel szebb (ez totálisan szubjektív, szerintem a hányásom jobban néz ki), de bugzik mint az atom, és a 7.5-ös extrái (MSN Plus, pluginok százai) nincsenek is benne, és nem is lesznek egy jó ideig...
De te csak nyugodtan használd, és élvezd amikor csontrafagyasztja majd a géped, vagy csak spontán leáll ;o)
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Jó látni amikor valaki 10 percen keresztül küldi a rezgetéseket meg kacsintásokat, és azt hiszi bármit is ér vele <#hehe>#hehe>
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
ittvan pár kép az msn 8 rol
még megtudok hivni a beta tesztelesre 8 embert
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
<#idiota>#idiota>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
msmsgs=msgrocm.dll,OcEntry,msmsgs.inf,hide,7
Nem pedig: hidden <#conf>#conf>
... got nothin to share with you...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Installáld le.
Nyisd meg a windows\inf\sysoc.inf file-t.
Keresd meg benne a következõ sort:msmsgs=msgrocm.dll,OcEntry,msmsgs.inf,hidden,7
Távolítsd el a hidden bejegyzést.
Mentsd a változtatást.
Vezérlõpult-programok hozzáadása-windows komponensek.
A listában az utolsó helyen jelenik meg a messenger.
Vedd ki mellõle a pipát és OK.Indítsd újra a rendszert.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
... got nothin to share with you...
nekem volt már, hogy régebbi plus-al vagy anélkül kapcsolódás nélkül dumáltam a partnerekkel
sztem ez kapcsolatfüggõ, de nem hinném, hogy plus, ettõl még lehet, hogy vkinél az okozza a gondot
(bár ennyi embernél már kénytelen vagyok folyamtosan elfoglaltba lenni, különben rámszakadna az ég, így meg csak akkor keresnek ha fontos 😊)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
nálam is mostanában jöttek elõ ezek a problémák, nem tudom, hogy az új plus okozza-e <#fejvakaras>#fejvakaras>
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
nekem most valami 160+, és mostanában vettem észre, hogy pár embert offline-nak jelez, pedig ott beszélek velük, és válaszolnak 😊
illetve online-oknál "Nem sikerült kézbesíteni az üzenetet" van...annyi még hogy most dobtam fel rá a plus legujabb frissítését, lehet az is bekavart...
vélemények?
A másik, a Stuffpluginnal hogy lehet a képet leszedni, hova írom be a FAQ -ba nlévõ parancsot?
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
A probléma az,hogy én MSN Messsengert használok, és csak akkor lépek be, ha úgy gondolom.
Tehát nagy nyugodtan vagyok, hogy nem vagyok bejelentkezve, egyszercsak mégis ír valaki. Valszeg a rohadt Win Messenger alapból bejelentkezik, pedig én ezt nem akarom, sõtt az egész WinMessengert nem akarom.
Amikor meg belépek az MSN-be, mindig kijön egy ablak, hogy mivel beléptem egy másik programba, kiléptet a.NET keretrendszerbõl. De be sem léptem.
Tud valaki segíteni?
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]