MSN Messenger (.. 7.5)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ehhh, tényleg?
amit ajánlottam az gyorsabb, alaposabb és egyszerübb lett volna neki😄DD

akyyy
már le van írva a topikba jópárszor, onnan akkor lehet törölni neveket, ha a apartnerlistájhukból téged is törölt az illetõ

(az egyes pluginok ezt szokták ellenõrizni, ki mikor törölt)

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Hi all!

Nemtom, olyet lehet h a megj.képemnek mzgóképet teszek be vhogy? Tom h van ez a Winks, de azon kívül megoldható-e a dolog, h diavetítésszerûen mutasson képeket?

Köszönök minden értékes választ!

mateus33
Halihó! Nem tudja vki,hogy a beállításoknál az adatvédelem résznél mindig megmarad az összes név (akiket engedélyezve vannak,akiket letiltottam) vagy vhogy lehet törölni a listából?

Hibaelhárítás mit mond?
Ha az alapértelmezett átjáróra panaszkodik, akkor nézd meg a #4664-et, a megoldás kicsivel feljebb van.
Mástól is hallottam már errõl, de ott megjavult magától, valószínûleg átmeneti hálózati probléma volt. Nézd meg, melyik a legújabb verzió a messenger.msn.com-on, ha a 7.5.0311-nél újabb, akkor próbálkozz azzal, ha nem, akkor az én megoldásommal. De ha a sem a java sem a webmessenger nem megy, akkor ott tényleg hálózati probléma lesz.
Extraboy
start - futtatas - regedit...

Szia!
Használd a Registry.Help.Pro progit, be írod a regkeresõjében pl: MSN Content Plus
és kitudod törölni a szarságait.

hello! nagyon fontos kérdésem lenne. hogy lehet ha lehet egyáltalán az msn plus-ban megjelenõ hang fájlokat gépre menteni hogy azokat pl formázás után ismét használni tudjam. mer mindenhol kerestem de semmi nem jött össze. smile-ra találtam az msn backup-ot az nemrossz, de hanggal nem tok mit kezdeni.

más: mitöl tüntek el a smile-k az msn-bõl. néha ha ujra inditottam a progit akkor megjelentek de most semmi.

légyszives segitsetek, mert egy format már nem ártana... <#csodalk>
hát ezel sem megy
akkor rip <#bdead>

Extraboy
Hat ha a java se jelentkezik be akkor ketlem, hogy ilyennel megoldanad. Probald ki webmessengerrel. (ha nem tudod a linket, kattints ide)

Hy!
Van egy kis problémám:

http://www.kepfeltoltes.hu/view/060127/msn_problem_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Itt már csak a reinstall segíthet? A java messenger sem akar bejelentkezni.

bertino
pofonegyszerû, elindít egy számot Mediában vagy Winampban, vagy amit használ abban

mert ilyenrõl még nem hallottam

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

gee21
sziasztok ! kérés
MSN SPACE re.. hogy lehet kitenni mediaplayert? illetve hogy lehet azt megcsinalni hogy ahogy belép vki az oldalra a spacere.. egybõl induljon 1 zene alatta? köszi help me

Extraboy
majd en eleneklem neked <#idiota><#vigyor>

Nincs meg valakinek véletlen a Vedlik a Puli by Szala, msnplusszon terjedõ zenerészlet teljes verziója? 😊
mennyi fasságot kitalálnak

bertino
<#ejnye1><#banplz>
már másodszor irod, és az elõzõ nem volt még 10 hsz-el visszább se...

Ha valaki még nem ismerné:
http://www.sweetim.com

sok sok lol smile és winks
Tessék hitetlenek <#mf2>

http://www.logitech.com/index.cfm/products/videoeffects/welcome/HU/HU,crid=2354&categoryid=446

A dolog szépséghibája, hogy csak 4 féle Logitech kamerával mûködik...

