8023
  • RaST
    Igaz ; /
    Bár már napok óta várok ;D
  • bertino
    talán esetleg ha várnál ? Mivel nem te vagy a serverpark rendszergazdája, kétlem, hogy tudnál mást csinálni :_ )
  • RaST
    Sziasztok!
    Lenne egy probléma az msn-emmel. Igazából nemtudom hogy fogalmazzam meg. Tehát az msn spacem nem müködik. Ez a tár nem érhető el. Próbálja meg később .. Stb Stb .. Napok óta ezvan .. Nemtudom mit tudnék kezdeni vele .. Valakinek vmi javaslat esetleg ?
  • CK1
    nem
  • xxdani
    nálatok megy az msn spaces oldal?
  • sferrari
    sorry most látom van topicja is bocs srácok :)
  • sferrari
    hát én csak msn plus 3-at találtam és az csak 7.5-l kompatibilis nem linkelnéd be ?
  • sferrari
    thx
  • bogyoka
    Eszközök ---> Beállítások ---> Üzenetek, és ott pipáld be, hogy hangulatjelek megjelenítése
  • Joke 33
    helló,azt megtudja nekem valaki mondani,hogy az msn-em miért nem jelzi a hangulatjeleket???
    pl:ha leírok egy mosolyt :D,akkor nem a fejet látom,hanem egy kettőspontot,meg egy d-t
    viszont,aki megkapja az látja...mi lehet a gond?
  • Mihail
    már van
    www.mess.be-n találsz
  • bertino
  • sferrari
    Sziasztok használ itt valaki live messenger 8.0 bétát ?
    nem tudtok róla mikor lesz hozzá kompatibilis plus verzió?
  • vezeték
    hát én nem tudom hogy ezt hogy lehet, de ha valamit kérdezek, serintem elolvasom először a topic FAQ-ját!
  • Mihail
    egy haveromnak msnen van olyan funciója hogy mobiltelefon,
    és ha úgy van fenn akkor emailben megkapja az üzeneteket amit írnak
    neki, hogy lehet ilyet beállítani?
  • Szuperkaraj
    használj trilliant, vagy egyéb msn alapú beszélgetőprogramot, vagy hogyismondják :D
  • tich
    hello!
    Nálam egy hete beszart az msn bármit csinálok vele-nem válaszol-írja,ujra feltettem,semmi.Régebbi verziókat is kipróbáltam és ua.Tudnátok segíteni?
    Kösssz
  • xxdani
    nekem megy
  • streetracer
    Nekem beszart az MSN, nektek megy?
  • Szuperkaraj
    hajrá!
  • bogyoka
    Már ott is próbáltam, ugyanazt írja, nem tudok csinálni, engem ott feljegyeztek a szenyák. Most miért kellett így csinálniuk? A neten nem látnak elég női mellett, pont az én fantasy képeim zavarták őket? Megáll az eszem:(

Amúgy itt is próbálom a melóhelyi gépemről, meg ugye az otthoni gépemről, sehonnan nem engedi. Gondolom eleve a címem van megjegyezve.

A címem az ami az msn címem.:)))

És köszike, hogy azért válaszoltál így érettségi közben, szoritok Neked
  • bertino
    érettségi ? akkor sok sikert a hétre!
  • akyyy
    amugy sorry akésői válaszért, de érettségizek:D
  • akyyy
    mi volt a cimed? meg ha ide mész tudsz csinálni újat?
    http://spaces.msn.com/
    vagy ittis azt a szöveget hozza be? mert h aigen, akkro tegyél fel egy ip cim emuláló progit, esetleg másik helyről másik gépről ahol más lesz az ip cimed ha nem akarsz ilyne drasztikus megoldást, talán ott hátha bejön és tudsz csinálni újat...
  • bertino
  • bogyoka
    Nem ismered a MSN Space tárat?

igen, azrét írtam most be, mert sajnálom, hogy törölték mindenemet ott:(

Egyszer kaptam felszólítást, mailban, hogy töröljem a nem odaillő meztelenkedő képeket, kaptam 120 órát rá, én töröltem amiben láttam, hogy kint vannak esetleg olyan dolgok, de ezek Valejo meg ilyen fantasy képek voltak, és nem valódi női meztelenkedős fényképek. Hát csak törölték minden cuccomat sőt be sem mehetek oda. Olyan mérges vagyok. :((
  • bertino
  • bogyoka
    Sziasztok:))

akyyy! Segítsél kicsit, szeretnék kérdezni valamit.

Engem banoltak az MSN Spacéról, mert én csak fantasy képeket raktam fel szépek voltak, de mivel voltak benne női mellek, töröltek mindenemet.
    Most nem tudok újat kreálni nem engedi. Mostmár végérvényesen leszek vajon banolva?:(

Ezt írja ki, ha újat szeretnék létrehozni:

Space Not Available
    The space you are trying to view may not exist or access to it may be restricted.
  • xxdani
    lemaradt hogy "válasz a #5744 esre
  • xxdani
    nálam akkor szokott előfordulni ha a partnereknél v nálam a névben valami fura karakter van nem tom hogy van e összefüggés.
  • The FlashBack
    az miért van, hogy a messenger 10perc alatt angolra váltja a billt? de csak messengerben, itt tudok ékezetet írni, messengerben nem...
  • bertino
  • fistin
    jól van már kiírja, kösz
  • fistin
    hool lehet beállítani a mit hallgatok opsönt?
    és felraktam, fel is ment , csak hát nem csinálja
  • xxdani
    tudtommal a gen_msn a winamphoz van és ha felteszed és be van állítva az msn-ben hogy mutassa hogy mit hallgatok opció akkor mennie kellene
  • fistin
    hali leszedtem a gen_msn progit, rakott egy live messengert szart a settingsbe, de ott mit kell csinálnom hogy kiírja az msn hogy mit hallgatok? k**vára nem csinál semmit :(
  • Ryleh
    thx:)))))))))
  • ricky
    Onnan töltöttem le !!! Nem tudom mi bajod van. Ott régi verzió van fenn, mert most h frissítette, egyből lett olyan a menüben, h lapfülek...
  • tich
    Köszi a segítséget de sajna a 7.0 val is azt írja ki "nem válaszol"Le vagyok törve......Mi a teendő?Ujra telepíteni az XP-t?Köszi ha segítesz!
  • akyyy
    7.0át tredd fel, addig sajnos igy marad, amig nem lesz win reinstall:(