8023
-
mer az msn is microsoft termék , nem egy google... :P -
Legyen szíves mondja meg valaki, ha tudja, hogy ha frissítem az msn tárhelyemet pl. egy új blogbejegyzéssel, akkor az MSN messengerben miért csak sokkal később (általában egy nappal) jelenik meg, hogy frissült? (például a csillag a nevem mellett, vagy a névjegykártya megváltozása) -
kakaostekercs #5892 Senki nem tudja mit kell POP3-ba beírni hogy a yahoos e-mail bejöjöjjön? -
faq -
mégegy kérdésem lenne:
hova menti az msn a szmájlikat??? -
thx -
zsír -
állítsd be az órát, vagy:
a jelszót változtasd meg 5 karakteressé, amibe nincs szám se ékezet, vagy:
ha tűzfalad van kapcsold ki, vagy:
ürítsd ki a cookikat és az összes ilyen dolgot az IE-ben, vagy:
start, futattás, és ezeket egymás után ird be:
regsvr32 softpub.dll
regsvr32 wintrust.dll
regsvr32 initpki.dll
-
ez az oldal kemény:D -
Pochok #5885 Hello!
Az MSN valamiért elég gyakran ledob. Van hogy 5 percente, van hogy csak 2-3 óránként, van hogy amint bejelentkezek már adja is vissza az ablakot, hogy állapota nem módosítható probálja újra (rejtve kapcsolodók alapból). Amikor már nem is enged csatlakzoni és lefutattom a hiba keresést, akkor az alapértelmezett átjárót hibáztatja, de nem igazán tudom mi lehet a baj. A számítógépem kicsit szar, mert a DCHP nem szokott mindig kiosztani autmatikusan IP címet, van hogy fél órákat kell szenvednem vele. Nem tudom mi lehet a baj, de eléggé idegesítő tud lenni, hogy beszélgetés közben ledob és 1-2 percig kell szenvednem az újracsatlakozással. Probáltam már feltenni más veriójú MSNt az sem használ, MSN pluszt is feltettem, az se csinált különösebben semmit. Másik gépnél nincs vele semmi baj, szóval a reggel sem lehet gond. Egyszerűen nem tudom mi lehet a baj, de nem akarom formatálni a gépet :| Légyszíves segítsetek.
-
tűzfalat kapcsodl ki -
Leviathan #5883 Sziasztok! Valaki nem tud segiteni abban a misztikus hibajelenség megoldásában, hogy ha nem irok az msn-be pár percig semmit, akkor utána hiába irok a partner nem látja az üzenetemet, viszont ha ö ir nekem akkor én látom és utána nekem is rendesen müködik. -
Köszi!
Csak most karbantartják! :)) -
letöltések gomb bannerba, és szedd le a 7.5-öt! -
Sziasztok! Kipróbáltam a betat, de nem műxik! Megpróbáltam visszaálni 7.5-re, de a magyaritás elveszett! Nemtuggyátok, hogy hol lehet hozzá leszedni?
Előre is köszi! -
kakaostekercs #5879 Sziasztok!
Ez nagyon fontos:
Hol lehet megerősíteni a címemet, nem MSN-en belül?(valamiért msn belül, ha ráklikkelek hogy erősítse meg, nem jön be semmi se)
A másik, hogy a yahoo-s mail címemet hogy kell a plus-ba beírni, hogy jelezzen ha jött levelem?
Köszönöm -
áhhh :DDDDDDDDDDDDD menj a jövőbe -
Hellosztok
Nem tudja valaki hogy hol lehet letölteni az msn messenger 8.0,de úgy hogy ne BETA
legyen ???
-
Szuperkaraj #5876 igen -
ööö ti be tudtok jelentkezni? -
valszeg ők -
Ki használja a 8.0-t??? -
Tudom, itt mégnem kérdezték, de elég sok fórumon küzködnek vele szal leírom:
Ha feltettétek a WLM 8-at (MSN 8) , és nem tetszett nektek, ezért letöröltétek, elment a sima 7.5 -ből a hang. Hogyan is varázsoljuk vissza?
Ezt tötsük le, majd adjuk hozzá a registryhez.
Nagy valószínüséggel visszakerülnek a 7.5-be a hangok! Ha esetleg mégsem, annka az oka az, hogy az msn nem a C-n van a program filesben, ekkor szerkesszük át ezt a fájt és írjuk be a megfelelő elérési utakat (kicsit sok lesz:D)
-
windowsd media player beállításaiban nézz szét, valszeg ott kell még vhol bekapcsolni. -
Na a faq-ban nincs benne szval miért nem látszik az a cucc amit hallgatok?
Mert van ilyen Mit Hallgatok funkció benne és van 9es media playerem meg minden amit ír és másoknak megy csak nekem nem. -
internet explorer, fájl menü és kiveszed a pipát -
Sziasztok!Nekem olyan problémám van, hogy amikor be szeretnék lépni ez msn-be akkor mundig olyan hibát ir ki hogy az internet explorer kapcsolat nélküli modban van.A javításra amikor rámegyek akkor mindig azt irja , hogy azIe kapcsolat nélküli módban van!Én legtöbször a Mozilla firefoxot használom!Aki tud a segíteni problémámba kérem irjon!Előre is köszi -
http://www.msgshit.com/downloads/582/Messenger-Plus%21-Live-4.0.0226-Beta.html -
van a 8.0-bétához +???????? -
a mess.be-ről lehet de sztem nem letölteni hanem játszani...kiválasztod a játékot az msn-es partnered. -
nekem is ez van épp...sztem dolgoznak a fiúk -
wannabe87 #5863 Arra gondoltam h a tűzfal a baja. De nem enged belépni a tűzfal könfigba mert azt írja h a társított szolgáltatás nem fut. És le OK zásra sem tudja elindítani a szolgáltatást. What let's?
-
wannabe87 #5862 Hi.
Pillanatnyilag nem kapcsolódik a következőhöz: .NET messenger service.
Ezért nem tudok kapcsolódni az MSN-en. Ez miért van? -
szemlits #5861 'Napot!
Tud valaki olyan helyet,ahol lehet letölteni játékokat MSN-hez?
Természetesen ingyen!
-
ates1 #5860 vanitt valaki,
-
hy all Messenger Discovery X2 kéne nekem nagyon ha vki tudd linket megköszönném köszi
-
ates1 #5858 Sziasztok!
NAGY gondom van... volt egy xp reinstallom leszedtem mindenemet mert összeomlottam.
Amint megcsináltam az internetet, felraktam a messenger live beta nyóócat, de egy 15-20 perc után ledobott a netről, és msn ezni sem tudtam.
Akko letöröltem és így jó volt egy napig, de mivel hiányzott, felraktam a 7.5-öt.
Ugyanezt csinálja!
Mit tegyek???? Segítsetek!!!
-
htx, de ez már nekem is megvan... (ottvan hogy Date added October 24, 2005)
azé kösz :> -
he -
lál :x
kérdés: angol nyelvű msn-t hogyan lehet leszedni? Ha felmegyek a messenger.msn.com-ra, akkor ott a letöltésnél a magyar van, és nem lehet nyelvet sem váltani, ahogy régebben lehetett...