MSN Messenger (.. 7.5)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt egy okosabb módszerrel is meg lehet csinálni, és nem kell kiadnos se a cimedet se a jelszavadat.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
http://msncheck.41m.com/
(kijelentkezik a messengerbõl, amikor használod és utána átírja a neved)
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
Szép nyugodtan fogom magam megváltoztatom az email címemet. Sikerül, semmi gond, belépek az újjal feldob egy ablakot hogy az új címet meg kell erõsíteni, kattintson ide. Odakattintottam bejött egy oldal ahol sehol nem lehetett megerõsíteni az új címet.
De kaptam egy emailt amiben ott volt a link rá is kattintonttam kiírta hogy sikeresen megerõsítette az email cím cseréjét.
De azóta hiába jelentkezek be fent a nevem mellett ott volt zárójelben, hogy az email cím nem megerõsített és egy partneremet sem látom online.
Azóta már próbáltam vissza és újra megváltoztatni a jelszót ugyanott vagyok.
Bármi ötlet, hogy mitt kell ilyenkor csinálni?
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Nemtudjátok hogyan erõsíthetnék meg egy freemailes fiókot?
Mikor rákattintok a cím megerõsítésre, akkor egy magyar nyelvû passport oldal jön be ahol nem találtam ilyen opciót...valaki tudna segíteni?
túl jó nõ <#zavart1>#zavart1>
football without ultras is nothing
ha valakit fel szeretnék venni MSN-re de nemtudok mást csak a valódi nevét akkor tök esélyteelen h megtaláljam? vagy lehet valahol keresni ilyen profil között? vagy valami tipp?
sajna egyelõre nem sikerült megtudnom a mail címét :S
eléggé reménytelennek tûnik, de gondoltam megkérdezem, hátha
elõre is thx
akyy az oldaladon nem találtam vagy csak nem jól néztem!
Nem tudok belépni az msn-be,elvégzem a hibaelhárítást,de az utolsónál megáll(a vezeték nélküli kapcsolatnál),és nem megy tovább<#szomoru1>#szomoru1>
újraraktam az egész gépet,msn 7.5-öt + a 8-as bétát is kipróbáltam ,de semmi 😞(
A beállítások menüben a kapcsolatnál ellenõriztem ott minden ok,a tcp+http kapcsolódás sikeres...
Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ez netkapcsolat miatt lehet?amugy chello classicom van és nincs belassítva
eddig minden jól ment mitõl lehet?
légyszi segítsetek elõre is köszi!!
mi az amit még el kell távolítani?
de töröld is le, ne csak újratelepítsd.
másik kérdés hogyan töröljem?
bármelyik helpben kerestem utalást erre - nem találtam
Az a gondom, hogy tegnap a Spybot egy féreg eltávolítása után bezavart a messengerbe úgy, hogy azóta nem ismer fel mint felhasználót, nem tudok bejelentkezni. A többi program rendben mûxik, de ezzel nem tudok mit kezdeni.
Megoldás lehet-e, ha eltávolítom a messengert és újra installálom?
Az msn.com alatt felismeri az összes partnert+címet is.
az #5362 hsz alatti probléma nálam is felmerült és visszaolvastam a korábbi megoldási javaslatot, de nem jött be.
Elõre is kösz a segítséget
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Leht,h volt már róla szó nem tom!
Hogy lehet az msn-ben spaces-t csinálni,kitölteni??
Ha valaki tudja írjon!
elõre is köszi
<#email>#email>
[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Rotary & Dypee production
amugy onnan csak a veglegeset lehet majd, ez egy szimpla publikus beta verzio.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Gondolom win-reinstall volt, és ahhoz kellene a jelszo, nem? Mert alapból megjegyzi...
A tanácsom: keressen egy olyan gépet, ahol már MSN-ezett, és megjegyeztette vele a jelszavát, jelentkezzen be, és mentse le a partnerlistáját egy fájlba.
Majd csinál egy másik MSN accountot, és ahhoz hozzáadja a régi címén lévõ összes embert, ennek a fájlnak a betöltésével.
Jaés a régi cím 100% hogy RIP, szvsz.
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.