MSN Messenger (.. 7.5)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Messenger 8.0 BÉTA
Ezt mit jelent??
písz
football without ultras is nothing
de szerintem normális hangnemben szóltam hozzád, tlán elvárható, h emberségesen válaszolsz, nem pedig lenézõen
na mind1
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
sok lejátszót ki lehet vele iratni...
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
A Stuff nem megy rajta, ugye?
Ha feltelepítem az új msn-t másik könyvtárba..nem írja fölül a mostani msn-t, ugye?
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
\"I want to know, how God created the world.\" \"That which does not destroy us, makes us strong.\"
tönkretesz dolgokat?
akkor most a discovery plus-szal nem fut közösen? ti leszedtétek?
én úgy tudom, hogy a discoverynek azért van jópár funkciója, amit a stuff és a plus sem tud.
miért ellenzitek ennyire? akkor nektek sincs?
ha valakinek fent van, vagy fent volt..megmondá hogy csinálta, milyen összeállítással?
ki használ ilyet és hogy oldotta meg, vagy milyen verziója van (msn+plus)ból?
Windows verzió: Windows XP, 5.01.2600
Messenger verzió: 7.5.0324
Messenger Plus! verzió: 3.62.0146
Felraktam a Messenger Discovery 2.1.01-et, de valami nem stimmel. Nem kompatibilis valamivel.
Ha megy a disc., akkor nem tudok bejelentkezni. Van erre valami megoldás, mert szeretném használni.
Elõre is köszönöm szépem!
Innen szedhetsz le szervereket és klienseket is, a kedvencem a Pandion, de rengeteg van (Psi, Gaim, Miranda, stb), sõt Meeboval is (webes IM kliens, böngészõben fut, mint a webmessenger, tud ICQ-t és MSN Messengert is) elérheted (persze ehhez ki kell engedni a netre is). Az már csak hab a tortán, hogyha a szerverre felraksz MSN/ICQ/AIM/stb transportot, akkor egy klienssel beszélgethetsz egyszerre helyi hálón és neten is.
Ha valaki tud adja meg a progi nevét esetleg linkjét
mindne egyes belépéskor, ott van mindneki elõtt ez asárga csillag, és már elég idegesítõ, hogy mindenkinek van, és áááh :S:S:S
a cím vmi account.msn.com vagy ilyesmi... alul van a keresõ
Szal...Hogyan lehet megváltoztatni az MSN-ben a jelszavam, mert vki feltörte az egyik simerõsöm ímét, és nem találjuk sehol se:S
ReaL MaDRid x siempre
de vezérlõpultban is állítható, és mint látod, itt tudok ékezeteket írni, szóval CSAK az msnben lett angolra állítva a karakterkészlet... sehol nem aláltam azonban a programon belül ilyen opciót.
jobbklikk a tálcán, majd eszköztárak, nyelvi eszköztár
ennyi ;-)
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
nyelvi eszkoztárat meg vmiért nem tudom kinyomna a tálcára de vezérlõpultban beállítom magyarra de msn angol marad
help pls
kössz akyyy the master of msn -.-