8023
-
az előbb kétszer is kibaszott, me a messenger.exe hibát észlel...????????????????????????????????????? -
csak az "msn programján" kívül lehet megerősíteni. Kérsz egy megerősítő e-mailt, amire válaszolnod kell, és kész. -
kakaostekercs #5973 Senki nem tudja hogy lehet megerősíteni az címememet MSN programján kívül?
-
Scania R620 #5972 Köszönöm szépen a segítséget "Akyyy", és neked is "Hedic" végülis sikerült be jelentkeznem de le kellet törölnöm a 8.0 és vissza kellet raknom a 7.5 sajna
!!!
-
Hedic #5971 szerintem instaláld ujból a programot,és másik névvel is!!
jelen pillanatban nem tudok ennél okosabb tanácsot adni........ -
nem enged be a WLM az elsődleges címemmel ( [email protected] )
öcsém betud jelentkezni és a tartalék accountommal is betudok jelentkezni... mi lehet a gebasz?
( ADSL 2Mbit, Outpost Firewall, van fent cFosSpeed 1.06 is ) -
-
valami1000 #5968 Miért van az MSN? Hogy legyen mit szidni..... -
üdv.
eddig nem volt semmi problémám,viszont mostanában többen is jelezték,hogy nem tudnak nekem üzenetet írni,mert sokszor azt írja nekik hogy kommunikációs hiba,és tényleg nem kapok semmit.Mitől lehet ez?1024 kbit-es adsl-em van,és zone alarm tűzfalam.Ha nem töltök éppen semmit akkor is ez van. -
:SSS
próbáld e-messengeren, vagy a banerba lévő javásat -
Scania R620 #5965 SEGÍTSÉG!!! NEM TUDOK BE JELENTKEZNI MÁR VAGY PÉNTEK ÓTA ÉS EZ NEKEM EGY TRAUMA de a nővérem meg simán be tud jelentkezni és nekem meg valami olyat ír ki h."hibaelhárítás" és ha rá megyek akkor se csinál semmit!!:(:(:( 

-
ha emg a sima szmájlik érdekelnek, javaslom ezt az oldalt link -
eleve rajta vannak a gépen amiket elloptál, stb, a FAQ-ban benne van hol taláható, csak *.dat kiterjesztésben, átnevezed őket png-re, mert az az általános képkiterjesztés, és kész is ( bár az animáltakat megnyitás után áttweszi gifbe, sal.) -
mint kép
vagy mint giff -
msn-ből vhogy lelehet menteni a szmájlikat? -
fúmár kapott is^^ -
sztem hagyd -.- -
töröljem vagy ne?:D -
OPM #5957
-
Hedic #5956 baszom a jo budos picsadat Rokica a szomszxekbol vagy a te kis magan szeksz szobadbol ....ne enkem bizizal amiert nem tudsz ra2-azni te nagy 5 eve jatszo buzi FASZ !!!!! aki szereti a buzikat kerem irjon a [email protected] e-mail;cimre par orat hogy hogy kell ra2-ozni mert ez a buz megszallott nem tudja!!!! es meg egy felhivas annak aki nem akar buzi honlapra menni az semmi felekeppen ne menjen a www.edomaajka.try.hu -ra mert ez a kocsog penzert akar eledni albumokat amit a neten ingyen le lehet szedni !!! Hat igen ROkica az ilyen buzi segfej honlapokra nem vagyunk kivancsiak !! tartsd meg meggadnek >>> hiaba ez a buz kocsog fasz szopo nem tud semmit sem... csak az Eminem segget nyalni Bazd meg Rokica nezzetek a huly kocsog vezet a buntetopontokban!! parszt le veled Directorius :: le veled Rokica meg meg ahogy hivnak!!! -
próbálj egy másikat telepíteni ( banner, letoltés gomb, válogass, 7.5 vagy 7.0) -
Hedic #5954 lenne egy kerdesem hozzatok!az egyik haveromnak fel kellene raknom az mse messengert de amikor ramek az instalra akkor azt irja hOGY ERROR EXECUTING PROGRAM!! TUNA E VAGY TUDNATOK E SEGITENI????? ELORE IS KOSZ!! -
OPM #5953 és még mi? :) már vírusirtót is végigfuttattam, semmi nem segít
érdekes módon bizonyos honlapokat se akar behozni... pl freemail.hu, otp.hu
ilyet még nem tapasztaltam -
kakaostekercs #5952 Hogy lehet "megerősíteni" a címememet MSNen kívül?
tudom van olyan "E-mail cím megerősítés" a progin belül, de ha arra klikkelek nem jelenik meg semmi. -
az IS lehet... -
OPM #5950 aham, persze :) miért? ez lehet problemforrás? -
jobb alsó sarokba, a dátum és idő megfelelő e:D -
OPM #5948 óra? merre? -
óra jóak? -
OPM #5946 hm, win messenger beenged, csak az msn nem :@ -
pedig jóak -
OPM #5944 engem már megin nem enged be ez a xar :S -
http://live.msgdiscovery.net/szerintem ez lesz az uj mert ha live -ot nem irom be akkor is ez jön be......de lehet hogy tévedek http://www.msgdiscovery.com/main.php ez is az csak ez már msgdiscoveryx2
de ugy emlékszem hogy ez volt a spywares(mámint a 3. címes)
de azért ujra letöltöm hátha ott véletlenül 3 hónapja a szponzorosat választottam.......na mindegy -
#5939: azért modosik össze mert valsazeg régi az oprendszered. itt is a 98-as gépen ha 3-nál többel beszélek( van amikro elég két emberrel msnezni), szétmosódik az egész.
#5940:kompatibilitás
#5941: http://www.msgdiscoveryx.com/ itt lehetett, nálam nem jön be vmiért. -
ja és az msn discovery-t honnan tölthetem le........ezt csak azért mert multkor vhonnan letöltöttem és egy nagy spyware volt miután felinstalláltam
elöre is bocs hogy 3-mat üzentem és hogy ennyi kérdésem van........ -
jah és mi az ujdonsag ebben a beta stuff pluginban (ez volt régen:2.2.229b az uj pedig 2.2.397 beta mi az ujdonság benne?
tudom hogy a beta is régi csak most néztem meg a honlapján... -
hi!
már fél éve az a gondom hogy felteszem az msn plust és az ÖSSZES (azaz nem csak a fő hanem a párbeszédablakok is) MSNES ablak összemosódik....de csak ez akkor van ha fel van rakva a plus (telepítéskor szponzor nélkülit választottam mindig) akármelyik plus verzióját is teszem fel....msn 7.0-ás om van de csak azért mert az oprendszeremre nem csináltak újat...ha pedig nem mosódik össze(de ez csak az 1.2min-be van mindig aztán jön a mosódás) akkor ha a partnerem személyes üzenetét meg akarom nézni akkor pedig balról jobbra egyre kisebbek a betűz azaz olvashatatlan........ha valaki tudna segíteni nekem azt naon megköszönném -
:DDDDDDDDDDDdddd -
Köszönöm szépen a segítséged! A nap süssön rád! :D -
stuff pluginnal