8023
  • Szuperkaraj
    leszedtem a Plus-t, nem Plusot, sry
  • Szuperkaraj
    én egyszer feltettem a discoveryt, Plus volt fent és StuffPlug...a discovery nem működött, leszedtem a Stuffot úgy sem működött, leszedtem a Plusot is, úgy sem működött, ráadásul az msn sem jelentkezett be, nekem nem használt a discovery..persze lehet neked fog működni, és a tönkretevés sem vészes, MSN leszed+feltesz és általában működik
  • kakaostekercs
    van stuffom is.
    tönkretesz dolgokat?

akkor most a discovery plus-szal nem fut közösen? ti leszedtétek?
    én úgy tudom, hogy a discoverynek azért van jópár funkciója, amit a stuff és a plus sem tud.

miért ellenzitek ennyire? akkor nektek sincs?

ha valakinek fent van, vagy fent volt..megmondá hogy csinálta, milyen összeállítással?
  • Szuperkaraj
    ha a Plus-t és a StuffPlug-ot teszed fel, az sztem elég és messze nem olyan "veszélyes" mint a discovery, ezt azért mondom, mert volt itt is egy-két visszajelzés hogy tönkreteszi az msn-t, roszabb esetben több dolgot is
  • Szuperkaraj
    Tiltakozok!!!
  • Szuperkaraj
    Nem tudom a discovery melyik funkcióját nem tudod nélkülözni, de hidd el, más pluginokban is meg lehet találni ezeket a funkciókat ( 1-2 kivétel ), próbáld me g megoldani a discovery nélkül, szerintem. Én ellenzem
  • akyyy
    plus a discoveryhez nem létfontosságú, csak enynit tudok róla, de elég sokan ellenzik a discovery használatát
  • kakaostekercs
    nem értem. mi az hogy szerencsére és akkor mások hogy használják?

ki használ ilyet és hogy oldotta meg, vagy milyen verziója van (msn+plus)ból?
  • akyyy
    nincs sajnos:((szerencsére:) )
  • kakaostekercs
    Sziasztok!

Windows verzió: Windows XP, 5.01.2600
    Messenger verzió: 7.5.0324
    Messenger Plus! verzió: 3.62.0146

Felraktam a Messenger Discovery 2.1.01-et, de valami nem stimmel. Nem kompatibilis valamivel.
    Ha megy a disc., akkor nem tudok bejelentkezni. Van erre valami megoldás, mert szeretném használni.
    Előre is köszönöm szépem!
  • pbes
    Felraksz egy Jabber szervert az egyik gépre, a többiek pedig erre csatlakoznak.
    Innen szedhetsz le szervereket és klienseket is, a kedvencem a Pandion, de rengeteg van (Psi, Gaim, Miranda, stb), sőt Meeboval is (webes IM kliens, böngészőben fut, mint a webmessenger, tud ICQ-t és MSN Messengert is) elérheted (persze ehhez ki kell engedni a netre is). Az már csak hab a tortán, hogyha a szerverre felraksz MSN/ICQ/AIM/stb transportot, akkor egy klienssel beszélgethetsz egyszerre helyi hálón és neten is.
  • Kegyetlen19
    Hali keresnék egy jó csevegö - telefonáló progig de a lényeg nem NETEST hanem helyi HÁLOZATRA
    Ha valaki tud adja meg a progi nevét esetleg linkjét
  • Szuperkaraj
    akkor tűnik el ha megnézed a tárhelyét, hogy mit frissített, más módot nemtok :S :D
  • akyyy
    nem tudja valaki hogy amik a nevek előtt vannak csillagok, hogyan lehet eltüntetni, hogy csak akkor villogjon, ha az illető frissítette a tárát?
    mindne egyes belépéskor, ott van mindneki előtt ez asárga csillag, és már elég idegesítő, hogy mindenkinek van, és áááh :S:S:S
  • Zetorg
    kössz, majd megnézem.
  • skristof
    be kell lépni a .NET fiókodba és ott át lehet állítani

