MSN Messenger (.. 7.5)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
81000341, de mostmár nem az én netemre fogja (kár hogy 200-al töltök), hanem elismeri hogy elérhetetlen a szolgáltatás.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
elolvastam a faq-t de nem találtam a kérdésemre választ :-)
szóval: ha kapok jó kis hangokat a havertõl msn plus-hoz, azokat hova menti a gép? milyen mappába? keresgéltem, de nem nagyon találtam. jó lenne megõrizni, ha esetleg beüt egy rendszertelepítés vagy ilyesmi.
köszi!
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
hát akkor nátom mitõl lehet
a letöltés és feltöltés
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
akkor viszont nem érthetõ, ha nem csinál az ember semmit a sávszélen, akkor MS <#banplz>#banplz>
/bangrp aztán kész 😄
football without ultras is nothing
http://spaces.msn.com/thespacecraft/PersonalSpace.aspx?_c11_blogpart_blogpart=blogview&_c=blogpart&partqs=cat%3dPowerToys
itt vannak érdekes leírások space szerkesztéshez... nekem mp3 megy aháttérben.. csak az a baj, hogy mozilla alatt nem mûxik:S
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
erre mi a megoldás?
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Ha pedig Winamp-ban akarod akor rakd föl a StuffPlugint !!!
Nem tudna valaki nekem gyógyírt arra, hogy a(z) MSN MOOD-ok miért fagynak ki nekem? Mármint elkezdi betenni majd utána kifagy az MSN! 😞 Help please! Köszi!
nekme is felkéne tenni.
amit te mondasz 7.5-nek, az MSN messenger.
ne keverjük össze a kettõt
amugy tulajdonkélppen igy már 3 neve lesz az msnnek.
windows messenger, msn messenger és live messenger.
You\'ll never walk alone!
xy nevû partnere a Alkalmazásmegosztás szolgáltatást szeretné használni Önnel, de ehhez elõször Önnek frissítenie kell a Windows Messenger programot. A legújabb verzió a Windows Messenger frissítési webhelyérõl telepíthetõ.
7.5.0324 ez a verzió van fent és aki küldni neki is.
nice legs. what time to open?
miután kattintottam msn-ben az alább írt fülre, a (magyar nyelvû) passport oldal jön be, ahol a jelszavam kéri, majd a következõ választási lehetõségek elé állít:
Hitelesítõ adatok
Megtekintheti vagy módosíthatja hitelesítõ adatait (e-mail címét és jelszavát), a titkos választ, másodlagos e-mail címét és egyéb fiókadatait.
Adatvédelem és biztonság
Új jelszót hozhat létre, ha elfelejtette a régit, vagy biztonsági problémákat jelenthet be.
Ügyfélszolgálat
Megtekintheti a súgót vagy problémák ismertetését, új jelszót hozhat létre, ha elfelejtette a régit, problémákat jelenthet be, vagy felveheti a kapcsolatot az üzemeltetõkkel.
😞
Ebben az e-mailben ( szintén angol nyelvû ), lesz minimum két link ha jól emlékszem, elolvasod a mailt és arra a linkre mész, amelyikkel meg lehet erõsíteni a címed ( olvasd el figyelmesen a mailt ) majd ha rámész a jó linkre, elvisz mégegy helyre a böngészõdben és kiírja hogy e-mail cím megerõsítés sikeres, ezután kijelentkezel az MSN-edbõl, majd bejelentkezel.
Ha netán nem erõsítené meg akkor elõrõl az egészet ismételd meg, de ha valami lépést kihagytam, írj.
Sry a hangnemért amit használtam, de rengeteg az olyan ember aki nem képes feltalálni magát, és csak úgy lehet kezdeni valamit ha próbálkozik
You\'ll never walk alone!
esetleg egy topic
a nyelvváltáésra nemtom, nálam is elõfordult már, valszeg az oka az ujjad. benyomsz vmit amitõl átvált😄