8023
-
nekem is volt egy ismerősöm aki elfelejtettem (hát, szőke..:D ) és hát uj cimet csinált sajnos:S -
baratnom elfelejtette a jelszavat.. masodlagos email nem volt nekimegadva. a titkos kerdesre meg emlexik de hiaba tolti ki nemjo:(
mar irtam a passportosoknak emilt.. ok kurvaokosan visszavalaszoltak hogy hasznaljuk a masodlagos emilt vagy a titkos kerdest. hiaba irtam le nekik hogy mar megprobaltuk de nem mukodik a dolog... mindegy.. valaki nem tud valami megoldast? vkivel nem fordult meg elo ilyen? masik emil cimet nem szeretne.. a passportosoknak irtam ujbol emilt... remelem mostmar felfogjak mi a bajom -
kész -
arra gondoltam. viszont akkor átirányítom arra az oldalra, mert így semmi szükség külön letöltés oldalra ha ottvan az -
A FAQ-s letötlésekhe én nem nyúlok. az akyyy.uw.hu/msn/index.php -s oldalt szerkesztem és csinálom, ha van mit, akkor frissítem. -
1. rövid ö jobban hangzik
2. faq -
boleta #5407 hello
ha valakinek van msenger winks instalerj kérem kűldje el és előre is kőszőnőm -
ja és akyyy: neked él még az msn-es letöltőoldalad? Mert nemártana néha frissíteni is a FAQ-on belül a letöltéseket :) -
Na a betűtípusos dolgot nem tudjátok már? Azt amikor egyéni fontokkal lehet írni a nevet, és az úgy is látszódik a főablakban... -
accountservices.msn.com - bejelentkezel - oldalt a menu :) -
az email beállításainál -
dalackraul #5402 Üdv azt szeretném kérdezni hogy az msn messengerbe a jelszavamat hol tudom megváltoztatni??? milyen oldalon válaszotokat előre is köszönöm
-
Akkor hivatalos, ha a Microsoft BÁRKINEK is kiadta :) A hivatalost ne keverjük a publiccal :)
Nem csak crackel lehet használni, max azoknak akiknek nincs rá joguk, ebben az esetben én sem nagyon használnék crackeket, mert nem biztonságos... -
akkor lesz hivatalos, ha innen lehet letölteni!
Amíg más helyről származik, az nem a nyilvánosság számára készült, csak crackekkel lehet működtetni amibe bárki beletehet bármilyen vírust...
de amúgy nem akarom leugatni azokat akik azt használják, de én még nem bízom benne:) amint kijön egy normális beta, én is azt fogom használni -
"trójai vírusos szar ami bétának mondja magát" - csomó hivatalos verzió kijött már belőle, amúgy baromi jó, nem tudom mi bajod vele. -
Istenem, végre 1 ember aki egyet ért velem :D Mi a jó isten f****-nak használ Beta programot, amikor olyan hülye a géphez, hogy az nem igaz?? Amugy a Live Messenger topicot is szétspammolta. -
Telefonnal csak wapon lehet, ami PÉNZBE kerül, ne kérdezd mennyibe, hanem nézd meg magadnak a pannon vagy vodafon honlapján. Wap címet az előbb beírtam. A live messengerrel meg nem foglalkozunk, mert az egy trójai vírusos szar ami bétának mondja magát. Amint kijn egy hivatalos, foglalkozunk vele. De ha nagyon nem bírsz betelni vele van topicja. -
1.meghivot küldeni
2.telefonon msn nezni
-
úristen! Most akkor te mit akarsz csinálni?? A gépen msnezni vagy a telefonodon?
A live messengert meg töröld le jobban jársz, amennyire nem értesz hozzá vígan jó neked még a 7.5 -
Ja de nekem Windows live messenger van -
De az nem kerül pénzbe ?
-
-
hát ez most sok mindnetől függ. de röviden anyni, hogy a telódba wapcimként beírod hogy wap.e-messenger.net
és kész is. -
nem tok ki igazodni rajata léci ird le csak anyit hogy mit kell csinálnom köszike -
persze -
bénzbe kerül? -
www.e-messenger.net en mindent megtalálsz. amugy wapon! -
Hopgy lehet telefon nal msn nezni ? -
asdasd #5385 Hi! Lenne egy érdekes kérdésem: hogy lehet dinamikus megjelenítendő képet betenni? Mert a súgó azt írja, hogy az eszközök>megjelenítendő kép váltásánál kell létrehozni. De ott csak képet lehet cserélni. Ha valaki tud választ a problémámra, megköszönném. -
Winamphoz van ,JetAudiohoz tudtommal nincs sajna pedig jó kis player -
jee -.-
amúgy tudtommal nincs -
mi az a jetaudio? -
van egy olyan plugin, ami kiírja MSN-be hogy miket hallgatok...leszedtem a JetAudio-t és nincs olyan plugin ami azt a playlistet iratná ki?:S -

-
ok köszzzzzzzzzz megy!!!!!!!!!ISTEN VAGY! -
ok,de hol? -
a potos dátumot és órát -
Milyen ídőt? -
állítsd be az időt -
Sziasztok szeretném kérdezni hogy nekem miért nem lép be az msn be mert mikor elindítom akkor kiirja h hibaelhárítás stb. De a tűzfal kivan kapcsolva az msn engedélyezve van,van spájverirtó meg nod32 -m de az nincs felrakva csak az installja van fennt,talán ez lehet a baj???Légyszives segítsetek.Köszii