8023
  • DemonX
    üdv!
    "Az MSN Mess az új hangulatjelet mentéskor automatikusan átméretezi 19×19 képpont méretre. (Az egyéni hangulatjelek átméretezés utáni mérete 50×50 képpont lesz.)"

Ezt nem lehet variálni? pl ha én csinálok egy 100*30-as gifet, akkor hogyan oldható meg az, hogy ne méretezze át és eredeti méretben küldje tovább?
  • Doomista
    jah,akkor azt a fura karaktert,vagyis személyiséget el kell távolitatnom.
  • xxdani
    ezt nem csak vírus okozza....nálam az is előhozza ezt ha valakinek a nevében fura karakterek vannak és ír nekem
  • Doomista
    van egy elenségem,ami lehet hogy virusra utal;
    Bármelyik MSN verzióra felmék,minden 30 percen bekük kb 1-2-szer a Magyar billentyűzetem Angolra változik mikor irok msn-ben,aztán visszaállítom,de hiába,márvagy 2 hete csinálja ezt,ujraraktam,minden.
  • bertino
  • akyyy
    áh ez dúrva:D

akinek vannak ilyenjei, az jöhet:D
  • bertino
    hála a magasságosnak
  • akyyy
    msn discovery, de az ujabb nem kompatibilis a magyar verióval
  • allyouneedisme
    hogy tudok a partnerem nevével üzenetet írni?egyik emberke ezzel szórakozik má mióta,szeretném visszaadni...kössz
  • xxdani
    ez a topik az Msn messenger-ről szól amiről te beszélsz az a Windows Live Messenger
  • CheAteR88 #5924
    mé ez mien topic?
  • bertino
    van topicja
  • CheAteR88 #5922
    tuttok nekem seggíteni abban hogy:
    fennvan a 8.0 és a hozzá való + is csak az a problema hogy nemtom ezt a ***** v2colornick-et beüzemelni
    eddig ment de mostmá nem akar láttya mivel a nvem színe az ok csak szar az egész
    nincs ott a bővitmények között sőt még a bővítmények sincsenek ott
    PLS HELP
  • Hedic
    szivesen!

• bertino
    köszönjük a közérdekű információt
  • Hedic
    bocs ez veletlen volt ez is hozzatartozik.
    amikor bejelentkeztek az msn messengerbe akkor ott irja egy kicsi vekony ablakba hogy kijott az msn messenger ujabb resze....!
    nem sokaig tart letolteni..
    lehet hogy mar tudjatok de azert en szolok!

• Hedic
    Szevasztok..
    nem tudom hogy tudjatok e hogy jott egy uj verzioja..
  • Zs0lt1
    én nem használok yahoo-s levelezést ;-)
    egyébként: How Do I Pop my Mail?
  • kakaostekercs
    ui.:
    én így töltöttem ki POP3nak a Plus!-ba:

E-mail cím: [email protected]
    Szerver: pop.mail.yahoo.com : 110
    Név és jelszó: nevem *****
  • kakaostekercs
    Szia!

Én megnéztem a yahoon hogy ott mit írnak, beírtam a google-be,,és a találatok között lévő újabb címeket is, de egyiket sem fogadja el nekem valamiért.
    Valószínűleg csak bénázom, de nem megy és örülnék ha sikerülne.
    Légy szíves mondd el kérlek hogy te mit hova írtál, hogy végül futott..

Köszönöm Segítséged és ne haragudj hogy ilyenekkel zavarlak!
  • akyyy
    bizttos fel volt téve a 8!
  • kav5
    Hy!

Be van rendesen állítva, hogy amikor tálcára teszem a párbeszédablakot, küldjön hangot ha ír a partner. De nincs hang, csak villok a tálcán az ablak. Más eseménynél van hang.
    Mi lehet a baj?
  • armageddon666
    már leszedtem :D megkockáztattam és tényleg naon j! mondjuk Plus! 1-2 része még angol de nem zavaró... naon jóóóó!!!! de a hang igy sem megy azzal a partnerrel :(
  • MadBence
    a hangal nem tom mi lehet a baj, de live messenger az jó, nem kell semmit átmenteni, olyan mintha frissítenéd a 7.5-öt. Van hozzá Plus is.
  • armageddon666
    Sziasztok.
    Az lenne a problémám hogy nemtudok egyik partneremmel szóbeli ebszélgetést folytatni. Illetve csak félig... Én hallom amit mond ő viszont nem hall engem. Egy piros áthúzás van nála a hangszórómon de hiába kattint rá ott marad. Mással tudok beszélni, ő is tud mással, csak mi nemtudunk egymással. Hangklippeket tudok neki küldeni. De így elég macerás beszélgetni. Már próbáltam kikapcsolni tűzfalat de az sem segít... Chello Classicom van. MSN Messenger 7.5 + legujabb Plus! Ha feltenném Live Messengert akkor még tudnék beszélni egy sima MSN7.5-ös partnerrel? és hogyan lehet átmenteni a partnereim?
  • totya24
    létezik egy olyan megoldás, hogy exportálhatod őket.. az kultúráltabb, mint keresgélni..
    ott kell, ahol új hangot lehet hozzáadni.. kijelölöd mindet és mented.. ezután egy fájlba belerakja mindet, amire később rákattintva kiválaszthatod, hogy melyiket akarod használni...
  • maki
    Egyébként a hangok nincsenek a FAQ-ban leírtakban . Így továbbra is kérdés hová menti a msnplus!!!
  • maki
    Köszi és bocs, előbb beírtam a kérdést és csak utána vettem észre az oldalon van FAQ.
  • akyyy
    pont ig yvan leírva a faqba
  • maki
    Sziasztok!
    Olyan kérdésem lenne a messenger hová menti az emotikonokat amiket elmentek, meg a hangokat amik msn plusson lettek elküldve,Újra kellene telepítenem a windowst és utána nincs kedvem egyesével elküldetni őket mégegyszer.A válaszokat előre is köszönöm.
  • Zs0lt1
    egyébként bazdmeg gugli a te barátod is.
    rögtön a második találatban ott a megoldásod ,)
  • Zs0lt1
    kurva sok variáció nem lehet, vagy mail.yahoo.com, vagy pop3.yahoo.com, vagy pop.yahoo.com, de tutira veszem, h yahoo-n le van irva valahol.
  • akyyy
    töölsd le vmi microsoft frissítést,. hátha segít:S
  • OPM
    "a szolgáltatás átmenetileg nem érhető el" :(
  • bali1000
    hi all

van egy problémám: amikor be akarok lépni az msnen be az alábbi üzenetet írja ki, próbáltam leszedsni fülrakni, meg minden félét, de nem hatott.. vki segítsen pls!!!
    Íme a hibaüzi':

"Runtime Error!

"Microsoft Visual C++ Runtime Library" felíratos ablak az előbbi után:

Program: /C/Program Files/ Msn messenger/msnmsgr.exe
    R6025
    - pure virtual function call"

Segítsetek pls!!!!!!
  • Vegas
    soha ná volt szar!
  • prezi
    ittis :D
  • OPM