8023
-
Ha arra gondolsz hogy a Stronghold felrakása után megjelent az msn játékoknál az ikonja az sztem csak a strongolsd "különlegessége" -
nekem eddig nem sikerült, de van egy program: MSN backup, azzal talán megoldható a dolog, nekem a ciki csak az volt, hogy az összes emoticont, amit kimentettem vele, nem tudtam mindet visszarakni
de egy részét rendesen megcsinálta vissza az MSNbe ugyanugy, csak nem tudom miért volt, amivel nem tudott mit kezdeni -
Takezó #5371 mástól átmentett emoticont valaohgy ki tudok venni? (gif) (mármint, hogy msáhol is lássam) -
szerencsére nem...mert ujra felraktam a messenger 7.5 öt és már megy
-
mert az nem is messenger hanem egy vírusos használhatatlan program volt, lehet hogy az accodnak is lőttek:D -
hy felraktam (MEGHÍVOS) MESSENGER BETA-t de nem tud bejelentkezni miért?? -
be lehet rakni?:D -
r3ga #5366 micsoda ?? -
Szevasztok!
Nem tudja valaki hogyan lehet berakni játékokat az MSN be? (PL:Stronghold)
Előre is köszönöm! -
vzoole #5364 Na az volt a gond, hogy a suliba adtak gyakorlóprogramot.
De ez csak úgy működött, ha a dátumot visszaállítottam.
Mivel nem érdekelt a pontos dátum, ezért úgy hagytam.
Most hogy pontosítottam, már jó.
(de miért zavarja a dátum a messengert?) -
vzoole #5363 a francba :)
arra is lusta voltam hogy visszaolvassak 3-at
Bocsi! -
vzoole #5362 Sziasztok!
Az MSN-em már 3 napja nem müxik.
7.2-es verzió
Ezt dobja mindig:
Windows-ps tűzfalam kikapcsolva.
Zone alarm-on kiengedtem, de ha leállítom a programot akkor se jó.
A vírusírtóm egy hete megmakacsolta magát, tegnap sikerült is leszednem, de online ellenörzéssel átnéztem a gépet és semmit nem talált.
Köszönöm! -
majd -
r3ga #5360 mikor lesz 8.0 ??
-
köszia sok képet de csak alul akeresőbe kellet vólna beírnod a hiba kódját.
#4980 -
Van egy problémám, amit nem tudok megoldani. légyszi ha tudtok segítsetek! nem jelentkezik be az msn-em. itt vannak képek, hogy mit ír:
-
Zséé #5357 Jah énis. Azért töröltem le teljesen :) De nélküle meg nem működött a távsegítség. De mostmár jó :) -
igyvan, de amugy nagyon ruhellem azt a progit :D -
Zséé #5355 Ok! Köszi szépen! -
nem az msn messengert kell frissítened, hanem a windows messengert. azt a legkönyebben úgy tudod, hogy letöltöd ezt itt (letötlésgomb rulezz) és telepíted. ez a win msn 5.0-s változata. és ha kiveszed az automata bejelentkezést meg h induljon a winel együtt, nem fog bezavarni. -
Zséé #5353 Szevasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy ha valaki távsegítséget kér tőlem akkor ezt írja ki:
xy nevű partnere a(z) Távsegítség szolgáltatást szeretné használni Önnel, de ehhez először Önnek frissítenie kell a Windows Messenger programot. A legújabb verzió a Windows Messenger frissítési webhelyéről telepíthető.
Pedig nemrég még működött és azóta nem csináltam semmit vele.
Egyébként 7.5.0324-es msn-t használok.
Most akkor mit kéne frissítenem?
-
mik a színkódok? -
Ezkozok / beallitasok - keresd meg, hogy a TAB-okat ne mutassa. -

-
megy -
megszűnt -.- -
igen. -
Kanál #5346 nem -
nektek megy az msn? -
hehh mára eltüntek azok az ikonok:D -
nincs valakinek star warsos msn hangja vagy esetleg csubakkás(nem tudja h kell írni a nevét)?
-
nekem azért vannak ott, mert az MSN emil beállításnál amerikainak vagyok megadva :)
máskülönben nem tudnék smiley-t lopni másoktól -
Helló! Ezek a lapfülek egyik óráról a másikra odatelepedtek:D nemtudom hogy mivel kerülhettek fel, de zavar. valahogy nemlehet eltüntetni öket?
-
Hi! Az mitől lehet, hogy nem mutatja mások képét sem a főablakban, sem pedig beszélgetés közben? Pedig arra van beállítva, hogy mutassa... -
skristof #5339 a winampban láccik az előadó is? mert ha már ott sem akkor id tag-et kell irogatni
amugymeg fakú -
szerintem FAQ -
csősztük! hol tom az beállítani hogy a winamppal "mit hallgatok " funkciónál ne csak a szám címe szerepeljen hanem az előadó is!
plíz help -
stuffplug-gal lehet. (Prefix with timestamps) www.stuffplug.com -
meg lent kiírj ahogy az utsó üzenet mikor érkezett:D meg ha bezárjuk és megnézzük aplus által naplózott beszélgetést, ott is iírja -
Szuperkaraj #5334 MSN Plussnál ha beállítod hogy a beszélgetéseket egy ablakba rendezze, s azon belül ugyebár ha több emberrel beszélsz fülek jelennek meg, akkor ha rámész arra a fülre, amelyik azt a beszélgetést tartalmazza, amire kíváncsi vagy hogy mikor írt az illető, akkor kiírja hogy az utolsó üzenet hány perccel ezelőtt lett elküldve...elég hülyén fogalmaztam, de talán érthető :)