MSN Messenger (.. 7.5)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na itt haltam meg >_<
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
A Fix.tv-ben be is mutatták, mûködés közben is, csak annyi eszük nem volt, hogy kiírják a program nevét.
Összesen egyszer mondta a mûsorvezetõ, és nem egy fórumon ennek a programnak a nevére kiváncsiak...
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
köszi minden jót
BYe
Ez az utso hogy leirom: "This will be the next-generation MSN Messenger. The name is new, but it will still be free to download Messenger and use most of its features. And there will be some remarkable new ways to instantly share and connect with friends." @ Microsoft.com
Ezek utan aki azt meri mondani, hogy bezar, az vessen magara...
szerintem
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Plz mondja meg valaki
thx
Ha viszont kapcsolódik, de ha nincs forgalom, ledob, akkor valószínûleg a routered van rosszul beállítva, nézd meg a beállításait (általában böngészõvel lehet elérni, nézd meg a kézikönyvét, hogy mi az IP címe, rendszerint 10.0.0.1, 192.168.0.1, 192.168.1.1, stb szokott lenni, azt írd be a böngészõ címsorába és ha minden jól megy a router beállítóoldala jelenik meg, a felhasználónév/jelszó páros is a kézikönyvében van) és valószínûleg a pppoe kapcsolata nem állandóra van állítva, könnyû megtalálni, de a leírásban biztos ott lesz a válasz.
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
Pls valaki segítsen már!
STLAB routerem van,és ha ha bekapcsolom az msn-t, s nem használom kb. 5 percig, akkor ledob a netrõl.
Van akinek ilyen routere van,mert jó lenne tudnia belsõ beállítását, mert már *** kivan, hogy nem tudom használni az msn-t. Vagy valaki nem tudja mit lehet ilyenkor csinálni?
Már mindennel próbálkoztam.
Elõre is kössz a válaszokat!
Glory, Glory Man. United!
egy jótanács, hagyd akkor tovább az msn. nálam is változó. msn elindul, aztán óra melett ikon az olyan mintha bekonnektált volna, viszont maga az msn ablak le van fagyva. eltelik néhány perc, a fagyott ablak(maga za msn) megjavul, és kiírja, hogy nem tudott bekonnektáln, hagyom hogy megint próbáljon bekonnektálni, és utána egybõl jó. na most itt a lényeg, hogy meddig fagy az msn. ez van mikor 3 perc, van mikor 6-8. én általában akkor zoktam elindítani, mikor vagy sz*rni megyek, vagy kaját csinálni. mire visszajövök az esetek 80%-ában már jó.
Steam Nick: adakiller
Az mitõl lehet, hogy egyik ismerõsömet már egy jó ideje nem látom, mikor van bejelentkezve. Õ sem lát engem. Más viszont látja. Azt mondja benn vagyok a cimlistájában, szóval elvileg látnunk kéne egymást. Nem tudom mi lehet a gubanc. Valami ötlet??
Még valami:
Valaki tud logikus magyarázatot adni:
Ha belépek rendes msn-nel akkor másnál kijelzi hogy beléptem de nálam azt irja h nem léptem be, és ha megnézem optionsbe is azt irja hogy nincs csatlakoztatva...és mindez a nav telepitése körültõl-bár lehet h nem attól (ott engedélyezve van minden), szoval passz..
"barátunk a google":)
amúgy azon gondolkoztam, hogy bármilyen hülyeséget el lehet terjeszteni az msn segítségével, csak kicsit aktívkodni kell..:) ez már félelmetes... legközelebb már reklámok fognak így terjedni.:). vagy nem is tudom..
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
buta windoóóóz
várj kb 5 percet(lehet, hogy lesz 6-8 is), ne zárd be az msnt, és ne piszkáld( menj közbe pisilni vagy mittomén :DDD), és be fog konnektálni utána magától. hidd el beválik.
Steam Nick: adakiller
"ma este éjfélkor szerelmed észre veszi h szereted,ha most szakítod a láncot holnap készülj fel életed legnagyobb boldogságára.ha szakítod 10 éven keresztül problémád lesz kapcsolataiddal kivéve ha elküldöd ezt 10 embernek"
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
mEgSzÜNTETJÜk, ÉS kÖTELEzNI fOgJUk 10.00 aNgOL fONT (kb 4000-
4200 fT) fIzETÉSÉRE az ÚJbOLI HaVI HaSzNÁLaTÉRT!
ez a legjobb :DD