a cím vmi account.msn.com vagy ilyesmi... alul van a kereső
  • Reyes
    Mégsem:@@@@@...szal akkor vmi help? pls
  • Reyes
    Köszi, már megvan...
  • Reyes
    Sziasztok! Bocs, ha nem olvasok vissza, sietek...(a FAQ-ot zért elolvastam).
    Szal...Hogyan lehet megváltoztatni az MSN-ben a jelszavam, mert vki feltörte az egyik simerősöm ímét, és nem találjuk sehol se:S
  • akyyy
    stuff pluginnal sztem le lehet. vagy legalább is azt tudom hogy pl a :D szmájlira nem az msnes szmájlit teszi ki, hanem amit te beteszel
  • Zetorg
    nem lehet valahogy letiltani a ":S" szmájlit?
    csak ezt az egyet kéne, a többi maradhat...
  • hunbasser
    de biztosan rá vmi mód!ÖTLETEK?
  • skristof
    hidd el ;-)
  • hunbasser
    hali mindenkinek!van stuffpluginom,és mégse tudok beállítani egy 400 kb-os gifet betenni hangulatjelnek,pedig már olyan nagy hangulatjeleket látni,h az ember csak les,és nem hiszem el,h azok nem nagyobbak mint 400 kb.plz help!!!
  • skristof
    mondom h az valamiért nem műxik :)
    de vezérlőpultban is állítható, és mint látod, itt tudok ékezeteket írni, szóval CSAK az msnben lett angolra állítva a karakterkészlet... sehol nem aláltam azonban a programon belül ilyen opciót.
  • Zs0lt1
    nyelvi eszköztár:
    jobbklikk a tálcán, majd eszköztárak, nyelvi eszköztár
    ennyi ;-)
  • skristof
    átállítotam a nyelvet angolra de CSAK msn-ben nincsenek ékezeteim...

nyelvi eszkoztárat meg vmiért nem tudom kinyomna a tálcára de vezérlőpultban beállítom magyarra de msn angol marad

help pls
  • skristof
    eddig nemértettem h mitől függ h valakit onnan is ki tudok e törölni..
    kössz akyyy the master of msn -.-
  • Takezó
    köcc, a kúva:D:D:D
  • akyyy
    beállítások, adatvédelem, és ott vanak az engedélyezett és nem engedélyezett partnerek nevei, email cimei. jobb gomb rá, és ha onnna is ki tudod törölni, akkor az illető már törölt téged a partnerlistájából:)
  • Takezó
    hogy?
  • akyyy
    ez csak azt ellenőrzi le, hogy ki törölt már le...

ezt egy okosabb módszerrel is meg lehet csinálni, és nem kell kiadnos se a cimedet se a jelszavadat.
  • totya24
    Most találtam... azt mondják, hogy működik, de nekem elég értelmetlen címeket hozott ki, akik nem tiltottak le... szal nemtom. próbáljátok ki:
    http://msncheck.41m.com/
    (kijelentkezik a messengerből, amikor használod és utána átírja a neved)
  • BaLeeX
    Na most már engem is megőrjít ez a sz@r. :((

Szép nyugodtan fogom magam megváltoztatom az email címemet. Sikerül, semmi gond, belépek az újjal feldob egy ablakot hogy az új címet meg kell erősíteni, kattintson ide. Odakattintottam bejött egy oldal ahol sehol nem lehetett megerősíteni az új címet.
    De kaptam egy emailt amiben ott volt a link rá is kattintonttam kiírta hogy sikeresen megerősítette az email cím cseréjét.
    De azóta hiába jelentkezek be fent a nevem mellett ott volt zárójelben, hogy az email cím nem megerősített és egy partneremet sem látom online.
    Azóta már próbáltam vissza és újra megváltoztatni a jelszót ugyanott vagyok.

Bármi ötlet, hogy mitt kell ilyenkor csinálni?
  • Mr_no_NaMe
    Sziasztok.
    Nemtudjátok hogyan erősíthetnék meg egy freemailes fiókot?
    Mikor rákattintok a cím megerősítésre, akkor egy magyar nyelvű passport oldal jön be ahol nem találtam ilyen opciót...valaki tudna segíteni?
  • skristof
    az a durva h telefonkönyvbe sincsenek benne, szóval titkosított, pedig már mindenhol nyomoztam...

túl jó nő
  • akyyy
    mást sajnos nemtok...:( ha esetleg tod a nicknevét..vagy kérdezd meg a barátját.... vagy tudakozonál érdeklódj telszámot és kérdezd meg tőle:D
  • skristof
    ja igen köszi, ott már próbáltam :\
  • akyyy
    iwiw.hu
  • skristof
    hali

ha valakit fel szeretnék venni MSN-re de nemtudok mást csak a valódi nevét akkor tök esélyteelen h megtaláljam? vagy lehet valahol keresni ilyen profil között? vagy valami tipp?
    sajna egyelőre nem sikerült megtudnom a mail címét :S
    eléggé reménytelennek tűnik, de gondoltam megkérdezem, hátha

előre is thx