8023
-
ok -.-
-
figy, ennek köszönhetően (is) nagyon jól sikerült a szóbelim-.- -
loál akyyy -
asszem azt akarod hogy kji törölt le. nos, ezt elgjobban ugy tudod megnézni hogy beállítások, adatvédelem, és ott ha jobb klikkel törölhető az egyén, akkor ő már törölt a partnerlistájáról. -
akkor passz! -
Ugy nem lehet nem mozog -
JinkX #6009 Hali! Egy olyan kérdésem lenne, h hol tudom megnézni e-mail cím alapján, h éppen kik vannak bejelentkezve az msn-be? Ezzel azokat akarom kiszűrni, akik letiltottak, mert most pár hónapig nem volt netem és gondolom páran kiiktattak. Asszem volt már itt erről szól, de nem találom... Remélem érthető a probléma. Köszi -
Hali! Az msn em 10 percenként megszakad mi lehet a hiba??? -
Szerintem úgy hogy bele teszel 1 mozgó képet:D GIF képet:D:D -
hali nem tudja valaki hogy mozgó gif-et hogy tud a messenger megjelenítení a párbeszéd ablakban? -
kakaostekercs #6005 de elvileg ott maradnak a partnerek :S
...akkor értelmetlen lenne az msnes e-mail megváltoztatás. -
Katka22: tűzfal, router, idő és dátumbeállítás...
kakaostekercs: igen
oneal1: nincs
:D -
hali!!!
Nincs olyan msn amivel látom azokat akiknél le vagyok tiltva???
köszi!! -
kakaostekercs #6002 Valaki!
Ha megváltoztatom a már meglévő msn-címemet egy másik e-mailre, akkor az ismerőseimet újra fel kell vennem?
-
valaki segitsen sürgősen.Vmiért nem működik az MSN az uj gépemen,de másik kettőn rendesen fut ugyanaz a program.Azt irja ki hogy átmenetileg nem elérhető,de a többi gépen megy simán.És nem tudom mi lehet a baj.probáltam ujrainditani a gépet,ujra telepitettem a prigramot,de igy sem megy az MSN.
............. -
óó imádlak testvérem:D:D -
A Windows Live Messenger topikban keresd meg az 577-es hozzászólást! -
menzaboy #5998 tudja valki hogy msn 8.0-hoz van ez msn plus -
Nem tudom letölteni a Plust a Windows live 8.0-ra!!!
tud valaki olyan helyet ahol le lehet tölteni ja és IDE írja plíz!!:D -
menzaboy #5996 ahelyett hogy be szól inkább segíthetne -
menzaboy #5995 de hogyha ő buzerálkodik -
te pedig vegyél vissza egy kicsit ujreg
főleg ha azt akarod, hogy segítsenek -
menzaboy #5993 ne buzerálkodj hülye gyerek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

-
húzd ki a gépet kábeljét a 220-ból bazzeg, aztán takard le a gépet, törődj bele, hogy az nem neked való ,) -
menzaboy #5991 xxdani ez a sok izé már eddig is meg volt csak nem tudom hogy mit kell vele csinálni -
menzaboy #5990 Kössz de most ezzel mit csináljak? -
csak kötekedik, de azért igaza van ,) -
(bocsi lemaradt hogy) válasz menzaboy kérdésére -
[URL=http://akyyy.uw.hu/msn/hangok.reg]#5872[/URL] -
menzaboy #5986 helló lenne egy problémám:
Fel raktam az msn 8.0-át de nem tetszett és aztán le töröltem aztán fel raktam az msn 7.5-öt de ebbe meg nincsen hang van erre valmi megoldás hogy ismét legyen hang?
-
Ismerem a keresőt.
4.Sorry
Tudsz segíteni vagy csak kötekedsz? -
3. hogyan találjuk meg a topicját ? -
Hali!
Messenger 8 bétát használok és feltettem a StuffPlugot.
1.Honnan tudom meg hogy fent van?Mert semmi se változott az msn-ben(vagy nem vettem észre) és a start menüben sincs ott.
2.Hogyan kell ezt használni? -
küldtem privit -
Hedic #5981 ezt tolem kerdezed??
-
az MSN messenger 8.0 Beta Programhoz van Plus?? tehát van hozzá kiegészítő??? és ott hogyan lehet színezni a nevemet? -
hááájjjjjjjjj
Messenger Plus Live csak nálam nem színezni megint a neveket?
-
kakaostekercs #5978 Köszi a segítséget!
még annyi kérdésem lenne, hogy: ha meg változtatom a már meglévő msn címemet (amin már vannak partnerek) egy másik e-mail címemre, akkor az ismerőseimet újra fel kell vennem?
Az előbb próbáltam ki egy címemmel ! polygámiával és a 2 partner nem látta egymást. Sőt a régi címem volt a partnerlistában, ahol elvileg ugye az újnak kellett volna. Aztán visszaraktam a régi címre és újra láttuk "egymást". -
Hedic #5977 szerintem nem az a baj nekem is az volt hogy nem birtam felmenni de aztan megoldodott .... csak a rendszerben van a hiba,melesleg nekem azt irta... -
nálatok msn-en belül meg tudjátok nyitni a hotmailt? mert ha én rákattintok arra a levélre akkor a outlook izét nyitja meg.