MSN Messenger (.. 7.5)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amit ajánlottam az gyorsabb, alaposabb és egyszerübb lett volna neki😄DD
(az egyes pluginok ezt szokták ellenõrizni, ki mikor törölt)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nemtom, olyet lehet h a megj.képemnek mzgóképet teszek be vhogy? Tom h van ez a Winks, de azon kívül megoldható-e a dolog, h diavetítésszerûen mutasson képeket?
Köszönök minden értékes választ!
Ha az alapértelmezett átjáróra panaszkodik, akkor nézd meg a #4664-et, a megoldás kicsivel feljebb van.
Mástól is hallottam már errõl, de ott megjavult magától, valószínûleg átmeneti hálózati probléma volt. Nézd meg, melyik a legújabb verzió a messenger.msn.com-on, ha a 7.5.0311-nél újabb, akkor próbálkozz azzal, ha nem, akkor az én megoldásommal. De ha a sem a java sem a webmessenger nem megy, akkor ott tényleg hálózati probléma lesz.
Használd a Registry.Help.Pro progit, be írod a regkeresõjében pl: MSN Content Plus
és kitudod törölni a szarságait.
más: mitöl tüntek el a smile-k az msn-bõl. néha ha ujra inditottam a progit akkor megjelentek de most semmi.
légyszives segitsetek, mert egy format már nem ártana... <#csodalk>#csodalk>
akkor rip <#bdead>#bdead>
Van egy kis problémám:
http://www.kepfeltoltes.hu/view/060127/msn_problem_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Itt már csak a reinstall segíthet? A java messenger sem akar bejelentkezni.
mert ilyenrõl még nem hallottam
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
MSN SPACE re.. hogy lehet kitenni mediaplayert? illetve hogy lehet azt megcsinalni hogy ahogy belép vki az oldalra a spacere.. egybõl induljon 1 zene alatta? köszi help me
már másodszor irod, és az elõzõ nem volt még 10 hsz-el visszább se...
http://www.sweetim.com
sok sok lol smile és winks
http://www.logitech.com/index.cfm/products/videoeffects/welcome/HU/HU,crid=2354&categoryid=446
A dolog szépséghibája, hogy csak 4 féle Logitech kamerával mûködik...
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Felraktam az MSN messengert. Ismerõseim mindenféle animációkat küldtek, ezért - unszolásra felraktam rá az MSN Content Plus kiegészítést - amit aztán szabályosan, villámgyorsan le is szedtem. Viszont, bár a progi nincs fent, végigtúrtam a registryt, a könyvtárakat, leszedtem mindent ami MSN-el kezdõdik, futtattam a regcleanert, a spyboot-ot, az ad-awere-ét, - mégis feljön 1 ablak !!!szabálytalan idõközönként!!!, hogy regisztráljam, vegyem meg ezt a xarságot, vagyis az MSN Content Plus programot. Van vkinek vmi tippje, hogy ilyenkor a fejbelövésen kívûl még mi a francot lehet csinálni???
-elnézést, ha nem a legjobb helyre írtam (esetleg szívesen vennék linket, ahol erre van orvosság), de ha tudna vki segíteni, nagyon megköszönném....
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
๑۩۞۩๑ Bence ๑۩۞۩๑ says:
(akik nem értenék, olvassák végig ezt, MERT NAGYON FONTOS!):
A Fordítás:
Heló itt Andy és John, az msn igazgatói, elnézést a zavarásért de az
msn
lezárulni készül.<...>
Tuoni says:
-ez faszság-
๑۩۞۩๑ Bence ๑۩۞۩๑ says:
igen?
Tuoni says:
igen, mindjárt adom az indokot
Tuoni says:
1) Vajon egy ilyen fontos levelet az MSN így, a sajtó kizárása nélkül, lánclevélben, ráadásul súlyos stiláris, és helyesírási hibákkal közölne? <...>
๑۩۞۩๑ Bence ๑۩۞۩๑ says:
ez mi?
๑۩۞۩๑ Bence ๑۩۞۩๑ says:
ami inditotta?
Tuoni says:
ez a magyarázat arra, hogy ez miért kamu, és miért nem kell bevenni a sok hülye embernek
๑۩۞۩๑ Bence ๑۩۞۩๑ says:
oks
meg kell nyitni egy videót vele, és a webkamera helyett azt fogja látni😊 elég érdekes😊
Link
DynDNS
MyIP.hu
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
DC miatt használtam, mert mindent elárult arról, aki rámkapcsolódott, lehet mûködne MSN beszélgetés közben is
Még mielött rosszra gondolnátok nem hülyéskedésre kell hanem hogy bárhonnan elérhesem a gépemen léfõ ftp-t.
A partnerlistát vissza lehet állítani vhogy egy régebbi állapotba? Mert kitöröltem pár címet, amik kellenének..:S
1) Vajon egy ilyen fontos levelet az MSN így, a sajtó kizárása nélkül, lánclevélben, ráadásul súlyos stiláris, és helyesírási hibákkal közölne? A levélben szerepel az eredeti, angol nyelvû változat is, amibõl nyomon követhetõ, hogy az állítólagos igazgatópáros nem nagy ismerõje a nyelvi szabályoknak. A ’válasz’ (angolul ’reply’😉 kifejezést a nagy hatalmú Andy és John ’replay’-nak (lejátszás, visszajátszás), az MSN-t néha csupa nagy, néha csupa kisbetûvel, a whoever-t (aki, akárki, bárki) viszont külön írja.
2) Feltehetõen, ha az MSN-nek két igazgatója lenne, akkor is teljes névvel, nem pedig "Andy és john"-ként nyilvánulnának meg. Kontaktcímet, vagy telefonszámot hagynának, ahol érdeklõdni lehet a változásról.
3) Ha valóban "leállítják a szervereket", azt is jelenti, hogy hiába továbbítja a hotmailes emailcímmel rendelkezõ lelkes balek az összes ismerõsének a levelet, mert az MSN szervereinek leállításával a Hotmailnek is leáldozna.
És akinek mindez nem elég, annak eláruljuk, hogy az MSN egy portál, amit 1995 augusztus 24-én indított a Microsoft. Legnépszerûbb szolgáltatásai az ingyenes Hotmail levelezõ, az MSN Messenger azonnali üzenetküldõ, de ezeken kívül hírszolgáltatással, játékokkal, rengeteg webes alkalmazással rendelkezik. A tulajdonos tehát a Microsoft, amelynek egyetlen vezérigazgatója legkevésbé sem Andy vagy John, hanem Steve Ballmer.
Ha még mindig szívesen továbbítana egy ilyen kamut, elõtte kattintson a Sophos hoax, vírus és lánclevélfigyelõ oldalára, ugyanis az antivírus cég is felhívja a figyelmet az "MSN bezárni készül"-hoaxra.
ezt kimásoltam egy cikkbõl, nem a saját gondolatom, én nem vagyok ennyire ókóóós
nics valami specko kiegészités erre???
Magyarra forditva: "Ez lesz az uj generacios MSN. A nev uj, de meg mindig ingyen lehet letolteni, es a legtobb funkciot hasznalni, es lesz par uj emlitesre melto uj tulajdonsag."
(csak a PC-rol normal telefonra valo hivas lesz fizetos, de az mindenutt az)
Van e olyan kiegészités, program vagy plugin
ami letiltja a partnerek által küldött nem
alapértelmezett hangulat jeleket mert nagyon
idegesitõ hogy kodfejtegetnem kell 1 oldalon
hogy mit is akart valójában írni!
Köszönöm elöre is!
Next PC upgrade: 2022
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic