8023
  • misirulez
    őőő...sajnosa nem tudom, hogy kell megnézni, igazából azt se tudom pontosan, hogy egy plugin mitől plugin

(úgy tudom kiegészítőt jelent, de biztos tévedek).

Leírnád, hogy tudom megnézni?

előre is thx.
  • akyyy
    feltette a plugint a pluginok közé?
  • misirulez
    Helló olvastam a faqban, hogy képet lopni Stuffpluginnal lehet, de nemtudom pontosan, hogy mert a faq.-ban csak ennyi van:

"Stuffpluginnal /xstealdp parancsal"

ez pontosan mit is takar?
    Én feltettem a Stuffplugin-t és nem történt semmi változás amit én észrevettem volna...

Valaki legyenszíves és segítsen nekem,

előre is köszönöm.

misi
  • totya24
    éz most komoly?
    kérdezd meg, hátha megmondja...
    szerintem az msn szerverét nem éppen a legegyszerűbb feltörni...
    inkább a hacker topikban kérdezősködj ilyenekről..
    szerintem...
  • MajorRush
    Sziasztok!

Lehet már kérdezte valaki, érdekelne hogyan lehet más jelszavát megtudni, feltörni?! Már ha egyáltalán lehet...

Köszönöm!
  • prezi
    kuzsé htx -.-
  • misirulez
    Thx!
  • BiG G
    dromcsiról szmájlit csenő presziek -.-
  • akyyy
    nem igaz, nincs, megint a "van egy haverom aki tudja...." ne foglalkozz vele!

a folyamatos rezegteteés, meg az msn patch, keress rá a megfelelő verióra a mess.be-n
  • misirulez
    Sziasztok, olvastam a faq-ot és az volt benne, hogy nem létezik olyan program ami megmondja, hogy ki tiltott le...
    Namármost van egy partnerem aki meg tudja mondani de most ő tiltott le engem (vagyishogy eddig mindig aktv volt de már nem, ebből gondolom letiltott)
    Szóval nem lehet, hogy a Faq készítése óta már készült ilyen program ?
    Jah és arórl is tudok ami biztos, hogy van olyan program amivel lehet folyamatosan rezgetni, ez megvan valakinek?

üdv.:misi
  • prezi
  • BiG G
    igen, valszeg az SP2 baszott be ;o)
  • skristof
    nézd nekem is megfordult a partnerlistámon több száz ember, én sem emlékszem mindre

persze ez nem jelenti azt, h nekem van igazam
  • prezi
    pls HELP !!!
    msot raktam ujra a gépet és nem engedi felrakni a 6.2-est... pedig multkor sikerült... most meg csak a 7.5 megy fel :C
    lehet azért mert felraktam sp2 őt D:
  • akyyy
    vagy stuff plugint használ, és letiltott, és ugy ír neked. ( vagy szar a netje)
  • Duddits
    Ott irta a végén, hogy nem ismeri.
  • skristof
    letörölted de nem tiltottad
  • Zs0lt1
    skacok, az hogy lehet, hogy valaki úgy ír nekem, hogy nincs a partnerlistámban?
    nem szopatás volt tuti, mert elnézést kért az illető, hogy ismeretlenül zavar.

• Zséé
    Discovery
  • vadmotoros
    Helló!

Remélem van köztetek MSN guru. Azt hogyan lehet megcsinálni hogy ha valakivel beszélgetek, és ő ír üzenetet, de úgy mintha azt én írtam volna neki? csak mert az egyik ismerősöm az egyik nap szórakozott velem így. Csak a megnyugtatásért ugye ez valami crack-patch vagy mittudomén, és nem én hülyültem meg.

előre is köszi a segítséget
  • Duddits
    Elfelejtettem elötte pár lépést végrehajtani. Az volt a gond.
  • Zséé
    tudtommal csak aki jelentkezik tesztelőnek az tudja használni (nembiztos)
  • Duddits
    Rájöttem.
  • Zséé
    pont azt amit leírtál...
  • Duddits
    A bejelentkezéshez használt Passport-azonositó nem teszi lehetővé a Messenger ezen bétaverziójának elérését. 810003cc

Messenger 8.0 BÉTA

Ezt mit jelent??
  • csum666
    ok pacse
  • skristof
    túltárgyalva
    písz
  • csum666
    Nem néztelek le nem a sítlusom.... szal hüyleségeket gondolsz
  • skristof
    ja félreolvastam, bocs
    de szerintem normális hangnemben szóltam hozzád, tlán elvárható, h emberségesen válaszolsz, nem pedig lenézően
    na mind1
  • akyyy
    én a multkor feltettem az új msnt, de mivel nem tetszett letöröltem, az msn 7.5 nem ment. úgyse ha javítva feltettem. le kell törölni, majd ujra feltelepíteni. viszont nem veszett el egy szmájli, egy kép sem:)
  • csum666
    csak hogy a genmsn az winamp én meg nem winampot mondtam azt okoskodik...

sok lejátszót ki lehet vele iratni...
  • csum666
    ja értem:D gondoltam
  • Takezó
    "mifasz" -.-:d
  • kakaostekercs
    mindenki inkább 7.5-öt használ, vagy már jobb a Live Messenger Beta 8.0566 + MSN Plus 4 , ill. megbízható és legalább annyit tud?
    A Stuff nem megy rajta, ugye?

Ha feltelepítem az új msn-t másik könyvtárba..nem írja fölül a mostani msn-t, ugye?
  • csum666
    mifac????
  • Takezó
    egy kerdes - lehet hogy volt mar: a partnerem camkepet szeretnem vmi felvenni, van erre mód?
  • Szuperkaraj
    attól függ kinek melyik lehetőség a hasznos, van a StuffPlug-ban is jópár funkció, hogy többet tud-e, azt nem tudom megmondani, ez mindenkinek szerintem a saját véleménye :)
  • skristof
    gen msn vagy mifac, szerintem letöltések közt megtalálható volt eddig is, de azért köszi :)
  • csum666
    Nem tom érdekel e vkit de aki nem szereti winampot ill wmp de kiszeretné iratni msnnel amit hallgat megoldható :D:D:D régóta kerestem...
  • JinkX
    Én részemről egy régebbi Discovery-t használok és semmi gond nincs vele azt leszámítva, h kb. 3-szor kell a bejelentkezés gombra kattintanom, de ezt kibírom, mert van pár hasznos funkciója. Az új verziója nekem sem megy... A Stuff-ot nem ismerem, többet tud mint a Discovery?