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

tibor16
hangokat, emotion ikonokat, meg bejátszásokat lehet +-ban felrakni a mess-re. Fizetõs lenne, van 1 triál része is. Viszont ha vki ilyet bejátszik a beszélgetésbe, nem tudod fogni, mer kell hozzá ez a progi - ezért raktam fel. Viszont amikor uninstall volt ez a regisztrációs vacak, valahogy rajta maradt a gépemen. és neeeeeem találom, hogy kellene eltûntetni. erre kellene a help...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

akyyy
mi az a MSN Content Plus?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

tibor16
Sziasztok

Felraktam az MSN messengert. Ismerõseim mindenféle animációkat küldtek, ezért - unszolásra felraktam rá az MSN Content Plus kiegészítést - amit aztán szabályosan, villámgyorsan le is szedtem. Viszont, bár a progi nincs fent, végigtúrtam a registryt, a könyvtárakat, leszedtem mindent ami MSN-el kezdõdik, futtattam a regcleanert, a spyboot-ot, az ad-awere-ét, - mégis feljön 1 ablak !!!szabálytalan idõközönként!!!, hogy regisztráljam, vegyem meg ezt a xarságot, vagyis az MSN Content Plus programot. Van vkinek vmi tippje, hogy ilyenkor a fejbelövésen kívûl még mi a francot lehet csinálni???

-elnézést, ha nem a legjobb helyre írtam (esetleg szívesen vennék linket, ahol erre van orvosság), de ha tudna vki segíteni, nagyon megköszönném....

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

tudnatok segiteni,hogy hol talalok animaciokata msn-hez mert alapbol eleg keves van.
bowari
Hy.Nekem is jött ez a levél.Valami idióta találhatta ki.Nem létezik igy értesitenének.

Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit

xxdani
mi a véleményetek errõl a progiról? http://www.sweetim.com/

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Dying Soul
Intelligencia rulz:

๑۩۞۩๑ Bence ๑۩۞۩๑ says:
(akik nem értenék, olvassák végig ezt, MERT NAGYON FONTOS!):
A Fordítás:

Heló itt Andy és John, az msn igazgatói, elnézést a zavarásért de az
msn
lezárulni készül.<...>

Tuoni says:
-ez faszság-
๑۩۞۩๑ Bence ๑۩۞۩๑ says:
igen?
Tuoni says:
igen, mindjárt adom az indokot
Tuoni says:
1) Vajon egy ilyen fontos levelet az MSN így, a sajtó kizárása nélkül, lánclevélben, ráadásul súlyos stiláris, és helyesírási hibákkal közölne? <...>
๑۩۞۩๑ Bence ๑۩۞۩๑ says:
ez mi?
๑۩۞۩๑ Bence ๑۩۞۩๑ says:
ami inditotta?
Tuoni says:
ez a magyarázat arra, hogy ez miért kamu, és miért nem kell bevenni a sok hülye embernek
๑۩۞۩๑ Bence ๑۩۞۩๑ says:
oks

akyyy
egy érdekes kis programra akadtam.
meg kell nyitni egy videót vele, és a webkamera helyett azt fogja látni😊 elég érdekes😊

Link

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Ha az otthoni gépeden lévõ ftp-t szeretnéd elérni, akkor miért nem regisztrálsz egy dinamikus domaint, van olyan, amit a router is tud, még programot sem kell letölteni, csak a routeren beállítani a felhasználónevet, jelszót, errõl a router kézikönyvébõl tudhatsz meg többet. Ezek fussanak a gépen, elhasználónév, jelszó beállítva rajtuk és pl. teneved.myip.hu címen érheted el.
DynDNS
MyIP.hu
shrek82
nem gunyosan montam, télleg segített...😄

....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....

akyyy
nem is olyan rég belinkeltek egy iylen progit ami megmutatja vissza kell keresni a topicba.....

Extraboy
Sorry 😄 de angol msn-t hasznalok...😄

Extraboy
Nekem is jo lenne egy ilyen, sok buzit megszivatni, aki szorakozik...

bertino
nekem volt egy kapcsolatmonitorozó programom, a neve mi volt, most nemtudom, majd meglesem
DC miatt használtam, mert mindent elárult arról, aki rámkapcsolódott, lehet mûködne MSN beszélgetés közben is

Van olyan program ami megmutatja annak az ip-jét akivel beszélek msn-n.

Még mielött rosszra gondolnátok nem hülyéskedésre kell hanem hogy bárhonnan elérhesem a gépemen léfõ ftp-t.
shrek82
ez segített..köszi szépen 😄

Extraboy
Nem hinnem :S max, ha ok vettek fel, akkor van egy olyan opcio, angolul leirom: tools / options / privacy / see who added to their contact list, ha erre ranyomsz, legalabb talan a fele megvan :S

shrek82
sziasztok!
A partnerlistát vissza lehet állítani vhogy egy régebbi állapotba? Mert kitöröltem pár címet, amik kellenének..:S

Az indexen olvastam. Ez a cikk lényegi része, mert elõtte bemásolták a levelet, de gondoltam azt ismeritek, szóval csak a velejét raktam be ide.
akyyy
hûûha, thx, milyen cikk?

