MSN Messenger (.. 7.5)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
mar irtam a passportosoknak emilt.. ok kurvaokosan visszavalaszoltak hogy hasznaljuk a masodlagos emilt vagy a titkos kerdest. hiaba irtam le nekik hogy mar megprobaltuk de nem mukodik a dolog... mindegy.. valaki nem tud valami megoldast? vkivel nem fordult meg elo ilyen? masik emil cimet nem szeretne.. a passportosoknak irtam ujbol emilt... remelem mostmar felfogjak mi a bajom
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
ha valakinek van msenger winks instalerj kérem kûldje el és elõre is kõszõnõm
Nem csak crackel lehet használni, max azoknak akiknek nincs rá joguk, ebben az esetben én sem nagyon használnék crackeket, mert nem biztonságos...
Amíg más helyrõl származik, az nem a nyilvánosság számára készült, csak crackekkel lehet mûködtetni amibe bárki beletehet bármilyen vírust...
de amúgy nem akarom leugatni azokat akik azt használják, de én még nem bízom benne😊 amint kijön egy normális beta, én is azt fogom használni
2.telefonon msn nezni
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
A live messengert meg töröld le jobban jársz, amennyire nem értesz hozzá vígan jó neked még a 7.5
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
és kész is.
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
de egy részét rendesen megcsinálta vissza az MSNbe ugyanugy, csak nem tudom miért volt, amivel nem tudott mit kezdeni
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nem tudja valaki hogyan lehet berakni játékokat az MSN be? (PL:Stronghold)
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
De ez csak úgy mûködött, ha a dátumot visszaállítottam.
Mivel nem érdekelt a pontos dátum, ezért úgy hagytam.
Most hogy pontosítottam, már jó.
(de miért zavarja a dátum a messengert?)