8023
-
bár lehet hogy megvan:)
-
esetleg egy linket kaphatok? mert google nem talál sok hasznos linket... -
már próbáltam anno, és nekem nem sikerült :( -
stuff pluginnal meglehet ezt csinálni, magyar nyelven könnyen leírja -
szisztok azt szeretném megkérdezni,
hogy az eredeti smiley-kat hogy lehet törölni, vagy átnevezni a billentyű parancsait...
-
Revans85 #5568 hbd2u Akyyy :) -
HBD! :) -
köszi:) -
grat akyyy ^^
-
Boldog születésnapot Akyyy-nak;) -
Szuperkaraj #5563 Boldog születésnapot akyyy ;) -
HBD Akyyy! :D -
LordBaker #5561 Sziasztok! kellene egy kis segítség! nem fogadja el az e-mail címemet bejelentkezéskor! valami ötlet? (Most telepíteném, és a chello által adott címről van szó) elöre is köszönöm! -
Nem lehet valahogy beállítani, hogy ha jön egy új mail-om és el akarom olvasni akkor egy új IE-s oldalt nyisson? -
itt válogass, van pár, amire te gondolsz (amúgy a hsz-eket töröltem, de nagoyn nem akartam.... szvsz undorítóak ezek az ún. 3d szmájlik:D) -
Üdv! Nem tudná nekem megmondani hogyan lehet ilyen smileykat beszerezni ingyen?: beszélő smileyk -
skristof #5557 nincsmit :) -
Köszönöm. 

-
skristof #5555 msn plus > beállítások > azonnali üzenetek > automatikus elfogadást pipáld ki -
Zséé #5554 Beállításokban állítsd át a letöltési mappát. Azt, hogy miért fogadja el automatikusan azt nemtom... -
A problémám nekemis a fájl átvitellel an, eddig jó volt hogy nem nyitottam meg az msn-en keresztül, hanem külön(és így nem blokkolta) de most már úgy se megy. A windows nyűgldik valamit a hibás memóriaterületekre való hivatkozásokkal.
Namost ezt taln ki lehetnek küszöbölni ha oda menteném a fájlt ahova akrom, de sajnos autómatikusan elfogadja a dolgokat ha küldeni akarnak nekem valmit(a webkamerát is bekapcsolja anéklül hogy én elfogadnám..)
HOGYAN lehetne ezt kikapcsolni?
előre is köszi. -
Revans85 #5552 Korábban nekem is az #5546-ban írt problémám volt.
Egy féregirtás után elcsesződött, ezért legyalultam a 7.5-öst és újra feltettem. Lekapcs tűzfalat - mindent amit lehet elkövettem, h működjön. Többszöri sikertelen próbálkozás után az UPC ügyfelese azt az infót adta, h tudnak a 7.5-problémáról, vegyem fel a kapcsolatot az MSN-nel, mert ott a megoldás.
Mivel nekem korábban bevált a 7.0 most minden gond nélkül azt használom.
Ha szükségem lenne az újabb verzióra utánajárnék.
-
má mé lenne gondja vele, ha UPCs ? -
boleta #5550 hello
nekem lene egy kérdésem:
Mikor winkst akkarok a messengerembe instalni winks instalerel ezt miért irja ki?
-component 'mswinsck.ocx' or one of its dependencies not no correcly registred:a file is missing invaild

-
tonnni #5549 Nem UPCs vagyok, hanem mikrohullámú netem van, tehát van a gépbe egy ASUS hálokártya, az bekavarhat????????? -
Revans85 #5548 Ha UPC-s vagy, a 7.5-tel lesz is gondod.
-
valami hiba
de milyen hiba ? IMG]/forumkepek/2006_01/icon_ohmygod.gif[/IMG]
-
tonnni #5546 Azt írja, hogy valami hiba van!!Nyomom a hibakeresést aztán kírja hogy az átjáróm nem működik megfelelően!!!De az átjáró működik, mert net van!!!Tűzfalat kikapcsoltam vírusírtot leszedtem hátha bekeavar, de nem!!!Fogalmam sincs mi lehet!!! -
mit ír ki miért nem enged be? -
tonnni #5544 Hello!!!
Lenne egy kérdésem! Tökéletesen működik a 7.0ás de ha feltelepítem a 7.5öst az szarakodik!!!Általában be se enged azt írja hogy gáz van az átjárómmal, ha esetleg beenged 10ből egyszer 10perc után kilép!!
Nem tudja valaki mi lehet az oka????
-
Szuperkaraj #5543 valószínű sosem fogom megtanulni hogy 1 postban írjam le a mondanivalóm :D
néha előfourdul, hogy kiírja a személyes üziket, de ha kijelentkezek és vissza be, akkor megint nem látom őket, kb havonta 2-3-szor előfordul hogy látom az üziket, rendszertelen időközönként, véletlenül -
Szuperkaraj #5542 azért kössz ;) -
Szuperkaraj #5541 áá, próbáltam, kb ilyen már 1 éve, nemtudom szóltam-e, mert nemnagyon zavar, de azért mégis :D -
huh hát passz, töröld le és tedd ujra, hátha megjavul tőle -
Szuperkaraj #5539 thx, bár én nemhasználok liv-et, vagy lájv-ot, vagy bárhogy is ejtsék :D -
Szuperkaraj #5538 tudod, amit a nevünk alá ki lehet írni, bocs ha hülyén írtam le...na ez egyik sem jelenik meg nekem, csak a sajátom, másét nem látom -
Megjelent egy frissített msn plus, amely letölthető innen!
Verziószáma 3.63.148
Ujdonság nem igazán van benne, viszont ez már használható a Live-hoz!!! -
miylen személyes üzenetet? -
Szuperkaraj #5535 öö...nemtom kérdeztem-e már hogy a személyes üzeneteket miért nem jeleníti meg ez a szar!? :D -
Szuperkaraj #5534 Plus!->Beállítások->Bővítmények itt jelölnie kell egy StuffPlug-NG nevű plugint ( ami beépülő modult jelent, tulajdonképpen kiegészítő is, sokféle képpen lehet fordítani ) előtte a négyzet legyen kipipálva, ha ezek megvannak, akor úgy lehet képetlopni hogy a párbeszédablakba beírod hogy /xstealdp