Mindenfajta utánajárás nélkül, amikor megkapja a levelet, gondolkodjon el a következõkön:

1) Vajon egy ilyen fontos levelet az MSN így, a sajtó kizárása nélkül, lánclevélben, ráadásul súlyos stiláris, és helyesírási hibákkal közölne? A levélben szerepel az eredeti, angol nyelvû változat is, amibõl nyomon követhetõ, hogy az állítólagos igazgatópáros nem nagy ismerõje a nyelvi szabályoknak. A ’válasz’ (angolul ’reply’😉 kifejezést a nagy hatalmú Andy és John ’replay’-nak (lejátszás, visszajátszás), az MSN-t néha csupa nagy, néha csupa kisbetûvel, a whoever-t (aki, akárki, bárki) viszont külön írja.

2) Feltehetõen, ha az MSN-nek két igazgatója lenne, akkor is teljes névvel, nem pedig "Andy és john"-ként nyilvánulnának meg. Kontaktcímet, vagy telefonszámot hagynának, ahol érdeklõdni lehet a változásról.

3) Ha valóban "leállítják a szervereket", azt is jelenti, hogy hiába továbbítja a hotmailes emailcímmel rendelkezõ lelkes balek az összes ismerõsének a levelet, mert az MSN szervereinek leállításával a Hotmailnek is leáldozna.

És akinek mindez nem elég, annak eláruljuk, hogy az MSN egy portál, amit 1995 augusztus 24-én indított a Microsoft. Legnépszerûbb szolgáltatásai az ingyenes Hotmail levelezõ, az MSN Messenger azonnali üzenetküldõ, de ezeken kívül hírszolgáltatással, játékokkal, rengeteg webes alkalmazással rendelkezik. A tulajdonos tehát a Microsoft, amelynek egyetlen vezérigazgatója legkevésbé sem Andy vagy John, hanem Steve Ballmer.

Ha még mindig szívesen továbbítana egy ilyen kamut, elõtte kattintson a Sophos hoax, vírus és lánclevélfigyelõ oldalára, ugyanis az antivírus cég is felhívja a figyelmet az "MSN bezárni készül"-hoaxra.

ezt kimásoltam egy cikkbõl, nem a saját gondolatom, én nem vagyok ennyire ókóóós
Gerasim
Be van állitva hogy ne jelenicse meg az egyéni hamgulat jeleket azt már megtaláltam de mégis átjönnek valahogy ezen a tiltáson 😞
nics valami specko kiegészités erre???

Extraboy
"This will be the next-generation MSN Messenger. The name is new, but it will still be free to download Messenger and use most of its features. And there will be some remarkable new ways to instantly share and connect with friends"

Magyarra forditva: "Ez lesz az uj generacios MSN. A nev uj, de meg mindig ingyen lehet letolteni, es a legtobb funkciot hasznalni, es lesz par uj emlitesre melto uj tulajdonsag."
(csak a PC-rol normal telefonra valo hivas lesz fizetos, de az mindenutt az)

bertino
/blockuser is hasznos <#eljen><#eplus2>

alapból benne van az msn-ben, Eszközök, Beállítások, Üzenetek és ott az Egyéni hangulatjelek megjelenítése elõtti négyzetbõl szedd ki a pipát 😉

ngcsnet
eszközök>üzenetek>egyéni hangulatjelek kikapcsoloása

Gerasim
Szükségem lenne a segitségetekre!

Van e olyan kiegészités, program vagy plugin
ami letiltja a partnerek által küldött nem
alapértelmezett hangulat jeleket mert nagyon
idegesitõ hogy kodfejtegetnem kell 1 oldalon
hogy mit is akart valójában írni!

Köszönöm elöre is!

grebber
LOL milyen mailt küldtek és vannak akik elis hiszik hogy fizetõs lesz az msn.

Next PC upgrade: 2022

AdaKiller
én nem tudok ilyenrõl sajnos 😞

Steam Nick: adakiller

Sajnos nem de én is köszönöm.
Sajnos nem ez az, de köszi!

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic