MSN Messenger (.. 7.5)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
akkor nemtudom:S
haver is csnált msn cimet mertmost kötötték be anetet, és nem tudta sehogy sem megerõsíteni.

újat csináltunk neki, egy hotmaileset, az alapból megvan már erõsítve.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

aham
a régi is az volt

akyyy
mi az új cimed végzõdése? freemail.hu ?

segítsetek légyszi :'(((

megváltoztattam az msn-es emailem a passport.neten, de egyszerûen nem engedi megerõsíteni az újat az emailben küldött link alapján

https://accountservices.msn.com/uiemailerror.srf?lc=1038

mi lehet a problem?

igaz eddig nem sokkal volt kapcsolatom de igen mindenkinél ez a helyzet. De van ill. volt egy kivétel . A srác hotmailes címmel volt nálam felvéve ekkor nem mûködött .Ezek után belépett az msn .com címével akkor igen mûködött . Aztán kilépett és ismét belépett ugyan ezzel de akkor már ezzel sem ment.
értem.
Ez a küldés fogadás probléma csak ennél az egy usernél jön elõ,vagy mindenkinél akinek küldeni akarsz?

csak használom, de nem igen értek a különleges beállításokhoz.
akyyy
nem rendszergazda

"mint felhasználó vagyok toppon a gépen"
Az pontosan mit jelent?

---------------------------------
www.izbsystem.hu

szia! az meg mi /router/ bocsi de csak mint felhasználó vagyok toppon a gépen.
szia f secure
ezt írtam én is 😄
Doomista
sory,véletlen 2ször nyomodot be.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
meg,használj stuff plugint(StuffPlug-NG),az a kis smilekat nagyobbá teszi,ha a smile nagyobbra tud nyujtozni.

stuffplug download

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
meg,használj stuff plugint(StuffPlug-NG),az a kis smilekat nagyobbá teszi,ha a smile nagyobbra tud nyujtozni.

stuffplug download

a
meg lehet valahogy oldani, hogy az MSN ne "nyomja össze" (lekicsinyíti) a cutom smiley-kat (/képeket)?

Ahhoj
és router van?

milyen tûzfalad van?

Sziasztok!
Segítségért fordulok hozzátok. Telepítettem az msn messenger 7.5-t Sajnos nem tudok fájlokat küldeni sem fogadni. Mikor elküldöm a felsõ ablakban megjelenik küldöttként de a cimzett nem látja. Ha õ küld akkor én látom de nem tudom letölteni. Hiába kattintok a letöltésre ,késõbb kiírja "A fájlok átvitele nem sikerült,,. Van mikor átmegy ill. átjön- de azt követõen többször már nem . Xp van a gépen meg tûzfal is ,de akkor miért engedi néha a küldést -fogadást..
Légyszi aki tud segítsen !! Mit és ,miként csináljak vele ,hogy mûködjön?
Aki nekem kûldi annak a képe alatt ez olvasható: nem sikerült az elfogadó válasz elküldeni a felkérésre. Ha én kûldöm akkor meg ez:nem sikerült elküldeni a felkérést.
bakkker....
rájöttem mi a hiba!
volt kis gondolm az alaplappal... kivettem belõle a gombelemet...
ugye igy elállítódott a dátum+idõ...
visszaállítottam a helyes dátumot és idõt és utána minden oke volt!
nem is gondoltam volna...

de most már megint minden oke!

bertino
nem rád értettem természetesen :-) bocs, ha ugy jött le, éppenhogy rá értettem <#idiota>'kilyking'-re
abban a méret dologban meg van valami igazság

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Dying Soul
Ne rajtam töltsd ki a mérged plz. Tudom, hogy egyik sem olvas, ha 72-es betûvel volna kiírva, talán elolvasnák.

kilyking
Bocsi már elolvastam!Csak le voltak tíltva elõször a felugró ablakok így nem akarta megnyitni és kéõn vettem észre.Még1x boccs!

!!!HALA MADRID!!!

bertino
mondhatod bazmeg, látod, hogy basznak elolvasni...

Dying Soul
"Olvasd el elõször a FAQ-t mielõtt kérdezel! Az MSN nem szûnik meg! #4866"

kilyking
Gondolom nem küldtétek tovább senkinek,mert eléggé kamunak tûnik.

!!!HALA MADRID!!!

aha, kaptunk egy páran, de reméltem hogy már vége...

kilyking
Ti kaptatok már ilyet?
Bcc:
Date: Sun, 12 Feb 2006 10:47:43 +0000
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; format=flowed
X-OriginalArrivalTime: 12 Feb 2006 10:47:46.0971 (UTC)
FILETIME=

Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; format=flowed
X-OriginalArrivalTime: 23 Jan 2006 18:59:18.0202 (UTC) FILETIME=
<1CA999A0:01C6204F>

Heló itt Andy és John, az msn igazgatói, elnézést a
zavarásért de az
msn
lezárulni készül.
Ez azért van, mert túl sok meggondolatlan ember elhasználja
az
összes címet
(pl. egy ember sok címet regisztráltat csak magának), és
nekünk csak
578
regisztrációs helyünk maradt.
Ha te meg szeretnéd szüntetni a regisztrációdat, NE KÜLDD
TOVÁBB
EZT A
LEVELET SENKINEK!
Ha meg szeretnéd tartani a regisztrációdat, akkor KÜLDD EL
MINDENKINEK A
CÍMLISTÁDON!
Ez nem vicc, le fogjuk állítani a szervereket.
Továbbítsátok, kösz.
AKI SOHA NEM KÜLDI TOVÁBB EZT A LEVELET, ANNAK A
REGISZTRÁCIÓJÁT
MEGSZÜNTETJÜK, ÉS KÖTELEZNI FOGJUK 10.00 ANGOL FONT (KB
4000-
4200 FT)
FIZETÉSÉRE AZ ÚJBOLI HAVI HASZNÁLATÉRT!
KÜLDD EL MINDENKINEK A CÍMLISTÁDON!
MOST MÁR TUDOD MIT KEL TENNED!
DE!!!! NE "TOVÁBBKÜLD"-ÉSSEL("forward") ÉS NE
"VÁLASZOL"-ÁSSAL
("reply")
KÜLDD TOVÁBB A LEVELET!
MÁSOLD ÁT AZ EGÉSZ LEVELET(kijelölés egérrel majd ctrl+c,
vagy jobb
egérgomb
"másolás"), CSINÁLJ ÚJ LEVELET ÉS ILLESZD BE AZ EGÉSZ
SZÖVEGET
(ctrl+V, vagy
jobb egérgomb "belillesztés").
KÖSZÖNJÜK A FIGYELMEDET!

!!!HALA MADRID!!!

itt van sok skin: MSN SKIN-ek
Az MSN Clubot eredetileg MSN partner keresõ rendszernek találtuk ki, és a letöltések csak pluszok a partner keresés mellé. Még fejlesztjük az oldalt, de hamarosan a fõbb fejlesztések befejezõdnek, és akkor sokkal több tartalom lesz rajta 😉 Addig meg kitartás 😉 Üdv
Nézd meg nincs-e elállítódva a rendszeridõ a gépeden. Ha rossz az idõbeállítás, akkor ezt írja ki. Üdv

Xabey @ www.msnclub.hu
bertino
hát az igen érdekes

panda titanium....
bertino
nem minden tûzfal kérdez rá, hogy átengedje-e a kívánt alkalmazást, és olyan tûzfalat még nem láttam, ahol ne lehetett volna manuálisan átengedni alkalmazást, milyen tûzfal volt ?

átengedtem volna,ha kérdezte volna...és ha engedni lehetet volna..
bertino
ha az ember átengedi a tûzfalon, nyilván mûködni fog...

Doomista
elkezdi a tüzfalam hogy connection? mikor az msnre krédez,mondom ja,ehelyet letiltja.... megáll az ész..

hát én kitöröltem a tûzfalat,feltetem egy másikat,amiben kilehetet nyomni,és ment:=)
Doomista
most nekemis ez a hiba jön be,pedig az újabb verziót nyomtam be,de lehet hogy a tûzfal miatt,demég a gaim sem megy,pedig az akor mneni szokot mikor az msn nem.... szerintem a tûzfal ...

"80048820" ez vmi hibakód? ha igen akkor ez ellen mit tehetek hogy be tudjak lépni msn-re?!
már újraraktam a msn7,5-öt...
eddig hibátlanul mûködött!
plz vmi infót!

Doomista
Kösz a segitséget!

Itt jártam,és kerestem sok helyen,sajnos nagyon kevés van ami jó,és néhány ami eléggé 0,meg lejártak 1-2 éves skinek .

akyyy
valóban, mess.be-n tuti vannak, de ha kevés az angol tudásot és nem akarsz keresni(!),. akkor letenebb említettek egy oldalt, ott a letöltéseknél vannak skinek:
http://www.msnclub.hu

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
huh, nemtom, táb a scroll Lock gomb csinálta ezt, vag fogalmam sincs, nyomogass végig minden gombot, hátha segít. úgy emlékszem, még nagyon régen nekem is volt ilyen gondom😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

www.mess.be és/+ keress még a google-n

Doomista
Jah és majd el nem felejtetem,hogy msn 7.5-m van,a legfrisseb verzió,arra szeretnénk!
Bocsánatot kérek !

Üdv!

Doomista
Sziasztok!

MSN-hez sok-sok SKIN-t szeretnénk kipróbálni,mert ez a sima nem nagyon tetszik,csak nincs ötletem,hogy hol lenne sok skin az msn-hez.
Tudnátok segíteni, lécives?

Elõre is köszii!

hát te aztán télleg jól megnyomtál vmi gombot, ilyet még nem is láttam 😄

ngcsnet

véletlen megnyomtam valami kombot és most a jobb oldalra küldi az üziket, meg oda is írom. help?

xxdani
Találtam egy jó oldalt nem tom hogy ismeritek e. http://www.msnclub.hu

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Tufa
nekem jelzi a többi csoportét is... :S