MSN Messenger (.. 7.5)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pl én kiírtma hogy miskoclra mentem, csak egy számot küldtem át, és elég lassú volt, ésezért nem léptem ki ( letöltések miatt meg ugye nem kapcsolmta ki a gépet)
szal kiírtam hogy miskolcon vagyok, hazajöttem vagy 2 ember szépne elküldte nekme is ezt)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
msn lezárulni készül.
Ez azért van, mert túl sok meggondolatlan ember elhasználja az
összes címet
(pl. egy ember sok címet regisztráltat csak magának), és nekünk csak
578 regisztrációs helyünk maradt.
Ha te meg szeretnéd szüntetni a regisztrációdat, NE kÜLdd TOVÁbb
EzT a LEVELET SENkINEk!
Ha meg szeretnéd tartani a regisztrációdat, akkor kÜLdd EL
mINdENkINEk a cÍmLISTÁdON!
Ez nem vicc, le fogjuk állítani a szervereket. Továbbítsátok, kösz.
akI SOHa NEm kÜLdI TOVÁbb EzT a LEVELET, aNNak a REgISzTRÁcIÓJÁT
mEgSzÜNTETJÜk, ÉS kÖTELEzNI fOgJUk 10.00 aNgOL fONT (kb 4000-
4200 fT) fIzETÉSÉRE az ÚJbOLI HaVI HaSzNÁLaTÉRT!
kÜLdd EL mINdENkINEk a cÍmLISTÁdON! mOST mÁR TUdOd mIT kEL TENNEd!
szal ennyi..asszem.. amennyire kivettem a dolgokat..
ismétcsak megbizonyosodhattunk arról, hogy nagy az Isten állatkertje.. és sok benne a láma :)
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
abban igazad van, hogy lenne nekem is 1-2 olyan dolog ami nem tudom micsoda, de azokat nem én tettem fel és nem jelennek meg naponta :)
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
Amúgy pedig ami kell hozzá:
Microsoft Windows XP vagy Windows 2000 (a 3. vagy újabb szervizcsomaggal).
Microsoft Journal Viewer 1.5
Biztonsági frissítés a Journal Viewerhez
Eszközök -> Beállítások -> Üzenetek menüpont -> alul a Kézírás fület engedélyezni
Hogyan tudok magamnak készíteni dinamikus megjelenítendõ képet? 2 napja ezt hajtom :( Olyasmire gondolok, ami swf-bõl, vagy gif-bõl csinál mco fiájlt, és azzal már fel tudom rakni a saját mozgó avataromat.
thx
Ide nem írok semmit. Vagy mégis?
Ha megnézném a gépedet,akkor biztos vagyok benne,hogy találnék egy-két progit amirõl te sem tudnád hogy hogy került oda.
Egyébként ez egy fizetõs progi,amely a mse számára beépülõ alkalmazásokat biztosít.(avatar creator,MSN emocion,stb....)
na ez fog 16 nap múlva lejárni.
Ez nem szerves része a mse-nek,igy simán letörölheted,vagy crackelheted.
A fix.tv-n is bemutatták és szemüveget rakott magára a csávó, meg koronát, és a feje helyén valami szörny feje volt, és ugyanúgy beszélt, artikulált mint ahogy õ mozgott.
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
meghát nah.. ha valaki letiltott, az biztos nem véletlen..
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
fogadok haver mondta,
apropó 2.1essel is lehet más nevében írkálni?
Steam Nick: adakiller
Pedig meg szeretném nézni valahogy, hogy egy adott személy letiltott-e engem, vagy nem. Tudom, hogy ezt a Discovery-vel meg lehetett nézni!
áttettem másik csoportba, azzal nincs gond... csak én eredetileg nem akartam csoportokba szedni a partnereket... hanem úgy a'la natur csoporton kivül. de ha egyszer vkit beteszel egy csoportba, akkor többé nem lehet visszatenni a csoportokon kivül levõ partnerek közé...
nézz utánna a googleban h pontosan mi is akell hozzá
valakit véletlenül behúztam a munkatársak közé, de onnan ki már nem tud szedni - legfeljebb átteni másik csoportba (a contactjaim mind csoporton kivül vannak, egyikbe sem tartoznak, nem is szeretem használni ezeket a vacak csoportokat)
próbáltam már törölni a partnert, próbáltam az összes csoportot törölni, újrafelvenni a partnert... de mindig visszateszi a munkatársak közé...
nem lehetne valahogy kevésbé "okossá" és "önállóvá" tenni az msn-t?
amúgy szóismétlés rulz.
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Ha vkinek gondja van azzal, hogy az MSN nem indulna el, mert hálózati gondokra hivatkozik, és ezt egy újratelepítés sem tudja megoldani, akkor közlök egy megoldást, hátha még nem ismeritek(ha igen, akkor meg ne olvassátok el:D):
Szóval ha nem indulna, akkor CTRL+ALT+DEL, majd a folyamatok fülnél minden msn-nel kezdõdõ folyamatot leállítani. Ezután indítsd el az msn-t, és ha az volt a baja, mint nálam, akkor menni fog.
Ha van fent MSN PLUS(és miért ne lenne), ugyanez a mûveletsor, de elindításnál elsõzõr(!) az PLUS-tt indítsuk el, majd az MSN-t!!!
Mondjuk nekem nem volkt fent a PLUS, de azért erre figyeljünk.
(csak azthittem h a faq-ban a legujabb lesz (meg sem néztem verz számot) de tévedtedtem) thx hello
Gaba323
srácok, a képen lévõ kis hülye bannert valahogy el lehet(ett) tünteni az msn aljáról... vagy rosszul emlékszem?
ha igen, hogy lehet? mert ujabban az istennek sem találom, hol lehet kikapcsolni.