8023
  • The FlashBack
    bár lehet hogy megvan:)
  • The FlashBack
    esetleg egy linket kaphatok? mert google nem talál sok hasznos linket...
  • Laky
    már próbáltam anno, és nekem nem sikerült :(
  • akyyy
    stuff pluginnal meglehet ezt csinálni, magyar nyelven könnyen leírja
  • The FlashBack
    szisztok azt szeretném megkérdezni,
    hogy az eredeti smiley-kat hogy lehet törölni, vagy átnevezni a billentyű parancsait...
  • Revans85
    hbd2u Akyyy :)
  • Laky
    HBD! :)
  • akyyy
    köszi:)
  • tigeroo
    grat akyyy ^^
  • ngcsnet
    Boldog születésnapot Akyyy-nak;)
  • Szuperkaraj
    Boldog születésnapot akyyy ;)
  • BiG G
    HBD Akyyy! :D
  • LordBaker
    Sziasztok! kellene egy kis segítség! nem fogadja el az e-mail címemet bejelentkezéskor! valami ötlet? (Most telepíteném, és a chello által adott címről van szó) elöre is köszönöm!
  • xxdani
    Nem lehet valahogy beállítani, hogy ha jön egy új mail-om és el akarom olvasni akkor egy új IE-s oldalt nyisson?
  • akyyy
    itt válogass, van pár, amire te gondolsz (amúgy a hsz-eket töröltem, de nagoyn nem akartam.... szvsz undorítóak ezek az ún. 3d szmájlik:D)
  • Jaffa 2843
    Üdv! Nem tudná nekem megmondani hogyan lehet ilyen smileykat beszerezni ingyen?: beszélő smileyk
  • skristof
    nincsmit :)
  • Bakutyin
    Köszönöm.
  • skristof
    msn plus > beállítások > azonnali üzenetek > automatikus elfogadást pipáld ki
  • Zséé
    Beállításokban állítsd át a letöltési mappát. Azt, hogy miért fogadja el automatikusan azt nemtom...
  • Bakutyin
    A problémám nekemis a fájl átvitellel an, eddig jó volt hogy nem nyitottam meg az msn-en keresztül, hanem külön(és így nem blokkolta) de most már úgy se megy. A windows nyűgldik valamit a hibás memóriaterületekre való hivatkozásokkal.
    Namost ezt taln ki lehetnek küszöbölni ha oda menteném a fájlt ahova akrom, de sajnos autómatikusan elfogadja a dolgokat ha küldeni akarnak nekem valmit(a webkamerát is bekapcsolja anéklül hogy én elfogadnám..)

HOGYAN lehetne ezt kikapcsolni?

előre is köszi.
  • Revans85
    Korábban nekem is az #5546-ban írt problémám volt.
    Egy féregirtás után elcsesződött, ezért legyalultam a 7.5-öst és újra feltettem. Lekapcs tűzfalat - mindent amit lehet elkövettem, h működjön. Többszöri sikertelen próbálkozás után az UPC ügyfelese azt az infót adta, h tudnak a 7.5-problémáról, vegyem fel a kapcsolatot az MSN-nel, mert ott a megoldás.
    Mivel nekem korábban bevált a 7.0 most minden gond nélkül azt használom.
    Ha szükségem lenne az újabb verzióra utánajárnék.

• bertino
    má mé lenne gondja vele, ha UPCs ?
  • boleta
    hello
    nekem lene egy kérdésem:
    Mikor winkst akkarok a messengerembe instalni winks instalerel ezt miért irja ki?
    -component 'mswinsck.ocx' or one of its dependencies not no correcly registred:a file is missing invaild
  • tonnni
    Nem UPCs vagyok, hanem mikrohullámú netem van, tehát van a gépbe egy ASUS hálokártya, az bekavarhat?????????
  • Revans85
    Ha UPC-s vagy, a 7.5-tel lesz is gondod.
  • bertino
    valami hiba de milyen hiba ? IMG]/forumkepek/2006_01/icon_ohmygod.gif[/IMG]
  • tonnni
    Azt írja, hogy valami hiba van!!Nyomom a hibakeresést aztán kírja hogy az átjáróm nem működik megfelelően!!!De az átjáró működik, mert net van!!!Tűzfalat kikapcsoltam vírusírtot leszedtem hátha bekeavar, de nem!!!Fogalmam sincs mi lehet!!!
  • akyyy
    mit ír ki miért nem enged be?
  • tonnni
    Hello!!!

Lenne egy kérdésem! Tökéletesen működik a 7.0ás de ha feltelepítem a 7.5öst az szarakodik!!!Általában be se enged azt írja hogy gáz van az átjárómmal, ha esetleg beenged 10ből egyszer 10perc után kilép!!
    Nem tudja valaki mi lehet az oka????
  • Szuperkaraj
    valószínű sosem fogom megtanulni hogy 1 postban írjam le a mondanivalóm :D
    néha előfourdul, hogy kiírja a személyes üziket, de ha kijelentkezek és vissza be, akkor megint nem látom őket, kb havonta 2-3-szor előfordul hogy látom az üziket, rendszertelen időközönként, véletlenül
  • Szuperkaraj
    azért kössz ;)
  • Szuperkaraj
    áá, próbáltam, kb ilyen már 1 éve, nemtudom szóltam-e, mert nemnagyon zavar, de azért mégis :D
  • akyyy
    huh hát passz, töröld le és tedd ujra, hátha megjavul tőle
  • Szuperkaraj
    thx, bár én nemhasználok liv-et, vagy lájv-ot, vagy bárhogy is ejtsék :D
  • Szuperkaraj
    tudod, amit a nevünk alá ki lehet írni, bocs ha hülyén írtam le...na ez egyik sem jelenik meg nekem, csak a sajátom, másét nem látom
  • akyyy
    Megjelent egy frissített msn plus, amely letölthető innen!

Verziószáma 3.63.148

Ujdonság nem igazán van benne, viszont ez már használható a Live-hoz!!!
  • akyyy
    miylen személyes üzenetet?
  • Szuperkaraj
    öö...nemtom kérdeztem-e már hogy a személyes üzeneteket miért nem jeleníti meg ez a szar!? :D
  • Szuperkaraj
    Plus!->Beállítások->Bővítmények itt jelölnie kell egy StuffPlug-NG nevű plugint ( ami beépülő modult jelent, tulajdonképpen kiegészítő is, sokféle képpen lehet fordítani ) előtte a négyzet legyen kipipálva, ha ezek megvannak, akor úgy lehet képetlopni hogy a párbeszédablakba beírod hogy /xstealdp